evet kpss ye çalısacağım insallah, söylerim ne dicek bakalımsize uygun bir iş değilmiş
bence baba kpss ye çalışıcam diyip bırakın
ve kpss ye çalışın gerçekten de
anlayacağını pek sanmıyorum.Çünkü ahiret için en uygun mesleğin bu olduğunu düşünüyor. Keşke severek yapabilseydim ama olmuyor ki offfCanım,istemediğin bir şeyi yapma. Babana desen bu mesleği bir ömür boyu yapamayacağını? İnşallah seni anlar
Neden boğuluyorsun
Sonuçta öğretmenlik bu
Öğrettiğinin içeriği değil öğretmek konu
Demek ki öğretmek ile Aran yok
Ya da açıktan vs okuduğun için sosyal ortam germiş olabilir açılırsın
Keşke Anadolu lisesine gitseymişsin.
Tekrar sınava gir diyeceğim ama, tercih durumunu bilmiyorum imam hatipin
Ailen ne diyor bu duruma? Hala onların yönlendirmesiyle yaşayacaksın diye düşündüm, o yüZden sordum
Dini öğretmek iyi, güzelevet kpss ye çalısacağım insallah, söylerim ne dicek bakalım
anlayacağını pek sanmıyorum.Çünkü ahiret için en uygun mesleğin bu olduğunu düşünüyor. Keşke severek yapabilseydim ama olmuyor ki offf
aynen ben hiçbir zaman öğretmen olmayı istemedim . Lisede bunu hep söylüyordum zaten. Çünkü bana göre değil öğretmenlik. Çok tahammülsüz, sabırsız biriyim ,çabukta sinirleniyorumSosyal ortamdan da kaynaklanıyor olabilir ama beni asıl geren öğretmen olmam .
Anneme söyledim yapamıyorum diye, o beni anlıyor ,ama babamın ne tepki vereceğini kestiremiyorum :/
Istemediginiz işi yapmayın sizde. Kendi kararlarinizi verebilecek yastasiniz. Yanılıyor muyum ?
anlayacağını pek sanmıyorum.Çünkü ahiret için en uygun mesleğin bu olduğunu düşünüyor. Keşke severek yapabilseydim ama olmuyor ki offf:/
Dini öğretmek iyi, güzel
Ama senin şükür sebebin bu değilmiş
Allah'a ulaşmanın, ona şükür etmenin yolu
Mutlu olup, mutlu edip, her canlıya faydalı olabilecek yaşam değil mi
Belki hayalin hemşire olup, Afrika'ya gönüllü gitmek.
Belki veteriner hekim olup, hayvAnları kurtarmak.
mesleğin de ahiretliğini ilk kez duydum
imamlar da 5 vakit sevap kazanıyolardır hiçbirimiz onlara yetişemeyiz o zaman :)
helal yoldan yapılan her iş değerlidir
insanlığa hizmettir
babanızın düşünceleri çok acayipmiş
Bunu söylemek istedim işte.evet yani istemeden yapınca Allah'ın rızasını mı kazanacağım bu şekilde. Dine zaten her alanda hizmet edilebilir illa kuran kursu hocası mı olmam gerekiyor dimi
Evet haklısınız ama babam emrivaki yapıyor. Beni mahçup etme gibi şeyler söylüyor .Sürekli nasihat ediyor ,çoook sıkıldım avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?