Kültür Farkı..:/

ceylanxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
25
14
1
Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...

Bolulu ya da herhangi bir yerli.. Elbette kültür farkı olur. Ama çok kültürlülük sizin zenginliğiniz de olabilir. Önemli olan iyi insan olması...

Sizin bakis acinizla belli olur biz ne desek bos , azda olsa kultur farki illaki olur.

Ayrıca tanışmadan önce 4 yıllık bir ilişkiyi yeni bitirdigini icinde ona karşı hiç birşey kalmadığını söyledi bana herşeyi bileyim diye anlattı ama ben tereddütlüyüm. 4 yıllık bir ilişki öyle hemen bitebilir mi? İnsan unutabilir mi

Tanı, nasıl bir olduğunu gör sonra karar ver. Kültürünüz benzer olan birinin de iyi olacağına bir garanti yok.

Bu arada erkekler genelde daha kolay atlatıyor ayrılığı. İlişkiyi kafasında bitirmiş olmasa size de anlatmazdı bence.

Çok teşekkür ederim

valla siz anlaştıktan sonra kültür farklılıkları hoşgörülebilir, sonuçta ikisi de anadolu yani, kültür farklılıkları sizin sorun yaratacağına güzellik, renk katmalı, bu da sizin elinizde...

Normalde kültür farklı falan diye konu açtın mı çakma hümanistler tarafından " nolcak insan olsun farketmez allah belanı versin hayvan" tavrı gelir. Boş konuşurlar hiç gerçek hayat nedir bilmezler o farkın açacağı sorunları.

Yine iyi gelmiş cevaplar yırtmışsın hahah

Ben aslen Çorumluyum kocam Bulgaristan göçmeni elbette kültür farkı oluyo ama biz onun da benim de kültürümüzdeki olumlu şeyleri yapıp olumsuzları yapmıyoruz işimize geldiği gibi diyelim. İyi ki de kocamla evlenmişim göçmen diye yani memleketlim değil diye hiç bir sorun yaşamadık. Kişiye göre değişir o apayrı bi konu.

Kültür farkı illa olur (ki bence güzel bir şey aslında, bizim de eşimle memleket-yetiştiriliş- kültür her şeyimiz başkadır ve kesinlikle çok memnunum) ciddileşmeye başladığınız ilk günlerde ciddi ciddi, geçiştirilmeden konuşulması gereken konular var benim KK tecrübeme göre.

1- İlerde nerede yaşamak isteyecek? Bolu diye tutturur mu?

2- Ailesi gelip aylarca size yerleşir mi?

3- Tüm izin-tatil vs kendi memleketinde geçirmek ister mi?

İlk aklıma gelenler bunlar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…