- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Kızlar merhaba ben başka bir gruptaydım ama dağılmalar oldu motivasyonumu kaybettim, aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
Şu an 62 kiloyum kendime haftalık hedefler koydum,haftaya pazartesi 61i göreceğim :)
Bu arada şok diyetlere karşıyım,sağlıklı beslenerek ve sporla vermek istiyorum
bende şok diyetleri tasvip etmiyorum zayıflayayım derken vücuduma zarar vermek istemiyorum. 1400 kalorilik diyetim var onu yapmaya başlayacağım. birde bisiklet sürüyorum. sarkan göbeği toparlamak içinde youtubeden videolar bulmuştum yine burada onları deneme düşüncesindeyim. hayırlı olur inşallah :)
Kızlar merhaba ben başka bir gruptaydım ama dağılmalar oldu motivasyonumu kaybettim, aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
Şu an 62 kiloyum kendime haftalık hedefler koydum,haftaya pazartesi 61i göreceğim :)
Bu arada şok diyetlere karşıyım,sağlıklı beslenerek ve sporla vermek istiyorum
[Merhaba arkadaşlar tekrar toplu yazayım,isteyen herkes katılabilir,biz birbirimize destek için burdayız ve bilmiyorum kural yada çizelge yapmaya gerek duymadım ama isterseniz yapabiliriz de
Çok güzel yapmışssın canım hoşgeldin bende oyle yaptım bayrama kadar 8 hafta var her haftaya 1 kilo ve kendime kilo durakları belirlediim.
Ben de iki bebeğimden sonra 30 kilo kadar fazla klocuğa sahip oldum. İki ay önce karar verdim ve diyete başladım. Şu ana kadar 14 kilo verdim. 17 kilo daha fazlam var en iyi ihtimalle. Diyet listeme uymaya devam edeceğim, sonra da çatlak selülit ne varsa tedavisini yaptıracağım olduğu kadar. Kurban Bayramına kadar 10 kilo versem, kendimi çok mutlu hissederim :)))
Oğullarıma: Kararlar ve Uygulamalar
kilo çizelgesi için link atabilirmisiniz yarın ki kilomla çizelgeyide koyayım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burda tarif ediyor burdan yapabilirsin :)
offfffffff izmir yanıyor devamlı su içmekten karnım taş gibi olduuu kocişim gelsede yürüyüşe çıksamm
Ben de izmirdeyim yarın sıcaklık baya düşecekmiş :)
Bence öyle yapma canım,sebze yemeği ye bir tabak,ya da salata ye,ya da ızgara tavuk ye biraz.Bunlar zaten vücudunun ihtiyacı,eğer öğün atlarsan vücut yediğin herşeyi depolamaya başlayacak ve kilo vermen duracak.Akşam yemegini kaldırıcam yarın saat 17 de yicem bakalımişe yarıcakmı süt yogurt yerim acıkırsam
benım de ılk hedefım on kılo kurban bayramına kadar ama yapabılırsem 30 kılo vermek. 30 verebılırsem 60'a ınebılecegıme daır umudum olacak guclu.
30 kılo vermıssınız bıze destek olmanızı ısterız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?