Arayı yumuşatmak için hazırlamalıymışım. Ne münasebet!! Bir terbiyesizlik, bir patavatsızlık mı ettim de arayı yumuşatıcam. Arayı yumuşatmak istiyorsa karısına diyecekti balkupunuu ara gelsinler diye.. kayınvalidemin beni kıskandıgı için özür dilememi bekliyorlar resmen hala şoktayımbi kere kayınpeder burada ne münasebet size mesaj atıp kahvaltı hazırla nankör diyebiliyor
nefret ederim böyle kadınların muhabbetine dinleyip kadın işine karışan erkeklerden !
Aynen öyle. Kayınpedere de dün söyledik. Biz taşınmak istiyoruz bu şekilde evliliğimiz zarar görüyor bizim boşanmamızı mu istiyosunuz siz dedik.. eşim söz verdi taşınıcam dedi aksi halde boşanıcam. Gözlerimin ağlamaktan balon olduğu, durduk yere dedikodumun edildiği bir yerde yaşayamam çocuklarım için bile olsa yapamam böyle hayat çekilmezGünaydın.
Bu kadar sıkının içinde orada yaşamanız büyük hata.
Bir an önce taşının,gelir-giderinizi ayırın.
Eşiniz de garsonluk da olsa başka iş yapsın,ama babayla çalışmasın.
Çok sevindim.Aynen öyle. Kayınpedere de dün söyledik. Biz taşınmak istiyoruz bu şekilde evliliğimiz zarar görüyor bizim boşanmamızı mu istiyosunuz siz dedik.. eşim söz verdi taşınıcam dedi aksi halde boşanıcam. Gözlerimin ağlamaktan balon olduğu, durduk yere dedikodumun edildiği bir yerde yaşayamam çocuklarım için bile olsa yapamam böyle hayat çekilmez
Bu olayı asla unutmayacağım.. kalbimin kapılarını açtığım kayınvalidemin bana böyle birşey yaşatmasını kaç yaşındaki adamın bana nankör demesini asla unutmayacağım.. onlar artık benım için kaynana ötesine geçemezler.. inşallah oluruz.. teşekkür ederimÇok sevindim.
Çok mutlu olursunuz inşallah.
Sonuna kadar haklıyım. Annesi beni cayır cayır kıskanıyor. Bu durumda benım yanımda olmayan adamın aklından şüphe ederim..Taşınma konusunda kararlı olup bastırın. Taşınıp uzak olun. Şu terbiyesizlerden ne kadar uzak olursanız o kadar iyi olursunuz. Gerçi fenalık yapıcak olan her türlü yapar.. Güzel olan nokta eşiniz yanınızda, bunun keyfini sürün.
Olmak zorunda. Ne günahım var benim ne yaptım ki ailesine..İyi bari eşin sahip çıkıyor en azından arkanda.
Aç bak Benim konularıma benim ne günahım vardı buradaki yüzlerce kadın konu açıyor onların ne günahı varOlmak zorunda. Ne günahım var benim ne yaptım ki ailesine..
İki ucu b..klu değnek.. ikiside birbirinden kötü.. Allahımdan bulsunlarAay cokmu yuz verdin sen bunlara ne munasebet kayinpederin sana nankor diye msj atmasi hic dogru degil.. bencede tasinin huzurunuz kalmaz bide 2 cocuklusun kafana takip cocuklarina yansitirsin vs. etkilenir onlarda daha huzurlu bir ortamda buyusunler..
Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri böyle kaynana kayınpederleri.. Rabbim yardımcımız olsun..Aç bak Benim konularıma benim ne günahım vardı buradaki yüzlerce kadın konu açıyor onların ne günahı var
Olmak zorunda. Ne günahım var benim ne yaptım ki ailesine..
AminAllah bildiği gibi yapsın bu erkekleri böyle kaynana kayınpederleri.. Rabbim yardımcımız olsun..
Tabii çok aileycidi. Halada öyle. Ama çocukları için beni anlıyor destek oluyor.ve tek bir cümle terbiyesizliğim olmadı bana suç bulacak bir durum yok bu konuda. Taşınıcam burdan diyor ama bakalım nasıl başarıcak. Babasını nasıl ikna edicek kalbim cok karardı cokEşiniz aileciydi sizin eski konularınızda ne yapıyorsanız aynen devam edin ilişkiniz adına,eşinizin ailesini de çok kötülemeyin sadece daha mutlu olmak için daha huzurlu olmak için ayrılmak ve uzaklaşmak istediğinizi söyleyin,eskisi gibi de sakın çok samimi olmayın. Benim de kvmi dost bildiğim zamanlar oldu,öyle yorumlarıyla karşılaştım ki anladım ki ben onun icin hep ama hep el kızıyım sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?