- 30 Aralık 2009
- 23.940
- 96.523
- 1.123
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
4 dairenin kirası nereye gidiyormuş?Konuşamıyorum ben ona destek olmuyormuşum zor bir durumları varmış başında kardeşi burada madurmuş ve ben ona köstek oluyormuşum
Valla sizin komşunuz bu ailenin mensubu olabilirBu aile Karadenizli mi ?
Ben onlarda gördüm bu tip şeyleri.
Komşum öyleydi.
Ona da normal geliyordu.
Kayını onlarda kalıyordu, evlenene kadar kalacaktı hatta.
O kadar saçma geliyordu ki bana.
Kendi eşi de abisinin evinde kalmış böyle yıllarca :)
Kasada birikiyor4 dairenin kirası nereye gidiyormuş?
Ben komşuma bunu garip bulduğumu söylerdim o ise cefakar eş modunda savunmasını yapardı.Valla sizin komşunuz bu ailenin mensubu olabilirAynen karadenizli aile.
Ama ben de karadenizliyim.
Gerçekten aşırı normal geliyor
İyi biri oluyormuş böyle yaşayanlar herkese evini açınca iyi biri oluyormuşsun.Böyke benim gibi istemeyince de kötü ve vicdansız biri oluyormuşsun.Ben komşuma bunu garip bulduğumu söylerdim o ise cefakar eş modunda savunmasını yapardı.
Ya gerçekten anlayamazdım bu kafayı.
<jkhasghjagdhİyi biri oluyormuş böyle yaşayanlar herkese evini açınca iyi biri oluyormuşsun.Böyke benim gibi istemeyince de kötü ve vicdansız biri oluyormuşsun.
Demek ki imkansızlık falan yok, onlar mal yığacak diye beleşe kayınço beslemezseniz vicdansız falan olmazsınız, asıl onlar zalimin dik alası. O amcasının hanımının her kuruşta hakkı var, size vicdansız diyen kocanız onun hakkı ile ilgili konuşsun babası ile bi tarafı yiyorsa, anca karıya yeter gücü.Kasada birikiyor
Cefakar eş. :)) Acı acı güldüm Batı Karadenizli ile evli biri olarak.Ben komşuma bunu garip bulduğumu söylerdim o ise cefakar eş modunda savunmasını yapardı.
Ya gerçekten anlayamazdım bu kafayı.
Ben Dogu Anadolu Bölgesi'ndenim.
Biz de bu tip şeyler söz konusu asla olamaz
Çok eskilerde kalmış bir gelenek.
Kendi ailemde hiç böyle iç içe yaşananına denk gelmedim.
Sadece dedemlerin zamanında oluyormuş bu tip şeyler.
O da nereden baksan 1 kuşak ediyor geride kalmış oluyor zaten.
Valla böylelerdi.Cefakar eş. :)) Acı acı güldüm Batı Karadenizli ile evli biri olarak.
Ya bişey diyeceğim şurada Karadenizli linci yiyeceğim sabah sabah.Valla böylelerdi.
Rize'liydi komşum.
Kız derdim senin kardeşin gelse bu kadar sene sizde kalsa, eşin ne derdi .
Hiiiç bir şey demezdi kalırdı dedi.
Heeeeeee kalırdı dedim.
Gelmediği için, hiç tecrübe etmediğiniz için peşinen konuşmak kolay.
Ona normal geldiği için bu durum kalmasına bişey demez.<jkhasghjagdh
so.....m böyle iyiliğe ulan
Bana ne hayrı varmış mesela ?
Katkısı neymiş bu iyiliğin ?
Kendi kardeşlerini çağır varsa lütfen.
Kalsınlar bir 6 ay.
O da iyilik yapsın.
Hep beraber iyilik meleği olun
Yok ama ya gördüğümü söylüyorum.Ya bişey diyeceğim şurada Karadenizli linci yiyeceğim sabah sabah.
Bence iş oraya geldiğinde der bacımOna normal geldiği için bu durum kalmasına bişey demez.
Ben de Karadenizliyim bu gerçekten aile ile alakalı.Ya bişey diyeceğim şurada Karadenizli linci yiyeceğim sabah sabah.
Bende dedim baştan söyleseydiniz ben kabul etmiyorum dedim baştan böyle olacağını nerden bilebilirdim diyor.Zihniyet belli değişmez bu.
Siz de kabul etmeyeceginize göre yol belli.
Benim eşimde aynı kafadaydi ama ben olmaz deyince geri adım atti.
Atmasaydi sonu belliydi.
Baştan deselermis kim kabul eder bunu?
Eden de hastanelik oluyor öyle dünya yok.
Sizin çocuğunuz yok bu avantaj aslinda yaşınız da genç.
Artık önünüze bakacaksiniz.
Kafalar pırıl pırıl.Bende dedim baştan söyleseydiniz ben kabul etmiyorum dedim baştan böyle olacağını nerden bilebilirdim diyor.
Heee saftı çünkü.Bende dedim baştan söyleseydiniz ben kabul etmiyorum dedim baştan böyle olacağını nerden bilebilirdim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?