Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ayyy cesmi seninle ayni durumdayim bu aksam misafirlerim gelecek ve o cizzzzlarida yapan benim yani dusun halimi sabahtan bir suru is yaptim oyle kosusturdum bi mercimek salatasida yaptim mi tamamdir ama su an kahve molasindayim :))))) bu arada menun gayet dengeli

pilavdan iki kasik yemedik ama 5 dilim patates yedik bence olmasaydi guzel olurdu canim bakma sana diyorumda insallah bende aksam yememmmm

ayy canim ama Allahtan farketmisin kediyi gecmis olsun bu arada

kizlar bende anca gelebildim malum haftaici hep kosusturma halinde geciyor sabahta bir ac uyanmisim dun hic birsey yemedigim icin olsa gerek..haftaya bende ise basliyacam benim icin zor olacak kac aydir evdeydim gayette rahattim saka bir yanada ben calismaayi seviyorum yaaa, aksam misafir var benimde bu aksamim zor gececek gibi :18::18::18::18:

sabah
1 dilim ekmek
1 krep yagsiz kizartiyorum
az peynir

ara
yok firsat bulamadim

ogle
bir kase mercimek corbasi
dun balik atmistim firina kendi payimi ancak bugun yiyebildim
bir bardak ayran

ara
3 kuru incir
3 hurma
2 ceviz

aksam
yemiyecem zaten misafirlerle birseyler atistirim kesin ama cok az alirim

ayy hiç sorma valla resmen işkence yaniii :26: evde bir sürü yemek var ve hep de sevdigim yemekler. dayanamayıp kurabiyeden bi tane yedim o da sert olmuş ben daha yumuşak seviorum o yuzden kurtardım daha yemem ondan

bir de tam regl dönemim zaten bütün yemek alıcılarım açık çok fenayım aayyhhhh

yeşilçayı asla içemiyorum yAAA

ay bende çok yürüdüm bugün valla 11 saate yakın hastanelerde koştrdumm

lahmacun kalori yapmazmı cnm ama

zayıflamak istiyosan elimizden geldiği kadar yardım ederiz cnm yaşın kaçç

lahmacun kalori yapmazmı cnm ama

Valla kebapların olduğu bir yerde en sağlıklı seçenek buydu. Bir de kuşbaşılı olan yağsız oluyor, normal lahmacun kıyması çok yağlı oluyor. Bildiğim kadarıyla doktorlar da dışarda yemek zorunda kalırsanız tercih edin diyorlardı. Akşam hafif yiyerek dengelerim artık.

Kızlar, akşam yemeğimi yaptım ve yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 kase (3 kepçe kadar) yoğurtlu tarhana çorbası. Biraz sonra yine lapa yerim, tatlı isteğimi kessin diye, üstüne de meyve yerim yine.

mrb akşam yemeğimi yazayım
1 kase yoğurtlu çorba
1 tabaktan az kabak yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
salata

öğlen ve akşamımı yazmaya utanıyorum kızlar mahvettim bugün diyet miyet hiçbir şey kalmadı regl oluyorum bu arada tabi boozmasam süper olucaktı neyse pazartesiye kadar kilo vermiş olmalıyım herkesçikler kilo verirken ben de vermiş olmalıyım

5 günde 5 kilo diyetini yapıcam bakalım iyi bir diyetse hepinize tavsiye ederiiim

hoşgeldin canımmm:) ben de 120 kiloyum yapcak bir şey yok zamanla zayıflayacağız inşallaaah :)

kaç saattir yokum ben ama kimseler de yokmuş nerdeyse.. herkesler nerde yaa

bu akşam yemege misafirlerimiz vardı, 20 çeşit yemek vardı nerdeyse

ben 1 kase çorba içtim. 3 yk kereviz yemegi yedim, 3 yk pilav, 1 yk da tavuk kavurma koydum üstüne. 1 de küçük kuru patlıcan dolması yedim.

evet biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındaım ama pilavda dolmada hayır diyemedigim şeyler, elimden geldigince az yiyerek dengelemeye çalıştım. yanına da bolca marul salatası yedim

yemekten sonra ise herkes pastaları kurabiyeleri çekirdekleri yer, kolaları içerken, ben sadece meyveli pastanın üstündeki kivilerden 3 dilim kivi yedim ne kola ne meyve suyu hiç bişey içmedim. ama işte koştururken suyu biraz az içtim sanırım. 2 lt yi ancak geçmiştir. şimdi uyuyana kadar, bi yarın lt daha içersem kar kardır kendimi yemediklerimle teselli etmeye çalışıyorum işte

gunaydın kızlar

nasılsınız bakalım ?????

Dunku menum:

sırkelı-lımonlu ılık su ( balım bıtmıstı )

maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )

1 büyük domates

1 dilim tam buğday ekmeği

15 leblebi

1 büyük bardak açık şekersiz çay

ara: bir adet pırınc patlagı ( lıght urun ) 28,63 kalorıymıs

bir hayıt tohumu cay

500ml su
1 ceviz
10 fındık
bir şeftali

ara : bır kuru ıncır, 3 kayısı, 1 adet mısır patlagı ( 28,63 kalorıymıs ), 500 ml su

aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.

işten cıkmadan once de bır yesıl cay, 500 ml su, bir kıraz sapı çay

iş çıkışı 2100 adım = 18:30-19:55 arası hıc durmadan hızlı tempoda yurudum. Inanılmaz enerjık yurudum. Hayatımda bır ılktı. 2500 adım = 115,50 kalorı.
2 kasım patlıcan yemegı ( tuzu fazla olmus dıye az yedım )
4 kasık lıght yogurt
1 kase salata
2 kasık konserve barbunya

Ev ıslerımı hallettım wc temızledım. Camasır yıkadım katladım falan. Carsaflarımı degıstırdım. Baksa hareket yapmadım.
Meyvelı soda ve 1 lıtre su ıle gunu bıtırdım.
Toplam su = 2,5 lıtre
Hareket 3450 adım = 161 yaklasık kalorı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…