Haklısınız ya midem kaldırmadı okurken. Yıl 2013 ya ne kuması.. Şaşkınlıklar içindeyim.
az çok ne olduğunu anlamışlardr aslında , bir an önce anlat ailene de bilsinler ordan kalkıp gelirler falan bir de bunları yaşamayın , eşin hala arıyo mu :44:
Evet aynen bence de böyle düşünüyor. Ailenin durumu ne kadar iyi? Yurt dışına falan gidebilir misin? Hatta doğum turları var, katıl onlardan biriyle orda doğur elinden isteseler de alamazlar. Böyle ailelerden her şey beklenir. Size velayet verse bile devlet görüş hakkı verir babaya kaçırıverirler. Bi daha tırnağını bile göstermezler. Namus için cinayet işleyenlerden bahsediyoruz.Çocuk mu kaçırmayacaklar. Hatta doğuya sınırı olan ülkelere falan kaçırırlar. Allah yardımcınız olsun.
Bunca zaman benden kurtulmak için zaten fırsat bekliyolardı artık peşime düşmezler zannetmiyorum düşselerde babam var arkamda herşeyi anlatıcam ona herşeyi
İnanmayın...Sabah mesaj atmış istanbulda yeni bir hayat kurucaz yeterki beni affet...
Keşke ailene her şeyi anlatabilsen canım ya, senin her şeyden çok onların desteğine ihtiyacın var.
Sabah mesaj atmış istanbulda yeni bir hayat kurucaz yeterki beni affet...
Bana hiç inandırıcı gelmedi konu tamamen fake konu sahibide oturmuş kakır kakır yapılan yorumlara gülüyordur tv de çok dizi seyretmiş malum şimdiye kadar binlercesini izledik fakat senaryoyu düzgün yazamamış bu kızdan senarist olmaz sağdan vurmuş soldan vurmuş zigzag çizmiş ortada bitirmiş bizde yorum yapmaya çalışıyoruz
Sabah mesaj atmış istanbulda yeni bir hayat kurucaz yeterki beni affet...
İnanmayın...
Hani üniversite mezunu kendi geliştirmiş dersek öyle olsa kuma getirmzdi...
Yani aklı başına gelse bile ailesi yüzünden başınız çook ağrıyacak..Çok hemde..Eşinizde pes edip ailesini dinleyecektir..
hadi yaa aklın nerdeydi deseydin , bence inanma seni oraya döndürmek için yapıyo sonra da biraz zaman ver yeni bir hayat kurmak kolay değil yok işlerimi toparlıyım falan derken hooop kuma hamile kaldı mı bir de ordasın ömrü billah , yok canım zaten ailene anlat onlar seni göndermezler bir daha
İnanmayın...
Hani üniversite mezunu kendi geliştirmiş dersek öyle olsa kuma getirmzdi...
Yani aklı başına gelse bile ailesi yüzünden başınız çook ağrıyacak..Çok hemde..Eşinizde pes edip ailesini dinleyecektir..
baban daha hıbıse bılmıyor mu?
allahtan aılen arkanda,guclu ve maddı durumlarıda ıyı
bundan sonra hayat senın hayatın
o sacmalıkların hepsını unutup,yenı bı hayata basla
umarım kocan falan,pesıne dusmez
oda asık olsun amca kızına..
senı rahat bıraksınlarda
bunları duymak suan ıcını acıtabılır ama bıgun kurtulduguna sukredeceksın.
cocugunu dogur buyut,ıstersen ıs hayatına atıl
coccugunla tatıllere gıt,yenı ortamlarda bulun
yenı arkadaslar edın
ve kendın gıbı bırıyle bırlıkte ol
Bence de kesinlikle inanmayın. Sonuçta kuma gelen kız garibin biri değil. Onu ortada bıraktırmazlar. Kan davası çıkar. Nasıl ki önce kendini mecbur edip evlendi. Mecbur hisseder döner. Ara ara ona gider. Çirkin çirkin bir sürü şey. BU arada sizi istemeseler de bebek onların kanından. Onu isteyebilirler. Allah'ım kkdan kimse için bu kadar dua etme isteği geçmemişti içimden. Allah çocuğunuzu sizden ayırmasın.
eşin berdel diye geldi. bilmiyorsun ne olduğunu. hiçmi merak etmedin. bir soruştur. hayatının olayı bu.
elinde net var. gir oku. araştır. meraktamı etmedin,nedir şu berdel denen olay.
şunu yapsan kandırıldığıını anlardın ,o kız eve gelmeden.
Yeme bu numaraları..Ailesi hayatta bırakmaz..
emin olunki o zamanki şokla bu doğrumudur yanlışmıdır diye sorgulamıyosunuz
emin olunki o zamanki şokla bu doğrumudur yanlışmıdır diye sorgulamıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?