Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

rumeur2 ve covet i kardeşim amerikada aynı mağazadan aldı... özellikle şimdi msn de tekrar sordum bu konuyu anlattım ona... ve çok prestijli bi mağaza olduğunu boyle bir riski göze almayacağını ve cezası olduğunu soyledi.. mağazalar da da bi koku deneyıp hemen uçtuğu oluyor... her koku kalıcı die bişey de yok.. ben eminim ve kimseyi kandırmadım ...o koku orjinal......
madambotary mı ne daha once benle takas etmek ıstemedı bundan bıkac ay once bu rumeur ve covet bana gore diil .. begenmıyorm dedi şimdi nie takas edip aldı onları.. madambbathory daha once bana babasının parıste parfum fabrıkasında çalıştığını mudur olduğunu soylemıstı msn de...sonra bi ara erkek arkadası getiriyor oldu.. şimdi de işyerinde ajans tan dolayı geliyor.. sürekli ayrrı bi senaryo.. mesleğine psikolog yazmış ama ben onun çoklu kişilik ya da şizofren olduğundan şüpheleniyorm zaman zaman bu değişken senaryolarından dolayı.. kendimden emin olduğum için bu kadar rahatım.. birbirinden guzel marka kokuları hıc kullanmadan 100ml halınde takas edıyor.. doldurmus birebir sahtelerı orjınallerle takas edıyor... onla takas edenler doğru tutsun ykm nin sevil in yolunu bakalım nooluo..... ve onun bana gıcığı var zaten yalanlarını ortaya çıkardığım için.. intikam alıyor aklı sıra.. tehlikeli bi tip kendisi..
ecz.sn sana da diyecek sözüm yok.. parfumlerı ıade edebilirz geri.. senin kalıcı dediğin cat deluxe ve hermeste hiç kalmıyor uçup gidiyor.. kalıcı olmaması sahte olduğu anlamına gelmıyor her zaman.. d&p parfumlerı cok daha kalıcı ama sahteler.... iğrendim şu anda tiksinti geldi... iftira atan layığını bulur.. zaman gösterir doğruyu yamuğu... ben bi tek senle takas yapmadım burda.. marsmellow tigubu ve nikini unuttm bı arkadaş daha var onlada yaptm.. ve hepsıde orjınaldı...

kızlar üzmeyın kndınızı boş verın bı parfüm için kendınızı neden sıkıntıya sokuyosunuz şu an ezan okunuyo KIM SAHTE PARFÜM OLDUGUNU BILE BILE MILLETE VERıYOSA ALLAHINDAN BULSUN DEYIN OLSUN BITSIN seertmece bu lafım sana degıl sakın yanlıs anlama genel olarak topiğe soyledım sende kendını uzme dierlerıde üzmesın kım yamuk yapıyosa mılletın 3 kuruşluk parfümüne mınnet edıyosa allahından bulsun ınşallah

ya hatırlıyorumda gecen aylarda atatürk havaalanında sahte canta kemer ve parfüm yakalanmıştı biliyosunuz!. gazetelere çıktılar yani bu sahteleride ayırt etmek güçleşti gerçekten!.. eyvahedigeldismile

Ne diyorsun sen? Bence sen şizofrensin:) Çok ta komiksin, bu dediklerini nerenden uydurduğunu çok merak ediyorum, kuyruğun sıkışınca yalan mı söylersin sen hep? savunman bu mu şimdi? Evet canım benim, eminimki yurtdışından alınmıştır, orjinaldir parfümün, o yüzden 5 dakikada uçup gidiyor, o yüzden YKM ve Sevil "SAHTE" dedi. Gel beraber gidip soralım var mısın? Eğer kendine ve parfümüne güveniyorsan cumartesi günü gelirsin Sevile gösteririz. Cevap bekliyorum

Ayrıca benim parfümlerinin hepsi orjinal, 4 kişiyle takas yaptım bu topikten, hepsine sorun bakalım kiminki orjinal kiminki sahte. Bence sen fazla konuşma ve herkesten özür dile. Milleti kazıklamaya çalışıyorsun ama herkes salak değil

