Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Elinde Lancome Miracle olupta sıkılan varsa;

Ralp Lauren - Ralph 30ml ( sadece 2 kere ancak kullanmışımdır ) + olarak duruma göre yanına Escada - Ocean Lounge (Tester) 70 ml civarında olması lazım belki de daha azdır tam bilemiycem ama isteyen olursa resim ekleyebilirim daha sonra.

Siteden bir arkadaşla takas yaptım, takas yaptığım parfüm sahte çıktı, gittim Sevil'de ve YKM'de de sahte olduğuna dair onay aldım, takas yaptığım arkadaşta başka birisiyle takastan almış bu topikten, şahısın isminini deşifre etmiyorum ama dikkatli olun

bence deşifre etmelisin canım:umursamaz:
burda hepimiz takas yapıyoruz,bilmemiz faydamıza olur

YVES SAINT LAURENT YOUNG, SEXY, LOVELY 75ML EDT
Modern ve zarif karakterli bir parfüm.
Meyve ve çiçekler içerir.
Üst notalar: Naşi Armudu, Mandalina, Siyah Frenk Üzümü.
Orta notalar: Kiraz çiçeği, Manolya, Bağ Şeftalisi.
Alt notalar: Şeffaf misk, Kehribar ve Erz Ağacı.
Romantik ortamlarda ve gündüz kullanım için uygundur.

ANNA SUI - DOLLY GIRL 75 ML EDT
Kadınlar için romantik, karşı konulamaz bir parfüm.
Üst notalar: Bergamot, Kavun, Elma, Tarçın, Yeşil Yapraklar ve Deniz Meltemi,
Orta Notalar: Manolya, Menekşe, Gül, Beyaz Müge, Yasemin.
Alt notalar: Ağaç Minesi Çiçeği, Kehribar, Misk, Vetiver, Ahududu ve Tik Ağacı.

GIVENCHY ANGE OU DEMON LE SECRET 100 ML EDP
kızlatr parfüm kapaksız, kaybettim=) ama kutusu var
Givenchy en yeni bayan parfümü. Sonsuz çekiciliğin gizemi… Sadece “o” biliyor. Bugün, ışıkların altında, onun kişiliğini tüm samimiyetiyle ama aynı zamanda büyüleyiciliğiyle keşfetmekteyiz. Gizemli bir çekicilik. Melek bir yüz, şeytani bakışlar. Yeşil çay, İtalyan Kış Limonu, Şakayık, Yasemin, Nilüfer, Paçuli, Sarı Odun, Beyaz Misk

GUERLAIN IDYLLE 100 ML EDP kapaksızzz :)
Zamanın sonsuzluğunda uçan son derece havalı. En ümitsiz anlarda bile aşkınızı canlandıran koku hassas bir aşk iksiri. Fakat aşk ömür boyu bağlılık değil, tutkunun ta kendisi..

PACO RABANNE ULTRAVIOLET 80 ML EDP (FISFISINDA Bİ PROBLEM VAR, AMA ÇALIŞIYOR)

GUERLAIN MY INSOLENCE 100 ML EDP
* Insolence kokusunun yeni bir versiyonu.
* Insolence’ten daha meyveli, daha yumuşak ve daha parlak.
* Eğlenceli, coşturucu, sıcak ve derin.
* Tatlı ahududu notaları ve limonlu pastaya benzeyen turunçgil izi ile açılır.
* Devamında badem çiçeği notaları, tatlı ve saf yasemin, paçuli hissedilir.
* Hint bakları, toz vanilya notaları ile sona erer.

CHRISTIAN DIOR HIGHER ENERGY 100 ML EDT ERKEK PARFÜMÜÜ

GIVENCHY IN TO THE BLUE 50 ML EDT BAYAN PARF. (TÜRKİYEDE YOK)
(kokusu davidoff cool water'ı andırıyor)

YVES SAINT LAURENT PARISIENNE 90 ML EDP (KAPAKSIZ)

VİKTOR&ROLF FLOWERBOMB 100 ML EDP

BURBERRY BRIT 100 ML EDT ERKEK PARFÜMÜ

CAROLINA HERRERA - 212 MEN 100 ML EDT ERKEK PARFÜMÜ

DKNY BE DELICIOUS RED 100 ML EDT ERKEK PARFÜMÜ (EŞİNİZ İÇİN İDEAL)

DIESEL ONLY THE BRAVE 75 ML EDT ERKEK PARFÜMÜ (MUHTEŞEMMM)

LÜTFEN ORİJİNAL PARFÜMLERİ OLANLAR TAKAS TEKLİF ETSİN,
AVON, ORIFLAME VS İLE TAKAS YAPMIYORUM.

brhafta kadar siteye giremedim.salvador daliyi bana saklaycaktın?isteyen yoksa ultravioletle takas edelimmi?benimki 25ml.civarı ama?çok tatlı bikokuydu dimi? purplelips??

