ne belli gece de olmuş olabilir gündüz nerede olacak ki , eşin çalışmıyo mu hem nasıl bir tuzak bu böyle offgece olması imkansız her gece benimleydi gündüz olmuştur büyük ihtimalle
Beni zaten istemiyorlardı hangi hakla bebeğimi istiycekler benden?
Sen nerde oluyosun gündüzleri, onlar nerde ?
ne belli gece de olmuş olabilir gündüz nerede olacak ki , eşin çalışmıyo mu hem nasıl bir tuzak bu böyle off
seni istemezler tabi ama bebeği isterler oğlumuzun diyee
Ben bazen görümcemle dışarı çıkıyodum belki o zaman olmuştur bilmiyorum aklım almıyo gerçekten bilmiyorum
Ben bazen görümcemle dışarı çıkıyodum belki o zaman olmuştur bilmiyorum aklım almıyo gerçekten bilmiyorum
Hak hukuktan anlasalar snein üstüne kuma getirmezlerdi ona bakılırsa..
Bi de onu geçtim el sürmicem dedi siz de kabul ettiniz yani birlikte olmasalar hala orda mı kalmayı düşünüyordun kuman ve eşinle
Aynen ben de tam olarak bunu yazacaktım..çek bu olay töre falan değil canım o yüzden bi şey olmaz..adamlar konu sahibini oyuna getirmiş bunu zaten konuyu okuyunca hepimiz fark edip yazdık..yani töre,berdel falan yok ortada..
zaten istenmeyen gelin,zaten amca kızı isteniyor e doğacak bebekte erkek değilmiş artık arayıp sormazlar onlar..bi süre eşi belki arar falan..yani istemeyen adam karısını alır kaçar gider..imam nikahı süs olsun diye kıyılmamış herhalde kumayla koca arasındaki ilişikiye zemin hazırlanmış.
şimdi sürekli soru sormak sizi üzüyor ama merak ediyorum eşiniz ne dedi siz birlikte olduğunu öğrenince?
inkar mı etti?
evet eşimi sevdiğim için kabul ettim
Aynen ben de tam olarak bunu yazacaktım..
istemedikleri gelin, bebek erkek değil, ne demeye peşine düşsünler..
Ama konu bana nedense Zerda dizisini hatırlattı.. Yani acaba sadece dizilerde olmuyor mu böyle yaşantılar?
yok canım sorabilirsin merak ettikleri. bi anda oldu hataydı yemin ederim bi daha olmıycak dedi. Ama suçlu olan benim herşeyi kabul etti bunuda kabul eder diye düşünüyo
evet eşimi sevdiğim için kabul ettim
gece yanımdan kalkmış gitse anlardım heralde bilmiyorum beynimi zorlamaya çalışıyorum hafta sonları evde oluyodu ben bazen dediğim gibi görümcemle dışarı çıkıyodum ya bilmiyorum gerçekten aklım almıyo
keşke o da seni sevseydi de üstüne kuma getirmeyi kabu etmeseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?