sonuçta farklı memleket kültür farkı,adetler vs elbette olur ama siz anlaştıktan sonra gerisi halledilir ama tek sizin anlaşmanız yetmez aile faktörü var birde evlenirken tek eşinle evlenmiyorsun ailesi ilede evleniyorsun ailelerin tutumuda ve anlaşmalarıda çok önemli ona göre iyi araştır iyi karar ver.Çok teşekkür ederim
Nasıl bir kültür farkıÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
Bilmiyorum ya bazen cok tepkili cevaplar geliyor iyice moralim bozuluyor
Ben aslen Çorumluyum kocam Bulgaristan göçmeni elbette kültür farkı oluyo ama biz onun da benim de kültürümüzdeki olumlu şeyleri yapıp olumsuzları yapmıyoruz işimize geldiği gibi diyelim. İyi ki de kocamla evlenmişim göçmen diye yani memleketlim değil diye hiç bir sorun yaşamadık. Kişiye göre değişir o apayrı bi konu.
Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
insan olduktan sonraÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
İlla ki olur ama iki tarafın da anlayışıyla çözülür benceÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
yenıymıs evet tehlıkelı.Ayrıca tanışmadan önce 4 yıllık bir ilişkiyi yeni bitirdigini icinde ona karşı hiç birşey kalmadığını söyledi bana herşeyi bileyim diye anlattı ama ben tereddütlüyüm. 4 yıllık bir ilişki öyle hemen bitebilir mi? İnsan unutabilir mi
"Bolulular nasıldır" diye sorunca biraz itici duruyor. hiçbir yöre insanıyla ilgili şöyledir böyledir diye genelleme yapılmamalı.elbet kültür farkılılığı olur ki köyden köye bile bir sürü fark var. Tanıyarak anlayabilirsiniz bazı şeyleri.herkes memleketinin özelliklerini üzerinde taşıyacak diye birşey yok.Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?