- 19 Mayıs 2020
- 47.914
- 215.472
- 598
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Bi uyanık siz misiniz diye sordun mu? Nolur sordum de.Var böyle yaşam tarzları maalesef beni de yengeye yardım için yanlarında ev vardı oraya oturtmak istiyorlardı.
Libidolu da biliyor musunuz.Ben bu durumu gelen yazın dersane mevzusunda sormuştum.Nasıl evde erkek kardeşim varken cinsel hayat yaşamaya düşünüyorsun diye.Ne varmış canım onda insanlar çocukları varken cinsel hayat yaşamıyormuymuşKız siz yeni evli değil misiniz? Karısı ile gezip tozup, evde rahat rahat her yerde sevisilecek zamanda kardeşini burnunun dibine mi getirmeye kalkıyor cidden? Ay felaketttt. Libidosuz irkek. Valla baştan böyle olan adam düzelmiyor. Kurursunuz valla ,bu adam sizi kurutur. Boşayın canınızı kurtarın.
Yok beraber açarızTamam anlaşmalı olsun da davayı o açmasın önce.
Öyle süründürmek gibi bir düşüncem yok kurtulduğuma bakıyorum artık ne yapayımAy ben böyle bir adama anlaşmalı dava açıp kolaylık sağlamazdim. Keyfinizden bosanmiyorsunuz adam ağır kusurlu. Bir avukata danışın.
Benim arkadaşlarım var çok şükür.Ben çalışıyorum her haftasonu eşimin kardeşi bende kalsın istemem arada gelebilir kalabilir ama her haftasonu olmaz sonuçta benim de bir haftasonum var.Eşimin erkek kardeşine ben mi dedim gel buraya yerleş diye abisi mi dedi kendi kendine bir karar alıp uyguladıysa sonucuna kendi katlanmalı neden onun hayatının ve kararlarının ceremesini biz çekelim yengeler olarak ?Sizin kültürünüzde kardeşinizi eve buyur etmek, misafir etmek yok herhalde. Yahu kardeşi kardeşi zaten yıkılma kafasında olsa her gün gelirdi merak etmeyin tepkinizi sezmiş olacak ki 4 ay sonra gelmiş, eşiniz için ne kadar üzücü. Kendi kardeşinizle aynı memlekette olsanız ve eşiniz böyl tepki verse siz üzülmeyeceksiniz demek ki. Denemeden önyargıyla karar vermeyin bence. Kendinizi yalnız hissediyosunuz ya bakın belki de size arkadaş olacak biri fena mı. Yanlış bir hareketi olur o zaman haklısınız ama böylesi bana çok iyi niyetli gelmiyor
Ben anlamıyorum sizleri gerçekten ben eşimin kardeşine kötü davrandım mı dedim ?Kesinlikle katılıyorum. Kardeşinin de mutlaka bir çevresi olacaktır. Her hafta sonu gelip kalmayı o da istemez.
Konu sahibi çok peşin hükümlü davranmış..
4 ay sonra gelen kardeşe böyle davranması çok garip bir de kendi kardeşine kocası böyle davransaydı kendisi kabul eder miydi? Asla.. Burda da koca linç yerdi.. Gerçi herhalükarda linç yermiş.. Sakal bıyık meselesi yani..
Evet konu sahibi siz uyumlu bir çift değilsiniz. Boşanmak gibi bir düşünceniz varsa elinizi çabuk tutun..
Öyle süründürmek gibi bir düşüncem yok kurtulduğuma bakıyorum artık ne yapayım
Arada gelmesine bişey diyen yok ama sürekli her haftasonu gelip kalınması istemiyorsa ben istemiyorum dedim siz ister misiniz her haftasonu eşinizin kardeşi ile kalmak yıllarca ?Adamın kardeşi tabi ki hafta sonları gelecek, 4 aydır gelmemiş, demek ki öyle zırt pırt rahatsız edecek bir tip değil. Düşünüyorum da eşim benim kardeşime aynı tavrı yapsa acayip bozulurdum.
Eşim gibi konuşuyorsunuz eşim gizli üyelik açıp buralarda mı dolaşıyor acabaTamam işte bütün haftasonları sizin oldu istediğinizde buydu oldu!
haklısınız şuan ağır kusurlu olarak ciddi davalar açılabilirBen zaten surundurme anlaminda soylememistim. Ben olsam tazminat da alirdim. Sonucta bu bir kusur benim bildigim. Avukatlar daha iyi bilir. 4 dairesi olan ailenin dershane parasini, ev tutup ev kirasini odemeyi dusunen bu adam degil miydi? madem oyle kendi kusurunun da tazminatini odesin.
O zaman haklısınız baştan tavır koyup ona göre davranmak gerekir.Demek onların ailesinde normal bir durum.Bende istemen devamlıEve çıkma olayları yok akrabalarında 40 yaşında bekar polis memuru biri var dayısı ve yengesinde kalıyor hala.Ne eve çıkması
Aç kız içimiz soğusunhaklısınız şuan ağır kusurlu olarak ciddi davalar açılabilir
İstememArada gelmesine bişey diyen yok ama sürekli her haftasonu gelip kalınması istemiyorsa ben istemiyorum dedim siz ister misiniz her haftasonu eşinizin kardeşi ile kalmak yıllarca ?
iyi niyetinize saglık da o is öyle olmaz.Amcanın da karısı istemez biyerden sonra.Boyle devam ederseniz bosanirsiniz. Evliliginiz iyi gorunmiuor. 4 ay olmus yeni yemege cagirmisiniz ayıp oncelikle. Tabiki yarin da kal diyebilir. Sizin kardesiniz gelse boyle mi yapacaktiniz. Herhaftasonu kalmaz zat3n, 4 aydir ilk kez gelen cocuk her haftasonu gelip kalmaz sizde zaten. Az iyiniyetli olun bence.
O erkek kardeşinden cekinmeyebilir ama siz kazık kadar kayınçodan çekinirsiniz işte. Yatak odasında bile gerilirsiniz aman ses gidecek aman anlayacak.Libidolu da biliyor musunuz.Ben bu durumu gelen yazın dersane mevzusunda sormuştum.Nasıl evde erkek kardeşim varken cinsel hayat yaşamaya düşünüyorsun diye.Ne varmış canım onda insanlar çocukları varken cinsel hayat yaşamıyormuymuşSenin erkek kardeşin benim çocuğum mu Peki dedim bende
Anasının babasının 4 tane evi varmış üstelik o şehirdeiyi niyetinize saglık da o is öyle olmaz.Amcanın da karısı istemez biyerden sonra.
Derler git abinde kal.
Calısmaya baska sehre yerlesen adam bi zahmet ev tutsun kendine.
Kendi kardeşiniz olsa böyle mi tepki gösterirdiniz merak ettim sadece biraz anlayışlı olun 4 aydır ilk defa gelmiş hiç mi davet etmediniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?