Kumaa meselesi..

gece olması imkansız her gece benimleydi gündüz olmuştur büyük ihtimalle
ne belli gece de olmuş olabilir gündüz nerede olacak ki , eşin çalışmıyo mu hem nasıl bir tuzak bu böyle off
Beni zaten istemiyorlardı hangi hakla bebeğimi istiycekler benden?

seni istemezler tabi ama bebeği isterler oğlumuzun diyee

ne belli gece de olmuş olabilir gündüz nerede olacak ki , eşin çalışmıyo mu hem nasıl bir tuzak bu böyle off

seni istemezler tabi ama bebeği isterler oğlumuzun diyee

gece yanımdan kalkmış gitse anlardım heralde bilmiyorum beynimi zorlamaya çalışıyorum hafta sonları evde oluyodu ben bazen dediğim gibi görümcemle dışarı çıkıyodum ya bilmiyorum gerçekten aklım almıyo

Ben bazen görümcemle dışarı çıkıyodum belki o zaman olmuştur bilmiyorum aklım almıyo gerçekten bilmiyorum

Belki de görümcene diyolardır sen bunu bi dolaştır diye, bilerek
Ama birlikte olmasalardı sorun yokmuydu cidden ?
Sen ve kuman ile ortak eşinizle mi yaşamayı düşünüyordun

Ben bazen görümcemle dışarı çıkıyodum belki o zaman olmuştur bilmiyorum aklım almıyo gerçekten bilmiyorum

şimdi sürekli soru sormak sizi üzüyor ama merak ediyorum eşiniz ne dedi siz birlikte olduğunu öğrenince?
inkar mı etti?

oyy sabah sabah (yeni uyandım da)

eşşekten düşmüşe döndüm

bu nasıl bir hayat...

bu konu fake olsa bile ...gerçekleri bugün dahi var ne yazıkki...

bence eş ailesinin planlaması bu...

nasıl olsa şehirli kız bunu kabul etmez demişlerdir gider...

ee oğulları da uslu duramayacaktı...

gelişti işte herşey istedikleri gibi

Son düzenleme:
Aynen ben de tam olarak bunu yazacaktım..
istemedikleri gelin, bebek erkek değil, ne demeye peşine düşsünler..
Ama konu bana nedense Zerda dizisini hatırlattı.. Yani acaba sadece dizilerde olmuyor mu böyle yaşantılar?

Bir an yeni trend olan ağa dizilerinden bir kesit izledim gibi geldi siz nasıl ikna oldunuz ki eşinizin evlenmesine + eşinizin rahat duracağını nasıl düşündünüz sonuçta amca kızı da olsa evlenmiş ve siz hamileyken fırsattan istifade etmiş geçmiş olsun Allah kurtarsın

Son düzenleme:

şimdi sürekli soru sormak sizi üzüyor ama merak ediyorum eşiniz ne dedi siz birlikte olduğunu öğrenince?
inkar mı etti?

yok canım sorabilirsin merak ettikleri. bi anda oldu hataydı yemin ederim bi daha olmıycak dedi. Ama suçlu olan benim herşeyi kabul etti bunuda kabul eder diye düşünüyo

Ben orda çok şey gördüm yaşadım sadece bu değilki kızı kaçıp evlendi diye öldüren bile oldu hemde hamileyken pişman değilim dedi bide bunlar neki

Bi andami olmus yok ya kim inanir buna,
sende hamilesin belki pek yaklasamiyorsunuz birbirinize,
e hazir elde bir hatun daha var faydalanmis gibi...
neyse yinede günahi boynuna ben almayim...

yok canım sorabilirsin merak ettikleri. bi anda oldu hataydı yemin ederim bi daha olmıycak dedi. Ama suçlu olan benim herşeyi kabul etti bunuda kabul eder diye düşünüyo

bir kez yapan bir daha neden yapmasın

sımdı kendmı erkek olarak dusunuyorum
elımın altında bı karım var,bıde amca kızı
ve amca kızınında tadına baktım
e herhalde bı kere yetmez
aklı kalır bı daha bı daha bakar
ve ben karısıysam mutlak hıssederdım kocamın ne pok yedıgını

evet eşimi sevdiğim için kabul ettim

Bu basit bişey değil ki ama
Eşinizi başkasıyla paylaşmak resmen
Bunu hiç kimse kabul etmez sanırdım da değilmiş maalesef

Ailenizin durumu oldukça iyiyken orda böyle bir muameleye nasıl razı oldunuz anlamıyorum cidden
Ailesi olmayan insanlar bile bu durumda resti çekerdi
Ne demek tamam hükümet nikahı bende olsun imam nikahı amcanın kızında, seviyorum nasılsa

tam olarak ne konusması duydun kızkardesı ıle aynı evdesınız sanırım dımı hem eltı hemde kumanızın kardesı yanı ;?

herşey olabilir tabi ama eşin inkar ettim mi , bir de evet kabul ettim öyle yaşamayı demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…