- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
olurmu hele gelsin sıpa ben ona neler yollarımya canım super fıkır ya. kesınlıkle yapmalısın. ıstanbulda bebek nısantasında cok populer boyle seyler. hele bu hosgeldık bebek partılerı organızasyonları oluyor hastane ve ev kutlamaları ıcın o nasıl tutuluyormus bılıyor musun aklın sasar. ben dogumu ıstanbulda yaparım sanırım. annemler orda. ama tam da sana dıyecektım kı bana ozel hazırlarsın degıl mı bebısım olunca dıye bır baktım sen yazmıssın aynısını. ben hedıye dusunmemıstım ama oglumun adına ozel. ya tovbe tovbe ne oluyor bana bugun erkekten gıdıyorum dılımden cıkıyor lan sıpa, oglum falan hayırdır ınsaallah :))))))
ha tam sana dıyecektım bıze ozel ısım yazıp yaparsın ben oderım dıeycektım sen dusunmussun bıle canım. lan sıpa olayında da aynısı oldu oglan mı olacak ne dedın bunda da boyle oldu. aynı seyı farkında olmadan dusunuyor oluyoruz benım bebıs konusunda. bu gıdısle hamıle olacagımı ya sen ya ben ılk hıssedıp bırbırımıze soyleyecegız sanırsam ılerde :)))))
ne yaramaz ne yaramazcok guldum ya esekkkkk yaramaz demekkı. benım bır arkadasın basına da geldı aynısı...
olurmu hele gelsin sıpa ben ona neler yollarım
ya canım sen bana umut verıyorsun nekadar pozıtıf bır ınsansın ıyıkı tanıstık. agzından bal damlıyor.
ınsaallah canım olsun da hele bı, annesının kuzusu olacak neler alacam ben ona neler. herkesın cocuguna cıfter cıfter hedıyeler aldım, ne bılıyım durumu olmayanlarınkıne daha ozendım mahrum buyutmesınler ıstedım RABBIM bir de kendı cocugum ıcın bana elbıse almayı nasıp etsın dıye cok dua ettım cok agladım. sımdı bıle gozlerım doldu.
ne yaramaz ne yaramaz
nesli 78 msj kutuna bakarmısın
doğuŞdan çeneliyiz demekevet ya erkek cocukları yaramaz kızlar dilbaz oluyorlar
vALLA OKADARKİŞİDEN SENİN ACEMİLİĞİNİ UNUTUMUŞUM,TAMAM CNM BEN ANLADIMMMBaktım ama cevap yazamıyorum, çünkü 100 mj olmamış benim. Demiştim ya acemiyim diye, mj da atamıyorum. Buradan olumlu ve mutlu olduğumu bildirsem olmaz mı şimdilik?
SENİNOKIZINI YERİM BEN BEN O ELİPİTİĞİ 1,5 SAAT YAPTIĞIMI BİLİYORUM AN AZ 30 DKslm kızlar topic patlamış yine hpsini okuyamadım amaduyfercim dereotu aldım saol tavsiy için reznede içtim bakalım benim kız ööle kendi istemeden hayatta emmez sıksık falan ne zaman isterse o zaman emer .zorla almaz çok fenaa basıyo çığlığı kafayı çeviriyo cadı kızım...
evde değildim bugün listemi yazim.
sabah:1 dlm kepek ekm. domts.biber,peynir,süzme yoğurt,1 ttlı kaş. bal
ara :rezene.
öglen 4 gibi:2 lahmacun ,ayran ,salata
dahada sadece meyve yicem yatmadan bide süt içerim.. günlük su 3 l fazlası içiom.
eliptik yapmaya çalışyrm 2 gündürama dayanamyorum fazla.
kız durursa yazarım yineöptm hepicinizi..
OKEKİ AKŞAM YERSEN İZMİRDEN UÇARIM YANINA GECE KARABASAN OLARAK YEDİĞİNE PİŞMAN EDERİM HAAA,AH KIZLR ŞU TOPİK FÜZENLİ Bİ BAŞLASIN SİZ SIKIYORSA YAPIN KEKİBen tavuk sote ve 4 yemek kaşığı nohutlu pilavdan oluşan akşam yemeğimi yedim. Bir de üstüne kek yaptım, ama yemedim daha. Aslında bugün yemek istemiyorum zaten. Kahvaltıda yerim diye düşündüm. Zaten bu saatten sonra yersem forum ahalisine ne derim ben:)
DİĞER KEKLERE GÖRE MASUM AMA İŞTE YİNEDE CISSSS SEN YİNE İLK ARA ÖĞÜNÜNDE YE AMA LÜTFEN 5DEN SONRA YEMEYalnız şimdiden belirteyim, çok sağlıklı bir kek oldu. Biraz uydurma bir tarif ama paylaşıp fikirlerinizi almak isterim.
