kumarbaz ilgisiz koca ve aldatıldım mı?

Allah korusun ama bıle bıle yas tahtaya basmam. O yuzden buradakı herhangı bırıyle kıyaslayamazsınız kendınızı. Bıle bıle lades cekıp devam etmıssınız ılıskınıze. 1 sene de ne degıstı duzeltebıldınız mı hayır. Daha buyuk sonuclar almadan bosanın dıyor herkes.
Boyle yanlıs gıden ılıskılerde olan cocuklara oluyor. Bunu deyınce ters yorum oluyorsa evet tersim

Hadi 30 40 ı düzelttin 200 300 ü düzelttin milyon olmuş düzeltmeye çalışmazsın be artık

Ben size neden o zaman bosanmadin vs demeyecem çünkü sanirim insan ailesini kaybetmeye göze alamaz bırakır umudu taşıyor.. benim cok yakin bir tanıdığım ailesinden gizli 6-7 sene mücadele etti mücadele derken adamı psikiyatriste götürdü, psikologa götürdü. Her ikiside vazgeçmez dedi. Hatta doktor öneri bile sunmuş kurtulacağın yok tamam madem belli bir miktar koy kazandinmi orda bırak demis ama o ne cevap vermiş bunun verdiği haz ne cinsellikte ne başka birşeyde oluyor. Adrenalin yükseliyor sanırım. Ee simdi ayrıldı bir sene oldu ama akrabam sırf artik bosansin diye 4 bin nafaka ver yeter demis arabayi ve evin düzenini bozmadan o gitti. Sonu boşanma öyle ya da böyle gittiği psikolog bile demis akrabama bu kadar mücadele eden görmedim ama olmaz beyin kimyası bozulmus madde bağımlılığımdan zor diye.

Sizde artik ardiniza bakmayin. Siz 3-5 sene daha beklemeyin. İnanın bundan daha kötü değildir.

Hiçbir süreç bu sefaletten millete rezil rüsva olmaktan borç içinde olmaktan zor olamaz niye illa aldatılmayı beklediniz altınızdaki arabaya kadar gitti ben onu anlamadım elin oğlunun 2 m borcuna ortak olmazdım valla kumardan kurtulan kimse olmamış geçmiş olsun

aldatılmaya üzülemedim bile öyle bi hayal kırıklığıydı tekrar kumar oynadığını görmek

Araba ve asgari ücret tutarındaki nafaka kesin gelir zaten bekleyin.
Ayrıca o kadar kumar oyanıp, borca girmiş kocanın, cinsellik, ilgili alaka olarak falan hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını beklemeniz de yaşadığınız şeylerin gerçekliğinden uzak olduğunuzu gösteriyor.
Bağımlı insanlar normal bir ruh halinde olmazlar.

es

martta öğrendim hamile olduğumu kasımda doğum yaptım geçen sene
2,5 senelik evlisiniz, çocuğunuz 1 yaşında. Yani evlendikten 1,5 sene sonra çocuğunuz olmuş. Ama diğer konunuzda evlendiğinizin 3.ayından itibaren kumar oynadığını öğrendiğinizi yazmışsınız. Bunu linç etmek veya neden çocuk yaptın diye hesap sormak için yazmıyorum zaten gebelik topiğinde gebeliğe hazır değilken, korunurken gebe kaldığınızı falan demişsiniz belki gerçekten öyledir. Şu an bu konuda dürüst davranmadığınız için belirtmek istedim sadece.

Ayrıca sizin 1 sene oynamadı dediğiniz süreçte oynamıştır sadece misal telefondan değil başka yerden oynamıştır, baktı yakalanmıyor tekrar telefona geçmiştir vs. Bu tarz bir şey olabilir. Kumar bağımlısının 1 yıl kumardan ayrı kalması imkansız.

Son düzenleme:
Borç yüzünden dertli sanıyor eşini oysa kimseden borç alıp oynayamadığındandır bağımlı çünkü

Borç yüzünden dertli sanıyor eşini oysa kimseden borç alıp oynayamadığındandır bağımlı çünkü
Aynen öyle, bağımlı borca değil, o esnada oynayacak fırsat bulamadığına deli olur, ondan dolayı mutsuz olur.
Böyle bir adamdan ilgi alaka beklemek falan da bilmiyorum, bazı kadınlar cidden hayal aleminde yaşıyor evliliği. Bir türlü gerçeklerle yüzleşmek istemiyorlar.

