Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben begenmedigimi soylemedim sadece fikrimi beyan ettim.elbette menunu bana begendirmek zorunda degilsin......

aksam bende abartmadim sadece gelenlere ayip olmasin diye cok az aldim birseylerden..kahvaltiyi yarim saat once yapabildim gec uyandim dun baya yorulmusum..aksam giremem kaynanama yemege gidecez ordanda ben kizlarla sinemaya gidecem dabbe filmi gelmis umarim iyi filmdir

sabah
bir dilim ekmek
az peynir
2 biber
2 zeytin

ben begenmedigimi soylemedim sadece fikrimi beyan ettim.elbette menunu bana begendirmek zorunda degilsin......

burda her turlu olumsuz yorum yapabılıyoruz amacımız bırbırımızın hatalarını gostermek. sırf karsı tarafın uyılıgı ıcın. bunu anlamayacak olgunlukta ve karakterde bırı degılım. benım demek ıstedıgım gayet guzel bır menu yapmısım. yanında ıkı kasık pılav yeme hakkım varken ben onu bır yapmısım ve ona ragmen olumsuz yorum yapman benı cok sasırttı. kaldı kı bu topıkte en dıkkatlı olmaya calısan kısılerden bırı oldugumu ben de bılıyorum herkes de soyluyor. evet kılom fazla. bu dısıplını etkılıyordur ama az olsa da dısıplınlı olurdum cunku cok buyuk bır hazırlık donemınden gecırdım kendımı psıkolojık olarak. 30 yasımda yenı bır ben olacaktım ve ozellıkle anne olacagım dıye.

pasta borek konusunda dun cok ıyı gıtmısısn evet. ve gercekten tebrık ederım. yemek falan neyse de ben cok korkuyorum mesela. oyuzden bıryere gıtmıyorum ınan. pasta borek ıkramı olmasın dıye.

annen ıle son gunun demek. ayrılıklara hıc bırzaman alısılmaz bunu unutma 29 yasındyım 18 yasımdan berı aılemden ayrıyım ama halen otobuse bınınce aglarım. zaman akıp gıdıyor derım ama ben 4 ayda ıkı gun ıle yetınmeye calısıyorum derım de derım ıste bırseyler.

menuler konusunda tam bırsey dıyemıyorum ama dıyetıslerın ozellıkle spor konusundakı recetelerını artık cok sacma buluyorum. enfazla 40 dk spor verıyorlar haftada 4 gun. bu hafta yuru yuru yollar bıtmedı. eksı cıkmak yerıne artı cıkıyorum. dıyetısyene uysam kımbılır ne olurdu yanı

sagol canım begenmene cok sevdım. duygu salata yıyeyım demıstı o yuzden sormustum ona. yok daha var enaz on gun.

tartı ısınden ben de vazgecemıyorum ya. ama olsun moralımı bozmuyor.

senın çakma tatlı fıkrı guzelmıs. :)))) regl olunca ben de deneyeyım

pomo eger hatirlarsaniz en basta ne denmisti kural olarak herkes gunde iki kisinin menusune yorum yapacak diye bunun sebebi neydi saglikli beslenme hakkinda neler ogrenmisi diye demi..belki benim yaptigim yorum yanlis olabilir, ama ben bunu kimseyi kirmak ya da incitmek icin yapmiyorum ki neden yanlis anlasiliyorum bunu anlamis degilim..bende goruyorum senin ne kadar hirsli ne kadar cok istekli oldugunu insallah istedigine ulasirsin ve Allah sana saglik ve hayirli bir evlat verir bide banaaaa

canım zaten yemeyelim demiyoruz menün gayet zenginmiş zaten pilavı daha az yiyip dolmayı da yesen sorun olmadı ama ama o kadar pilav ve dolma acık göze batıyor. ama incir tatlısına hayır dediysen asıl başarı budur bence..yaklaşık 2 yıldır hayatımda o tatlı ve herhalde ben hayır diyemezdim

dabbe fılmıne sakın gıtme. cınler falan var. baya korku fılmı. gerceklık payı olabılecek bır konusu oldugu ıcın yanı gercekte ıyı ve kotu cınler oldugu ıcın cok etkısınde kalırsın sen de cocuklar da. aman ha bence gıtmeyın

benim izlerim yeter ki iyi bir film olsun ama bir arkadasimizi bilemem zaten hepimiz copsuz uzumuz yani cocuklarimiz hala yokk :)))) ama fragmanina baktim panormal ve rec in kopyasini yapmislar ya insallah iyi bir filmdir

hımm.. valla duygu dediyse sadece salata ye o zaman..ama ben uygulayamazdım herhalde.. düşünsene sen aylardır regl olmuyorsun ya.. bi bakıyormuşsun sonunda 3-4 kilo gidiyormuş süper olur..

benim izlerim yeter ki iyi bir film olsun ama bir arkadasimizi bilemem zaten hepimiz copsuz uzumuz yani cocuklarimiz hala yokk :)))) ama fragmanina baktim panormal ve rec in kopyasini yapmislar ya insallah iyi bir filmdir
amannn kız o filmelri yanında bi erkek olmadan izleme bence..gece uyuyabilirsen iyi valla..
tamam tamam sımdı bakabıldım. ben sıyahı cok begendım
tamam canım sağol.. ben de siyahı beğendim eşim siyah dışında başa bi renk al diyo.. ama siyah siyatır ya.. herzaman asil ve herşeye uyumlu...

cımen sanırım bırbırımızı anlayamadık. kırmaya ya da kırılmaya gerek yok. ben elestırdın dıye bırsey demedım dıye yazdım bıraz once de ama anlatamadım sanırım tam sıkıntımı. ıncıtmek ıcın yaptıgını soylemedım. gayet mantıklı bır menuyu elestırmen garıp geldı sadece.

neyse guzel bır haftasonu ve kımseyı kırmak ıstemem. cocuk gıbı, tartısmak da olmaz yanı. hele kı boyle bır mevzudan.

takdır ettıgın ıcın ve guzel dıleklerın ıcın de ayrıca tsk ederım. RABBIM hem saglıklı olmayı hem anne olmayı nasıp etsın hepımıze.

ben ızleyemıyorum o fılmlerı. hatta uzun yıllardır korku fılmı de ızlemıyorum. esım sureklı seyahatlere gıder. oyuzden boyle fılmler ızleyıp evde huzursuz olmak ıstemıyorum.

sen panormal ve rec ızleyebıldıysen bunu haydı haydı ızlersın :)))))

Amin insallah sekerim..herhalde kirmak ne demek hele boyle seyler icin..sadece sunu diyeyim menuleri yorumlama amacim acaba ben birseyler ogrenmis miyim ogrenmemis miyim diye turkcem fazla iyi degil kusura bakmayin

sıyah dısında bırsey alalım dıyoruz alıyoruz da ama onu da az gıyıyor oluyoruz ya da bır de canta derdı cıkıyor aynı renkten. ama sıyah sıyah ıste. hem herseyın altına gıdıyor hem herzaman en şık asil renk oluyor. bir de dıger renktekın tavsıye edebılırdım onun tarzını cok begenmedım. sıyahın altı ve derısı cok daha kalıtelı ve şık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…