hee anladm kuması ve onun kardeşi yanii , o zaman evden çıkarken gördüklerinde sevinmiştir o kızda ayy ne kötü allahımmm
Tek tesellim Rabbim zaten Allah herşeyi görür elbette bu günler geçicek yani inşallah geçer
Tek tesellim Rabbim zaten Allah herşeyi görür elbette bu günler geçicek yani inşallah geçer
çek, zaten olay kızın kardeşiyle patlak vermiş. konu sahibinin eşinin erkek kardeşi, o kızı (kardeşi) kaçırınca, kızın ablası (yani eşe aşık olan kız) konu sahibinin eşiyle nikahlanmış.. anladın mı bilmiyorum ben kendi yazdığımdan birşey anlamadım
bu daha önce evlenmek isteyen amca kızıysa,size çok kötü bir oyun oynanmış.anlamıyorum başka adam mı kalmadı.?resmen öyle bi düzenek kurmuşlar ki sırf o kız sizin eşinizle evlensin diye.ama sana şunu söyleyeyim eşin de buna gönüllüymüş belli ki...adetleri, berdeli bilmiyor mu ki sanki?böyle berdel olmayacağını söylüyor arkadaşlar...sizi ''öyle olmak zorunda'' diye kandırmışlar.üzüldüm sizin adınıza.iyi o evden çıkabildiniz.bebeğinizi almaya da çalışır bunlar.napıcaksınız bilemiyorum.Allah yardımcınız olsun.
DÜşününce belkide ben duyuyim diye birlikte olduklarını söyledi herşeyi bekliyorum onlardan artık
inşallah canımm , ama eşin o kızla imam nikahı kıyıldığında sen nerdeydin ve o gece olduğunda ?
Durum böyleyse cidden
O evden kaçabilmen bile mucize
Bol bol sadaka ver ve boşanma işlemlerini tamamla
Ama ben kolay olacağını sanmıyorum
Bu tarz bi aile silahla bile tehdit eder gibime geliyo
gece olması imkansız her gece benimleydi gündüz olmuştur büyük ihtimalle
Beni zaten istemiyorlardı hangi hakla bebeğimi istiycekler benden?
Durum böyleyse cidden
O evden kaçabilmen bile mucize
Bol bol sadaka ver ve boşanma işlemlerini tamamla
Ama ben kolay olacağını sanmıyorum
Bu tarz bi aile silahla bile tehdit eder gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?