- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.081
pilavdan iki kasik yemedik ama 5 dilim patates yedikbence olmasaydi guzel olurdu canim bakma sana diyorumda insallah bende aksam yememmmm
mrb kızlar geldim doktordan ilaç verdi pazartesi test yapacak ...bu arada öğle yemeğim güme gitti gene dışarda olduğum için yaklaşık 1 saat yürüdüm arkadaşım da bir türk kahvesi içtim eve şimdi geldim 1 probiotik yoğurt yedim eşim gelir birazdan akşam yemeği yeriz
bu arada beni her gören çok zayıflamışsın dio güzelleşmişsin diolar çok hoşuma gittiii
kaç saattir yokum ben ama kimseler de yokmuş nerdeyse.. herkesler nerde yaa
bu akşam yemege misafirlerimiz vardı, 20 çeşit yemek vardı nerdeyse
ben 1 kase çorba içtim. 3 yk kereviz yemegi yedim, 3 yk pilav, 1 yk da tavuk kavurma koydum üstüne. 1 de küçük kuru patlıcan dolması yedim.
evet biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındaım ama pilavda dolmada hayır diyemedigim şeyler, elimden geldigince az yiyerek dengelemeye çalıştım. yanına da bolca marul salatası yedim
yemekten sonra ise herkes pastaları kurabiyeleri çekirdekleri yer, kolaları içerken, ben sadece meyveli pastanın üstündeki kivilerden 3 dilim kivi yedimne kola ne meyve suyu hiç bişey içmedim. ama işte koştururken suyu biraz az içtim sanırım. 2 lt yi ancak geçmiştir. şimdi uyuyana kadar, bi yarın lt daha içersem kar kardır kendimi yemediklerimle teselli etmeye çalışıyorum işte
Günaydın kızlar
kahvaltım:
Lor peyniri-domates-salatalk-maydanız-biber 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği-hafta sonu şımarması 2 minik sosis
öğlen ve akşam salata ve yeşil elmayla geçiştircemmmalum r.d deyim
yarın yeğenimin doğum günü var dengelemem lazımm
Günaydın kızlar, ben bugün geç kalktım, hala enerjim düşük, herşeye ağlayasım var, regl bitse de kurtulsam
Kahvaltım:
- 1 yumurta 6 sucuk dilimi (%50 dana, %50 hindi) ile hazırlanmış sucuklu yumurta,
- tavada çok az yağla biber sote yaptım (kırmızı ve yeşil biber), 2 kaşık kadar
- yarım salatalık
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 fincan şekersiz, açık çay
kahvaltıdan sonra tatlı krizine girdim ve ara olarak,
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve ile
- 1 dilim tam buğday ekmeği ve
- çilek reçeli (2 tatlı kaşığı kadar)
kızlar canım çok fena tatlı istiyor ama yemeyeceğim. Reçel yedim yeter diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Tartı hala fazla gösteriyor, sanırım bitmeden düzelmeyecek, hatta birisi regl bittikten birkaç gün sonra iner demişti değil mi? Ya kilo aldıysam, offf yaaa..
gunaydın neslı.
regl olmadan once ben cok oyle ağlak bırsey oluyorum. regl olduktan sonra rahatımdır. sadece halsızlık olur.
komedı fılmı ızlesene :)))) madem kı ıslerını de bıtırdın. keyıf yap bence. guzel bır romantık komedı ızle :))))
tatlı krızı olunca recel bal falan yemek yerıne, sutun ıcıne tarcın atmayı denedın mı ? ya da yarım muzun uzerıne kakao ? recelden daha az kalorılı ve saglıklı olmaz mı ? tam bılemeyecegım ama boyle bır fıkır uyandı bende.
o tartı bana da artı gosterıyor. kırasım gelıyor. manyak gıbı yuruyorum gunlerdır. guzel de beslenıyorum regl de degılım sadece 10-15 gun ıcınde olacagım. bukadar etkıler mı ya delı oluyorum bazen
Canım, aklımdaki tatlıları bir bilsen, reçel çok masum:)) Komedi filmi iyi fikir aslında, teşekkürler önerin için. Bu arada işleri bitirmedim, hiç iş yapmadım ki bitsin, yapılacak çok şey var ama ben yayıldım resmen. Bakalım bu günü nasıl atlatacağım. Dışarı çıkıp dolaşsam iyi olacak ama onu da istemiyorum. Benim regl başlamadan başlıyor ağlak halim, bitmeden de gitmiyor.
