Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar, bende 100 ml CK ıN 2 YOU var, 5-10 fıs sıkıldı,
200 ml vucüt losyonu da.. 5'te 1 i kullanıldı..
özel teneke kutusuyla vericem.. tam yaza uygun turunçgilimsi ve hafif de şekerli güzel bir koku..tamamıyle orjinal, tekin acar'dan aldım

değişmek istiyenn varrrrrrrrr mıııııı? yine hafif, ağır olmayan bir koku ile değişmek istiyorum... zemuszemus

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BU BıR UYARI YAZISIDIR ıSTEYEN DıKKATE ALIR ıSTEYEN ALMAZ.SIRF VıCDANIM RAHATSIZ OLDUĞU ıÇıN YAZIYORUM:
ben hermesi SEERTMECE ile takas yapmıştım o da bana RUMEUR ROSE 2 göndermişti.bende de düz rumeur vardı kalıcı sayılır ertesi gün de kokuyo.ancak bu rumeur rose olanı sıkınca çok kısa sürede uçyuyo.dedim herhalde tenime uymadı.sonra takasa koydum.arkadaşım madamebathoryye takas isteyip istemiceni sordum o da olur dedi hatta bana orjinal mi dedi evet dedim.kendin mi aldın dedi hayır SEERTMECE ile takas ettik dedim o da okumuş zaten takas muhabbetlerimizi.neyse ben yolladım dedi ki bu orjinal değil dedi.sevile ykmye sormuş orjinal değilmiş. zaten bi acayiplik vardı.sonra canım arkadaşım madameborthy yine de kendi iyiyürekliliğini ve samimiyetini göstererek bana istediğim parfümü yani GUERLAIN-INSOLENCE yi gönderdi.yani orjinalleri alıp eldeki sahteleri elden çıkarmak isteyen kişiyi deşifre etmek istedim.kara para aklamaktan farkı yok bu işin.arkadaşım madameborthynin parfümü orjinal ayrıca çok da güzel bir koku.
sadece bilin istedim.isteyen SEERTMECE ile takas yapmaya devam eder, isteyen etmez.

Kızlar çok üzgünüm, parfüm dışarıdan orijinal duruyor ama kokusu 10 dakika sonra uçup gidiyordu ben de şüphelendim ve önce Sevil'e daha sonrasında ise YKM'ye götürdüm, ikisi de sahte olduğunu söylediler, hatta YKM'deki parfüm uzmanı "çok iyi yapılmış taklit" dedi, gerçekten üzüldüm.... Lütfen dikkatli ve vicdanlı olalım.

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret - 100 ml EDP - Kapağı kayboldu

Viktor&Rolf Flowerbomb - 100 ml EDP (özel bir koku, ve çok pahalı, değerinde bir parfümle takas yapabilirim sadece)

kargom bu gun yola cıktı parfümlerımız yarın elımızde bayanlar bıtek amon-ra ile takas yapabıldım sızlerlede takas yapalım ama ORJıNAL LÜTFEN PARFÜMM ORJıNASL DEYIP KANDIRMAYALIM BIRBIRIMIZI SAHTEDE OLSA SOYLEYIN BELKI O AN SAHTEDE OLSA KABUL EDERIZ INSAN KANDIRMAK COK GUNAH KUL HAKKINA GIRMEK COK GUNAH BIZ AFFEDERIZ AMA ALLAH AFFETMEZ hade takasa gelın huuuuuuuuuuu

kocasinatapiyo çok haklı, kimse kimseyi kandırmasın!

evet kızlar ya benimde başıma geldi 2 sahte parfüm :umursamaz: iade istedim bilmiyorlarmış sahte olduğunu sempatiksalakcinni kimse kimsenin ahını almasın herkes çalışıp alıyo bunları parayla.. kul hakkı gerçekten çok ağar bu yük bence...

bu arada nmesli canım güle güle kullan sende kenzo amorunu güzel günlerdebayanssulusmile kullandıkça beni hatırlaa eheheh:teytey: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…