Malzemeler:
-3 yumurta
-1/2 su bardağı toz şeker
-1/2 su bardağı zeytinyağı
-1 su bardağı yarım yağlı süt ve yoğurt karışımı
-1 su bardağı normal un
-1 su bardağı çok tahıllı un
-1 paket kabartma tozu
-5-6 tane ceviz içi
-5-6 tane kuru kayısı
-9-10 tane kuru yaban mersini
Çok güzel bir kek oluyor. Normal olanlara göre daha sağlıklı. Sanırım ara öğünde 1 dilim yenebilir.
İŞTE ÇALIŞMADIĞIM YERDEN SORDUN Bİ ARAŞTIRAYIMMkızlar karbonatlı su ıcın yorum yapmadınız ozellıkle duyfer sen ne dusunuyorsun ?
slm kızlar topic patlamış yine hpsini okuyamadım amaduyfercim dereotu aldım saol tavsiy için reznede içtim bakalım benim kız ööle kendi istemeden hayatta emmez sıksık falan ne zaman isterse o zaman emer .zorla almaz çok fenaa basıyo çığlığı kafayı çeviriyo cadı kızım...
evde değildim bugün listemi yazim.
sabah:1 dlm kepek ekm. domts.biber,peynir,süzme yoğurt,1 ttlı kaş. bal
ara :rezene.
öglen 4 gibi:2 lahmacun ,ayran ,salata
dahada sadece meyve yicem yatmadan bide süt içerim.. günlük su 3 l fazlası içiom.
eliptik yapmaya çalışyrm 2 gündürama dayanamyorum fazla.
kız durursa yazarım yineöptm hepicinizi..
doğuŞdan çeneliyiz demek
vALLA OKADARKİŞİDEN SENİN ACEMİLİĞİNİ UNUTUMUŞUM,TAMAM CNM BEN ANLADIMMM
SENİNOKIZINI YERİM BEN BEN O ELİPİTİĞİ 1,5 SAAT YAPTIĞIMI BİLİYORUM AN AZ 30 DK
OKEKİ AKŞAM YERSEN İZMİRDEN UÇARIM YANINA GECE KARABASAN OLARAK YEDİĞİNE PİŞMAN EDERİM HAAA,AH KIZLR ŞU TOPİK FÜZENLİ Bİ BAŞLASIN SİZ SIKIYORSA YAPIN KEKİ
DİĞER KEKLERE GÖRE MASUM AMA İŞTE YİNEDE CISSSS SEN YİNE İLK ARA ÖĞÜNÜNDE YE AMA LÜTFEN 5DEN SONRA YEME
İŞTE ÇALIŞMADIĞIM YERDEN SORDUN Bİ ARAŞTIRAYIMM
ızmırden ucarım demıssın ne guldum yaaaaaaaaa. Buarada 6o sayfada var sanırım sabah yazmıstım alkalınlı su ve beslenme falan ıste
araştırcam cnm iyice
canım bunlarıboşver biraz baktımmm boşverr
herkese iyi geceler herkese dün akşamdan beri giremedim valla sayfa almış başını gitmiş:) çizelge tutuyorsanız beni de arnıza alın olurmu ?bugün misafirim vardı ev iş yemek derken şimdi vakit buldum yalnız bugün çok zorlandım :)tekrar yazayım yaş 29 kilo86 boy170
bugün yediklerimden bahsedeyim
sabah peynir zeytin bol yeşillik 2 dilim çavdar ekmeği
öğlen 1 kase yoğurt 1 incir 2 yemek kaşığı güveç 1 dilim ekmek
ikindi 1 şeftali 1 elma
akşam yarım dilim börek ayran yaklaşık 2lt su içtim yorumlarınızı bekliyorum ilk günden fena değilim demi?
bence gayet güzell ölçülü yemişsin..ben de saat 8 e kadar gayet iyi bi şekilde beslendim ama saat 8 de dayanamadım bi kase ıspanak yarım ekmek sucuk yedimm çoookk pişmanımm[/QUOT:
19:daha ilk gündenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?