- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.141
erginsenaya sürekli bakarım.. ama şaşırdım acayip kavga çıkmış topikte.. banlananlar olmuş..üzüldüm.. çünkü güzel dostlukları vardı..
pomo canım erginsena süper bi kaptan yani yöneticiliği insanlara yaklaşımı çok güzel ama ben onun uyarılarını çok doğru bulmıyorum.. o kızın öğünlerinde sadece 1 ve yarım dilim kızarmış ekmek var ve o yanlış demiş.. ben buna katılmıyorum.. 1 öğünde insan kilosuna göre 3 dilim bile yiyebilir.. ama sonuçta herkesin kendi doğruları var bu yüzden saygı duyarım..çünkü herksin vücudu farklı..ergınsena yazmıs : ekmek 2 öqünde fazla olmuş zaten 1 kase çorba 1 dilim ekmeqe eşitmiş geçen gün ender saraç söyledi...sabahtan yersen ekmeqi daha iyi olur cnm...
pomo canım erginsena süper bi kaptan yani yöneticiliği insanlara yaklaşımı çok güzel ama ben onun uyarılarını çok doğru bulmıyorum.. o kızın öğünlerinde sadece 1 ve yarım dilim kızarmış ekmek var ve o yanlış demiş.. ben buna katılmıyorum.. 1 öğünde insan kilosuna göre 3 dilim bile yiyebilir.. ama sonuçta herkesin kendi doğruları var bu yüzden saygı duyarım..çünkü herksin vücudu farklı..
pomo canım erginsena süper bi kaptan yani yöneticiliği insanlara yaklaşımı çok güzel ama ben onun uyarılarını çok doğru bulmıyorum.. o kızın öğünlerinde sadece 1 ve yarım dilim kızarmış ekmek var ve o yanlış demiş.. ben buna katılmıyorum.. 1 öğünde insan kilosuna göre 3 dilim bile yiyebilir.. ama sonuçta herkesin kendi doğruları var bu yüzden saygı duyarım..çünkü herksin vücudu farklı..
hımmm anladım canım.
ben de sık sık müsli yenıldıgı ıcın dogru bulmayan kısıler oldugunu duymustum. kendisi de dahil ana öğünlerde çık sık müsli yiyen varmıs ya da sadece salata. once kılo verıp, sonra azıcık fazla yıyınce kılo aldırmaz mı acaba boyle dıye dusundum ????
canım zaten seni 70 kilo topiğinden de tanıyorum..ordaki insanlara yaklaşımını bildiğim için şimdi de topiğini sık sık ziyaret eder okurum.. açıkçası ben pasta bölümünü kaçırmışım görmemişim o zaman dediğin doğru ama ben senin genelde de çok az yediğini düşünürdüm hep.bunu eleştirmek adına demiyorum sen nasıl inanıyorsan öyle diyet yaparsın elbette...dedğim gibi herkesin vücut dengesi farklı..sen kendini çok iyi tanıyorsun ve bu şekilde 30 kiloyu vermişsin..dilerim şimdi de hedefine ulaşırsın..topiğinizde olanlara da çok üzüldüm açıkçası.. muazzezin sana geldiği gün yazdıklarını gördüm va çok güldüm yani bana çok samimi gelmişti yazdıkların..ki kendisi de o zaman tepki göstermemişti...neyse kurban bayramı topiği olarak size geçmiş olsun ve başarı dileklerimizi sunuyoruzcanım ben menüye göre yorum yapıyorum arkadaş 1 dilimde pasta yemiş...dengelemesi açısından pasta yiyeceksen ekmek yemeki dengelensin dedim... herşeyi aynı anda yerse kilo alır...ben 30 kiloyu bu şekilde dengeleyerek verdim....
canım doktor dediki ''öqlen öqünüde fazla kaçırdıysanız mesela hamurişi mantı börek vs.. yediyseniz akşam mutlaka müsli tercih edin...müsli yerseniz vücudunuz öqlen yediklerinizi depolamaz...'' buna istinaden fazla kaçırdıqımız zamanlarda akşamı müsli yediqimiz zamanlar oldu ama toplasan 3 yılda 10 defa yemişimdir...hımmm anladım canım.
ben de sık sık müsli yenıldıgı ıcın dogru bulmayan kısıler oldugunu duymustum. kendisi de dahil ana öğünlerde çık sık müsli yiyen varmıs ya da sadece salata. once kılo verıp, sonra azıcık fazla yıyınce kılo aldırmaz mı acaba boyle dıye dusundum ????
ergınsena almadınız mı bu kıloları sen ya da baska arkadaslar ? bırakınca ya da bırazcık fazla yıyınce ?????
