- 7 Mayıs 2020
- 4.535
- 11.371
- 208
Düzelmez ama konj sahibi kendi bilirBenim yakın arkadaşımın eşi de böyle kumar bağımlısı 13 senedir aynı iki çocuk var birde kaç ev parası gitti her seferinde ağladı affet dedi pişmanım dedi yine yaptı hala yapmaya devam ediyor arkadaşım da bir gün düzelir umuduyla 13 senedir bekliyor sizde beklemek isterseniz buyrun olmayacak şeyi bekleyin
Geçen yıl bu mesajlarınızı okumuştum. Yalnız bu konu değil her konuda böyle empati kurarak akıl vererek yazıyorsunuz. Zamanınızı veriyorsunuz beyninizi yoruyorsunuz sonra bir bakiyorsunuz kişi kendi aklını beğenmiş, tümbetetümtüm dinledi dötüm yolundan gitmiş. Gerçekten yazık ya...Bu topikteki mesajlarınıza geçen sene açtığınız benzer içerikli konunuza yazdığım mesajlarla cevap vereyim, kendinize yazık ettiniz
Öncesi mutlaka vardır da konu sahibi evliliğinin 6. ayında fark etmiş, kumar borcu çok ödenemez hale gelince oynadığı ortaya çıkıyor çünkü yana yakıla borcunu ödeyecek insan arıyor kumarbazlar, bekarken de oynuyordur ve asla bırakmayacağını ilk konusunda yazmıştık hepimiz, kumarbaz kumarı bırakmaz bu bir bağımlılık, uyuşturucu madde kullanımı gibidir dediğim bile oldu ama kumarbaz yakınları buna inanmak istemiyor, bırakacak sanıyorlar.Öncesi vardır başta küçük küçük oynuyordur sonra tamsmen bağımlı olmuştur üzgünüm ama 50 yıl geçsede kumar bağımlılığından kurtulamaz bakın sigara vs belki ama kumar çok zor
NilMeSeKer ben yazarım yazmaktan yorulmam da gocunmam da, konu sahibi yine sert bulabilir ama tavsiye isteyip uymayanlar kendileri bilir, ekmeğimiz aşımız bir değil, dertlerini sorunlarını da biz yüklenmiyoruz sonuçta, ben çekmeyi tercih ediyorum diyen çeker.Geçen yıl bu mesajlarınızı okumuştum. Yalnız bu konu değil her konuda böyle empati kurarak akıl vererek yazıyorsunuz. Zamanınızı veriyorsunuz beyninizi yoruyorsunuz sonra bir bakiyorsunuz kişi kendi aklını beğenmiş, tümbetetümtüm dinledi dötüm yolundan gitmiş. Gerçekten yazık ya...
Bir tanıdığım var 40 senelik evli adam hiç birşey yapamazsa çayına oynuyorÖncesi mutlaka vardır da konu sahibi evliliğinin 6. ayında fark etmiş, kumar borcu çok ödenemez hale gelince oynadığı ortaya çıkıyor çünkü yana yakıla borcunu ödeyecek insan arıyor kumarbazlar, bekarken de oynuyordur ve asla bırakmayacağını ilk konusunda yazmıştık hepimiz, kumarbaz kumarı bırakmaz bu bir bağımlılık, uyuşturucu madde kullanımı gibidir dediğim bile oldu ama kumarbaz yakınları buna inanmak istemiyor, bırakacak sanıyorlar.
Ya benim akrabamın kocası 15 yıllık iflah olmaz bir kumarbaz, bekarken oynuyormuş zaten de bizim akıllı seviyorum, 3-5 oynamayla bir şey olmaz evlenince bırakır deyip evlendi gördü hanyayı konyayı, 15 yıldır kumar borcu hiç bitmedi hep yenileri ekleniyor.
Abla ters yorum yapmıyoruz sana olanı ve gerçekleri söylüyoruz. Sen içinde bulunduğun durumdan dolayı gerçekleri ters yorum olarak algılıyorsun.2023 ağustosta evlendim 2024 şubatta hamile kaldığımı martta öğrendim bu sürece kadar kumar oynadığını ilk kez martta öğrendim kendim yakalayarak ve en benim öğrendiğim sürecin daha öncesinde oynadığını da öğrendim evet 2024 kasımda doğum yaptım hamilelik bu kadar erken beklemediğim ve yazz ilacı kullanırken oluşan bi durumdu bazen burda konuları yazarken yuvarlama veya eksiklikten yanlış anlaşılmalar olabiliyor doğal olarak. ama bilmiyorum haklı olabilirsiniz ben sık sık kurcalayan biriyim çünkü telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?