- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.601
sana kımlerden geldı sende şanslılar arasındaymıssın benım başıma henuz gelmedı cunku hep avon parfümlerıyle takas yaptım onunda sahtesı yok zaten bakalım dıer parfümlerıme değerınde parfumler istiyorum şansımıza ne cıkacak piyangodanevet kızlar ya benimde başıma geldi 2 sahte parfüm :umursamaz: iade istedim bilmiyorlarmış sahte olduğunu sempatiksalakcinni kimse kimsenin ahını almasın herkes çalışıp alıyo bunları parayla.. kul hakkı gerçekten çok ağar bu yük bence...
bu arada nmesli canım güle güle kullan sende kenzo amorunu güzel günlerdebayanssulusmile kullandıkça beni hatırlaa eheheh:teytey: opuyorumnanaktan
:lepi:kaydirigubbakcemile3delikafaduldenalkisalkisalkis
teşekkür ederim canım :) ne yapayım öyle ama! sempatiksalakcinni
off ya benım kargomda gelemıyo yarın ben gönderdım ama amon-ra gönderememıs ptt ve mng kargo kabul etmemıs patlayıcı dıye parfüm sizlerın basına hıc boylebı problem geldımı ya cok sınır oldum ptt ye mng kargoya sızde kargolarken problem yasadınız mı
off ya benım kargomda gelemıyo yarın ben gönderdım ama amon-ra gönderememıs ptt ve mng kargo kabul etmemıs patlayıcı dıye parfüm sizlerın basına hıc boylebı problem geldımı ya cok sınır oldum ptt ye mng kargoya sızde kargolarken problem yasadınız mı
bu arada nmesli canım güle güle kullan sende kenzo amorunu güzel günlerdebayanssulusmile kullandıkça beni hatırlaa eheheh:teytey: opuyorumnanaktan
ptt kargoyla iki kez gönderdim hep açıp baktılar ama parfüm diye hiç almamazlık yapmadılar.. ben genelde yurtiçini tercih ediyorum hem hızlı hem sorunsuz..opuyorumnanaktan
uzun zamandır onları forumda görmedim bilmiyorumkismile ikiside hediye almış bu parfümleri.. banada geldi hediye ispanyadan bir arkadaşım fuarda ben thy yollarında çalışıyorum paraya ihtiyacım var diye kandırmışlar resmen..orda sahte diye bişey yok kızda ne bilsin almış ben parfüm hastasıyım diye akannehir chanel change ben direk anladım yani sahte olduğunu hemde çok iyi bir sahteymiş burda lafını bile etmedim o parfümün sempatiksalakcinni anneme verdim gitti..
ayrıca takas edilicek parfümlerin kendi resimlerini paylaşalım!..netten yapıştırma olmasın bi zahmet zaten bizde nette arayınca çıkıyo o resimler guclubacismile bu benim fikrim..
Birtanem benim teşekkür ediyorum.Seninki de eline geçtiğinde bloğa beraber yazalım diyecektim ama sen önce davrandın. Arkadaşlar,Tugibu çok tatlı bir insan ayrıca dürüst. Asla da sahte midir acaba diye bir şüphem olmamıştı zaten parfümümden memnunum. Tek aksiliğimiz ptt kargonun inatla bu hafta gönderiyi geciktirmesi:/(( çok üzgünüz o konuda(( bilmiyorumkismile
chanel cahncein kokusu nasıl canım merak ettim mesela sen ne tarz kokulardan hoşlanıyosun ona göre ben de beğenirmiyim diye yorum yapcam da kendi kendime:kedi:
ayyy bende çok fena kandırılmıştım aklıma geldi şimdiakannehir
epey oldu gerçi ama takas yapıyoruz nasılsa diye ihtimal vermemiştim
bendeki de chance'di üstelik:bbo:
ve bende artık o kişiyi görmüyorum forumda
aynı kişiye mi denk geldik acaba tugibu'cumkaydirigubbakcemile3
yok canım ben takasla almadım parfümü hediye getirdi arkadaşım bana :umursamaz:
insan havaalanından alırdı girememiş oraya direk fuara yetişmek için orda da bulmuşlar kızcağzı veee ta taa sahte parfümü satıvermişler ordaa kaydirigubbakcemile3
chanel cahncein kokusu nasıl canım merak ettim mesela sen ne tarz kokulardan hoşlanıyosun ona göre ben de beğenirmiyim diye yorum yapcam da kendi kendime:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?