- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.161
öğle yemeğimmm:
1 domates
2 salatalıkk
ve maydonozz sebze oldu her yerim
akşamm:
közlenmiş patlıcan
biber ve domatesten yapılam bir yemek yağ tuz yok menemen gibi ama değil gibi de
sebze günüm eh işte yarın da patates günü yapıcaaam
senin kilonda biri için telafi edilemeyecek bi hata değil :) zaten akşam salata yicekmişsin
fdm ben cıkıyorum.
ara ogun : 1 yesıl cay kıraz saplı bır kucuk domates bır seftalı bır kucuk salatalık
aksam yıne yuruyus yapmak ıstıyorum oyle uzun. bakalım.
menu olarak da yogurt, ve fırın posette tavuk yemeyı dusunuyorum. onden bır corba olabılır ama hazır paket corbam var sadece oyuzden emın olamadım. salata cok yedım buaralar. sıkıldım gıbı.
pazartesı sabahı menulerım ve kılo bıldırımım ıle burdayım. gorusmek uzere ıyı tatıllerrrrrrrrrr
ya illaki özele gideceksin diye bi şart yok ki..ben de o verilen liste ile 16 kilo vermiştim..bu şekilde şok diyet yapmanın bi anlamı olmayacak bence..çünkü verdiğini aynen geri alacaksın..kilonun fazla olması sebebi ile senin çok dikkatli olman gerek canım..bu yüzden kontrol altında olman daha iyi olabilir..şu işi bi rayına oturt artık.. istersen biz senin için bi liste yapalım..ay çok haklısın valla ama diyetisyene gidecek durumum yok yani ayda 300 lira veremem ben :/ kendi çabalarımla olacak ya zaten ben daha önce pek diyet yapmadım başarabilirim inş. yeni başladığım diyet iyiymiş amaa
iyi tatiller pomo..pazartesiyi iple çekiyorum bende...fdm ben cıkıyorum.
ara ogun : 1 yesıl cay kıraz saplı bır kucuk domates bır seftalı bır kucuk salatalık
aksam yıne yuruyus yapmak ıstıyorum oyle uzun. bakalım.
menu olarak da yogurt, ve fırın posette tavuk yemeyı dusunuyorum. onden bır corba olabılır ama hazır paket corbam var sadece oyuzden emın olamadım. salata cok yedım buaralar. sıkıldım gıbı.
pazartesı sabahı menulerım ve kılo bıldırımım ıle burdayım. gorusmek uzere ıyı tatıllerrrrrrrrrr
çok az bunlar cnmmm ya
şükür ki bi hastalıgın yokmuş sevindimo diyeti uygulasan hem saglıklı bir şekilde kilo verirsin, hem de yediklerinden sıkılmazsın. niye denemiyorsun ki onu ?
kızalr ben de menmü paylaşayım ve yorumlarınızı alayım
sabah
4-5 çatal patates kızartması
çeyrek beyaz ekmek
1 domates
şekersiz çay
acı sos(2-3 yk)
ara
1 şeftali
öğle
5 yk makarna üzerine yoğurt döktüm yedim
ara
1 incir
akşam(muhtemel)
salata
ayran
ve bamya çorbası(yemeği)
kızalr ben de menmü paylaşayım ve yorumlarınızı alayım
sabah
4-5 çatal patates kızartması
çeyrek beyaz ekmek
1 domates
şekersiz çay
acı sos(2-3 yk)
ara
1 şeftali
öğle
5 yk makarna üzerine yoğurt döktüm yedim
ara
1 incir
akşam(muhtemel)
salata
ayran
ve bamya çorbası(yemeği)
hafta sonu olduğu için biraz kahvaltımda kaçamak oldu zaten köydeydik.. herkes yiyince canım çekti.. of ya şu kızartmayı kim icat ettiyse..acayip bi çekiciliği var..Menün genel olarak güzel canım, patates kızartmasına laf etmek isterdim ama bu sabah sucuklu yumurta ve reçel yemiş biri olarak ses etmesem daha iyi gibi. Zaten lapalarıma da laf gelmiş:) Canım çok sıkkındı hakikaten, gerilim yüklüyüm sanki, film izleyecektim ama canım onu da istemedi, ben de daha önce Duygu'ya önerdiğim şeyi yaptım. Önce alışveriş merkezine gidip biraz dolaştım, biraz market alışverişi yaptım, sonra da sahile inip yürüyüş yaptım, gerçekten iyi geldi. Toplam 8100 adım atmışım. Bu da 630 kalori ediyor. Sanırım biraz dengeledim.
