- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.181
Çeşmi sen yarın yolcusun demek, şimdiden iyi yolculuklar canım. Güzel bir öğretim yılı diliyorum, yüzmeyi de ihmal etme. Ben reglim bitsin hemen havuza atacağım kendimi:)
5 gün diyet 2 gün dinlenme şeklinde yapıcam okulum başlıcak pzt okulun spor salonuna da gitcem şu 20 kilodan kurtulmam lazııım :) sıkılmam inşallah burdan hergün bildiriyorum ya daha az kaçamak yapıyorum böylece inş. gideceek :)
ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 516017
çok sağ ol neslimmmm bende sade pastaları seviyorummDuygu, bayıldım ben bu pastaya, ellerine sağlık, valla yeğenin çok şanslı:) Hem sade, hem şık bir pasta olmuş. Ben üstü çok kalabalık pastaları sevmiyorum, o yüzden belki, çok beğendim.
cnm elimden geleni yapıyorum ama malumgünüm devam ediyorr inşallahh bi sorun çıkmazzDuygu, bu yediklerinle ve hareketinle, pazartesi için favorim sensin:)
amin cnm çok sağ olpasta çok güzel gözüküyor ellerine sağlık, yeğeninin yeni yaşı da hayırlı olsun inşalahh
QUOTE=DUYFER_2006;26564103]ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 516017
kızalr ben de menmü paylaşayım ve yorumlarınızı alayım
sabah
4-5 çatal patates kızartması
çeyrek beyaz ekmek
1 domates
şekersiz çay
acı sos(2-3 yk)
ara
1 şeftali
öğle
5 yk makarna üzerine yoğurt döktüm yedim
ara
1 incir
akşam(muhtemel)
salata
ayran
ve bamya çorbası(yemeği)
Kızlar ben kalan son pirinç lapamı da yedimYarına yok, yeniden yapmayacağım da. Bugünlük yeme defterini kapattım, açlık hissedersem ilerleyen saatlerde meyve yerim o kadar.
pasta çok güzel gözüküyor ellerine sağlık, yeğeninin yeni yaşı da hayırlı olsun inşalahh
yeme lapa boşver biz normal rejimizle kolay kilo veriyoruz
bugün pattess günü haşlanıyolarr şimdiiive düne göre 800 gr daha vermişim çokçok mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?