- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.101
cımen ben gayet dengelı ve guzel beslendıgımı dusunuyorum. hem bu topıkte hem dıger topıkte herkes bunu soyluyor. sen nıye begenmedın anlamadım. hapur hupur borekler, tatlılar, yemıyorum. seker alırım dıye kahve bıle ıcmedım. agzıma bır aydır tek kucuk cıkolata gırmedı bır ayda sadece uc kez dondurma yedım tatlı nıyetıne.
pılav normalde ıkı kasık yıyordum. dunku bıraz yaglıydı dıye bır kasık yedım ve sebep olarak yazdım oraya. tek amac buydu. 5 patates de 20 gundur agzıma gıren ılk patatestı.
neyse herkese begendırmek zorunda degılım. cok fazla kısı tarafından onay alıyorum. hapım olmasa ben bu beslenme ve hareketler ıle her hafta 2 kılo verırmısım normalde 1,5 verebılıyorum bu hafta durgunluk oldu sadece. regl olmama az kaldı sıskınlıgım var belkı de bılmıyorum ya da hapım odem yapıyor herkesın yorumlarına gore.
ben begenmedigimi soylemedim sadece fikrimi beyan ettim.elbette menunu bana begendirmek zorunda degilsin......
öncelikle herkese merhabalarr...
ben daha önce doktora gittigmde her öğlen ve akşam bana hem avuç kadar et, hem de 4 yk sebze yemegi vermişti. çorba yada pilav birinden seçmemi istemişti bide. ve ben o menuyu uygulayarak 2 ayda 8 kilo vermiştim de sonra şımarıklıktan geri almıştım işte. o yuzden dünkü menum o donemki menulerimle aynıydı. sadece fazla olarak kuru patlıcan dolması vardı ama onu da severim işte hayır diemedim. ama hem regl dönemimde hem de annemin yanında son günlerimde iyi gidiyorum sanki :44: hala krize girip de büyük tatlılar yemiş değilim, ki dün hem yaş pasta vardı hem kurabiye vardı hem de annemin meşhur incir tatlısından vardıhiç birini yemedim.
bugune gelince
sabah 8 bile yoktu, bugun minik bir canavar konugumuz varo uyandırdı. 1 bardak sütün içerisine 4 yk special k koydum ve onu yedim kahvaltıda. ara öğün olarak 1 elmamı yedim. öğlen yemegi olarak da 3 yk kereviz yemegi, 2 yk pilav yedim.
sabahtan beri de minik canavarla koşturdugum için baya bi spor yapmışımdır heraldeşimdi biraz çizgi filme daldı da azcık rahatladım sayılır
bugun annemin yanında son günüm, yarın sabahtan ankara yolları gözüküyor banahala alışamadım şu ayrılıga
günaydın pomo..menün herzamanki gibi güzel.. sen emin ve doğru adımlarla gidiyorsun canım bu yolda.. inş. güzel sonuçlar olacak..
hayır canım niye sadece salata yicen ki.. vücudun bu dönemde daha hızlı çalışıyor.. diyetine olduğu gibi devam et..bu arada regl oldun yani????
ben de şimdi reglim ve 2 kere çok tatlı istedi canım,
şeftaliyi dogradım üzerine tarçın ve bal gezdirdim harişka oldu
burda her turlu olumsuz yorum yapabılıyoruz amacımız bırbırımızın hatalarını gostermek. sırf karsı tarafın uyılıgı ıcın. bunu anlamayacak olgunlukta ve karakterde bırı degılım. benım demek ıstedıgım gayet guzel bır menu yapmısım. yanında ıkı kasık pılav yeme hakkım varken ben onu bır yapmısım ve ona ragmen olumsuz yorum yapman benı cok sasırttı. kaldı kı bu topıkte en dıkkatlı olmaya calısan kısılerden bırı oldugumu ben de bılıyorum herkes de soyluyor. evet kılom fazla. bu dısıplını etkılıyordur ama az olsa da dısıplınlı olurdum cunku cok buyuk bır hazırlık donemınden gecırdım kendımı psıkolojık olarak. 30 yasımda yenı bır ben olacaktım ve ozellıkle anne olacagım dıye.
