- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
Canim ben elbistanliyim aslen tabi insanlarimiz iyidir bizde marasliyiz demeyiz ama genel olarak sıcaktır iyidir Trabzon ve kmaraş kardeş şehirdirBenimkide marasli ben Karadenizli
Ailesini tanımıyorum ama bize göre daha kapalı bir aile. kültür farkı aileler arası elbet biraz sorun yaratabilir ancak çiftler arası anlaşma varsa arada sırada bir araya gelecek olan ailelere çok takılmayın
Yani bence öyle
Bu arada maras nasıl bi yer kız
Bolu Gerede insanlık nerede be bacım
Ben boluda yaşıyorum canim rabbim hakkınızda hayirlisini versin eşimin mesleği gereği boludayiz ve bolu insanı çok iyi tabi her yerin iyi ve kotusu var rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın inşallah hayırlı olan olur senin ve karşı taraf içinÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
Sizlere danışmak istediğim birşey var.. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk özel harekat bolu/geredeli. Bende hemşireyim maraşlıyım. Henüz çok yeni birşey yok ama ilerlerse ciddi bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Sizce ilerde kültür farkı vs gibi şeyler olurmu ? Bolulular nasıldır genel olarak beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
Günümüzde hemserisiyle evlenen çok az zaten. Artık çoğu insan memleketinde de yaşamıyor zaten. Bambaşka şehirlere göç ediyor, oranın kültürünü alıyor. Şehirler arası eskisi kadar net kültür sınırları olduğunu düşünmüyorum.
Ama sizin esas düşünmeniz gereken şu kapanma mevzusu bence. Eski sevgilisine yaptığı baskıyı size de yapacaktır. Kabullenebilecek misiniz ?
Canım her yerini iyisi de olur kötüsüde önemli olan insanlık kültür farklılığı olur elbet ama yapcak bişey yok ben malatyalı esim karabüklüyüz ve hiç o konuda sorun yasamadık Allaha ŞükürÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
Kültür farkı sorun değil, bu aşılır da.
Ne aşamadasınız bilmiyorum ama özel harekatcı dediğin için üzerinde duruyorum, şartlarının yeterince farkındasın dimi?
Insanları anlamıyorum bazen özel harekatçı diye evlenmicekmi kimse bence yanlış dusunce eğer kismetse olur biz seviyoruz evlenecegimiz kişiyi ama aln ımıza kader diye yazilani seciyoruz unutmamak lazımOnu tanıdıktan sonra sorucam :)
Kültür farki illa ki vardir ama her iki taraf ta anlayisli ise -ozellikle aileler- bu fark sorun olmaz. ayni memleketten biriyle gorustum 1 ay once (hatta ben de kulturel farklilik diye baslik acmistim:) ) aramizda daglar kadar fark vardi kulturel anlamda.o köy külturu ile yetismis ben ise tamamen sehir kulturu. beklentileri de kendi kulturune gore olunca bi hayli anlasmazlik oldu ve bitirdim hemen. eger ayni frekansi tutturduysaniz ve gorustugunuz kisinin ailesi iyi insanlarsa sorun olmaz bence. daha cok iyi olup olmamalariyla alakali aslinda sorunlarÖncelikle herkes e hayırlı cumalar
Unutur.. erkekler cok kolay unuturAyrıca tanışmadan önce 4 yıllık bir ilişkiyi yeni bitirdigini icinde ona karşı hiç birşey kalmadığını söyledi bana herşeyi bileyim diye anlattı ama ben tereddütlüyüm. 4 yıllık bir ilişki öyle hemen bitebilir mi? İnsan unutabilir mi
Bolu değil mi bahsettiğiniz ?Babamin memleketinin insanina fena olur kaç derler oranin erkeginden uzak dururum mesela (haksiz da sayilmazlar)... Beyne işleyince yargilar da cikmiyor hakkinizda hayirlisi olsun
Yok Marmarada insani fena olur dedikleri bolge hemen akla gelir zatenBolu değil mi bahsettiğiniz ?
Benim tanidigim bikac Marasliya gore genelleme yapsam Maras'tan adam cikmaz derim.Öncelikle herkes e hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?