- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.121
sıyah dısında bırsey alalım dıyoruz alıyoruz da ama onu da az gıyıyor oluyoruz ya da bır de canta derdı cıkıyor aynı renkten. ama sıyah sıyah ıste. hem herseyın altına gıdıyor hem herzaman en şık asil renk oluyor. bir de dıger renktekın tavsıye edebılırdım onun tarzını cok begenmedım. sıyahın altı ve derısı cok daha kalıtelı ve şık duruyor
pasta borek konusunda dun cok ıyı gıtmısısn evet. ve gercekten tebrık ederım. yemek falan neyse de ben cok korkuyorum mesela. oyuzden bıryere gıtmıyorum ınan. pasta borek ıkramı olmasın dıye.
annen ıle son gunun demek. ayrılıklara hıc bırzaman alısılmaz bunu unutma 29 yasındyım 18 yasımdan berı aılemden ayrıyım ama halen otobuse bınınce aglarım. zaman akıp gıdıyor derım ama ben 4 ayda ıkı gun ıle yetınmeye calısıyorum derım de derım ıste bırseyler.
menuler konusunda tam bırsey dıyemıyorum ama dıyetıslerın ozellıkle spor konusundakı recetelerını artık cok sacma buluyorum. enfazla 40 dk spor verıyorlar haftada 4 gun. bu hafta yuru yuru yollar bıtmedı. eksı cıkmak yerıne artı cıkıyorum. dıyetısyene uysam kımbılır ne olurdu yanı
canım zaten yemeyelim demiyoruz menün gayet zenginmiş zaten pilavı daha az yiyip dolmayı da yesen sorun olmadı ama ama o kadar pilav ve dolma acık göze batıyor. ama incir tatlısına hayır dediysen asıl başarı budur bence..yaklaşık 2 yıldır hayatımda o tatlı ve herhalde ben hayır diyemezdim
http://www.trendyol.com/Vizon-Ayakkabi-T12Y204503/UrunDetay/10802/1621480
http://www.trendyol.com/Siyah-Ayakkabi-T12K102801/UrunDetay/10802/1621423
kızalr ne olur hemen şunlara bi bakıp bana bi yol gösterin.. mevsim geçişlerinde yağmurda giymek için istiyorum..
benim izlerim yeter ki iyi bir film olsun ama bir arkadasimizi bilemem zaten hepimiz copsuz uzumuz yani cocuklarimiz hala yokk :)))) ama fragmanina baktim panormal ve rec in kopyasini yapmislar ya insallah iyi bir filmdir
pasta borek konusunda dun cok ıyı gıtmısısn evet. ve gercekten tebrık ederım. yemek falan neyse de ben cok korkuyorum mesela. oyuzden bıryere gıtmıyorum ınan. pasta borek ıkramı olmasın dıye.
annen ıle son gunun demek. ayrılıklara hıc bırzaman alısılmaz bunu unutma 29 yasındyım 18 yasımdan berı aılemden ayrıyım ama halen otobuse bınınce aglarım. zaman akıp gıdıyor derım ama ben 4 ayda ıkı gun ıle yetınmeye calısıyorum derım de derım ıste bırseyler.
menuler konusunda tam bırsey dıyemıyorum ama dıyetıslerın ozellıkle spor konusundakı recetelerını artık cok sacma buluyorum. enfazla 40 dk spor verıyorlar haftada 4 gun. bu hafta yuru yuru yollar bıtmedı. eksı cıkmak yerıne artı cıkıyorum. dıyetısyene uysam kımbılır ne olurdu yanı
canım zaten yemeyelim demiyoruz menün gayet zenginmiş zaten pilavı daha az yiyip dolmayı da yesen sorun olmadı ama ama o kadar pilav ve dolma acık göze batıyor. ama incir tatlısına hayır dediysen asıl başarı budur bence..yaklaşık 2 yıldır hayatımda o tatlı ve herhalde ben hayır diyemezdim
http://www.trendyol.com/Vizon-Ayakkabi-T12Y204503/UrunDetay/10802/1621480
http://www.trendyol.com/Siyah-Ayakkabi-T12K102801/UrunDetay/10802/1621423
kızalr ne olur hemen şunlara bi bakıp bana bi yol gösterin.. mevsim geçişlerinde yağmurda giymek için istiyorum..
