Bence sürekli çıkma tartıya ben öyle yapınca moralim bozuluyor 10-15 günde bir bakıyorum durum ne diye .inşallah başaracağız bu savaşı seninleAynen canm . Diyeti bırakınca insanın yazasi gelmiyor..ama ben burdayım kararlıyım da bu sabah yine 68.800 çıktım ama bugün baya dikkat ettim merak ediyorum sabah kaç çıkacağım. ..
Canm inşallah başaracagiz bundan şüphem yok.. ben her sabah tartildigimda eksi 100 gr bile beni motive ediyor bana çok iyi geliyor. Artı çıkınca daha çok dikkat ediyorum. . Sıkıldığım zamanlar olduğunda Tartılmiyorum. Eylül 1 de 65 hedef koydum kendime inşallah olabilirim. Olmazsa da canm sağolsun![]()
Aynen canım benimde Eylül e hedef 65 sonra Ekim de 60 derken 50 ye kadar ineceğim.evlendiğimde 5o kiloyum iki yıl sonra hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim bunun üstüne kilolar kaldı tabi birde regli olamayınca belli bir zaman benim kilo 59 oldu arkasına 1 ay geçti şimdiki prensesime hamile kaldım doğuma da 75 ile girdim.doğumdan çıktığımda 68 idim ama ilk ayda tekrar annem ve eşim sayesinde 73 oldum bu ayın başında da rejim spora başlayınca tekrar 68 e indim bakalım 15 gün içinde yine 5 kilo daha versem süper olur ama çokta kısamıyorum bebek emiyor diye yoksa çoktaaaaan gider bu kilolar.