Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pilavdan iki kasik yemedik ama 5 dilim patates yedik bence olmasaydi guzel olurdu canim bakma sana diyorumda insallah bende aksam yememmmm

cımen ben gayet dengelı ve guzel beslendıgımı dusunuyorum. hem bu topıkte hem dıger topıkte herkes bunu soyluyor. sen nıye begenmedın anlamadım. hapur hupur borekler, tatlılar, yemıyorum. seker alırım dıye kahve bıle ıcmedım. agzıma bır aydır tek kucuk cıkolata gırmedı bır ayda sadece uc kez dondurma yedım tatlı nıyetıne.

pılav normalde ıkı kasık yıyordum. dunku bıraz yaglıydı dıye bır kasık yedım ve sebep olarak yazdım oraya. tek amac buydu. 5 patates de 20 gundur agzıma gıren ılk patatestı.

neyse herkese begendırmek zorunda degılım. cok fazla kısı tarafından onay alıyorum. hapım olmasa ben bu beslenme ve hareketler ıle her hafta 2 kılo verırmısım normalde 1,5 verebılıyorum bu hafta durgunluk oldu sadece. regl olmama az kaldı sıskınlıgım var belkı de bılmıyorum ya da hapım odem yapıyor herkesın yorumlarına gore.

gecmısn olsunn.

moral olmustur o ıltıfatlar. ne guzel

karbonhıdrat yuklu olmasından cok cok cesıtlerı karıstırmak da ıyı degıl dıye bılıyorum ben. et yedıysen sebze yemegı yanında olmayacayk sebze yemegı yedıyse et olmayacak yanında. sen hem tavuk yemıssın hem de krevız ve patlıcan yemegı ek olmus. corban da var. pılavın da var. restaurant menusu gıbı cok cesıtlı yememek gerek dıye bılıyorum ben.

pasta, borek yememıssın tebrıklerrrr

Bugunku menu :

Sabah : bır ılık su sırke ve lımonlu
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegı tost
Tostun ıcınde domates ve yarım yaglı beyaz peynır
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
500ml su

Günaydın kızlar
kahvaltım:
Lor peyniri-domates-salatalk-maydanız-biber 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği-hafta sonu şımarması 2 minik sosis
öğlen ve akşam salata ve yeşil elmayla geçiştircemmmalum r.d deyim
yarın yeğenimin doğum günü var dengelemem lazımm

regl donemındeyken oglen ve aksam salata mı yemelıyım sadece ???

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kedicikle maceram iş dönüşündede sürdü akşam otoparkta gene miyav miyav sesi biyerlerden geliyordu bende sütle ekmeği karıştırıp bi kapta aşagıya indirdim bi baktım oralarda şaşkın ördek gibi geziyor herneyse bıraktım bi kenara.babam gelmişti akşam giderken bu seferde onun arabasına girmiş babamda yavaş yavüaş ilerleyip durmuş sonra fırlayıp kaçmış çok şükür ki başka biyere gitmiş bulunuyor yoksa hergün arabayla otoparktan çıkarken acaba yine girdimi tekerleğin altınamı sıkışacak diye korkup duracaktım

dün hem kedicik yüzünden hem işlerin yogunlugundan hemde haftasonu sular gidecek derdinden buraya gelemedim kusura bakmayın lütfen hem işe gitmeden hemde işten gelince dünyanın işini yaptım sular gidecek haftasonu diye ama henüz sular kesilmedi aman kesilmesin inşallah.akşam öksürük başladı heryanım agrıyor bide dün yogunlugun stresinden eşimlede tartıştık akşam hiç konuşmadık ne yedim nekadar yedim hiç farkında bile değildim inşalalh bu pazartesi güzel bi rakam görürüz hepimiz bu hafta benim için çok düzensizdi dogru düzgün menü bile paylaşamadım haftaya inşallah düzenli bişekilde burada olacagım kızlar

