kumarbaz ilgisiz koca ve aldatıldım mı?

Benim burada okuduğum kumar konularından çıkarttığım şu: kumarbazın borcuna yardım edilirse yeniden daha büyük borçlanır. Konudaki tek doğru hareketi ev parasını vermemekle kayınaile yapmış. Boşanır mısınız bilmem ama bu adama daha çok para vermeyin. Nasıl harcadıysa öyle ödesin. Sizin arabanın, altınların ya da kardeşinizin borçlarının geleceğini de hiç sanmıyorum.

M Maddy35 ,bu hikaye senin bu adamı kumardan kurtarıp mutlu mesut sonsuza kadar güzel bir hayatınız olması ile bitmeyecek yavrum...ya da eşinle ilk dönemlerinize de dönemeyeceksiniz.Adam kumarı bırakmış olsa,düzelmiş olsa bile artık o duyguların geri gelmeyecekti çünkü tüm büyü bozulmuştu..üstelik herşey kötüye de gidiyor .Nasıl kumarda para kaybetmekten korkmadı,seni kaybetmekten de öyle korkmadı..hep şanslı gününde olduğunu sanıyor,hatta belki biryere gidemeyeceğini düşünüyor.Senin kadın olarak kendini kötü ve tercih edilmeyen olarak hissetmene neden olacak davranışlara giriyor.Seni anlıyorum çocuğun için dayanmaya çalışıyordun ama şimdi tam da çocuğun için artık boşan .Kumar bağımlısı bir babayı görerek büyüdüğünde çocuğun kendisini sevmeyecek ,sen de koca bağımlısı olursan çocuk büyüdüğünde problemli ilişkilerin içine atacak kendisini çünkü en yakınında gördüğü bu olacak .Hadi bu sıkıntılı kısırdöngüden kendini ve çocuğunu çıkar artık.Bize de haber ver lütfen

Ne zamana kadar bunun kumarına katlanacaksın ,bu borçlar varken ne yiyip ne içtiniz ?

neyse güncel duruma gelirsek borçlarını kapatabilmek için annesine babasına evlerini sattırdı ama tek hedefimiz bütün kredileri kapatıp normale dönmekti. annesi paradan bir kuruş bile vermedi kaldı öyle.

Asgari ücret nafakayı rüyanda görürsün
Ev parasını vermediler diye bir de kayınvalidene içerlemişsin
Allah akıl fikir versin ne diyelim

Ayrılmayı düşünmüyor musun

Hikayedeki en mantıklı kişi eşinizin annesi, beyefendinin keyfine evine satmamış, yaşlı başlı insanlar bile umudunu kesmiş, sen hala acaba aldatıldım mı diyorsun? Şı hikayedeki en az tepki verilecek olay aldatılmak oşabilir gibi geldi

Adam akıllanmamış da siz de hiç akıllanmamışsınız ki. Daha ne beklediğinizi merak ediyorum

Annesinin babasının evini bile kumarda yiyen bir kocadan boşanmak için daha ne bekliyorsunuz? Tek sorun Baska bir kadına yazması mı sizce?

Ya sizin hic mi hataniz yok?

Belliki kocanız bencil, dusuncesiz, empatisi sifir bir adam, ya siz? Siz nasil boyle bir ortama cocuk dogurursunuz? Birde cok normal bisey gibi anlatiyorsunuz? Saka gibi cidden, bosanmaniz icin ne olmasi gerekiyor, sacma sapan koca diye kolunuzda gezdirdiginiz adamin sizi ya da bebeginizi kumar masasina mi koymasi lazim?

Bosanin ya cidden bosanin, ben okurken delirdim siz rahat rahat arkadas falan agirliyormussunuz evinizde...

Adamı bırakmak için arabanız,altınlarınız , çocuğunuzun geleceği gitmiş kılınız kıpırdamamış.Tüm sülaleye borç takmış yetmemiş aldatmış boşanmak için beklemeyin gerçekler acıdır ne takı ne araba giden gelmeyecek onu en başta düşünecektiniz . Nafakayı öderse öpüp başınıza koyun.Bu borç batağından sıyrılıp dönün baba evine......

Benim yakın arkadaşımın eşi de böyle kumar bağımlısı 13 senedir aynı iki çocuk var birde kaç ev parası gitti her seferinde ağladı affet dedi pişmanım dedi yine yaptı hala yapmaya devam ediyor arkadaşım da bir gün düzelir umuduyla 13 senedir bekliyor sizde beklemek isterseniz buyrun olmayacak şeyi bekleyin

Bu topikteki mesajlarınıza geçen sene açtığınız benzer içerikli konunuza yazdığım mesajlarla cevap vereyim, kendinize yazık ettiniz
siz napardınız ?

Herkes boşan yazdı o yüzden yazmıyorum şunu demek istedim bu borç batağında ki adam araba parası ve asgari ücret nafaka verecek durumda mi sizce?
Bence konu sahibi nafakayı vs boşverip kendini kurtarsın kumar öyle bir illetki konu sahibine bile sıçrayabilir sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…