- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.641
rumeur2 ve covet i kardeşim amerikada aynı mağazadan aldı... özellikle şimdi msn de tekrar sordum bu konuyu anlattım ona... ve çok prestijli bi mağaza olduğunu boyle bir riski göze almayacağını ve cezası olduğunu soyledi.. mağazalar da da bi koku deneyıp hemen uçtuğu oluyor... her koku kalıcı die bişey de yok.. ben eminim ve kimseyi kandırmadım ...o koku orjinal......
madambotary mı ne daha once benle takas etmek ıstemedı bundan bıkac ay once bu rumeur ve covet bana gore diil .. begenmıyorm dedi şimdi nie takas edip aldı onları.. madambbathory daha once bana babasının parıste parfum fabrıkasında çalıştığını mudur olduğunu soylemıstı msn de...sonra bi ara erkek arkadası getiriyor oldu.. şimdi de işyerinde ajans tan dolayı geliyor.. sürekli ayrrı bi senaryo.. mesleğine psikolog yazmış ama ben onun çoklu kişilik ya da şizofren olduğundan şüpheleniyorm zaman zaman bu değişken senaryolarından dolayı.. kendimden emin olduğum için bu kadar rahatım.. birbirinden guzel marka kokuları hıc kullanmadan 100ml halınde takas edıyor.. doldurmus birebir sahtelerı orjınallerle takas edıyor... onla takas edenler doğru tutsun ykm nin sevil in yolunu bakalım nooluo..... ve onun bana gıcığı var zaten yalanlarını ortaya çıkardığım için.. intikam alıyor aklı sıra.. tehlikeli bi tip kendisi..
ecz.sn sana da diyecek sözüm yok.. parfumlerı ıade edebilirz geri.. senin kalıcı dediğin cat deluxe ve hermeste hiç kalmıyor uçup gidiyor.. kalıcı olmaması sahte olduğu anlamına gelmıyor her zaman.. d&p parfumlerı cok daha kalıcı ama sahteler.... iğrendim şu anda tiksinti geldi... iftira atan layığını bulur.. zaman gösterir doğruyu yamuğu... ben bi tek senle takas yapmadım burda.. marsmellow tigubu ve nikini unuttm bı arkadaş daha var onlada yaptm.. ve hepsıde orjınaldı...
yaaa kızlar bakın ne kadar doğru söylüyor saygıdeğer kocasinatapiyo hanım. böyle insanlar Allahından bulsunlar evet çok doğru söylediniz kocasinatapiyo. aferin... kızlar topiği yalancı, sahtekar ve dolandırıcılar basmış aman haaa her önünüze gelenle takas yapmaya kalkmayın. yoksa siz gönderirsiniz parfümü ama aylarca karşı taraftan gelmesini beklersiniz. üstüne bir de size çamur atmaya kalkar. Allah muhafaza. Aman uzak olsunlar böyleleri...
ya sen durup durup neden bana sataşıyosun kavga etmek ıstemıyorum bn sana gönderdım parfümlerı sen almadın bu arada uyanda balığa cıkalım daha bu gun bır arkdasımın parfümünü kargoladım hemde o göndermeden bn gönderdım bana gıcıklık yapana bn 2 katı yaparım merak etme senın gönderdıgın parfum sus niyetıne duruyo hakkatten adresını versene gerı ıyade yapıppp mestitos İNSANLARA İFTİRA ATMADAN ÖNCE DÜŞÜN SEN BİR ANNESIN ANNELERE YAKIŞMAZ YALAN DOLAN :dance:
benim gönderdiğimi niye aldın mestitoshlmaz: bana ne garezin vardıbilmiyorumkismile
gereken açıklamaları yukarda yaptım.. anlayanlar anlıyor ..onlar yeter.. özelden yazıyorlar bana.. sen o biribirinden bağımsız senaryolarını açıkla... her seferinde ayrı hikaye.. baban parfum fabrikasında müdürdü pariste.. nooldu malülen emekli mi.. tabiki güveniorm ve eminim parfumumden.. ama sana guvenmiyorm sahtesiyle değitirebilirsin.. herkesin takas yapacağı cazip parfumlerın sahtelerini alıp orjınallerle takas ediosun ve benle de daha önce burda sorun yaşadın yine o zamanda yalanlarını ortaya cıkardım.. şimdi onun intikamını alıyosun.. burayı iyi takip edenler herşeyin farkında..
ben sertmeceyle takas yaptımm ama hiçte sahte değildi parfümlerr...şimdi bi kişinin dediğiylemi yargılıcaz kızı.hem takip edenler bilir bi kaç ay önce madamebathorynın sertmece ile sürtüşmesini....ayrıca sertmece şu konudada haklı ben bu madamebathory arkadaşın ne iş yaptığını anlamadım,o zamanlar benlede konuştuğunda özelden mesaj yazmıştı babası parfüm deposunda müdürdü,şimdi reklam ajansında bak bide erkek arkadaş mevzusu varmış kafam karıştı iyicekafamçokkarıştı
ki bilen bilir sertmeceyle ilk takas topiğinde bizimde yanlış anlaşılmalarımız olmuştu ama şimdi hakkını yememek lazım bana hiç sahte gelmedi,test edildi,ettirildi,onaylandı yani :lepi:
körmüsün bnm adımı yazmıssın oraya bak mestıtosh ben dierlerı gıbı kıbar deiğilim bi gürlersem benı zıncıre bağlasan durduramazsın bana senlı benlı konuşma ağzını topla o kadar sahtekarlık nıyetınde olsam internet cafeden baskabır nıck alıp gırer burda 100 tane ınsanı dolandırrım tamam mı haddını bılllll sınırlarını zorlama bnm de ağzımı actırma yazma kardesım bana canın kawga etmek ağır laflar duymak ıstıyosa özele gel burası yerı degıl okk bnce bı anneye nelerın yakısıp yakısmayacagını bn senden daha ıyı bılıyorum rahat ol bana laf soylemek ıcın bnm mevkıımde olman gerek bunuda dip not olarak ıletım sana mewkımın ne oldugunu sorma bilenler cok ıyı bılıyo cok da damarıma basarsan hiç üsenmem atlar uçağa oldugun yere gelır senı parfüme boğarım istersen sana 100 şişe chanel parfüm getiririm nede olsa genel müdürü teyzem adresnı merak edıyosan özelden yazarım sana kanyon chanele gıt özelden sana ısmını soylıyım onu bul dekı kocasınatapıyo benı dolandırdı bana 100 tane chance vereceksın o sana 200 tane verır OKKKAnneliğime neyin yakışıp yakışmadığını senden öğrenecek değilim. sen kim oluyorsun be. neden üzerine alındın senin ismini mi verdim sahtekar diye. ama ne yaptığını bildiğin için üzerine alındın değil mi. tabi ki arkadaşa göndereceksin. bir kere faka bastın bir daha şansını zorlayamazdın tabi. göndermiş de ben almamışmışım. peeehhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?