ya 100 kiloya bir an önce inmek istiyorum canım o yüzden şimdiki diyeti uyguluyorum :/ ama ondan sonra doktorun verdiğini yapıcamm şu 20 kilo o kadar batıyor ki bana anlatamam
kolay gelsin canım sana o zaman...muz zaten tok tutar tarhana çorbası d aynı şekilde..Kızlar bugün benim öğünler şaştı biraz. Market alışverişi yaptım ve sahilde yürüdüm. 8100 adım atmışım:) 630 kalori yakmışım yani:) Markette 1 lt su içtim ve sonra 1 tane muz yedim. Bir de sahilde sütlü filtre kahve içtim, şimdi çok daha iyiyim. Akşam yemeği olarak dünden kalan yoğurtlu tarhana çorbasına 1 dilim tam buğday ekmeği doğradım ve onu yiyorum. Sonra da saçımı geçici boyalar var ya onunla boyayacağım. Beyazlarım kapansın biraz, sonra boyamak istemezsem kendi rengim çıkacak nasılsa. Boyayacağım renk çikolata karamel, kendi rengimden farklı olacağını sanmıyorum, zaten gerek te yok, amaç beyazları yok etmek:)
bu şekilde o kiloya ulaşmadan sıkılırsın korkarım. 5 günde 5 kilo diosun da o diyetler bildigim kadarıyla ancak 5 gün yapılıyor. daha sonrasında yapsan da aynı verimi elde edemiyorsun. 20 gün boyunca devam etmek de çok saglıksız olmaz mı ?:44:
cnm bizi yarınkutlama varya dışarda yemek yencek pasta vs o yüzden bugünü geçiştircem böyle hatta dışardan geldiğmdede evdebirşey yemicem regldönemini değerlendiriyorumm bu şekildeeregl donemındeyken oglen ve aksam salata mı yemelıyım sadece ???
geçmiş olsun canım.. valla tam haberlere çıkacak bi olay olmuş haa...
sana da geçmiş olsun.. inşallah hepsi iyi çıkar..
sana çok kızdım...bir gün hiç bişey yemiyorsun bir gün diyet miyet kalmadı diyorsun.. bu şekilde yaparsan hiç bi sonuç alamazsın..sana yediklerin az dedimştim bak haklı çıktım..kafan çok karışık.. her gün yeni bi diyete başlamakla olmuyor.. sana tavsiyem bence bi diyetisyene gitmen canım.. cesmi pasta börek yememişsin diye seni tebrik edeceğimi sanma hiç.. pilav ve dolmaya hayır diyemiyorsan pilavı sadece 1 kaşık emeliydin ki dolma hakkın da olabilsin..ama maşallah herşeyden yiyerek günlük limitini baya bi aşmışsın..
günaydın pomo..menün herzamanki gibi güzel.. sen emin ve doğru adımlarla gidiyorsun canım bu yolda.. inş. güzel sonuçlar olacak..
günaydın duygucum..yine dengeli ve aklı başındasın.. zaten aramızdaki en kararlı kişilerden birisin.. bak pastanın resmini bekliyoz ha..
hayır canım niye sadece salata yicen ki.. vücudun bu dönemde daha hızlı çalışıyor.. diyetine olduğu gibi devam et..bu arada regl oldun yani????
nesli ne olur tartının pillerini eşine ver ve saklasın.. hergün tartılma işini bi bırak canım ya... sana aferin tatlı yememişsin demicem..maşallah onun yerine prinç lapası ve reçelleri yiyorsun..keşke bi dilim yaş pasta veya çikolatayı erken saatlerde yiyip nefsini köretlseydin çünkü böyle daha da iyi olmuyor.. sen geçen ben yazmıştım şeftatlili tarifi onu denedin mi bakıyım???
ben de şimdi reglim ve 2 kere çok tatlı istedi canım,
şeftaliyi dogradım üzerine tarçın ve bal gezdirdim harişka oldu
ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 516017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?