- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.861
- 1.423
- 60
yok deil kardeşiymiş hanııım
ben normalde bile odamdan çok çıkmıyodum ertesi gün hiç çıkmadım diyorum ya belkide eşim o öyle bilsin dedi benim için kız hiç tartışmaya bile girmedi benimle. Diyorum ya o odada ben nasıl ağladım bilemessiniz inanın yaşamadan bilemessiniz düşündüm gidiyim birden kapıyı açıp giriyim ama yapmadım yapamadım
hani gece hiç yalnız kalmamışlardı? biraz önce 2 saat kaldılar demişsin bu ne ya? dalga mı geçiyosun bizimle? adamlar kızı almış,nikahı kıymış aferdersiniz ama gerdeğe bile girmişler..o 2 saatte neler neler olur..ya bi insan bu kadar pasif olamaz ama..hayır konu sahte diye de düşünmek istemiyorum ama artık iyice garipleşti..tepkimizi mi ölmeye çalışıyosun nedir? kocam kuma getirecek bide nikah kıyıp o gece 2 saat onun yannda klacak da bunu inanacağım..çocuk olsa güler artık buna.
he canım eşini tehdit etmiştir hatta başına silah dayamıştır.yani şok içerisindeyim şu anda.
sanki bi film senaryosunun içindeyiz.
Tamam teşekkürler,asıl aşık olanda diğer kardeş kaçırmış .
Çakralarım kapalı bugün resmen
ee madem kız senin eşine aşık kaynınla niye kaçmış?
hmm düşündümde ailemi görmeye gidyorum
annem hastaymış görmeye gidiyorum bayram seyran ziyarete gidiyorum diyerek hep o kadına gidecektir
yani ben çok şeytan gördüm eşini
sonuçta imam nikahlı eşi onu da boş bırakmayacaktır
bence!!!!!
sence?
Gerdek haricinde hiç gece yanında kalmadı ilk fırsatta yanıma geldi dedim 2 saatte bana göre sabaha kadar durmaya göre kısa bi zaman dilimi. Ben buraya derdimi paylaşmak için girdim siz sorgulamaya çektiniz inanmak istemeyen inanmasın lütfen
kızla kumanın ne konsuutugunu duymus ne dedı yanı 6 ay once gerdege gırdı bugunmu konustu bunlar?
ne dedı cok ozledımmı dıyordu ne dıyordu merak ıcındeyım
ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?