Kusura bakmayın ama bir insanın vizyonuna hizmet etmesinin ne gibi bir sakıncası var?
Sizi niye rahatsız etti üyenin hangi konulara yorum yaptığı.. İlginç cidden.
Kusura bakmayın ama bir insanın vizyonuna hizmet etmesinin ne gibi bir sakıncası var?
Sizi niye rahatsız etti üyenin hangi konulara yorum yaptığı.. İlginç cidden.
konu sahibi konuyu terk etmiş
biz neyi tartışıyoruz kuranı mı
ortadaki kitap rehberdir inanıyorsan alıp okur hayatına uygularsın anlayarak okumak en doğrusu ve sağlıklısıdır
arapça bilip okumak daha iyidir çünkü mealde anlam düşmesi yanlışlığı olabilir ama her halükarda anlayıp okumak birinin size anlatmasından iyidir
Aman Allahım demek yasak ama size yasak değil bana yasak. kaynak kuransa ayet gösterin hanımefendi. kuran öğretmek esit değildir peygamberlik. sonraki mesajlarda yazılmış da. peygamberlik vehbî ve dahi hasbîdir. ama kuran öğretmenliği böyle değil. nizamul-mulk nizamiye medreselerin kurdu kuralı hocalar ücret alır. ihya-i ulumuddin yazari gazali de almıştır. ve dahi tedavi icin kuran okuyup ücret alan sahabiyi peygamber onaylamıstir..
şeyhinin eteğinde şirke ve hurafelere batmış inançlarıyla belli bir kısım ücretli hoca diye küçümsese de hurafeden uzak din öğretimini diyanet yapar. begenseniz de beğenmeseniz de bu böyledir. kaynaksız asılsız kuran diyor diye taş atıp kacamazsiniz. sure adı ayet numarası istiyorum
Benim burda herhangi bir konuya yorum yapma hakkım var ama sizin bana hesap sorma gibi bi hakkınız yok neyin kafasıysa artık. Ayrıca beni takip etmeyesiniz diye göz ardı ediyorum sizi belki iyi gelir
Aynen öyle. Meal okununca çok net anlaşılır kitabımız. Para karşılığı birilerinin anlatması olmaz. Diğer sayfada arkadaş yazmış sebebini gayet güzel. Tek diyeceğim lütfen türkçe mealin tamamını okusun herkes