Sen Allahtan belani bulmussun ama israrla bu belanin icinde kalmaya devam ediyosun yetmezmiş gibi birde cocuk yapmışsın niye babasinin borclarini sirtlayacak yeni kisiler mi lazimdi..neyse bunca seye bosanmayan insan simdi hic bosanmaz

Salağın teki ya şaka gibi. Çocuk da bunu göre göre algısı düşer siz bilirsiniz.

Çocuğun altınını neden kumara yatırdinız

Kızkardes ve enişte neden parasinı yedirdi??

Kv ve kp yaşlılikta oturacakları evi neden satıp yedirdi

Hikayedeki herkes birbirinden salak kusura bakmayın, adamın biri soytarı olmuş kumarda paraları yiyor kalan herkes elde avucta ne varsa satıp savıp buna veriyor. Altından yapılma falan mı bu adam??? Hepiniz dımdızlak kaldınız şimdi, boşanırken 1tl alamazsınız her şeyi yemiş adam.

Aksine hiç birşey de yok ne sex ne ilgi ne alaka çocuğuna bile

2023 ağustosta evlendim 2024 şubatta hamile kaldığımı martta öğrendim bu sürece kadar kumar oynadığını ilk kez martta öğrendim kendim yakalayarak ve en benim öğrendiğim sürecin daha öncesinde oynadığını da öğrendim evet 2024 kasımda doğum yaptım hamilelik bu kadar erken beklemediğim ve yazz ilacı kullanırken oluşan bi durumdu bazen burda konuları yazarken yuvarlama veya eksiklikten yanlış anlaşılmalar olabiliyor doğal olarak. ama bilmiyorum haklı olabilirsiniz ben sık sık kurcalayan biriyim çünkü telefonu

Kocamız kumarbaz olmadan başınıza geleni anlayamıyor muyuz, sizinle aynı hataya düşmeden hata olduğunu fark edemez miyiz? Benim kocam da aynı sizin yaptığınızı yapabilirdi ama ben bir çocuğa böyle hayatı layık görmezdim. Çocuğun boğazından çalıp kumara yatıran adamlardan da biraz tiksinin ya. Siz yapsanız ertesi gün kapının önüne koyarlar çocuğun yüzünü göstermezler. Çocuğum oradan buradan gelenle bugün var yarın yok yaşayacak ama sülalece pislik herifin borçları ödeniyor. Benim kitabıma göre kumarbaz babayla çocuk aynı ortamda bulunamaz aynı evde yaşayamaz. Bunu söylemek için sınanmış olmak şart mı? Bize niye çemkiriyorsunuz? Büyük risk almış ve adamdan ayrılmamışsınız, bunun için sizi pohpohlayalım mı?

Ne yazalım? Kardeşiniz ve eşi keşke 200 bin değil 2 milyon verseydi veya kayın aile sattıkları evin parasını niye vermedi ne kötü insanlar yazalım mı?

Kardeşiniz ve eşinin parasını ne zaman nasıl ödeyeceksiniz? O parayı bile saklayıp kenara koymayıp hemen herifin borcunu ödemişsiniz. Siz arada olmasanız o parayı verirler miydi? Sizinki gibi aktif bir konu daha var burada. O üyenin de kumar bağımlısı kocası var ve üyenin konteynerde yaşayan babası para vermiş, çocuğunla kendine harca demiş. Kumarbaz herifler sadece size değil ailelerinize de zarar veriyor. Düzenli nafakayı hele arabanızı geri aldırmayı unutun, derhal boşanın. Eline geçeni kumara yatıran adam nafakayı nasıl ödeyecek?

Benim merak ettiğim şey, yaşanan onca şey varken adamı koynunuza almaya nasıl mideniz aldı? Nasıl bunca şeye rağmen cinsellik yok diye takılabildiğiniz.
Sizi, evladınızı rezil rüsva etmiş. Milletten dilene dilene rızkınızı yemiş. Sizde yatak muhabbetine takılmışsınız. Umarım boşanır kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…