- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.061
kimseler yok yinneeee :44::44:
öğlen yemegimi de yedim az önce.
1 kase çorba
3 yk yaprak bezelye, 1 yk yoğurt
bide annem akşam için izmir köfte yapmıştı onun köftesinden çaldım 2 tane :18:
şimdi de yeşil çayımı yapıyorum. :44::44:
öğlen: küçük kase ezogelin çorba
1 kaşık p. pilav ( pilav bu kez bıraz yaglıydı oyuzden 2 kasık yemedım )
2 kasık salata ( maydonoz-domates-salatalık)
ıkı ızmır kofte ve 5 dılım patates
yemek sonrası : kiraz saplı yeşil çay
500 ml su
sabah işe gelirken ve işe gelince işyeri etrafında yürüyüş toplam 719 adım = 34 kalorı
bırazdan tekrar ıkı tur yuruyecegım
kızlar başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.işe gelmek için arabayı çalıştırıp otoparktan çıkarken bi kedi sesi duydum dışardan herhalde derken yoldaki çocukların bana dogru tuhaf tuhaf baktıklarını gördüm.arabayı durdurup aşagıya indim kedi sesi benim arabadan geliyordu nasıl yagmur var anlatamam neyse saga bakıyorum sola bakıyorum çocuklarda benimle göremedik kediyi.eşime telefon açtık arabanın ön kapagını nasıl acacagım diye oda tarif etti bir saatte onu aradım ben tabi sular içinde yagmurun altında meger motorun oraya girmiş bizi görünce korkup dahada saklandı evden vileda sopası falan aldım yine fayda etmedi yok çıkmıyor artık itfaiyeyi aradım 45 dakikada zor geldiler onlarda çıkaramadılar en sonunda abla sen kenara çek etrafına et süt falan koy belki kokusuna yemek için çıkar dediler bende artık işe gitmekten vazgeçip tam park ediyordumki bi ses itfaiyeciler hemen durdurp sopalarla hamle yaptılar fırladı bu seferde başka bi aracın içine girdi şaka gibi yaaaa herneyse okadar ıslanmışımki çıkıp kıyafetlerimi değiştirdim işe geldim daha yeni ama heryanım agrıyor hastalıgımız üzerine bu ıslanma ne yapacak bana bilmiyorum işte böyle kızlar gülermisin aglarmısın
evet benım esım de aynısını dıyor. benı cok sasırttın dıyor. ınada bındırdım zaten ısı. ırademı ıspat edecegım.
ayyy cesmi seninle ayni durumdayim bu aksam misafirlerim gelecek ve o cizzzzlarida yapan benim yani dusun halimi sabahtan bir suru is yaptim oyle kosusturdum bi mercimek salatasida yaptim mi tamamdir ama su an kahve molasindayim :))))) bu arada menun gayet dengeli
kimseler yok yinneeee :44::44:
öğlen yemegimi de yedim az önce.
1 kase çorba
3 yk yaprak bezelye, 1 yk yoğurt
bide annem akşam için izmir köfte yapmıştı onun köftesinden çaldım 2 tane :18:
şimdi de yeşil çayımı yapıyorum. :44::44:
tünaydınlaaar :)
kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
çay (şekersiz)
gecmıs olsun. umarım bır an once gecer
öğlen: küçük kase ezogelin çorba
1 kaşık p. pilav ( pilav bu kez bıraz yaglıydı oyuzden 2 kasık yemedım )
2 kasık salata ( maydonoz-domates-salatalık)
ıkı ızmır kofte ve 5 dılım patates
yemek sonrası : kiraz saplı yeşil çay
500 ml su
sabah işe gelirken ve işe gelince işyeri etrafında yürüyüş toplam 719 adım = 34 kalorı
bırazdan tekrar ıkı tur yuruyecegım
Kızlar bugün işlerim çok yoğundu, pek giremedim. Öğle yemeğimi yazayım hemen;
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 tane kuşbaşılı lahmacun
- 1/2 bardak ayran
Ayranın hepsini içemedim, kalanını da şimdi ara öğün olarak içeceğim. Adım sayım 3300 olmuş, bugün işyeri hareketim fazla olmuş:)
Selamlar! Aranıza yeni katıldım.Bende 2haftadır diyetteyim bakalım ,bu sefer kararlıyım sanki:) Ben çoğunuza göre bayaa kiloluyum.116 ile başladım ve 4 kg gitti.Toplamda 3kere Leslie ablayla yürüdüm bugün çok tembelim aslında hiçte işim yok ama canım istemedi bir türlü
Neyse ben genelde sabahlar kahvaltıda salata yiyorum böyle koca bi kase (aysberg,1 domates, bir salatalık, bir tutam dereotu+maydanoz,çok az mısır,limon sirke, bir tatl kaşığı zeytinyağı)salatama eğer kahvaltıda yiyorsam beyaz peynirde koyuyorum eğer akşam ya da öğle öğünü ise ton balığı yada tavuk göğsü ekliyorum .Süper lezzetli ve doyurucu oluyor.
Akşama da bizimkiler imambayıldı istiyor,şimdi yanına pilavda yapsam benim felaketim olur çorba yapıyım diyorum.Napim onlarda biraz idare edecekler artık dimi:)
Umarım herkes istediği kiloya ulaşır şahsen ben hayatımda hiç zayıf olmadım.kararlıyım ve bu karalılık beni heyecanlandırıyor.
lahmacun kalori yapmazmı cnm ama
Selamlar! Aranıza yeni katıldım.Bende 2haftadır diyetteyim bakalım ,bu sefer kararlıyım sanki:) Ben çoğunuza göre bayaa kiloluyum.116 ile başladım ve 4 kg gitti.Toplamda 3kere Leslie ablayla yürüdüm bugün çok tembelim aslında hiçte işim yok ama canım istemedi bir türlü
Neyse ben genelde sabahlar kahvaltıda salata yiyorum böyle koca bi kase (aysberg,1 domates, bir salatalık, bir tutam dereotu+maydanoz,çok az mısır,limon sirke, bir tatl kaşığı zeytinyağı)salatama eğer kahvaltıda yiyorsam beyaz peynirde koyuyorum eğer akşam ya da öğle öğünü ise ton balığı yada tavuk göğsü ekliyorum .Süper lezzetli ve doyurucu oluyor.
Akşama da bizimkiler imambayıldı istiyor,şimdi yanına pilavda yapsam benim felaketim olur çorba yapıyım diyorum.Napim onlarda biraz idare edecekler artık dimi:)
Umarım herkes istediği kiloya ulaşır şahsen ben hayatımda hiç zayıf olmadım.kararlıyım ve bu karalılık beni heyecanlandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?