- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.681
sonuçta bende konumum itibariyle parfüm alamıycak değilim kullanıp bıraktığım parfümü almak isteyen arkadaş faydalansın istiyorum.. ama saygı ve güven çerçevesinde.. bak addict istiyordum dolandırıldım gittim sevilden paşalar gibi aldım o oldu yani bayanssulusmile burda herkes istediği parfümü alabilir tabiki maksat arkadaşlık olsun kızlar elimizde olan ziyan olmasın... sahte olan söylesin takasta.. seffaf olsun herkes... kimse kul hakkı almasın ya... bu dünyanın öbür tarafı var Allah korusun en korktuğumdur kul hakkı.. hesabı verilemez..yükü ağır...
rumeur rose un sahte olmöa ihtimali söz konusu değil.. git aynı parfumu tekın acar da ya da sevil de dene bakaılm ecz sn.. koku aynı kalıcılıkta .. bazı parfumler kalıcı değil.. bu sahte olduğu anlamına gelmez.. amerikadan mağazadan alındı rumeur sahte olma imkanı yok.. orda buyuk cezalar var... ve buyuk alışveriş möerkezinde parfum mağazasından aldı kardeşim..çatır çatır iftira atıyor .. ne utanması var ne arlanması.. bana da dedi ve başkalarına da demiş babam parfum sektorunde mudur die.. şimdi pişmiş kelle gibi inkar ediyor... boylelerı ne ALLAH TAN KORKAR NE KULDAN UTANIR.. AMA HİÇ KORKMADAN ALLAH ın adını ağzına alır iftira edip yalan soylerken..
öyle mnesli konu hala nasıl kilitlenmedi ona şaşırıyorum brzdan kilitlenir...
ben kimin ne takası yaptığını falan bilmiyorum, daha önce de çok nadir uğradım bu topiğe ama;
sadace tartışmaları okudum ve merakımdan soruyorum: madamebathory profilinde evli yazıyor ama erkek arkadaşım diyosun hala o neden???
ben kimin ne takası yaptığını falan bilmiyorum, daha önce de çok nadir uğradım bu topiğe ama;
sadace tartışmaları okudum ve merakımdan soruyorum: madamebathory profilinde evli yazıyor ama erkek arkadaşım diyosun hala o neden???
belkide evlendiklerinde o heyecanı kaybetmemek için hala erkek arkadaşım dıyodurr:roflol:
Kod:
bence sen o parfümü madameborthyden al ve sen git sor bakalım ykm vede sevile.eğer sahte derlerse gönder kardeşine o baktırsın nerden aldıysa.çözümü var yani bu durumun
ecz sn .. Ben ona guvenmıyorm.. Bana benim parfumumu verecegı ne malum.. Sahte verırse noolcak.. Zaten boyle bı tıple muhatap olmam.. Ancak postayla yollayabılır bana.. Daha da cevap vermıorm..topikte şeytanlık yapmaya gelmiş yine.. Bikaç ay kaybolmuştu.. Onun yüzünden topik kapanacak nerdeyse.. Ecz sn ben eminim diorm sen hala bana ne diyosun.. Parfum kalıcı diilse sahte anlamına gelmiyor ayrıca.. Bızısu parfum sıkıldıktan 5dkk sonra ucuyor ykm de tekın acarda da.. Adım gibi eminim rumeur un orjınal olduğuna.. Amerıkadan mağazadan alındı..büyük mağaza ve yıllarsır bilinen prstijli biyermiş.. öyle bi ihtimal yok dedi kardeşim.. Sahte olması mümkün değil.. Sen de ona inanmışsın.. Msn dende engelledin galiba beni.. Takastan da soğuttunuz ya milleti.. Kendi aranız da takaslaşın artık... Benim ispata bile ihtiyacım yok.. Doosdoğruyum.... Yalan yok ben de...konu kapanmıştır
al işte bir özel hayat meraklısı daha :) tamam canım onun da açıklamasını yapayım, o erkek arkadaşım diye bahsettiğim kişiden ayrılalı aylar oldu, şimdi yenisi var ve çok kıskanç, heryerde hatta facebookta bile evli yazıyor. oldu mu tatmin edebildim mi seni?
al işte bir özel hayat meraklısı daha :) tamam canım onun da açıklamasını yapayım, o erkek arkadaşım diye bahsettiğim kişiden ayrılalı aylar oldu, şimdi yenisi var ve çok kıskanç, heryerde hatta facebookta bile evli yazıyor. oldu mu tatmin edebildim mi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?