- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana akil versin..Kızlar ben 21 yaşındayım. Lisede imamhatipe gittim. Üniversite tercih zamanlarında puanım iyi olmadığı için ve babamda istediği için açıköğretim ilahiyat yazdım 2 yıllık. Bu sene mezun oldum. Babam da kuran kursunda hoca olmamı istedi, bir ton nasihat etti. Bende kabul ettim :/ Hocalığa başladım 2 haftadır , yalnız ben bu işi istiyor muyum bilmiyorum. Tamam çok güzel bir şey, Allah'ın dinine hizmet ediyorsun, kuranı öğretiyorsun. Ama yapamıyorum içimde o aşk,şevk yok. Sınıfa girince boğulacak gibi oluyorum ,çok sıkılıyorum. Bunu istemeden yapmanında hiç bir anlamı olduğunu düşünmüyorumNe yapmalıyım? lütfen akıl verin
![]()
Kendi hatani gonulsuzlugunu banana yikma..Evet haklısınız ama babam emrivaki yapıyor. Beni mahçup etme gibi şeyler söylüyor .Sürekli nasihat ediyor ,çoook sıkıldım avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
işte bazen haketmeyenlere veriliyor demişsin ya sen de bu kadar acımasız kötü düşünceli olduğun için istediğin olmamis mı demek lazım sanada. İnsan sevdiği işi yapmalı sen de iyi niyetli olursan belki şirinleri görebilirsin.Allah sana akil versin..
Gonlune de hidayet versin..
Senin o yaptigin istemedigin is isin ben canimi veririm ..
Iste bazen gaketmeyene veriliyor boyle isler..
Istemiyorsan niye oldun hoca..
Niyetinde yoksa bosuna talebelerinde gunahina girme..
Keske senle uer degistirme gibi imkan olsa keske..
Keske bende birgun bu meslegi yapabilsem..
Tek istegim bu hayatta
işte bazen haketmeyenlere veriliyor demişsin ya sen de bu kadar acımasız kötü düşünceli olduğun için istediğin olmamis mı demek lazım sanada. İnsan sevdiği işi yapmalı sen de iyi niyetli olursan belki şirinleri görebilirsin.
Allah sana akil versin..
Gonlune de hidayet versin..
Senin o yaptigin istemedigin is isin ben canimi veririm ..
Iste bazen gaketmeyene veriliyor boyle isler..
Istemiyorsan niye oldun hoca..
Niyetinde yoksa bosuna talebelerinde gunahina girme..
Keske senle uer degistirme gibi imkan olsa keske..
Keske bende birgun bu meslegi yapabilsem..
Tek istegim bu hayatta
Kendi hatani gonulsuzlugunu banana yikma..
Her baba evladinin iyi bir meslek edinmesini ister ..
Sadece bu meslek icin degil..
Gonulsuzu yapilan hicbir isin meslegin kiymeti yok bence..
Gonullu yap copcu ol ..
Bu daha iyi bence..
Evet gönülsüz yapılan mesleğin kıymeti yok,işte bende böyle düşündüğüm için bırakmak istiyorum zaten. Ama babam onun istediği şeyleri yapmamı istiyor sorun burda anlıyor musun ?
Bende bir kuran kursu hocası olarak şunu söylüyorum;Kızlar ben 21 yaşındayım. Lisede imamhatipe gittim. Üniversite tercih zamanlarında puanım iyi olmadığı için ve babamda istediği için açıköğretim ilahiyat yazdım 2 yıllık. Bu sene mezun oldum. Babam da kuran kursunda hoca olmamı istedi, bir ton nasihat etti. Bende kabul ettim :/ Hocalığa başladım 2 haftadır , yalnız ben bu işi istiyor muyum bilmiyorum. Tamam çok güzel bir şey, Allah'ın dinine hizmet ediyorsun, kuranı öğretiyorsun. Ama yapamıyorum içimde o aşk,şevk yok. Sınıfa girince boğulacak gibi oluyorum ,çok sıkılıyorum. Bunu istemeden yapmanında hiç bir anlamı olduğunu düşünmüyorumNe yapmalıyım? lütfen akıl verin
![]()
Evet haklısınız ama babam emrivaki yapıyor. Beni mahçup etme gibi şeyler söylüyor .Sürekli nasihat ediyor ,çoook sıkıldım avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
Kuran kursu öğreticisi olabilmek çok kolay değil bu arada..Çünkü Diyanet alım yapmıyordu yıllardır..en son 2016 aralık ayında oldu sınav..Kpss+mülakat çok çok zorluyor,sanıldığı gibi kolay değil.. O kadar çok isteyen kişi varki bu mesleği..Bu mesleğe sahip olanlar kıymetini bilmeli..