Ayrıca ben her zaman psikologtum hala psikoloğum, sende hafıza kaybı var bence :) git bi psikoloğa görün

Son düzenleme:
ben sertmeceyle takas yaptımm ama hiçte sahte değildi parfümlerr...şimdi bi kişinin dediğiylemi yargılıcaz kızı.Hem takip edenler bilir bi kaç ay önce madamebathorynın sertmece ile sürtüşmesini....ayrıca sertmece şu konudada haklı ben bu madamebathory arkadaşın ne iş yaptığını anlamadım,o zamanlar benlede konuştuğunda özelden mesaj yazmıştı babası parfüm deposunda müdürdü,şimdi reklam ajansında bak bide erkek arkadaş mevzusu varmış kafam karıştı iyicekafamçokkarıştı
Ki bilen bilir sertmeceyle ilk takas topiğinde bizimde yanlış anlaşılmalarımız olmuştu ama şimdi hakkını yememek lazım bana hiç sahte gelmedi,test edildi,ettirildi,onaylandı yani :lepi:

yaaa kızlar bakın ne kadar doğru söylüyor saygıdeğer kocasinatapiyo hanım. böyle insanlar Allahından bulsunlar evet çok doğru söylediniz kocasinatapiyo. aferin... kızlar topiği yalancı, sahtekar ve dolandırıcılar basmış aman haaa her önünüze gelenle takas yapmaya kalkmayın. yoksa siz gönderirsiniz parfümü ama aylarca karşı taraftan gelmesini beklersiniz. üstüne bir de size çamur atmaya kalkar. Allah muhafaza. Aman uzak olsunlar böyleleri...

gereken açıklamaları yukarda yaptım.. anlayanlar anlıyor ..onlar yeter.. özelden yazıyorlar bana.. sen o biribirinden bağımsız senaryolarını açıkla... her seferinde ayrı hikaye.. baban parfum fabrikasında müdürdü pariste.. nooldu malülen emekli mi.. tabiki güveniorm ve eminim parfumumden.. ama sana guvenmiyorm sahtesiyle değitirebilirsin.. herkesin takas yapacağı cazip parfumlerın sahtelerini alıp orjınallerle takas ediosun ve benle de daha önce burda sorun yaşadın yine o zamanda yalanlarını ortaya cıkardım.. şimdi onun intikamını alıyosun.. burayı iyi takip edenler herşeyin farkında..

ya sen durup durup neden bana sataşıyosun kavga etmek ıstemıyorum bn sana gönderdım parfümlerı sen almadın bu arada uyanda balığa cıkalım daha bu gun bır arkdasımın parfümünü kargoladım hemde o göndermeden bn gönderdım bana gıcıklık yapana bn 2 katı yaparım merak etme senın gönderdıgın parfum sus niyetıne duruyo hakkatten adresını versene gerı ıyade yapıppp mestitos İNSANLARA İFTİRA ATMADAN ÖNCE DÜŞÜN SEN BİR ANNESIN ANNELERE YAKIŞMAZ YALAN DOLAN :dance:

ben de seertmece ile takas yaptım hem de sorunsuz bir şekilde. çamur atmak sizi yüceltmez kızlar herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor burada..

Anneliğime neyin yakışıp yakışmadığını senden öğrenecek değilim. sen kim oluyorsun be. neden üzerine alındın senin ismini mi verdim sahtekar diye. ama ne yaptığını bildiğin için üzerine alındın değil mi. tabi ki arkadaşa göndereceksin. bir kere faka bastın bir daha şansını zorlayamazdın tabi. göndermiş de ben almamışmışım. peeehhhh.....

mestitosh la ben takas yaptm.. sorunsuz.. parfum de orjınaldi... canım ya hatta bana siyah gül göndermişti pakette.. ve ayrıca mango nun adorably parfumunu gondermişti extra dan.. mahçup etmişti beni.... ben de o gülü tigubu ya ya da ecz sn ye yolladım .. tam hatırlamıoyorm..

