Bolulu ya da herhangi bir yerli.. Elbette kültür farkı olur. Ama çok kültürlülük sizin zenginliğiniz de olabilir. Önemli olan iyi insan olması...Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
nasıl yaniNe kadar dik cevaplar veriyorsunuz ya soru sormaya korkar oldum...
Ne kadar dik cevaplar veriyorsunuz ya soru sormaya korkar oldum...
Tanı, nasıl bir olduğunu gör sonra karar ver. Kültürünüz benzer olan birinin de iyi olacağına bir garanti yok.Ayrıca tanışmadan önce 4 yıllık bir ilişkiyi yeni bitirdigini icinde ona karşı hiç birşey kalmadığını söyledi bana herşeyi bileyim diye anlattı ama ben tereddütlüyüm. 4 yıllık bir ilişki öyle hemen bitebilir mi? İnsan unutabilir mi
Canım sen dik cevap görmemişsinNe kadar dik cevaplar veriyorsunuz ya soru sormaya korkar oldum...
Çok teşekkür ederimTanı, nasıl bir olduğunu gör sonra karar ver. Kültürünüz benzer olan birinin de iyi olacağına bir garanti yok.
Bu arada erkekler genelde daha kolay atlatıyor ayrılığı. İlişkiyi kafasında bitirmiş olmasa size de anlatmazdı bence.
Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?