regl donemındeyken oglen ve aksam salata mı yemelıyım sadece ???
geçmiş olsun canım.. valla tam haberlere çıkacak bi olay olmuş haa...kızlar başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.işe gelmek için arabayı çalıştırıp otoparktan çıkarken bi kedi sesi duydum dışardan herhalde derken yoldaki çocukların bana dogru tuhaf tuhaf baktıklarını gördüm.arabayı durdurup aşagıya indim kedi sesi benim arabadan geliyordu nasıl yagmur var anlatamam neyse saga bakıyorum sola bakıyorum çocuklarda benimle göremedik kediyi.eşime telefon açtık arabanın ön kapagını nasıl acacagım diye oda tarif etti bir saatte onu aradım ben tabi sular içinde yagmurun altında meger motorun oraya girmiş bizi görünce korkup dahada saklandı evden vileda sopası falan aldım yine fayda etmedi yok çıkmıyor artık itfaiyeyi aradım 45 dakikada zor geldiler onlarda çıkaramadılar en sonunda abla sen kenara çek etrafına et süt falan koy belki kokusuna yemek için çıkar dediler bende artık işe gitmekten vazgeçip tam park ediyordumki bi ses itfaiyeciler hemen durdurp sopalarla hamle yaptılar fırladı bu seferde başka bi aracın içine girdi şaka gibi yaaaa herneyse okadar ıslanmışımki çıkıp kıyafetlerimi değiştirdim işe geldim daha yeni ama heryanım agrıyor hastalıgımız üzerine bu ıslanma ne yapacak bana bilmiyorum işte böyle kızlar gülermisin aglarmısın
sana da geçmiş olsun.. inşallah hepsi iyi çıkar..tahlil istedi valla bilmiyorum pazartesi belli olacak iinşallah sağol cnm
öğlen ve akşamımı yazmaya utanıyorum kızlar mahvettim bugün diyet miyet hiçbir şey kalmadı regl oluyorum bu arada tabi boozmasam süper olucaktıneyse pazartesiye kadar kilo vermiş olmalıyım herkesçikler kilo verirken ben de vermiş olmalıyım
5 günde 5 kilo diyetini yapıcam bakalım iyi bir diyetse hepinize tavsiye ederiiim
cesmi pasta börek yememişsin diye seni tebrik edeceğimi sanma hiç.. pilav ve dolmaya hayır diyemiyorsan pilavı sadece 1 kaşık emeliydin ki dolma hakkın da olabilsin..ama maşallah herşeyden yiyerek günlük limitini baya bi aşmışsın..kaç saattir yokum ben ama kimseler de yokmuş nerdeyse.. herkesler nerde yaa
bu akşam yemege misafirlerimiz vardı, 20 çeşit yemek vardı nerdeyse
ben 1 kase çorba içtim. 3 yk kereviz yemegi yedim, 3 yk pilav, 1 yk da tavuk kavurma koydum üstüne. 1 de küçük kuru patlıcan dolması yedim.
evet biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındaım ama pilavda dolmada hayır diyemedigim şeyler, elimden geldigince az yiyerek dengelemeye çalıştım. yanına da bolca marul salatası yedim
yemekten sonra ise herkes pastaları kurabiyeleri çekirdekleri yer, kolaları içerken, ben sadece meyveli pastanın üstündeki kivilerden 3 dilim kivi yedimne kola ne meyve suyu hiç bişey içmedim. ama işte koştururken suyu biraz az içtim sanırım. 2 lt yi ancak geçmiştir. şimdi uyuyana kadar, bi yarın lt daha içersem kar kardır kendimi yemediklerimle teselli etmeye çalışıyorum işte
günaydın pomo..menün herzamanki gibi güzel.. sen emin ve doğru adımlarla gidiyorsun canım bu yolda.. inş. güzel sonuçlar olacak..gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım ?????
