Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

çok az bunlar cnmmm ya

iyi tat.ller hayatım

ya illaki özele gideceksin diye bi şart yok ki..ben de o verilen liste ile 16 kilo vermiştim..bu şekilde şok diyet yapmanın bi anlamı olmayacak bence..çünkü verdiğini aynen geri alacaksın..kilonun fazla olması sebebi ile senin çok dikkatli olman gerek canım..bu yüzden kontrol altında olman daha iyi olabilir..şu işi bi rayına oturt artık.. istersen biz senin için bi liste yapalım..

iyi tatiller pomo..pazartesiyi iple çekiyorum bende...

kızalr ben de menmü paylaşayım ve yorumlarınızı alayım

sabah
4-5 çatal patates kızartması
çeyrek beyaz ekmek
1 domates
şekersiz çay
acı sos(2-3 yk)

ara
1 şeftali

öğle
5 yk makarna üzerine yoğurt döktüm yedim

ara
1 incir

akşam(muhtemel)
salata
ayran
ve bamya çorbası(yemeği)

şükür ki bi hastalıgın yokmuş sevindim o diyeti uygulasan hem saglıklı bir şekilde kilo verirsin, hem de yediklerinden sıkılmazsın. niye denemiyorsun ki onu ?

ya 100 kiloya bir an önce inmek istiyorum canım o yüzden şimdiki diyeti uyguluyorum :/ ama ondan sonra doktorun verdiğini yapıcamm şu 20 kilo o kadar batıyor ki bana anlatamam

gayet güzel valla canım, şimdiden afiyet olsun akşam yemeğinn

Menün genel olarak güzel canım, patates kızartmasına laf etmek isterdim ama bu sabah sucuklu yumurta ve reçel yemiş biri olarak ses etmesem daha iyi gibi. Zaten lapalarıma da laf gelmiş:) Canım çok sıkkındı hakikaten, gerilim yüklüyüm sanki, film izleyecektim ama canım onu da istemedi, ben de daha önce Duygu'ya önerdiğim şeyi yaptım. Önce alışveriş merkezine gidip biraz dolaştım, biraz market alışverişi yaptım, sonra da sahile inip yürüyüş yaptım, gerçekten iyi geldi. Toplam 8100 adım atmışım. Bu da 630 kalori ediyor. Sanırım biraz dengeledim.

hafta sonu olduğu için biraz kahvaltımda kaçamak oldu zaten köydeydik.. herkes yiyince canım çekti.. of ya şu kızartmayı kim icat ettiyse..acayip bi çekiciliği var..

çok güzel yürümüşsün..

Kızlar bugün benim öğünler şaştı biraz. Market alışverişi yaptım ve sahilde yürüdüm. 8100 adım atmışım:) 630 kalori yakmışım yani:) Markette 1 lt su içtim ve sonra 1 tane muz yedim. Bir de sahilde sütlü filtre kahve içtim, şimdi çok daha iyiyim. Akşam yemeği olarak dünden kalan yoğurtlu tarhana çorbasına 1 dilim tam buğday ekmeği doğradım ve onu yiyorum. Sonra da saçımı geçici boyalar var ya onunla boyayacağım. Beyazlarım kapansın biraz, sonra boyamak istemezsem kendi rengim çıkacak nasılsa. Boyayacağım renk çikolata karamel, kendi rengimden farklı olacağını sanmıyorum, zaten gerek te yok, amaç beyazları yok etmek:)

ya 100 kiloya bir an önce inmek istiyorum canım o yüzden şimdiki diyeti uyguluyorum :/ ama ondan sonra doktorun verdiğini yapıcamm şu 20 kilo o kadar batıyor ki bana anlatamam

bu şekilde o kiloya ulaşmadan sıkılırsın korkarım. 5 günde 5 kilo diosun da o diyetler bildigim kadarıyla ancak 5 gün yapılıyor. daha sonrasında yapsan da aynı verimi elde edemiyorsun. 20 gün boyunca devam etmek de çok saglıksız olmaz mı ?:44:

Çeşmi sen yarın yolcusun demek, şimdiden iyi yolculuklar canım. Güzel bir öğretim yılı diliyorum, yüzmeyi de ihmal etme. Ben reglim bitsin hemen havuza atacağım kendimi:)

kolay gelsin canım sana o zaman...muz zaten tok tutar tarhana çorbası d aynı şekilde..

5 gün diyet 2 gün dinlenme şeklinde yapıcam okulum başlıcak pzt okulun spor salonuna da gitcem şu 20 kilodan kurtulmam lazııım :) sıkılmam inşallah burdan hergün bildiriyorum ya daha az kaçamak yapıyorum böylece inş. gideceek :)

regl donemındeyken oglen ve aksam salata mı yemelıyım sadece ???
cnm bizi yarınkutlama varya dışarda yemek yencek pasta vs o yüzden bugünü geçiştircem böyle hatta dışardan geldiğmdede evdebirşey yemicem regldönemini değerlendiriyorumm bu şekildee
yani kaçamakyaptıysam yada yapaqcaksam y.elma,salata ve yoğurtla dengelemeye çalışıyorum

az sonra paylaşcam fdm bu hafta moralman kötüydüm 2 gün etkilendim biliyorsunuz sonra pasta mazlemeleri satan yer konserve derken pek uğrayamadım ama hergün girdim okudum menü paylaştımmm biliyorsun

kızlar kahvaltımı yazdım sonrasındaa 4.5 km yürüdüm
sonrasında pastayla uğraşmakdan birşey yemedim az sonra y.elme yicem belki bitki çayı içerim günü kapatırımm

Duygu, bayıldım ben bu pastaya, ellerine sağlık, valla yeğenin çok şanslı:) Hem sade, hem şık bir pasta olmuş. Ben üstü çok kalabalık pastaları sevmiyorum, o yüzden belki, çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…