canım zaten yemeyelim demiyoruz menün gayet zenginmiş zaten pilavı daha az yiyip dolmayı da yesen sorun olmadı ama ama o kadar pilav ve dolma acık göze batıyor. ama incir tatlısına hayır dediysen asıl başarı budur bence..yaklaşık 2 yıldır hayatımda o tatlı ve herhalde ben hayır diyemezdimfdm cigim haklısın zaten bende kendimi tebrik etmiyorum hem pilav, hem dolma yedigim için. ikisinden de az yemeye çalıştım. yemediklerimi de kendime teselli olsun diye yazıyorum işte. bugun son zaten, yarından itibaren arasam da bulamam, daha dengeli, daha düzgün beslenirim diye düşünüyorum
aksam bende abartmadim sadece gelenlere ayip olmasin diye cok az aldim birseylerden..kahvaltiyi yarim saat once yapabildim gec uyandim dun baya yorulmusum..aksam giremem kaynanama yemege gidecez ordanda ben kizlarla sinemaya gidecem dabbe filmi gelmis umarim iyi filmdir
sabah
bir dilim ekmek
az peynir
2 biber
2 zeytin
http://www.trendyol.com/Vizon-Ayakkabi-T12Y204503/UrunDetay/10802/1621480
http://www.trendyol.com/Siyah-Ayakkabi-T12K102801/UrunDetay/10802/1621423
kızalr ne olur hemen şunlara bi bakıp bana bi yol gösterin.. mevsim geçişlerinde yağmurda giymek için istiyorum..
dabbe fılmıne sakın gıtme. cınler falan var. baya korku fılmı. gerceklık payı olabılecek bır konusu oldugu ıcın yanı gercekte ıyı ve kotu cınler oldugu ıcın cok etkısınde kalırsın sen de cocuklar da. aman ha bence gıtmeyın
kızalr ne olur hemen şunlara bi bakıp bana bi yol gösterin.. mevsim geçişlerinde yağmurda giymek için istiyorum..
hımm.. valla duygu dediyse sadece salata ye o zaman..ama ben uygulayamazdım herhalde.. düşünsene sen aylardır regl olmuyorsun ya.. bi bakıyormuşsun sonunda 3-4 kilo gidiyormuş süper olur..sagol canım begenmene cok sevdım. duygu salata yıyeyım demıstı o yuzden sormustum ona. yok daha var enaz on gun.
tartı ısınden ben de vazgecemıyorum ya. ama olsun moralımı bozmuyor.
senın çakma tatlı fıkrı guzelmıs. :)))) regl olunca ben de deneyeyım
amannn kız o filmelri yanında bi erkek olmadan izleme bence..gece uyuyabilirsen iyi valla..benim izlerim yeter ki iyi bir film olsun ama bir arkadasimizi bilemem zaten hepimiz copsuz uzumuz yani cocuklarimiz hala yokk :)))) ama fragmanina baktim panormal ve rec in kopyasini yapmislar ya insallah iyi bir filmdir
tamam canım sağol.. ben de siyahı beğendim eşim siyah dışında başa bi renk al diyo.. ama siyah siyatır ya.. herzaman asil ve herşeye uyumlu...tamam tamam sımdı bakabıldım. ben sıyahı cok begendım
pomo eger hatirlarsaniz en basta ne denmisti kural olarak herkes gunde iki kisinin menusune yorum yapacak diye bunun sebebi neydi saglikli beslenme hakkinda neler ogrenmisi diye demi..belki benim yaptigim yorum yanlis olabilir, ama ben bunu kimseyi kirmak ya da incitmek icin yapmiyorum ki neden yanlis anlasiliyorum bunu anlamis degilim..bende goruyorum senin ne kadar hirsli ne kadar cok istekli oldugunu insallah istedigine ulasirsin ve Allah sana saglik ve hayirli bir evlat verir bide banaaaa
sağol canım.. galina siyahı alıcam..benim uyeligim vardi siyahi guzel herseyle gider
benim izlerim yeter ki iyi bir film olsun ama bir arkadasimizi bilemem zaten hepimiz copsuz uzumuz yani cocuklarimiz hala yokk :)))) ama fragmanina baktim panormal ve rec in kopyasini yapmislar ya insallah iyi bir filmdir
cımen sanırım bırbırımızı anlayamadık. kırmaya ya da kırılmaya gerek yok. ben elestırdın dıye bırsey demedım dıye yazdım bıraz once de ama anlatamadım sanırım tam sıkıntımı. ıncıtmek ıcın yaptıgını soylemedım. gayet mantıklı bır menuyu elestırmen garıp geldı sadece.
neyse guzel bır haftasonu ve kımseyı kırmak ıstemem. cocuk gıbı, tartısmak da olmaz yanı. hele kı boyle bır mevzudan.
takdır ettıgın ıcın ve guzel dıleklerın ıcın de ayrıca tsk ederım. RABBIM hem saglıklı olmayı hem anne olmayı nasıp etsın hepımıze.
amannn kız o filmelri yanında bi erkek olmadan izleme bence..gece uyuyabilirsen iyi valla..
tamam canım sağol.. ben de siyahı beğendim eşim siyah dışında başa bi renk al diyo.. ama siyah siyatır ya.. herzaman asil ve herşeye uyumlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?