Kültür Farkı..:/

Gelenek görenek farklı olabilir evet ama Türkiyede nereye gidersen git gene benzer görenekler var. Çok uçurum olacağını sanmam. Yani en fazla yetişme tarzından veya kafa yapısından ayrı olabilirsiniz bence onu da artık tanıdıkça anlarsın.

En önemlisi şu beyinlerde kültür farkı-düşünce ayrılığı olmasın onun dışındakiler hallolur.

Hayırlısı olsun canım,özel harekat da zor valla

Kişiden kişiye değişir. Ben 3 yıllık sevgilimden ayrıldım sonra başkasıyla evlendim. Şimdi içimde bir şey kalmadı. Nefret bile etmiyorum.

Hanımlar her yerin iyisi de vardır kötüsü de, genelleme yapmayalım ve yazdıklarımıza özen gösterelim burada her şehirden, kültürden insanlarız, bilmeden kalp kırarsınız, tartışmaya neden olursunuz.

Önce iyi güzel ahlaklı adam olsunda önemli değil nereden olduğu diye düşünüyorum

size bağlı bence isterseniz kültür farkını zenginlik görüp eğlenceye ilerde anlatıp gülmelik anılara ya da çatışmalık bozuşmalar döndüebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…