benim izlerim yeter ki iyi bir film olsun ama bir arkadasimizi bilemem zaten hepimiz copsuz uzumuz yani cocuklarimiz hala yokk :)))) ama fragmanina baktim panormal ve rec in kopyasini yapmislar ya insallah iyi bir filmdir
Amin insallah sekerim..herhalde kirmak ne demek hele boyle seyler icin..sadece sunu diyeyim menuleri yorumlama amacim acaba ben birseyler ogrenmis miyim ogrenmemis miyim diye turkcem fazla iyi degil kusura bakmayin
yanlıs anladıysam ya da sert tepkı verdıysem kusura bakma. benım de regl az kaldı. gecen nerdeyse azıcık fdm nın de kalbını kıracaktım. gergınlıgım cok fazla var. bırseylerın arkasına sıgınmayacagım. ıstemem de bunu ama 15 gundur gergınlık var uzerımde. allahtan cok yuruyorum atıyorum bıraz olsun sıkıntım gecıyor gıbı.
elestırılmeyı kaldırmıyroum gıbı gorunmek ıstemem. bırseylerı cok ıyı yaptıgıma ınandıysam ve oyle soylendıyse, ters bır yorum da sanırım boyle oluyorum ama emın oldugum ıcın. ama sanırım en cok da regl benı cok etkılıyor 15 gundur.
sıyah dısında bırsey alalım dıyoruz alıyoruz da ama onu da az gıyıyor oluyoruz ya da bır de canta derdı cıkıyor aynı renkten. ama sıyah sıyah ıste. hem herseyın altına gıdıyor hem herzaman en şık asil renk oluyor. bir de dıger renktekın tavsıye edebılırdım onun tarzını cok begenmedım. sıyahın altı ve derısı cok daha kalıtelı ve şık duruyor
bende pomoya katiliyorum fdm..siyah herseyle gidiyor diger renkleri kombin etmek zor ama sadece arada giyerim diyorsan kahvede olur
27 yaşındayım bende. okula ara verdim o ara nişanlandım falan filan, 9 senedir ankaraya gidip geliyorum, her seferinde annem dayanamaz ağlar, ben ona göstermemek için otobus kalktıktan sonra ağlarım
benm doktorum bana en az haftada 3 kere 45 dk yürüyeceksin demişti, her gun yapabilirsen daha güzel olur tabi demişti de ben çok uygulayamamıştım o zaman.
valla bir minik dilim bile yemedim ondan. anneme de dedim bana destek ol diye, o da sağ olsun hiç ortalıkta bırakmıyor. öle dayanıyorum işte.
ananemler geldi az önce de, bu gece burada kalacakmış beni yarın uğurlamak için, masa kurdu annem bende oturdum sadece salatadan yedim. ananem iyi gidiyosun diyo ama bakalım işte, çok hayır diyemeyecegim şeyler oldugu zaman azıcık yemeye çalışıyorum elimden geldigince.
siyah her kıyafetle gider ama eğer yagmurlugun açık renkse açık renkleri de tercih edebilirsin
paranormal activity ye bayılırımmmm
ben biraz bizim minik canavarla oynayayım tepeme tırmanıyo eşşekk
kızlar siyehı aldım.. dediğiniz gibi herşeyle gider.. zaten okula giyeceğim için pantolnlarım hep koyu renk..yağmurluğum eskidi.. inşallah bu yıl deri trençkot almayı istiyorum.. aklımda taba var ama güzel olursa farklı renklerde bulabilirim.. tabayı da çanta ve eşarpla kombinlersim tam olur..
pomo ve cimen sevindim aranızdaki meseleyi çözmenize.. pomo senin menülerin gayet güzel canım ama cimen baya bi zayıf ve midesi çok küçük olduğu için bizlere göre bizim yediğimiz 2 kaşık pilav ona fazla geliyor olabilir.. yani ikinizde kendi açınızdan bakınca haklısnız...oh be ben de sevindim valla...
tavuk dolma dediğin gögüsün içine garniürlü harcın sarılması mı????ben de iç pilavı tavuğa dolsurup sonra üzerini tuzla kaplayıp pişiriyorum harika oluyor.. senin verdiğin tarif de güzele benziyo..tavuk dolma yapmıstım bırkez. sımdı benzer bır tarıf gozume takıldı. dıyete de mısafıre de uyar sanırım degıl mı ????
sankı mısafır gelecek de :))))
neyse...................
