Kumaa meselesi..

Bana hiç inandırıcı gelmedi konu tamamen fake konu sahibide oturmuş kakır kakır yapılan yorumlara gülüyordur tv de çok dizi seyretmiş malum şimdiye kadar binlercesini izledik fakat senaryoyu düzgün yazamamış bu kızdan senarist olmaz sağdan vurmuş soldan vurmuş zigzag çizmiş ortada bitirmiş bizde yorum yapmaya çalışıyoruz

Haklısınız ya midem kaldırmadı okurken. Yıl 2013 ya ne kuması.. Şaşkınlıklar içindeyim.

evet ne kadar şükretsek azdır böyle şeyleri yaşamadığmız için allah yardım etsin , ama başta hatayı kendisi yapmış :105:

gunahınızı almayayım ama bana fake geldı konunuz tutarsızlıklar var
esımde dogulu ordan bılıyorum
kızları kıymetlı onların cunku o sayede baslık parası vs alıyorlar dunyanın altını takılıyor esım asıret demıssınız yanı asıret tek aıle olmaz amcası vs de asıret sımdı bu amca bır kızı kacırılmısken neden ıkıncısınıde alma zorunlulugu koymus anlamadım bunu alana o bedava bonus mu bu kaldı kı o asıret kızını almak ıcın kımler kımler kapılarını asındırır bılıyor musunuz asıretasla kızını kuma vermez asla hıııcc duymadım uzerıne kuma gelen kadında kuma olarak getırılen kadında genelde zavallı ve fakır oluyor canım bır asıret bunu kızına ne yaptırır ne de yapar vallahı kursunla tararlar adamı kolay mı oyle
ayrıca genel olarak doguda kacarak evlenenlere aferın ne ıyı ettın denmez burunlarından getırılır en ıyı ıhtımalle yıllarca gorusmez anne babası...evlenıp coluk cocugu oldugu halde oldurulenler bıle oluyor amac goz korkutmak yanı yayılmasın cesaret edılmesın dıye oyle aman bu kactı hadı dugununu yapıverelım olmaz yuzune bakmazlar bızzat bılıyorum gordum oralarda
tekrar konuya donecek olursak maalesef bır dızı vardı sıla dıye ona benzemıs bıraz
dedım ya gunahınızı almayım bana tutarsız geldı
her ıkı ıhtımalde de allah yardımcınız olsun

Ailemin durumu çok iyi evet haklısınız yurt dışı fikri aklıma hiç gelmedi çok mantıklı teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

Bunca zaman benden kurtulmak için zaten fırsat bekliyolardı artık peşime düşmezler zannetmiyorum düşselerde babam var arkamda herşeyi anlatıcam ona herşeyi

baban daha hıbıse bılmıyor mu?

allahtan aılen arkanda,guclu ve maddı durumlarıda ıyı
bundan sonra hayat senın hayatın
o sacmalıkların hepsını unutup,yenı bı hayata basla
umarım kocan falan,pesıne dusmez
oda asık olsun amca kızına..
senı rahat bıraksınlarda
bunları duymak suan ıcını acıtabılır ama bıgun kurtulduguna sukredeceksın.

cocugunu dogur buyut,ıstersen ıs hayatına atıl
coccugunla tatıllere gıt,yenı ortamlarda bulun
yenı arkadaslar edın
ve kendın gıbı bırıyle bırlıkte ol

Sabah mesaj atmış istanbulda yeni bir hayat kurucaz yeterki beni affet...
İnanmayın...
Hani üniversite mezunu kendi geliştirmiş dersek öyle olsa kuma getirmzdi...
Yani aklı başına gelse bile ailesi yüzünden başınız çook ağrıyacak..Çok hemde..Eşinizde pes edip ailesini dinleyecektir..

Sabah mesaj atmış istanbulda yeni bir hayat kurucaz yeterki beni affet...

hadi yaa aklın nerdeydi deseydin , bence inanma seni oraya döndürmek için yapıyo sonra da biraz zaman ver yeni bir hayat kurmak kolay değil yok işlerimi toparlıyım falan derken hooop kuma hamile kaldı mı bir de ordasın ömrü billah , yok canım zaten ailene anlat onlar seni göndermezler bir daha

Allah size hiç bir zaman böyle bi senaryo yazmak zorunda bırakmasın.

eşin berdel diye geldi. bilmiyorsun ne olduğunu. hiçmi merak etmedin. bir soruştur. hayatının olayı bu.
elinde net var. gir oku. araştır. meraktamı etmedin,nedir şu berdel denen olay.
şunu yapsan kandırıldığıını anlardın ,o kız eve gelmeden.

Bence de kesinlikle inanmayın. Sonuçta kuma gelen kız garibin biri değil. Onu ortada bıraktırmazlar. Kan davası çıkar. Nasıl ki önce kendini mecbur edip evlendi. Mecbur hisseder döner. Ara ara ona gider. Çirkin çirkin bir sürü şey. BU arada sizi istemeseler de bebek onların kanından. Onu isteyebilirler. Allah'ım kkdan kimse için bu kadar dua etme isteği geçmemişti içimden. Allah çocuğunuzu sizden ayırmasın.

Çok haklısınız ben inanmıyorum artık inanmıycamda kimseye anlatamadığım için bunlar geldi başıma başta babama anlatsaydım zaten anında gelir alırdı ama seviyodum ya bırakamazdım ya salak gibi anlatmadım

Çok teşekkür ederim dualarınız için zaten artık hiç birşey istemiyorum onlardan beni bana bıraksınlar yeter

emin olunki o zamanki şokla bu doğrumudur yanlışmıdır diye sorgulamıyosunuz

ama eşinle mutlaka yalnız kaldığın anlar oldu o zaman konuşup sorabilirdin o kız gelmedne önce , bunun hesabını sorabilirdin

nası sorgulamıyorsun canım ya,adam kuma getireceğim diye karşına dikliyor,imam nikahları yapılıyor neyi sorgulamıyorsun?bi insanın şoku kaç gün sürer?

umarım dönmezsin ama ben farklı hissediyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…