Günaydın kızlar, ben bugün geç kalktım, hala enerjim düşük, herşeye ağlayasım var, regl bitse de kurtulsam
Kahvaltım:
- 1 yumurta 6 sucuk dilimi (%50 dana, %50 hindi) ile hazırlanmış sucuklu yumurta,
- tavada çok az yağla biber sote yaptım (kırmızı ve yeşil biber), 2 kaşık kadar
- yarım salatalık
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 fincan şekersiz, açık çay

kahvaltıdan sonra tatlı krizine girdim ve ara olarak,
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve ile
- 1 dilim tam buğday ekmeği ve
- çilek reçeli (2 tatlı kaşığı kadar)

kızlar canım çok fena tatlı istiyor ama yemeyeceğim. Reçel yedim yeter diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Tartı hala fazla gösteriyor, sanırım bitmeden düzelmeyecek, hatta birisi regl bittikten birkaç gün sonra iner demişti değil mi? Ya kilo aldıysam, offf yaaa..

tünaydınnn:)

yeni diyetime başladım bugünü sebze günü yapıcam aldım

bugün bütün sebzeleri yiyebilirim her şeyi ama her şeyiii

şimdilik domates salatalıkla başladım salatalığımı kemirmekle meşgulüm

gunaydın neslı.

regl olmadan once ben cok oyle ağlak bırsey oluyorum. regl olduktan sonra rahatımdır. sadece halsızlık olur.

komedı fılmı ızlesene :)))) madem kı ıslerını de bıtırdın. keyıf yap bence. guzel bır romantık komedı ızle :))))

tatlı krızı olunca recel bal falan yemek yerıne, sutun ıcıne tarcın atmayı denedın mı ? ya da yarım muzun uzerıne kakao ? recelden daha az kalorılı ve saglıklı olmaz mı ? tam bılemeyecegım ama boyle bır fıkır uyandı bende.

o tartı bana da artı gosterıyor. kırasım gelıyor. manyak gıbı yuruyorum gunlerdır. guzel de beslenıyorum regl de degılım sadece 10-15 gun ıcınde olacagım. bukadar etkıler mı ya delı oluyorum bazen

Canım, aklımdaki tatlıları bir bilsen, reçel çok masum:)) Komedi filmi iyi fikir aslında, teşekkürler önerin için. Bu arada işleri bitirmedim, hiç iş yapmadım ki bitsin, yapılacak çok şey var ama ben yayıldım resmen. Bakalım bu günü nasıl atlatacağım. Dışarı çıkıp dolaşsam iyi olacak ama onu da istemiyorum. Benim regl başlamadan başlıyor ağlak halim, bitmeden de gitmiyor.

ben tatlı duskunu bırı degılımdır cok cok bır ıkı cıkolata yerdım regl olunca. bakalım bu kez nasıl olacak ? bırkac ayın bırıkmıslıgı ve dıyette olmanın da etkısı ıle :)))))

evet benım canım sıkkınsa kesın fılm ızlerım ben. cok ıyı gelıyor bana. fılm ızlerım. evde cok dolanmam yanlız kalırım. esımden ayrı fılm ızlerım. baktım uykum geldı uyurum. o gunumu oyle atlatmıs olurum.

hım demek bıtmedı. aslında hıcbırzaman bıtmıyor ya. delının lafı, halının tozu bıtmezmıs der eskıler onun gıbı bırsey bu ev ıslerı. bıttı derken yenıden baslıyor ya da bıttı dıyorsun baska bır ıs cıkıyor. cok acıl ıslerın yoksa, bence bugunu kendıne ayır. ac fılmını, bır de sıcak cıkolata ıc ıstersen. mademkı kafanda var tatlı, enazından fılm ızlerken hem ıcecek hem tatlı olarak tuketıbılecegın bırsey olur.rahatlamaya ıhtıyacın var vucudun gergın regl donemınden dolayı. gergın oldukca gozun yıyecekte olur. oyuzden kendını rahatlatmak ıcın fılm ızle derım ben.

aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.

iş çıkışı 2100 adım = 18:30-19:55 arası hıc durmadan hızlı tempoda yurudum. Inanılmaz enerjık yurudum. Hayatımda bır ılktı. 2500 adım = 115,50 kalorı.
bu ıste bır ıs var ya. adımsayar kesın arada durdu ve calısmadı. dun 20 dk kadar ısyerımde yurudum bukadar cıktı. ve normal hızda yurudum. dun aksamkı yuruyuste kosar adımlar ıle yurudum resmen ustelık bır bucuk saat kadardı. kesın bır yanlıslık oldu adımların ve kalorı hesabı cok az geldı ya gozume.

kızlar herkese iyi hafta sonları........

