Bence umarım konu fake dir.
Hani şu doğmamış bebek var ya,
Onun için dedim.
Yazık olacak ona..
Öncelikle herkese tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın. Bazılarınız burda internette yazışıcağına eşyalarını topla ailenin yanına git demiş zaten ailemin yanındayım bunuda yazdım. Berdelin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum öğrettiler saolsun ama benden önce eşimle kızı evlendiricekleri için eşimde kabul etmeyince araları bozuldu zaten bide kaynım gidip kızkardeşini kaçırınca hem kızımızı almadınız bizi rezil ettiniz hemde kızımızı kaçırdınız dediler ya namusumuzu temizlersiniz yada çokda büyük şeyler olur dediler durum bundan ibaret ayrıca sizden çok ben fake olsun isterdim emin olun.
Öncelikle herkese tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın. Bazılarınız burda internette yazışıcağına eşyalarını topla ailenin yanına git demiş zaten ailemin yanındayım bunuda yazdım. Berdelin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum öğrettiler saolsun ama benden önce eşimle kızı evlendiricekleri için eşimde kabul etmeyince araları bozuldu zaten bide kaynım gidip kızkardeşini kaçırınca hem kızımızı almadınız bizi rezil ettiniz hemde kızımızı kaçırdınız dediler ya namusumuzu temizlersiniz yada çokda büyük şeyler olur dediler durum bundan ibaret ayrıca sizden çok ben fake olsun isterdim emin olun.
o yönden öyle tabii ama gerçek olmayan bir konu açıpta bizlerin kandırılması hiç hoş değil o yüzden dedim neeler var yaa
arkadaşım sizi kandırmışlar. namus temizleme olayında ,eşinin ailesinden kız istenir. onlar 2ciyi vermezler.Öncelikle herkese tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın. Bazılarınız burda internette yazışıcağına eşyalarını topla ailenin yanına git demiş zaten ailemin yanındayım bunuda yazdım. Berdelin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum öğrettmiler saolsun ama benden önce eşimle kızı evlendiricekleri için eşimde kabul etmeyince araları bozuldu zaten bide kaynım gidip kızkardeşini kaçırınca hem kızımızı almadınız bizi rezil ettiniz hemde kızımızı kaçırdınız dediler ya namusumuzu temizlersiniz yada çokda büyük şeyler olur dediler durum bundan ibaret ayrıca sizden çok ben fake olsun isterdim emin olun.
arkadaşım sizi kandırmışlar. namus temizleme olayında ,eşinin ailesinden kız istenir. onlar 2ciyi vermezler.
şimdi eşine berdel bahanesiyle yamadıkları şahıs şu,senden önce evlendirmek istedikleri amca kızı mı?hani şu senin eşine aşık olan ?doğru mu anladım?Öncelikle herkese tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın. Bazılarınız burda internette yazışıcağına eşyalarını topla ailenin yanına git demiş zaten ailemin yanındayım bunuda yazdım. Berdelin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum öğrettiler saolsun ama benden önce eşimle kızı evlendiricekleri için eşimde kabul etmeyince araları bozuldu zaten bide kaynım gidip kızkardeşini kaçırınca hem kızımızı almadınız bizi rezil ettiniz hemde kızımızı kaçırdınız dediler ya namusumuzu temizlersiniz yada çokda büyük şeyler olur dediler durum bundan ibaret ayrıca sizden çok ben fake olsun isterdim emin olun.
Yazdıklarım biraz uzun olucak o yüzden şimdiden kusuruma bakmayın. Sırf derdimi sizinle paylaşmak için açtım üyeliği normalde misafir olarak takip ediyordum.
Nerden başlasam bilmiyorum kendimle alakalı pek detay vermek istemiyorum biri görürde anlar diye.
Neyse ben 24 yaşındayım yaklaşık 5 sene önce eşimle tanıştık birbirimizi çok sevdik doğulu kendisi aşiretler neyse aileme anlattım ben doğma büyüme İstanbulluyyum ve durumumuz çok çok iyi neyse annemle babam ilk başta gayet güzel karşıladılar.
3. senemizde evlenmeye karar aldık eşim istanbulda okuduğu için burdaydı ailesi doğudalar sırf eşim için okumadım ünv. neyse.
Evlilik falan güzel hoş birbirimizide seviyorum tek sıkıntımız benim doğuya gidicek olmamdı çünkü orda ailesiyle yaşıycaktım zor bela ailemi ikna ettim yapamassın edemessin dediler ama yok aşk gözümü kör etti bi kere öyle yada böyle evlendim.
Ben her zaman istenmeyen gelin oldum, onlara göre aykırıydım bi kaç tane ufakta olsa dövmem var, giyimim biraz açık, ee haliyle onlara göre bu durum büyük bi sıkıntı yarattı. Neyse bunları bi süre sonra zor belada olsa aştık. Gelelim asıl mevzuya eşimin amcanının kızı eşime aşıktı zaten benden önce evlendiriceklerdi ama eşim kesinlikle karşı çıktı ve benimle evleneceğini söyledi zaten beni sevmememelerininde büyük bir nedeni bu. Günlerden bir gün eşimin kardeşi amcanının kızını kaçırdı. Tahmin edebiliceğiniz gibi kıyametler koptu. Şaşırtıcı gelicek ama berdel hala geçerli onlarda kayınbabamın büyüğü oluyor amcaları neyse ikisinide öldürücez mevzusuna girdiler falan sonrada ya X'le benim eşim evlenicek (eşimi seven amca kızı) yada ikisinide bulur öldürürüz dediler. Eşim başta karşı çıktı ama amca ailenin en büyüğü oldu mecbur kaldı bana yeminler sözler etti elimi sürmicem sadece sussunlar diye evlenicem dedi. Ben eşyalarımı topladım ama nasıl ağlıyorum kendimi harap ettim eşim yalvar yakar kal nolur gitme dedi bende hem aileme karşı mahcubum hemde eşimi seviyorum diye kaldım. Sonra hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Aradan aylar geçti şu anda 7 aylık hamileyim. Ve 2 gün önce eşimin karısının yani kumamamın kardeşiyle konuşmasını duydum aslında birlikte olmuşlar. Yani ayakta uyumuşum topladım eşyalarımı topladım ailemin yanındayım şimdi karnımda bebeğim napıcağımı bilmiyorum eşim sabahtan devamlı arıyor açmassam buraya geliceğini sölüyor mesajda.