Dunku menum:
sırkelı-lımonlu ılık su ( balım bıtmıstı )
maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )
1 büyük domates
1 dilim tam buğday ekmeği
15 leblebi
1 büyük bardak açık şekersiz çay
ara: bir adet pırınc patlagı ( lıght urun ) 28,63 kalorıymıs
bir hayıt tohumu cay
500ml su
1 ceviz
10 fındık
bir şeftali
ara : bır kuru ıncır, 3 kayısı, 1 adet mısır patlagı ( 28,63 kalorıymıs ), 500 ml su
aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.
işten cıkmadan once de bır yesıl cay, 500 ml su, bir kıraz sapı çay
iş çıkışı 2100 adım = 18:30-19:55 arası hıc durmadan hızlı tempoda yurudum. Inanılmaz enerjık yurudum. Hayatımda bır ılktı. 2500 adım = 115,50 kalorı.
2 kasım patlıcan yemegı ( tuzu fazla olmus dıye az yedım )
4 kasık lıght yogurt
1 kase salata
2 kasık konserve barbunya
Ev ıslerımı hallettım wc temızledım. Camasır yıkadım katladım falan. Carsaflarımı degıstırdım. Baksa hareket yapmadım.
Meyvelı soda ve 1 lıtre su ıle gunu bıtırdım.
Toplam su = 2,5 lıtre
Hareket 3450 adım = 161 yaklasık kalorı
günaydın duygucum..yine dengeli ve aklı başındasın.. zaten aramızdaki en kararlı kişilerden birisin.. bak pastanın resmini bekliyoz ha..Günaydın kızlar
kahvaltım:
Lor peyniri-domates-salatalk-maydanız-biber 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği-hafta sonu şımarması 2 minik sosis
öğlen ve akşam salata ve yeşil elmayla geçiştircemmmalum r.d deyim
yarın yeğenimin doğum günü var dengelemem lazımm
hayır canım niye sadece salata yicen ki.. vücudun bu dönemde daha hızlı çalışıyor.. diyetine olduğu gibi devam et..bu arada regl oldun yani????regl donemındeyken oglen ve aksam salata mı yemelıyım sadece ???
nesli ne olur tartının pillerini eşine ver ve saklasın.. hergün tartılma işini bi bırak canım ya... sana aferin tatlı yememişsin demicem..maşallah onun yerine prinç lapası ve reçelleri yiyorsun..keşke bi dilim yaş pasta veya çikolatayı erken saatlerde yiyip nefsini köretlseydin çünkü böyle daha da iyi olmuyor.. sen geçen ben yazmıştım şeftatlili tarifi onu denedin mi bakıyım???Günaydın kızlar, ben bugün geç kalktım, hala enerjim düşük, herşeye ağlayasım var, regl bitse de kurtulsam
Kahvaltım:
- 1 yumurta 6 sucuk dilimi (%50 dana, %50 hindi) ile hazırlanmış sucuklu yumurta,
- tavada çok az yağla biber sote yaptım (kırmızı ve yeşil biber), 2 kaşık kadar
- yarım salatalık
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 fincan şekersiz, açık çay
kahvaltıdan sonra tatlı krizine girdim ve ara olarak,
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve ile
- 1 dilim tam buğday ekmeği ve
- çilek reçeli (2 tatlı kaşığı kadar)
kızlar canım çok fena tatlı istiyor ama yemeyeceğim. Reçel yedim yeter diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Tartı hala fazla gösteriyor, sanırım bitmeden düzelmeyecek, hatta birisi regl bittikten birkaç gün sonra iner demişti değil mi? Ya kilo aldıysam, offf yaaa..
karbonhıdrat yuklu olmasından cok cok cesıtlerı karıstırmak da ıyı degıl dıye bılıyorum ben. et yedıysen sebze yemegı yanında olmayacayk sebze yemegı yedıyse et olmayacak yanında. sen hem tavuk yemıssın hem de krevız ve patlıcan yemegı ek olmus. corban da var. pılavın da var. restaurant menusu gıbı cok cesıtlı yememek gerek dıye bılıyorum ben.
pasta, borek yememıssın tebrıklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?