Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

bende şok diyetleri tasvip etmiyorum zayıflayayım derken vücuduma zarar vermek istemiyorum. 1400 kalorilik diyetim var onu yapmaya başlayacağım. birde bisiklet sürüyorum. sarkan göbeği toparlamak içinde youtubeden videolar bulmuştum yine burada onları deneme düşüncesindeyim. hayırlı olur inşallah :)

İnşallah canım inşallah :)

selam kizlar bende ancak gelebildim sabahtan beridir kosusturuyorum..sabah esim isten erken geldi onunla birlikte alisverise gittik saat 10 falandi neyse dondurma yiyelim dedi hayir diyemedim 150 kaloriydi hadi onu yedin bide cikarken bir tane daha yedim..cok pis bogaz olmusum ama Insallah eritmisimdir o yedigimi cunku 2 saat yuruduk eve geldim tekrar yarim saat bisikletle markete gidip geldim..bu hatami nasil telafi etsem ki bugun yediklerim ise

sabah
1 dilim ekmek
1 krem peynir
2 dondurma

ara
8 badem
4 kayisi kurusu

ogle
yokkkk

ara
3 kayisi kurusu

aksam
bilmiyorum
suraya bakin guya diyetteyim nasil bir beslenme seklidir bu daha sadece 1,5 lt su icmisim

[Merhaba arkadaşlar tekrar toplu yazayım,isteyen herkes katılabilir,biz birbirimize destek için burdayız ve bilmiyorum kural yada çizelge yapmaya gerek duymadım ama isterseniz yapabiliriz de

Çok güzel yapmışssın canım hoşgeldin bende oyle yaptım bayrama kadar 8 hafta var her haftaya 1 kilo ve kendime kilo durakları belirlediim.

Ben bu kiloları birden almadım,kaç senede aldım ve birden veremeyeceğimin farkındayım o yüzden kendime hedef koydum haftada bir kilo :)
Daha az versem de moralimi bozmayacağım,vücudum buna alışacak elbet.
Yarın sabah erken kalkıp yürüyüş yapacağım,tekrar motive olmam gerek :)

benım de ılk hedefım on kılo kurban bayramına kadar ama yapabılırsem 30 kılo vermek. 30 verebılırsem 60'a ınebılecegıme daır umudum olacak guclu.

30 kılo vermıssınız bıze destek olmanızı ısterız

kilo çizelgesi için link atabilirmisiniz yarın ki kilomla çizelgeyide koyayım

offfffffff izmir yanıyor devamlı su içmekten karnım taş gibi olduuu kocişim gelsede yürüyüşe çıksamm

aksam yediklerimide hemen yazayim

ton balikli salata ve ligt kola
bugun gene kotu gecti ama en azindan kararliyim ilk gun icin iyi olmasada kotu olmayan bir baslangic yaptim.umarim aksam acikmam en iyisi erkenden yataga girmek

Akşam:yoğurtlu semizotu ve salata,canım birşey istemiyor neden acaba heralde sıcaklardan,keşke hep istemese böyle :))

Akşam yemegini kaldırıcam yarın saat 17 de yicem bakalımişe yarıcakmı süt yogurt yerim acıkırsam
Bence öyle yapma canım,sebze yemeği ye bir tabak,ya da salata ye,ya da ızgara tavuk ye biraz.Bunlar zaten vücudunun ihtiyacı,eğer öğün atlarsan vücut yediğin herşeyi depolamaya başlayacak ve kilo vermen duracak.
Her öğün ye ama az az ye :) Bir de yürüyüş yap en azından,bak ne güzel gidecek kilolar :)

yoook 30 kilo vermedim, 30 kilo hedefim dedim. İlk önce Kurbana kadar 67 - 70 olmak hedefim; ondan sonraki kilolarımı da 30 Ocak 2013'e kadar vermek nasipse. İkinci oğlum 30 Ocak doğumlu, oğlum 1 yaşına gelince bu kilo derdim bitsin gitsin bir daha geri gelmesin istiyorum! :)) Sonra da yaza kadar işte kavitasyon falan fistan zımbırtıları ile selülit, bölgesel fazlalıklar kalmasın istiyorm. Seneye yaza iki çocuklu bir fıstık olup düşman çatlatmak istiyorum :))) Hedefim plan programım budur arkadaşım :))))

Bu arada blog tutuyorum, okumaya zamanınız olursa fikirlerinize açığım : denizvebaris.blogspot.com

bende sizlerle bu surece baslamak ısterım... arkadas ortamlarımda çok kasıyorum kendımı gobegımden fazla kılolarımdan bıktım.

eşimdende çekiniyorum kılolarımdan sebep benı her anlamda bıtırdı bu fazlalıklar yarın ıtıbarıyle saglıklı bı kahvaltı ile

başlamak istiyorum.
boyum 170 kilom ise 67hedefte ise 8-10 kılo var ... inşallah verebilirim ....

inşallah verebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…