benim ise sadece göbek cok bazen sanki hamileymişim gibi duruyorum
al bendende o kadar.Geçen gün annem dediki (ben daha bebek sahibide olamadım)pehhh şu hale bak 6 aylık hamile karı gibisin birde giyiyosun dırzık dırzık şeyler her yerinden bişeyler fışkırıyorrBende inat ettim 2 ayda 6 kilo verdim ama ramazan bayramından bu yana 2 kşlo daha almışım ( 43: o yüzden tekrar başlayacağım ama böyle biraz motiveye ve birazda gaza ihtiyacım var o yüzden birbirimize destek olalım
meraba canım benim 1 oglum var ama dogum ettigimde bu kadar göbek yoktu ve nasıl verecegimi bilmiyorum kilo 64 ya senin
sinameki yağı zayıflamaya yardımcı olur.Kendini aktardan alıp çay olarak içebilirsin ama ben pek içemiyorum(baş aprısı yapıyor).Normalde bi bardağa 1-2 damla konulup içilebilirmiş ama ben karnıma sürüp poşetle sarıp yürüyüş yapıyorum çok terletiyor.Tavsiye ederim inceltir.
Evet ben de diyet arkadaşıarıyordum zaten :)
umarım zayıflarız
merhaba zayıfkız,
ne güzel nickin var bu arada :) biraz önce tartıldım ve gelip yazayım dedim. kilom 88.3 kg, boyum da 1.60 cm. kurban bayramı hedefim 78 kg. beraber başaracağız, inanıyorum.
bir sürü arkadaş katılmış. kızlar bu iki ayı iyi değerlendirelim. mükafatı eşsiz olacak.
evde kahvaltılık hiçbir şey yok. biraz önce protein açısından uygun birşeyler baktım ve bir avuç leblebi yedim. eşim kalkana kadar da 3 mil leslie yapıp duş alacağım. sonra dışarda güzel bir kahvaltı yaparız. yiyeceğim en kalorili şey yarım ya da tam simit olacak size söz veriyorum.
haydi kızlar, gün bugündür.
haftada ideal olan 1 derler ama sıkı bi diyet+egzersiz+bitki çayı vs
haftada 2 kilo gider
yani ayda 8-10 kilo
umarım hepimiz istediğimiz kiloya geliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?