Kumaa meselesi..

kız kaçırılmış,kız tarafı birde ödül olarak diğer aileye kendi tarafından diğer bir kız daha veriyor. sanki eşantiyonuda bu der gibi.
o zaman doğuda herkes kız kaçırsın. birde evlenemeyen erkeklerin olduğu aileler. bir yerine 2 tane geliyor. bir al 2 ciyide yedekle.
yok artık

Ağlamaktan helak olduğum bi roman aklıma geldi Canan Tan-Piraye
Eğer gerçekse cidden çok üzücü..
Kesinlikle böyle bişiye katlanmayın ilerde kim bilir daha neler olur
Allah yardımcınız olsun...

Öncelikle herkese tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın. Bazılarınız burda internette yazışıcağına eşyalarını topla ailenin yanına git demiş zaten ailemin yanındayım bunuda yazdım. Berdelin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum öğrettiler saolsun ama benden önce eşimle kızı evlendiricekleri için eşimde kabul etmeyince araları bozuldu zaten bide kaynım gidip kızkardeşini kaçırınca hem kızımızı almadınız bizi rezil ettiniz hemde kızımızı kaçırdınız dediler ya namusumuzu temizlersiniz yada çokda büyük şeyler olur dediler durum bundan ibaret ayrıca sizden çok ben fake olsun isterdim emin olun.

Bence umarım konu fake dir.
Hani şu doğmamış bebek var ya,
Onun için dedim.
Yazık olacak ona..

o yönden öyle tabii ama gerçek olmayan bir konu açıpta bizlerin kandırılması hiç hoş değil o yüzden dedim neeler var yaa

valla canım ben bişey anlayamadım..adamlar kızlarını kuma olarak verince rezil olmuyor ama kuzeni evlenmek istemeyince rezil oluyor..hayatımda duymadım böyle bişey..asıl rezllik şu anda yaşattıkları..bence seni fena oyuna getirmişler,geçmişler olsun..

o evden nasıl çıkabildin peki,hiç mi karşı gelmediler?

tamam da bayağı ballı aileymiş onların ki
bir tane kaçırdınız al bu da bizden olsun, helal olsun der gibi
ne garip.

o yönden öyle tabii ama gerçek olmayan bir konu açıpta bizlerin kandırılması hiç hoş değil o yüzden dedim neeler var yaa

Valla onu kendi düşünecek..
Bu kadar insanı kandırmayı seçebilen biri ancak ruh hastası olabilir.
Birilerini kandırmakla eline ne geçiyor bilemiyorum.
Bu duyulan hazsa eğer, çok sağlıksız biri olduğunun kanıtı.
Bir de aldığı vebal var tabi birilerini kandırdığı için..
Çünkü insanlar doğru olduğuna inanıp üzülebiliyorlar..

yani aslında k eşinle yine o siz evlenmeden öneceki kız evlendirildi öyle mi :44:

bebeğinizi size bırakacaklarsa eğer ailenizle hayatınıza devam edin yoksa çok yıpranırsınız

arkadaşım sizi kandırmışlar. namus temizleme olayında ,eşinin ailesinden kız istenir. onlar 2ciyi vermezler.

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar rahat çıkıp gitmemide şöyle açıklıyım. Evde sadece kız kızın kardeşi ve görümcem vardı görümcem zatenn odasındaydı ki evde kimse olmadığı için kız kardeşiyle rahat rahat konuşuyodu zaten görümce eşyalarımı topladığımı görünce anladı durumu ama zaten orda benim yanımda olan tek kişi oydu Allah razı olsun çıkmama yardım bile etti. Henüz onların sesi çıkmadı zaten belki bebeğim kızdır diye belkide kendisinide bebeğide istemiyoruz diyedir bilmiyorum ama sadece eşim devamlı arıyor.

Kaynın kaçırmış madem kaynın evlensin amcasının kızıyla
Abisi için mi kaçırmış sanki

şimdi eşine berdel bahanesiyle yamadıkları şahıs şu,senden önce evlendirmek istedikleri amca kızı mı?hani şu senin eşine aşık olan ?doğru mu anladım?

Amca kızını eşinizin kardeşiyle neden evlendirmemişlerde illaki sizin eşinizle evlendirmeye çalışmışlar. Kaynananız ve eşinizin akrabalarının kurmuş olduğu bir oyun olabilir mi bu?

evet çok doğru vebalı boynuna , çok büyük vebal almış olur üzülüyoruz tabiki ne kadar kötü bir durum ,
konu sahibi de detaylı bilgi vermiyo ki kısa kısa yazıp gidiyoo

Bilmem
Öyle yerlerde zaten X lerin gelini diye seni herkes tanımalı
Çanta valiz vs görünce ağayı aramalı
Onlarda gelip seni yakalamalı
Ben böyle gördüm genelde tv de

o zaman boşanacaksın bu kadar basit.ortada ne bi eş ne bi yuva ne de bi baba var..

ama hala bana garip gelen şeyler var,neyse..

hakkında hayırlısı olsun.

selam sakın dönme bence bu zamanda bu ne terbiyesizlik ne kücük düsürücü bir davranıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…