Ne parfüm fabrikası ya? Nerenden uyduruyosun bunları? Ben böyle bir şey söylemedim, artık kiminle karıştırıyosan seni Allaha havale ediyorum DOLANDIRICI !
NE?????? YUHHHH BEN DAHA ÖNCE BURADA HİÇ TAKAS YAPMADIM, SEN NE KADAR ÇİRKEF VE YALANCI BİR İNSANSIN!

CUMARTESİ GELİP BENİMLE SEVİLE GİTMEZSEN MİMLENDİĞİNLE KALICAKSIN, HADİ BAKALIM GELMEDE GÖR SEN SENİ BU FORUMDAN NASIL ATTIRIYORUM DOLANDIRICI

ŞEYTANINDAN BUL!

dolandırıcının yandaşları da yazmaya başlamış.... Sana sahte gelmemiş ama bize sahte geldi, bunu bir tek ben söylemiyorum, bir kişi söylese inanmayabilirsiniz ama bir kişi söylemiyor, 5 dakikada uçan parfüm, dolandırıcılık yapmayın, görürsün sen

:lepi: körmüsün bnm adımı yazmıssın oraya bak mestıtosh ben dierlerı gıbı kıbar deiğilim bi gürlersem benı zıncıre bağlasan durduramazsın bana senlı benlı konuşma ağzını topla o kadar sahtekarlık nıyetınde olsam internet cafeden baskabır nıck alıp gırer burda 100 tane ınsanı dolandırrım tamam mı haddını bılllll sınırlarını zorlama bnm de ağzımı actırma yazma kardesım bana canın kawga etmek ağır laflar duymak ıstıyosa özele gel burası yerı degıl okk bnce bı anneye nelerın yakısıp yakısmayacagını bn senden daha ıyı bılıyorum rahat ol bana laf soylemek ıcın bnm mevkıımde olman gerek bunuda dip not olarak ıletım sana mewkımın ne oldugunu sorma bilenler cok ıyı bılıyo cok da damarıma basarsan hiç üsenmem atlar uçağa oldugun yere gelır senı parfüme boğarım istersen sana 100 şişe chanel parfüm getiririm nede olsa genel müdürü teyzem adresnı merak edıyosan özelden yazarım sana kanyon chanele gıt özelden sana ısmını soylıyım onu bul dekı kocasınatapıyo benı dolandırdı bana 100 tane chance vereceksın o sana 200 tane verır OKKK

bakın arkadaşlr sahte mi değil mi anlaşılmayabilir.ancak herkes parfümü aldığı yerden mağazadan netten falan nerden alıyosa birazcık dikkat edelim.yani sahte yapıyolar heryerde sen demiştin seertmece bana sahte olmasın diye ben de değil demiştim hatta hermes için.ayrıca ben madameborthy ile konuşurken bana hiç öle bişey demedi fabrikada müdür falan babam diye.kendisi reklam ajansında çalışıyo ayrıca da sevilin reklamını yapacaklarmiş.yine parfüm gelcek kıza.bene sen dikkat et seertmece bak sana sahte parfüm kazıklamış da olabilirler.kimse kimseyi kandırmasın.belki sen anlamamış olabilirsin sahte olduğunu.mesela ben de anlamaıştım.madameborthy söyledi.istersen beraber gidin teyit edin sahteliğğini.

Seertmecenin avukatlığını yapan kızlar, dolandırılmaya ve enayi yerine konmaya devam edin bakalım:) şu andan itibaren hiç biriniz umrumda değilsiniz, bu siteden 4 kişiyle takas yaptım, gönderdiğim ürünlerin orjinal olup olmadığını kendilerine sorun

seertmece sen birazcık adamsan gelirsin sevile beraber gösteririz sahte parfümünü

üste çıkmak istiyorsun ama sonunda rezil olcağını biliyorsun bu yüzden kabul etmiyorsun

kendinden ve parfümünden emin olan kişi kabul ederdi

herkes kandırılmaya devam etsin, akıllı olanlarda gözünü açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…