Kuma gibi kayınvalide

Eşiniz ne diyor cevap vermediniz
eşim bana karşı haklısın modunu açmış durumda. yani evet haklısın, istersen annemle mesafeli ol diyor istersen iletişimi azalt diyor. buraya kadar çok güzel. ama sonra bir bakıyorum annesine instagramdan annem sen olmasan ne yapardım minvalinde içerikler göndermiş. bir de asıl sorun şu; bu ailenin yazın karadenizde bağ bahçe işleri var. bunun için yazın belli tarihlerinde tüm aile toplanır. eşimle bu yüzden büyük bir tartışma yaşadık. ben hamileyim ve çalışıyorum gelemem dedim. bunların yanı sıra yapmak içimden gelmiyor kusura bakma dedim.
hem bana mesafeli ol diyor hem de hafta sonu gidelim bir gece kalsan ne olur yanımda olursun diyor.
konu onun yanında olmammış, yalnız kalmak istemiyormuş. abisi ve eşi her sene gidiyormuş. eşim her türlü gidecek ama ben bu noktada çok kararsız ve son derece isteksizim.
onlar için kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum açıkçası.

bu arada annesiyle iletişimi beni ilgilendirmez, bu benim haddim değil. isterse annesine her saniye yollasın instagram mesajlarını. sadece bana haklısın derken bunu yapması hem samimi gelmiyor hem de bana haklısın demeyi sanki geçiştirmek susmam için diyormuş gibime gelmeye başlıyor.

Eşiniz yanınızda gibi görünüp aileyi memnun etme derdinde

Sorun calisiyor olmaniz degil. Sorun egerki eltiniz ve kayinvalideniz ev hanimi ise siz onlarla ayni sinif icerisinde degilsiniz. Sizin bakis aciniz ile onlarinki ayni degil. Bu sebeple iliskiyi zorlamak anlamsiz ve sadece size yuk olan bir soruna sebebiyet verir. Gerek yok isinize bakin.

Tipik erkek işte yalandan haklısın karıcığım der,arkandan iş çevirir anasına gelecek tabi ki diye erkekliğini konuşturuyordur.Gerekirse hamile karısını zorla götürür çünkü annesinin takdirini alması gerekir.Anne gazıyla çalışır bunlar ...

Sayın eczacım,
Cahil ve dedikoducu ev hanımları sizin denginiz değil
Sizi kendi seviyelerine çekmelerine müsade etmeyin
Aranızda ciddi kalite farkı var bu iki cahil ev hanımı ile
Akademiyi bilmezler, emeği bilmezler, kaliteyi bilmezler
Boşverin

Kocanızı ve bebeğinizi de alıp yurtdışı gezilerine gidin, iyice kudursunlar

Ne demek sen mesafeninayarla deyip kendinin iyi olması yahu. Tamam iyi olsun da eşime bunu yapamazsınız da desin yani. İnsan bir hesap sorar . Benim annem yeni evliyken bunun gibi tabiki daha ağır o nesil için şeyler yasamış ilk yıl. Sonra babam herkese bir had bildirmiş. Kırk yıldır evliler daha ben babam8n ailesinden kimsenin anneme bir laf dediğini duymadım. İş eşte bitiyor. Mesela ben kendi ailemi eşim hakkında konusturmam kimse de konuşmaz. Ama ikili oynasam vs tabiki bu olmaz.
Hatta bence eşiniz annesiyle sizi cekiştirip o da öyle falan diyordur ona da. Genelde ikili oynuyorlar sözde arada kaldım diyen erkekler . Halbuki ne arası yahu eşinle evlendin. Evliliğine sahip ç8ksa annesi de rahat eder. Sinırını ayarlar..sorlayıp durmaz sınırı. Herkes mutlu olur

hepsini okumadım ama madem sevmiyorsunuz neden bu kadar bir araya geliniyor geri çekin kendinizi ve ayda yılda bir görüşün

Acaba gitsem mi diye düşünmen bile hata. Gerçekten eşinin yanında olmanın sana ve eşine ne katkısı olacak? Ailesine yaranmak için götürmeye çalışıyor seni, aklını başına al manipüle etmesine müsaade etme.

Sizin yaş kaç? Çalışan para kazanan üni mezunu kadınsınız iki cahili idare edemiyorsunuz. Baktınız böyleler, tanıdınız madem he deyin geçin.

fındık işi.bitmez bir kere gidersen elini vermiş olursun kolunu alamazsın bir daha...Gel hiç olmazsa yemeğimizi çayımızı verirsin derler kanma ve asla gitme derim ...

Siz de haksızsınız bu konuda. Madem bu kadar rahatsızsınız ne diye diplerinden ayrılmıyorsunuz ? Sen yoluna ben yoluma hadi yallah deyip bayramdan bayrama görüşün.

Ne guzel iste Allah ikisini birbirlerine bagislasin. Hem meslek sahibi, hem de kendi isini yoneten bir kadinsiniz, bu insanlar sizin denginiz degiller ki.

Siz statü olarak onlardan yüksek oldugunuz için bu onlarda aşağılık kompleksi yapmış, bu şekilde caktirmamaya çalışıyorlar gelinli kayınvalidesi
Demek eltiniz çok kiskaniyor çünkü ne yapsa siİn statuye erişemeyecek kayınvalide de kiskanmasin diye kendince yontemler bulmuş

İş güç sahibi akıllı bir kadınsınız. Elti kaynana muhabbeti size göre mi allah aşkına ? Kadının vizyonu o kadar. Kendinizi kimlerle eş tutarsanız değeriniz oraya iner. Adınızı onlarla yan yana bile getirmeyin. Umursamayın, bozulduğunuzu da belli etmeyin aksine destek verin kv'ye eltinin yanında ki iyice umurumda değilsiniz mesajını alsın.

Örnek : (erkek çocuk doğurucam dediğinde) Aaa evet çok güzel isim düşünmüşsün gerçekten, inşallah nasip olsun da bu ismi ver. Ya da " aa evet o da çok güzel yemekler poğaçalar falan yapar, eli lezzetlidir malum evde, ben çalışıyorum o kadar maharetli değilim bla bla. Sizi takmıyorum mesajını verin yani. Daha sinir bozucu bir şey bu.

Okumuş kariyer yapmış kadınsınız. Boşluktan başka insanların hayatlarına sarmış iki boş insanın dediklerine kulak asmayın. Belli ki ortada inanılmaz bir kıskançlık var...Kültür farkını buradan bile hissettim. Sallama, sen salladıkça onlar inadına daha çok konuşur...Damarına dokunan yerlerde lafını esirgeme geç..Sen biraz da şefkat beklemişsin..Eltine verilen değeri görmek istemişsin ama anlamı yok şu an boşveeer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…