merhaba akadaşlar,
bende bugün yazdıklarınızı okuyup sizlerle zayıflamaya karar verdim.
İştende yeni ayrıldım en azından kurbana kadar kendime çeki düzen veriyim bari :)
Ben 26 yaşındayım. 1.65 boyunda 70 kiloyum.
42-44 beden giymeye başladım. Kendimden nefret etme boyununa ulaştım. acil desteklerinizle bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
En az 10 kilo vermeliyim. Neler yaptığınızı paylaşırsanız bende yapablirim.
sinameki yağı zayıflamaya yardımcı olur.Kendini aktardan alıp çay olarak içebilirsin ama ben pek içemiyorum(baş aprısı yapıyor).Normalde bi bardağa 1-2 damla konulup içilebilirmiş ama ben karnıma sürüp poşetle sarıp yürüyüş yapıyorum çok terletiyor.Tavsiye ederim inceltir.
Evet ben de diyet arkadaşıarıyordum zaten :)
umarım zayıflarız
70 kiloyla daha 44 beden giymezsin :) ama gerçektende sinir bozucu değilmi, ben 37 yaşındayım, ve 35 yaşına kadar hep 38-40 beden giymiştim, şimdiyse 44ve her mağazada 44 bedende bulunmuyor, benim sevdiğim markalardan da uzaklaştım artık çünkü onlarda son beden 42, ama azimliyim, bu defa sizlerle birlikte zayıflamaya kararlıyım. doktor arkadaşım mutlaka sabahları, oda sıcakığındaki suya limon sık iç diyor, onu yapıyorum, günlük 30 dakika eliptik bisiklete biniyorum, ve 5 li çayı içiyorum, ama yarın 9 lu bitki çayından alacağım, burada onunla ilgili bir forum var, oradaki kızlar bayağa bir zayıflamışlar. iştah falanda kesiyormuş bu çay. 5 li çay ise gerçektende su içmeni sağlıyor, ben su içmekten nefret ederdim ama şimdi neredeyse 3 litre içiyorum. allah hepimize bol bol sabır versin, herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?