yok canımm senin bi kaç yorumuna daha denk geldim baya kafan karışmışBilmiyorum
Kızım kaçırılmış diye panik yapmıyolar al bunu kuma götür diyolar
Şimdi diğer kız da ablasıyla beraber kuma gittiği evde, onu da alın kuma diye demesinler mi
yok haklı falan değil de adam olanla evlen kızım deseymiş çok haklı olurmuş.
arkadaşım , imam nikahıyla evine sokmuşsun kızı..
senin en özel yerin olan evinde 2ci bir kadın.hemde eşinin 2ci eşi olarak biliniyor. el sürmüş sürmemiş. sürmese nolacakk. bunu nasıl kabul ettin sen.
senki istanbullusun.oranın kültürüyle gelmişsin .böyle bir şeyi kabul etmenin anlaşılır yanı yok.
Canım herşey yaşanmış ama artık önüne bakmalısın..boşanmak istiyorsan boşan,ailenin yanında daha güvende olursun...hamilesin,artık bebeğinin sağlığını düşün olur mu?üzme kendini,sen üzüldükçe karnında ki melekte üzülüyorŞu hayatta bir tek "ölüme"çare yok,unutma..bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..Allah yar ve yardımcın olsun.
İnanın bana bilmeyi hiç istemezdim.en azından sen biliyosun nasıl olduklarını evet söylediğin yerden bi tanesi. Namus onlar için çok önemli herşeyden herkezden can falan umurlarında değil
böyle bişey vardı gerçekten..kız iki ünv.te bitirmiş sonra bi adama aşık olmuş.adamın 5-6 çocuğu var kuma gitmiş kız.tv ler gösteriyodu bide çok mutluyum diye poz veriyordu
hadi diyorum oradaki zavallı diğer kadının gücü yok. oralı. gidecek yeri yok.oradaki ailesi kabul edeceksin,geridönemezsin diyecek muhtemelen. çünkü oranın adeti bu. kadıncağızda napsın,kıza evet demek zorunda kalmış.böyle bişey vardı gerçekten..kız iki ünv.te bitirmiş sonra bi adama aşık olmuş.adamın 5-6 çocuğu var kuma gitmiş kız.tv ler gösteriyodu bide çok mutluyum diye poz veriyordu
ben nasıl bi oyunun içine düştüm tanıdığım güne lanet olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yok asla ve asla o eve bir daha dönmem. Bebeğim tek tesellim benim
İnanın bana bilmeyi hiç istemezdim.
Çok kötü şeyler bunlar.
Burdaki arkadaşlar inanmıyor ama ben inanırım.
Kaynanalar genelde cazgır olur burda.
Erkek evlat vermedi diye kuma getirenler olur.
Yaşlandı iş görmez diye kuma getirenler olur.
Ve bunlar dava olarak babamın karşısına çıkmış.
Kızcağızlar babam hep der onlarda benim kızım diye.
Ne desem bilemiyorum.
Ama size inanıyorum.
Umarım herşey iyi olur sizin için.
Ama evladınız erkek olsaydı kesinlikle sizden alırlardı.
Birde eşinizin kadına dokunmayacağını düşünmenizde çok safça.
Ateş barut misali.
Ayrıyeten burada akraba evlilikleri de fazla imiş.
Yabancıya gitmesin meselesi.
Babam anlatır hep.
Bizde ağzımız açık dinleriz..
Bizden uzak olsun.Sizde umarım en yakın zamanda rahata kavuşursunuz.
Ama aşiretse iişiniz çok zor bilin isterim.
Öldürene kadar pes etmezlermiş
Kendi yaşadığım yeri kötülemek gibi oldu ama,bende çok rahatsızım bu durumdan.
Keşke böyle iğrençlikler olmasa...
Bu nasıl bir şey ya. Baştan böyle bir şeye izin vermemeliydiniz. Hangi çağda yaşıyoruz, bu ne ya.. Amcasının kızı ya tövbe tövbe..
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm, okurken gözlerim doldu ne kötü bir haldesinizdir kim bilir. Bakın hamileymişsiniz bebeğimin hatrına geri döneyim falan dersiniz belki ama 2 kadın bir arada olur mu hiç ya. Sonra o kadından da bir bebek olur nasıl olsa birlikte olmuşlar. Çok feci bir durum. Bence zor da olsa arkanızda bakmadan uzaklaşın ordan. Yazık günah ya...
senin ailen ne diyor peki , ne olacak şimdi bugün mü geldin daha baba evine
o kadının da hamile olduğu haberi yakındır zatenn , eşi nasıl yüzüne bakmış bunca zaman anlamıyorum
konu sahibi de bunu duymasa güzel güzel kumasıyla yaşamaya devam edecek
2 gün oldu geleli duyduğum anda çıktım geldim zaten aileme hiç birşey anlatmadım birşey olduğunun farkındalar elbet ama şu anda üstüme gelmiyorlar tabi böyle birşey akıllarının ucundan bile geçmez kavga falan zannediyolar
yok canım sorabilirsin merak ettikleri. bi anda oldu hataydı yemin ederim bi daha olmıycak dedi. Ama suçlu olan benim herşeyi kabul etti bunuda kabul eder diye düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?