Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Libidolu da biliyor musunuz.Ben bu durumu gelen yazın dersane mevzusunda sormuştum.Nasıl evde erkek kardeşim varken cinsel hayat yaşamaya düşünüyorsun diye.Ne varmış canım onda insanlar çocukları varken cinsel hayat yaşamıyormuymuşSenin erkek kardeşin benim çocuğum mu Peki dedim bende

Benim arkadaşlarım var çok şükür.Ben çalışıyorum her haftasonu eşimin kardeşi bende kalsın istemem arada gelebilir kalabilir ama her haftasonu olmaz sonuçta benim de bir haftasonum var.Eşimin erkek kardeşine ben mi dedim gel buraya yerleş diye abisi mi dedi kendi kendine bir karar alıp uyguladıysa sonucuna kendi katlanmalı neden onun hayatının ve kararlarının ceremesini biz çekelim yengeler olarak ?

Ben anlamıyorum sizleri gerçekten ben eşimin kardeşine kötü davrandım mı dedim ?

İlk defa geldiği için mi sorun çıktı zannediyorsunuz

Sorun şu eşimin ilk defa eve gelen erkek kardeşine haftasonları gelir burada kalırsın demesi benim hiçbirşekilde gönlümü ve fikrimi almaya çalışmaması…tüm bunlardan sonra bir de ben mi linç yiyeceğim burada ????

Öyle süründürmek gibi bir düşüncem yok kurtulduğuma bakıyorum artık ne yapayım

Ben zaten surundurme anlaminda soylememistim. Ben olsam tazminat da alirdim. Sonucta bu bir kusur benim bildigim. Avukatlar daha iyi bilir. 4 dairesi olan ailenin dershane parasini, ev tutup ev kirasini odemeyi dusunen bu adam degil miydi? madem oyle kendi kusurunun da tazminatini odesin.

Adamın kardeşi tabi ki hafta sonları gelecek, 4 aydır gelmemiş, demek ki öyle zırt pırt rahatsız edecek bir tip değil. Düşünüyorum da eşim benim kardeşime aynı tavrı yapsa acayip bozulurdum.
Arada gelmesine bişey diyen yok ama sürekli her haftasonu gelip kalınması istemiyorsa ben istemiyorum dedim siz ister misiniz her haftasonu eşinizin kardeşi ile kalmak yıllarca ?

haklısınız şuan ağır kusurlu olarak ciddi davalar açılabilir

iyi niyetinize saglık da o is öyle olmaz.Amcanın da karısı istemez biyerden sonra.
Derler git abinde kal.
Calısmaya baska sehre yerlesen adam bi zahmet ev tutsun kendine.

Amcada kalması da sacmalık bence.
Siz zaten kesinlikle geri adam atmayın.Bunun icin evden giden adam gelmesin zaten.
Ne mana ya nufusumuza alalım bari kardesini derim.

O erkek kardeşinden cekinmeyebilir ama siz kazık kadar kayınçodan çekinirsiniz işte. Yatak odasında bile gerilirsiniz aman ses gidecek aman anlayacak.

Evlenirken ya kulturlerin uyusmasina bakmak lazim,

ya da ayrintili karsi tarafla konusmak lazim, neticede hepimiz ailemiz gibi yasamiyoruz. Iki kisi karsilikli soyle soyle yasariz dedikten sonra ona da uyuyorsa olur.

Ama suanki gibi durumlarda ben hakli haksiz ayirt edemiyorum.
Bir yandan esiniz de hakli, kardesini evine davet ederken izin mi isteyecek bir insan,
siz de haklisiniz, ben de asla kendi ailemden birisi dahil bir baskasi ile ayni evde bir duzen kurmak istemem, her haftasonu agirlamak gibi kalici bir duzenden bahsediyorum.

Hic mi konusmadiniz bunlari evlilik oncesi?

cidden gorusler bu kadar farkli ise, kavga etmeden yollari ayirmak herkesin selametine olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…