- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
Daha yenisin burada alışırsın merak etmeBilmiyorum ya bazen cok tepkili cevaplar geliyor iyice moralim bozuluyor
Aşçılar diyarı sonuçtaOo cok guzel yemek yapar Bolulular...
Karakter yapılarını bılmem ama mutfagı fazlasıyla zengın bır sehır :)
Aynen kardesim "bolu gerede insanlık nerede" diye bir soz olunca sorma gereksinimi duydumkardeş ben boluluyum...
aşırı dinci olurlar yani muhafazakar deyim
birde boluda gerede gerede insanlık nerede derler...
ama tanımak lazım tabi
O polis oldugu için memleketine gidemeyiz ama farklı kulturler ne bileyim yeri geliyır aynı evde yasadigimiz kardesimizle dahi anlasamiyorz benim ilk ciddi ilişkim o yüzden foruma yazdim.İki tarafın uyumlu olup olmaması çok mühim . .. evlilikcok ciddi bir müessese. sen boluya gidip yaşayabilecek misin ? O marasa gelir mi bilemem tabii. Çok düşükte olsa gelebilir belki... aileler uyum sağlayabilecek mi? birbirinizin zitliklarini tıpkı Kusur kapatır gibi kapatacaksınız . hoş göreceksiniz . yoksa asla mutlu olamazsınız ne yolun başında ne sonrasında . . Çok iyi düşünün tartın biçin . her yigidin harci değil . uzağa evlenmek,farklı kültürde insanla yuva kurmak .. göründüğü kadar kolay olmayaBiliyor bazen
Canım bence kültür değil işten dolayı tercih etme derim akşamları evde olmayacak bir eş ister misin izne çıktığında aniden gelen telefonla geri dönmek zorunda olan çalışma saatleri hiç bir zaman belli olmayan bidaha düşünÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?