ya dün saatlerce okuldan bağlanamadım nete bi sorun vardı.. sonra eve bi geldim şokkk.. apartamnın interneti borç ödenmediğinden kapanmış.. sonra akşam üzeri eşimin köyüne gittik.. şimdi geldim.. Allahtan bağlantı gelmiş..şiömmdi biraz geçmişi okuyayım..

geçmiş olsun canım.. valla tam haberlere çıkacak bi olay olmuş haa...

tahlil istedi valla bilmiyorum pazartesi belli olacak iinşallah sağol cnm
sana da geçmiş olsun.. inşallah hepsi iyi çıkar..

sana çok kızdım...bir gün hiç bişey yemiyorsun bir gün diyet miyet kalmadı diyorsun.. bu şekilde yaparsan hiç bi sonuç alamazsın..sana yediklerin az dedimştim bak haklı çıktım..kafan çok karışık.. her gün yeni bi diyete başlamakla olmuyor.. sana tavsiyem bence bi diyetisyene gitmen canım.. cesmi pasta börek yememişsin diye seni tebrik edeceğimi sanma hiç.. pilav ve dolmaya hayır diyemiyorsan pilavı sadece 1 kaşık emeliydin ki dolma hakkın da olabilsin..ama maşallah herşeyden yiyerek günlük limitini baya bi aşmışsın..

günaydın pomo..menün herzamanki gibi güzel.. sen emin ve doğru adımlarla gidiyorsun canım bu yolda.. inş. güzel sonuçlar olacak..

günaydın duygucum..yine dengeli ve aklı başındasın.. zaten aramızdaki en kararlı kişilerden birisin.. bak pastanın resmini bekliyoz ha..

regl donemındeyken oglen ve aksam salata mı yemelıyım sadece ???
hayır canım niye sadece salata yicen ki.. vücudun bu dönemde daha hızlı çalışıyor.. diyetine olduğu gibi devam et..bu arada regl oldun yani????

nesli ne olur tartının pillerini eşine ver ve saklasın.. hergün tartılma işini bi bırak canım ya... sana aferin tatlı yememişsin demicem..maşallah onun yerine prinç lapası ve reçelleri yiyorsun..keşke bi dilim yaş pasta veya çikolatayı erken saatlerde yiyip nefsini köretlseydin çünkü böyle daha da iyi olmuyor.. sen geçen ben yazmıştım şeftatlili tarifi onu denedin mi bakıyım???

ben de şimdi reglim ve 2 kere çok tatlı istedi canım,

şeftaliyi dogradım üzerine tarçın ve bal gezdirdim harişka oldu

öncelikle herkese merhabalarr...

ben daha önce doktora gittigmde her öğlen ve akşam bana hem avuç kadar et, hem de 4 yk sebze yemegi vermişti. çorba yada pilav birinden seçmemi istemişti bide. ve ben o menuyu uygulayarak 2 ayda 8 kilo vermiştim de sonra şımarıklıktan geri almıştım işte. o yuzden dünkü menum o donemki menulerimle aynıydı. sadece fazla olarak kuru patlıcan dolması vardı ama onu da severim işte hayır diemedim. ama hem regl dönemimde hem de annemin yanında son günlerimde iyi gidiyorum sanki :44: hala krize girip de büyük tatlılar yemiş değilim, ki dün hem yaş pasta vardı hem kurabiye vardı hem de annemin meşhur incir tatlısından vardı hiç birini yemedim.

bugune gelince

sabah 8 bile yoktu, bugun minik bir canavar konugumuz var o uyandırdı. 1 bardak sütün içerisine 4 yk special k koydum ve onu yedim kahvaltıda. ara öğün olarak 1 elmamı yedim. öğlen yemegi olarak da 3 yk kereviz yemegi, 2 yk pilav yedim.

sabahtan beri de minik canavarla koşturdugum için baya bi spor yapmışımdır heralde şimdi biraz çizgi filme daldı da azcık rahatladım sayılır

bugun annemin yanında son günüm, yarın sabahtan ankara yolları gözüküyor bana hala alışamadım şu ayrılıga

fdm cigim haklısın zaten bende kendimi tebrik etmiyorum hem pilav, hem dolma yedigim için. ikisinden de az yemeye çalıştım. yemediklerimi de kendime teselli olsun diye yazıyorum işte. bugun son zaten, yarından itibaren arasam da bulamam, daha dengeli, daha düzgün beslenirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…