Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

rumeur rose un sahte olmöa ihtimali söz konusu değil.. git aynı parfumu tekın acar da ya da sevil de dene bakaılm ecz sn.. koku aynı kalıcılıkta .. bazı parfumler kalıcı değil.. bu sahte olduğu anlamına gelmez.. amerikadan mağazadan alındı rumeur sahte olma imkanı yok.. orda buyuk cezalar var... ve buyuk alışveriş möerkezinde parfum mağazasından aldı kardeşim..çatır çatır iftira atıyor .. ne utanması var ne arlanması.. bana da dedi ve başkalarına da demiş babam parfum sektorunde mudur die.. şimdi pişmiş kelle gibi inkar ediyor... boylelerı ne ALLAH TAN KORKAR NE KULDAN UTANIR.. AMA HıÇ KORKMADAN ALLAH ın adını ağzına alır iftira edip yalan soylerken..

ağzından bal damlıyo cnm ya...yasakkelime

aman amannn öyle böyle değil .. bu nasıl bi insan... uff uff uff.. şimdi de babasını öldürdü rahmetli etti.. bi bana söylemesin özelden başkalarına da yazmışsın babam müüdür diye.. bana da parıste parumeride müdür demiştin... midem bulandı.. kusucam... anam anam anam.. bu nası bişey.. şeytanın kıç bacağı derler ya.. o bu resmen..

Kod:

bence sen o parfümü madameborthyden al ve sen git sor bakalım ykm vede sevile.eğer sahte derlerse gönder kardeşine o baktırsın nerden aldıysa.çözümü var yani bu durumun

arkadaşlar ben çıkıyorum bebeğimi yatırmam lazım yarınokurum artık ne yazdıysanız.dur bakıyım da kaçıncı sayfada kalmışım :))))

ben kimin ne takası yaptığını falan bilmiyorum, daha önce de çok nadir uğradım bu topiğe ama;
sadace tartışmaları okudum ve merakımdan soruyorum: madamebathory profilinde evli yazıyor ama erkek arkadaşım diyosun hala o neden???

öyle mnesli konu hala nasıl kilitlenmedi ona şaşırıyorum brzdan kilitlenir...

canım gerçekten haklısın lütfen kapatmasınlar konuyu. biz burda hepimiz aile gibi olduk.facebook twitter gibi saçma bağımlılık değil bizimkisi. burda sohbet var dostluk var hem takas bir nevi dayanışma. lütfen kapatmayın konuyu yetkililer. tatsızlık olmuş belli ama halledilebilir sanıyorum. siz konuyu kilitlemeyin. mirmirmirmir

belkide evlendiklerinde o heyecanı kaybetmemek için hala erkek arkadaşım dıyodurr:roflol:

al işte bir özel hayat meraklısı daha :) tamam canım onun da açıklamasını yapayım, o erkek arkadaşım diye bahsettiğim kişiden ayrılalı aylar oldu, şimdi yenisi var ve çok kıskanç, heryerde hatta facebookta bile evli yazıyor. oldu mu tatmin edebildim mi seni?

ecz sn .. ben ona guvenmıyorm.. bana benim parfumumu verecegı ne malum.. sahte verırse noolcak.. zaten boyle bı tıple muhatap olmam.. ancak postayla yollayabılır bana.. daha da cevap vermıorm..topikte şeytanlık yapmaya gelmiş yine.. bikaç ay kaybolmuştu.. onun yüzünden topik kapanacak nerdeyse.. ecz sn ben eminim diorm sen hala bana ne diyosun.. parfum kalıcı diilse sahte anlamına gelmiyor ayrıca.. bızısu parfum sıkıldıktan 5dkk sonra ucuyor ykm de tekın acarda da.. adım gibi eminim rumeur un orjınal olduğuna.. amerıkadan mağazadan alındı..büyük mağaza ve yıllarsır bilinen prstijli biyermiş.. öyle bi ihtimal yok dedi kardeşim.. sahte olması mümkün değil.. sen de ona inanmışsın.. msn dende engelledin galiba beni.. takastan da soğuttunuz ya milleti.. kendi aranız da takaslaşın artık... benim ispata bile ihtiyacım yok.. doosdoğruyum.... yalan yok ben de...konu kapanmıştır

Kod:

bence sen o parfümü madameborthyden al ve sen git sor bakalım ykm vede sevile.eğer sahte derlerse gönder kardeşine o baktırsın nerden aldıysa.çözümü var yani bu durumun

ecz.sn çok güzel bir çözüm bulmuş :) saatlerdir bende bunu söylüyorum, gidip kontrol ettirelim, rezil olacağından mı korkuyorsun?

zaten günahını almamak için gittim kontrol ettirdim orjinalliğini ama sahte dedi 2 yerde..... Senin amerikadan mağazadan aldığını nerden bilelim? Nereden aldıysan sahte, sen mi ürettinki bu kadar eminsin?

Ayıp ya burada dolandırıcılık yapan biri var siz benim üzerime geliyorsunuz, bütün özel hayatımı irdelemeye çalışıyorsunuz

insanlar dolandırılmayı çok seviyor belli ki!!!

sen zaten döküp saçmışsın canm benm merak etmeme gerek yok :)

Erkek arkadaşım durumunun sıkışık olduğu bi dönem parfüm sattı, bana da hediye ediyordu.

bu cümlende pek 'eski erkek arkadaş' gbi durmuyoda o yüzden sordum bn :)

çok mantıklı bi açıklama tüm herkes tatmın oldu bencee dimi arkadaşlarrrrolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…