Herşey film gibi şaka gibi ben bu hale nasıl geldim napıcam ben eşimi çok seviyorum karnımda bebeğim ama boşanıcam kararlıyım daha fazla dayanamıycam yardım edin bana.
Valla onu kendi düşünecek..
Bu kadar insanı kandırmayı seçebilen biri ancak ruh hastası olabilir.
Birilerini kandırmakla eline ne geçiyor bilemiyorum.
Bu duyulan hazsa eğer, çok sağlıksız biri olduğunun kanıtı.
Bir de aldığı vebal var tabi birilerini kandırdığı için..
Çünkü insanlar doğru olduğuna inanıp üzülebiliyorlar..
Nasıl bu kadar rahat çıkıp gitmemide şöyle açıklıyım. Evde sadece kız kızın kardeşi ve görümcem vardı görümcem zatenn odasındaydı ki evde kimse olmadığı için kız kardeşiyle rahat rahat konuşuyodu zaten görümce eşyalarımı topladığımı görünce anladı durumu ama zaten orda benim yanımda olan tek kişi oydu Allah razı olsun çıkmama yardım bile etti. Henüz onların sesi çıkmadı zaten belki bebeğim kızdır diye belkide kendisinide bebeğide istemiyoruz diyedir bilmiyorum ama sadece eşim devamlı arıyor.
selam sakın dönme bence bu zamanda bu ne terbiyesizlik ne kücük düsürücü bir davranısYazdıklarım biraz uzun olucak o yüzden şimdiden kusuruma bakmayın. Sırf derdimi sizinle paylaşmak için açtım üyeliği normalde misafir olarak takip ediyordum.
Nerden başlasam bilmiyorum kendimle alakalı pek detay vermek istemiyorum biri görürde anlar diye.
Neyse ben 24 yaşındayım yaklaşık 5 sene önce eşimle tanıştık birbirimizi çok sevdik doğulu kendisi aşiretler neyse aileme anlattım ben doğma büyüme İstanbulluyyum ve durumumuz çok çok iyi neyse annemle babam ilk başta gayet güzel karşıladılar.
3. senemizde evlenmeye karar aldık eşim istanbulda okuduğu için burdaydı ailesi doğudalar sırf eşim için okumadım ünv. neyse.
Evlilik falan güzel hoş birbirimizide seviyorum tek sıkıntımız benim doğuya gidicek olmamdı çünkü orda ailesiyle yaşıycaktım zor bela ailemi ikna ettim yapamassın edemessin dediler ama yok aşk gözümü kör etti bi kere öyle yada böyle evlendim.
Ben her zaman istenmeyen gelin oldum, onlara göre aykırıydım bi kaç tane ufakta olsa dövmem var, giyimim biraz açık, ee haliyle onlara göre bu durum büyük bi sıkıntı yarattı. Neyse bunları bi süre sonra zor belada olsa aştık. Gelelim asıl mevzuya eşimin amcanının kızı eşime aşıktı zaten benden önce evlendiriceklerdi ama eşim kesinlikle karşı çıktı ve benimle evleneceğini söyledi zaten beni sevmememelerininde büyük bir nedeni bu. Günlerden bir gün eşimin kardeşi amcanının kızını kaçırdı. Tahmin edebiliceğiniz gibi kıyametler koptu. Şaşırtıcı gelicek ama berdel hala geçerli onlarda kayınbabamın büyüğü oluyor amcaları neyse ikisinide öldürücez mevzusuna girdiler falan sonrada ya X'le benim eşim evlenicek (eşimi seven amca kızı) yada ikisinide bulur öldürürüz dediler. Eşim başta karşı çıktı ama amca ailenin en büyüğü oldu mecbur kaldı bana yeminler sözler etti elimi sürmicem sadece sussunlar diye evlenicem dedi. Ben eşyalarımı topladım ama nasıl ağlıyorum kendimi harap ettim eşim yalvar yakar kal nolur gitme dedi bende hem aileme karşı mahcubum hemde eşimi seviyorum diye kaldım. Sonra hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Aradan aylar geçti şu anda 7 aylık hamileyim. Ve 2 gün önce eşimin karısının yani kumamamın kardeşiyle konuşmasını duydum aslında birlikte olmuşlar. Yani ayakta uyumuşum topladım eşyalarımı topladım ailemin yanındayım şimdi karnımda bebeğim napıcağımı bilmiyorum eşim sabahtan devamlı arıyor açmassam buraya geliceğini sölüyor mesajda.
Herşey film gibi şaka gibi ben bu hale nasıl geldim napıcam ben eşimi çok seviyorum karnımda bebeğim ama boşanıcam kararlıyım daha fazla dayanamıycam yardım edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?