Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

sibel canım ben yeme işini6.30 gibi bitirmeyi düşünüyorum canım tabi bu topiğin kuralları varmı kızlar ne der bilmem

kızlar ben yatıyorum son rapor olarak aksam yemekten sonra bısey yemedım hayıt tohumu ıctım. suyu ıkı lıtreye tamamladım herkese ıyı geceler

akşam meyve ve boll su içtim...
bu arada eşimle iddiaya girdik :18:son tarh 20 ekim olcak ben 73 o 93 8er kilomuz var.offf çok çalışmam lazım çokkkkk:111:
sizce verilirmi yaaaaa???:105:

diyetlere başlayıp bıraka bıraka 1,5 kg anca vermişim
inatçı yağlarr:)

Günaydın kızlar, ilk gelen benim galiba. Buraya girdiğimden beri hergün tartılıyordum ve vermek bir yana arada fazla bile çıkıyordu. Ama bu sabah tartıldığımda 74.7 kg olduğumu gördüm. 300 gr da olsa tartıda azalma görmek beni çok mutlu etti.

arkadaşlar bu topikten ayrılıyorum....sizlere kolay gelsin... dilerim hepiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız...

kızlarr şimdi tartıya çıktım 56.5 geldim 1.5 kilo vermişimm evde hoplayıp zıpladım ip atladım dans ettim gerçekten yararı çok oldu

kahvaltım:
1 domates
1 haşlanmış yumurta
çok ince yarım yağlı beyaz peynir
yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay :)

Son düzenleme:
Baskan, Sinameki yağı nedir ? ikimizde aynı kilo da sayılırız, hadi bakalım beraber başlayalım bugün :) gerçi ben sabah sabah kocaman bir tabak kaşarlı makarna yedim, ama olsun, akşama sporu 1 saat yapacağım. benim boy 1,64 kilo 78,7

sinameki yağı zayıflamaya yardımcı olur.Kendini aktardan alıp çay olarak içebilirsin ama ben pek içemiyorum(baş aprısı yapıyor).Normalde bi bardağa 1-2 damla konulup içilebilirmiş ama ben karnıma sürüp poşetle sarıp yürüyüş yapıyorum çok terletiyor.Tavsiye ederim inceltir.
Evet ben de diyet arkadaşıarıyordum zaten :)
umarım zayıflarız

merhaba akadaşlar,

bende bugün yazdıklarınızı okuyup sizlerle zayıflamaya karar verdim.
İştende yeni ayrıldım en azından kurbana kadar kendime çeki düzen veriyim bari :)

Ben 26 yaşındayım. 1.65 boyunda 70 kiloyum.

42-44 beden giymeye başladım. Kendimden nefret etme boyununa ulaştım. acil desteklerinizle bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
En az 10 kilo vermeliyim. Neler yaptığınızı paylaşırsanız bende yapablirim.

ben de zayıflamalıyım...Bir rehbere ihtiyacm var.Şİmdilik her sabah bir kaşık yoğurda bir tatlı kaşığı keten tohumu katıp yiyorum.Ödem atmak için birebir...

70 kiloyla daha 44 beden giymezsin :) ama gerçektende sinir bozucu değilmi, ben 37 yaşındayım, ve 35 yaşına kadar hep 38-40 beden giymiştim, şimdiyse 44 ve her mağazada 44 bedende bulunmuyor, benim sevdiğim markalardan da uzaklaştım artık çünkü onlarda son beden 42, ama azimliyim, bu defa sizlerle birlikte zayıflamaya kararlıyım. doktor arkadaşım mutlaka sabahları, oda sıcakığındaki suya limon sık iç diyor, onu yapıyorum, günlük 30 dakika eliptik bisiklete biniyorum, ve 5 li çayı içiyorum, ama yarın 9 lu bitki çayından alacağım, burada onunla ilgili bir forum var, oradaki kızlar bayağa bir zayıflamışlar. iştah falanda kesiyormuş bu çay. 5 li çay ise gerçektende su içmeni sağlıyor, ben su içmekten nefret ederdim ama şimdi neredeyse 3 litre içiyorum. allah hepimize bol bol sabır versin, herkese başarılar

eliptik bisiklete biniyorum hergün, arkadaşlar çöp poşetini giymemi önerdi, sauna eşofmanı gibi oluyormuş. bence mantıklı. yarın hem poşet alacağım, hemde 9lu çaydan alacağım. biraz hızlanmaya ihtiyacım var. bugün itibari ile 78,7 kiloyum :) kurban bayramına kadar 69 olabilsem , hedefim ise 65. eski kıyafetlerimdne hiç birini giyemiyorum, en çok da ona üzülüyorum. ve hergün işe giderken ne giysem acaba derdi beni acayip geriyor, giydiğin hiç bir şey yakışmıyor,, of arkadaşlar of,, insallah en yakın zamanda zayıflarız...

ya tam 44 giymiyorumda kimi kesimler olmuyor. Birazda bol olsun kapatsın diye napayım :)
valla ben sabah kalkıp şu leslie egzersizlerine başlayaraktan kolları sıvıyorum.
Görümcelerimde veremezsin dedi tam gaz kilolardan kurtulmam lazım. En acilinden kurbana kadar tığ olmalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…