Sevgili Asinayım merhaba. Evet SALVADOR DALI-PURPLELIPS i istiyordun ancak o daha sıfır durumda. ve neden onu herkes ucuz gibi görüyor anlamıyorum herkesin parfümü kıymetli bu mu kıymetsiz anlamıyorum. 30 ML. si için 55 tl.+5 t. kargo ücreti toplam 60 tl. ödedim. Sözüm sadece sana değil ama bunu belirtmek istedim yani.
Ve ben onun 100 ml.ini 3 ayda bitirdim. Onun gibi bir kokuyu kimsede duymadım buna da inan. Şişesi de ünlü ressam SALVADOR DALI nin tasarımıdır. Gönderici yanlışlıkla aynı kokudan gönderince takasa koymaya karar verdim olayı bu açıkçası. Ama başka bir parfüm ile takas düşünürsen yazabilirsin. :Saruboceq:

Madamebathory; parfümü size bu sabah kargo ile gönderdim ve kargo bilgilerinizi mesajla ilettim. Siz de son durum nedir? Özelden herhangi birşey yazmadığınız için buradan da yazayım dedim...

Guess woman - 50 ml lık şişede 25 ml var
Guess parfüm, tüm dünyada çok sevilen ve bilinen Guess moda tarzını yansıtmak üzere farklı ve feminen bir koku olarak yaratıldı. Sıcak ve seksi olmakla beraber, farklı bir tazeliği de yansıtan Guess, maceraperest ve özgür ruhlu, modayı takip eden ve hatta trendler yaratmayı seven günümüzün genç ve şehirli kadınına hitap ediyor. Üst notalar:Mandalina, Bergamut , Yeşil elma Orta Notalar:Frezya, Şakayık, Zambak, Şeftali, Kırmızı yaban meyveleri , Manolya Dip Notalar:Sedir ağacı, Misk, Amber

Ange ou demon- 100 mllık şişede 85 ml kadar var

Saflık ve idealislikle göz kamaştıran etrafına aydınlık saçan kadının vazgeçilmez kokusu . Baş notasında beyaz kekik özü, calabria mandalinası, orta notasında orkide , zambak, ylang ve dip notasında ise tonka fasulyesi , vanilya, meşe ağacı özleri çeriyor. Saf bir kristal damlası şeklinde tasarlanan şişe ayağından yukarı koyulaşarak artan rengiyle kokunun gizemini koruyor.

Avon meadow dew- 30 mllık da 2 ml anca sıkılmıştır.

Çiçeksi ve yeşil bitkilerin kokusu..
Sabahları ışıldayan çiy taneleri gibi taze ve canlı..
En üst notalrında ıslak çimen tonları , orta notalarında tatlı bezelye ve beyaz misk içerir.

kızlar kızlar kızlar kızlarkızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar
kızlar kızlar kızlar kızlarkızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar
HADIYIN TAKASA

4 mesaj sonra resim ekleyebiliyorum :) ama gerçkten bugün bilgisayar beni rahatsız etti midem kötü oluyor ekran karşısında( ben yatarım sizlere iyi geceler. daha iyileşemedim:S mirmirmirmir

Weekend Bayan Parfüm Turunçgillerin saf ve parlak esansını içerir. Zengin çiçeksi orta nota ve miskli, odunsu alt notalara sahiptir.

gıvench be kıraz ekşi zencefil kalpçiçeği hanımeli yesemin portakal kehribar ve miskden oluşan mükemmel bi kokudur 2009 yılında çıkmıştır

Olağanüstü bir kokusu olan Vanilya bize çocukluğumuzu, hayatın hem çok kolay, hem de akıl almayacak denli gizemli olduğunu düşündüğümüz günleri yeniden yaşatır. ınsanı boğmaz, sıcak bır kokudur kızıl derili kadınlar yüz yıllardır vanilya kullanıyorlarsa bır sebebi vardır elbet

Rio kumsallarında güneşlenmenin eşsiz duygusunu Estée Lauder Brasil Dream ile yaşayın

VANıLLA TAKAS EDILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DıERLERI ICIN TAKAS DEVAM EDIYO KIZLARR
PARFÜMCÜ GELDıııı HAANIMM

hehehe yarın kargoyu verıyorum cuma gunu yenı parfümlerim elımde cok merak edıyorum kokularını daha önce kullanmadıgım parfümler şeytanın bacagını kırdım ılk takası yaptım devamı gelse dıye beklıyoruz kımsede bnm parfumlerımı begenmıyomu ne :):):):): gerçi msj gelıyo cicilerim içinn

inş. beğenirsin cnm...ben de bu aralar parfüm manyağı oldum snn göndereceğin parfümün yanı sıra salvador dali,lacost touch of pink,elizabeth arden den bi parfüm aldım (ismini hatırlamıyorum) takaslara devam kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…