Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

olurmu hele gelsin sıpa ben ona neler yollarım

cok guldum ya esekkkkk yaramaz demekkı. benım bır arkadasın basına da geldı aynısı...
ne yaramaz ne yaramaz

evet ya erkek cocukları yaramaz kızlar dilbaz oluyorlar

hayıt tohumumu ıceyım, camasırları asayım geleyım kızlar. ev tertemız gecen hafta kendım temızlemıstım ıse gıtmeyıp. bu hafta temızlettım utulerı de yaptılar. bızımkı bıraz surat astı masraf dıye ama dedım kı spor yapmak ıcın zamanım degerlı yarın tum gun yurumek ıstıyıorum dedım sustu surat da sallamayı bıraktı bakalım.

slm kızlar topic patlamış yine hpsini okuyamadım amaduyfercim dereotu aldım saol tavsiy için reznede içtim bakalım benim kız ööle kendi istemeden hayatta emmez sıksık falan ne zaman isterse o zaman emer .zorla almaz çok fenaa basıyo çığlığı kafayı çeviriyo cadı kızım...
evde değildim bugün listemi yazim.
sabah:1 dlm kepek ekm. domts.biber,peynir,süzme yoğurt,1 ttlı kaş. bal
ara :rezene.
öglen 4 gibi:2 lahmacun ,ayran ,salata
dahada sadece meyve yicem yatmadan bide süt içerim.. günlük su 3 l fazlası içiom.
eliptik yapmaya çalışyrm 2 gündürama dayanamyorum fazla.
kız durursa yazarım yineöptm hepicinizi..

Ben tavuk sote ve 4 yemek kaşığı nohutlu pilavdan oluşan akşam yemeğimi yedim. Bir de üstüne kek yaptım, ama yemedim daha. Aslında bugün yemek istemiyorum zaten. Kahvaltıda yerim diye düşündüm. Zaten bu saatten sonra yersem forum ahalisine ne derim ben:)

Yalnız şimdiden belirteyim, çok sağlıklı bir kek oldu. Biraz uydurma bir tarif ama paylaşıp fikirlerinizi almak isterim.
Malzemeler:

-3 yumurta
-1/2 su bardağı toz şeker
-1/2 su bardağı zeytinyağı
-1 su bardağı yarım yağlı süt ve yoğurt karışımı
-1 su bardağı normal un
-1 su bardağı çok tahıllı un
-1 paket kabartma tozu
-5-6 tane ceviz içi
-5-6 tane kuru kayısı
-9-10 tane kuru yaban mersini

Çok güzel bir kek oluyor. Normal olanlara göre daha sağlıklı. Sanırım ara öğünde 1 dilim yenebilir.

merhaba kızlar,

bende yeni sayılırım buralarda, daha önceleri sadece okurdum. fakat benimde artık ciddi anlamda kilo vermem gerekiyor, 1,5 yıl önce bir ayda 10 kilo aldım, sonrasındda zayıflayım diye uğraştıkca 5 kilo daha aldım. geçen hafta tatilden dönünce fark ettimki, rekor kırmışım 2 kilo daha almışım. yani sonuçta hayatımda ilk defa 81 kiloyu görmüş oldum. 37 yaşındayım ve artık ciddi anlamda kilo vermem gerekiyor. su içmekle işe başladım, günde 3 litre, akşamları 20 dakika eliptik bisiklet ve beşi bir arada çay, kahavaltı da ve akşam yemeğinde de yoğurt yiyorum. dört gün oldu başlayalı, şimdilik biraz verdim gibi ama daha tartılmak istemiyorum. Dukan diyetinede başlamıştım tatile gitmeden önce ama bana çok ağır geldi , bayrama kadar insallah bende 10-15 kilo veririm. Dukanın kitabında yazdığı gibi, vücut karbonhidratları yakmak için daha çok kalori harcadığından akşamları mutlaka karbonhidratlı yiyecekler yiyin kızlar. hepimize kolay gelsin

evet ya erkek cocukları yaramaz kızlar dilbaz oluyorlar
doğuŞdan çeneliyiz demek

Baktım ama cevap yazamıyorum, çünkü 100 mj olmamış benim. Demiştim ya acemiyim diye, mj da atamıyorum. Buradan olumlu ve mutlu olduğumu bildirsem olmaz mı şimdilik?
vALLA OKADARKİŞİDEN SENİN ACEMİLİĞİNİ UNUTUMUŞUM,TAMAM CNM BEN ANLADIMMM
SENİNOKIZINI YERİM BEN BEN O ELİPİTİĞİ 1,5 SAAT YAPTIĞIMI BİLİYORUM AN AZ 30 DK
OKEKİ AKŞAM YERSEN İZMİRDEN UÇARIM YANINA GECE KARABASAN OLARAK YEDİĞİNE PİŞMAN EDERİM HAAA,AH KIZLR ŞU TOPİK FÜZENLİ Bİ BAŞLASIN SİZ SIKIYORSA YAPIN KEKİ
DİĞER KEKLERE GÖRE MASUM AMA İŞTE YİNEDE CISSSS SEN YİNE İLK ARA ÖĞÜNÜNDE YE AMA LÜTFEN 5DEN SONRA YEME
kızlar karbonatlı su ıcın yorum yapmadınız ozellıkle duyfer sen ne dusunuyorsun ?
İŞTE ÇALIŞMADIĞIM YERDEN SORDUN Bİ ARAŞTIRAYIMM

Son düzenleme:

BU ARADA O lahmACUN OLMAMIŞ EN AZINDAN 1 TANE OLSAYMIŞ EĞERDIŞARDASAN TAVUKÇİŞ YADA IZGARA KÖFTE TAVSİYE EDERİM

Msj kutularmızıkontrol edelim birikiyor sonraa saçma birşey oldu dimi ama kontrol edin yaa

ızmırden ucarım demıssın ne guldum yaaaaaaaaa. buarada 6o sayfada var sanırım sabah yazmıstım alkalınlı su ve beslenme falan ıste

Duyfer, akşam vakti güldürdün valla:) Ben tahmin ettim zaten senin uçacağını o yüzden yemedim:) Yalnız sen olmasan, bu grup olmasa, bendeki bu azim olmasa 2-3 dilim yemiştim ben Yarın ilk ara öğünde yiyeceğim.

herkese iyi geceler herkese dün akşamdan beri giremedim valla sayfa almış başını gitmiş:) çizelge tutuyorsanız beni de arnıza alın olurmu ?bugün misafirim vardı ev iş yemek derken şimdi vakit buldum yalnız bugün çok zorlandım :)tekrar yazayım yaş 29 kilo86 boy170
bugün yediklerimden bahsedeyim
sabah peynir zeytin bol yeşillik 2 dilim çavdar ekmeği
öğlen 1 kase yoğurt 1 incir 2 yemek kaşığı güveç 1 dilim ekmek
ikindi 1 şeftali 1 elma
akşam yarım dilim börek ayran yaklaşık 2lt su içtim yorumlarınızı bekliyorum ilk günden fena değilim demi?

bence gayet güzell ölçülü yemişsin..ben de saat 8 e kadar gayet iyi bi şekilde beslendim ama saat 8 de dayanamadım bi kase ıspanak yarım ekmek sucuk yedimm çoookk pişmanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…