bır de ben halen anlayamadım. sporsuz nasıl ındın 75 lere dıye ??? 95 kılodaydım ve dıyetısyenım o durumda bıle 40 dk ıkı gun yuruyus ya da 20 dk 4 gun yuruyus dıyerek spor vermıstı.
bir de müsli konusu. zaman zaman ben de kahvaltımı corn flakes ıle yaptım form k ların ıste. cıleklısı. hatta müsli de aldım henuz denemedım. ıse gec kaldıgım gunler kurtarıcı olsun ve degısıklık olsun dusuncesıyle yanı.
canım zaten seni 70 kilo topiğinden de tanıyorum..ordaki insanlara yaklaşımını bildiğim için şimdi de topiğini sık sık ziyaret eder okurum.. açıkçası ben pasta bölümünü kaçırmışım görmemişim o zaman dediğin doğru ama ben senin genelde de çok az yediğini düşünürdüm hep.bunu eleştirmek adına demiyorum sen nasıl inanıyorsan öyle diyet yaparsın elbette...dedğim gibi herkesin vücut dengesi farklı..sen kendini çok iyi tanıyorsun ve bu şekilde 30 kiloyu vermişsin..dilerim şimdi de hedefine ulaşırsın..topiğinizde olanlara da çok üzüldüm açıkçası.. muazzezin sana geldiği gün yazdıklarını gördüm va çok güldüm yani bana çok samimi gelmişti yazdıkların..ki kendisi de o zaman tepki göstermemişti...neyse kurban bayramı topiği olarak size geçmiş olsun ve başarı dileklerimizi sunuyoruz
senin kilonda biri için telafi edilemeyecek bi hata değil :) zaten akşam salata yicekmişsinöğlen ne yediğimi de yazayım
dışardaydık eşimle malum ödemeler vardı ödedik bittik(
kızın bana bence
ama lavaş ekmek arası tavuk döner ve 1 ayran
dı menüm
ama 2 saat yürüdük
akşamsa sadece salata yiyecez.....eşimdde benden imrendi rejime girdi...herkez zayıflamışsın dioya kıskandı
canım doktor dediki ''öqlen öqünüde fazla kaçırdıysanız mesela hamurişi mantı börek vs.. yediyseniz akşam mutlaka müsli tercih edin...müsli yerseniz vücudunuz öqlen yediklerinizi depolamaz...'' buna istinaden fazla kaçırdıqımız zamanlarda akşamı müsli yediqimiz zamanlar oldu ama toplasan 3 yılda 10 defa yemişimdir...
canım ben 30 kilo verdim..sonra işe girdim...öqlenler hep ekmek arası geldi...birde ben çok aşırı zayıflamıştım kemiklerim sayılıyordu... kan ilacına başlattı doktor...çalışırken kilo almaya başladım...10kilo kadarda kan ilacıyla aldım... ve şöyle bişey var hangi diyeti uygularsanız uygulayın eski yeme sisteminize döndüqünüz zaman kilo alırsınız...sadece salata falan yediqimiz yazmışsınız bakın aşadaki linkte 30 kiloyu ne yiyerek verdim hepsi yazılı;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nin-diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee.html
senin kilonda biri için telafi edilemeyecek bi hata değil :) zaten akşam salata yicekmişsin
sana çok kızdım...bir gün hiç bişey yemiyorsun bir gün diyet miyet kalmadı diyorsun.. bu şekilde yaparsan hiç bi sonuç alamazsın..sana yediklerin az dedimştim bak haklı çıktım..kafan çok karışık.. her gün yeni bi diyete başlamakla olmuyor.. sana tavsiyem bence bi diyetisyene gitmen canım.. cesmi pasta börek yememişsin diye seni tebrik edeceğimi sanma hiç.. pilav ve dolmaya hayır diyemiyorsan pilavı sadece 1 kaşık emeliydin ki dolma hakkın da olabilsin..ama maşallah herşeyden yiyerek günlük limitini baya bi aşmışsın..
ay çok haklısın valla ama diyetisyene gidecek durumum yok yani ayda 300 lira veremem ben :/ kendi çabalarımla olacak ya zaten ben daha önce pek diyet yapmadım başarabilirim inş. yeni başladığım diyet iyiymiş amaa
ben diyetisyene devlet hastanesinde gitmiştim, hem öncesinde bütün tahllilleri de yaptırdıgı için daha da saglıklı olmuştu benm adıma. siz de öle bişey yapamazmısınız ?
fdm ye katılıyorummm kesınlıkle
ya canım ben bir keresinde gittim devlet hastanesine tahliller falan yapıldı coksüşür ne tiroid ne şeker hiçbir şey çıkmadı yani sadece benim pisboğazım yüzünden bu haldeyimm.. verdiği diyette zaten bilinen şeylerdi yanii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?