maalesef ,amaç kızla evlendirilmekmiş. sizde oraların adetini bilmediğiniz için sizi kandırmışlarGaliba ayakta uyutuldum ben belkide bazı arkadaşların dediği gibi bana oyun oynadılar bilmiyorum kafam almıyo artık
valla canım ben bişey anlayamadım..adamlar kızlarını kuma olarak verince rezil olmuyor ama kuzeni evlenmek istemeyince rezil oluyor..hayatımda duymadım böyle bişey..asıl rezllik şu anda yaşattıkları..bence seni fena oyuna getirmişler,geçmişler olsun..
o evden nasıl çıkabildin peki,hiç mi karşı gelmediler?
Galiba beni anlayan tek kişi sensin canım. Evet ben gerçekten çok safmışım ben zaten oraların geleneklerini göreneklerini bilmiyorum böyle olmak zorunda dediler oldu. Söylediğim gibi kayınvalidem evde değildi evli kızı bebek yaptı onun yanına gitti bi kaç gündür orda kalıyodu evde sadece görümcem kız ve kız kardeşi vardı.
maalesef ,amaç kızla evlendirilmekmiş. sizde oraların adetini bilmediğiniz için sizi kandırmışlar
Galiba beni anlayan tek kişi sensin canım. Evet ben gerçekten çok safmışım ben zaten oraların geleneklerini göreneklerini bilmiyorum böyle olmak zorunda dediler oldu. Söylediğim gibi kayınvalidem evde değildi evli kızı bebek yaptı onun yanına gitti bi kaç gündür orda kalıyodu evde sadece görümcem kız ve kız kardeşi vardı.
Kızın kardeşi niye orda
Şimdi bi de o da sizin evde diye onu da eşinle veya kaynınla evlendirmek istemesinle
görümcen ve kız kardeşi mi vardı , görümcenin kız kardeşi de görümcen olmuyo mu zatenn :44::44:
Evli kız kardeşi değil bu eve gelen en küçükleri var ev boşken çağırmıştır bilmiyorum
Yok
2 amca kızı demek istiyo, kız ve kızın kardeşi derken + görümce = 3 kişi varmış totalde
Kızın kardeşi niye orda
Şimdi bi de o da sizin evde diye onu da eşinle veya kaynınla evlendirmek istemesinle
boşanmaktan başka çareniz yok maalesef.
ilk defa kkda birine boşan diyorum
Allah size kapı açar merak etmeyin
Ben mi yanlış anladım acaba
Kaynın kız kaçırıyor ve berdel diye bir kız daha mı veriyorlar?
Benim bildiğim berdelde kıza kız verilir.. Ama bunlar iki kız mı alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?