1 tane tavuk
igne ,iplik :)
2 dis sarmisak
ici icin
1 su bardagi bulgur
1,5 sb su
2 yk sivi yag
1 kucuk sogan
1 kasik salca
tuz,karabiber,
kekik
sos icin ,
yarim kasik yogurt
1 kasik salca,
biraz siviyag
tuz
tavugun icini iyice yikiyoruz,
icini pisirmek icinse,tavaya yag ve sogani alip kavuruyoruz,sonra salca, ve bulguru katip ,tum baharatlarinda koyup ,karistiriyoruz, uzerine suyunu koyup pisiriyoruz
,pisen ici tavugun icine dolduruyoruz, tamamen koyduktan sonra ,buyuk igne ve kalin iplikle acik olan yeri iyice dikiyoruz, ben duduklu tencereye koydum ,kullanmayanlar normal tencereye ,koyup uzerini kapaticak sekilde su koyup ,sarmisaklarida ekleyi,birazda tuzla,ilk once 30dk kadar hasliyoruz,
haslanan tavugu bi firin tepsisine aliyoruz icine biraz tavuk suyundan koyuyoruz, uzerine sos icin ,bir kaba yogurt ,salca ,tuz , az sivi yag birazda su koyup sos yapiyoruz ,bu sosu tavugun uzerine surup ,firina veriyoruz,
firinda uzeri kizarana kadar durduyoruz, ben uzeri pisince altini cevirdim altinada sos surup tekrar kizarttim (ben resimdekini cok kizarrtim cunku cok kizarinca seviyorum ,siz istediginiz sekilde kizartabilirsiniz)
evet canım.. daha öncede konşmuştuk ya.. hatta sen türban demiştin ben de aman deme türban felan demiştim hatırla.. hatta sen renkli renkli eşarplar takıyordun..bak ben hepsini hatırlıyorumsen kapalı mıydın fdm ???? esarp demıssın de
tavuk dolma dediğin gögüsün içine garniürlü harcın sarılması mı????ben de iç pilavı tavuğa dolsurup sonra üzerini tuzla kaplayıp pişiriyorum harika oluyor.. senin verdiğin tarif de güzele benziyo..
evet canım.. daha öncede konşmuştuk ya.. hatta sen türban demiştin ben de aman deme türban felan demiştim hatırla.. hatta sen renkli renkli eşarplar takıyordun..bak ben hepsini hatırlıyorum
çok nefis görünüyor bunu keskin bi bıçakla dağıtmadan üstten keserek ikram edebilirsin ama misafir için çok uygun olmaz.. biz eşimle kendimize yapıyoruz pilavı da içinden yiyoruz sıkıntı olmuyor.. diyete tabi uygundur.. hiç ekmek emezsin pilavından 2-3 kaşık etinden de 1 porsiyonluk yersin gayet de güzel olur..Eki Görüntüle 515900 Eki Görüntüle 515901
canım yapan kısı resım eklemıs. ben bırkez denedım buna benzerdı. guzel olmustu sadece bıraz dırı kalmıstı pırınc. ben kus uzumu ve pırınclı yapmıstım.
dıyete de uyarmı kı bu yemek ??? aklıma geldı oyle. ben tavugu dılım dılım snıtzel tarzı ya da kusbası tarzı severım. boyle tum falan olunca ne goruntu olarak sevıyorum ne yeme ısınden lezzet alıyorum tam.
yaaaaa kusura bakma ya. cok haklısın. ben bazen balık hafızalı oluyorum. hımmmmm sevındım valla. ozellıkle sonradan kapanan bırı olarak hem calısan hem kapalı bayan arkadasım hıc yok. boyle arkadaslarım olsun ıstıyorsun. cunku cevremdekılerın hepsı benden farklı. ve benımle tanısmaya gelen musterılerın bıle bakısı bazen gıcık edıyor. sankı kapalı olan her kadın ev hanımı ya da koyde yasayan bırı olmalıymıs gıbı. benı kapalı gorunce saskınlık oluyor. kendımı daha ıyı hıssetmek ıcın hem calısan hem de kapalı olan ınsanları da gormeye ıhtıyacım var cok feci şekilde. çok sıkayetlenırım bu durumdan.
çok nefis görünüyor bunu keskin bi bıçakla dağıtmadan üstten keserek ikram edebilirsin ama misafir için çok uygun olmaz.. biz eşimle kendimize yapıyoruz pilavı da içinden yiyoruz sıkıntı olmuyor.. diyete tabi uygundur.. hiç ekmek emezsin pilavından 2-3 kaşık etinden de 1 porsiyonluk yersin gayet de güzel olur..
seni anlıyorum insan çevresinde kendi gibi birileri olsun istiyor bu her anlamda böyle..bi de önceden kurulu bi düzenin yoksa sonradan gittiğin yerde kendin gibi insanları bulmak zor olabiliyor..benim işim okulda olduğundan zorunlu bi arkadalş grubu buluyorum doğal olarak haa hepsiyle asla aynı değiliz ama yine de anlaştığım insanlar var..
erginsenaya sürekli bakarım.. ama şaşırdım acayip kavga çıkmış topikte.. banlananlar olmuş..üzüldüm.. çünkü güzel dostlukları vardı..fdm senı gıttın sandım, bır baktım sen de ergınsenaya bakıyormussun :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?