Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Çeşmi sen yarın yolcusun demek, şimdiden iyi yolculuklar canım. Güzel bir öğretim yılı diliyorum, yüzmeyi de ihmal etme. Ben reglim bitsin hemen havuza atacağım kendimi:)

evet canım yarın sabah 11 de yolculugum varr reglim biter bitmez ben de yüzmeye başlayacam hemen. bizim yurtta spor aletleri de var, bisiklet, kürek gibi aletten, bel döndürme aletleri falan. onları da düzenli olarak kullanırım orda. ayagımı zorlamadan spor yapma imkanım olacak orda. bikaç gün çarşıya çıktım diye ayagım pert şimdi, o yuzden spor yapamıyorum gibi bir durum oldu. inşalah düzeltecem bunu.

haydi bakam seninde gazan mubarek olsun o zamn

akşam yemegimi yedim ben de az önce, kereviz yemeginden kalanı yedim 4 yk falan vardır heralde yaklaşık, 2 yk da pilav. ama rahatsız oldum şimdi soda içecem. bide fark ettim ki bugun çocuk peşinde koşturmaktan çok az su içmişim. yatana kadar açığı kapatmam lazım.

bir de kızlar yarın giderken yanıma yapmak için annem esmer un aldı. ondan kurabiye yada kek yapacam şimdi. hangisini yapsam ki acaba :44:

son olarak da, ben pzartesi sabah yurt ve okul işleriyle uğraşacagım için bildirimimi eğer sizin için de uygunsa yarın sabah yapsam fdm ye olur mu ? pazartesi sabh pek vaktim olmayacak da sanırım :44:

QUOTE=DUYFER_2006;26564103]ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa

kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam

Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))

Eki Görüntüle 516017 [/QUOTE]

ayy valla canım ikiside çok güsel görünüyo pasta kusursuz tam bi cicikız pastası olmuş..
konservede ben yapmıyorum çocukluğumu anımsadım annem ne lezzetli menemenler yapardı ( cnm çekti işteee)
ELLERİNE SAĞLIK

Duygu, bayıldım ben bu pastaya, ellerine sağlık, valla yeğenin çok şanslı:) Hem sade, hem şık bir pasta olmuş. Ben üstü çok kalabalık pastaları sevmiyorum, o yüzden belki, çok beğendim.
çok sağ ol neslimmmm bende sade pastaları seviyorumm
yeğenim şanslı gerçekden çocuk ruhundan anlıyorum belki zamanında çok istedğimşeylerin olmaması (imkansızlıkdan)fazla ince düşünmeme sebep oluyorr

Duygu, bu yediklerinle ve hareketinle, pazartesi için favorim sensin:)
cnm elimden geleni yapıyorum ama malumgünüm devam ediyorr inşallahh bi sorun çıkmazz
pasta çok güzel gözüküyor ellerine sağlık, yeğeninin yeni yaşı da hayırlı olsun inşalahh
amin cnm çok sağ ol

ayy valla canım ikiside çok güsel görünüyo pasta kusursuz tam bi cicikız pastası olmuş..
konservede ben yapmıyorum çocukluğumu anımsadım annem ne lezzetli menemenler yapardı ( cnm çekti işteee)
ELLERİNE SAĞLIK[/QUOTE]

çok sağol cnmmm evet tam cici kız pastasıı oldu bakalım yarın görünce napcakk...
valla yıllarca hep çalıştımm ilkkez bu kadaruzun evdeyim herşey sistemli olduğuiçin evde vaktim çokoluyorbende değerlendiriyorum yenişeyler öğreniyorum geçenyıl tek başıma desteksiz tarhana yaptım becerdimde buyılda bunu yaptım seneye salça yapmayı düşünüyorum inşallah beceririm ALLAHyemeyi nasip etsinnn

kızlarrr.. sizin diyet kek ve kurabiye tarifleriniz hangi sayfalarda yazıyordu bulamadım da zor değilse bir kere daha yazabilirmisinizzz

Kızlar ben kalan son pirinç lapamı da yedim Yarına yok, yeniden yapmayacağım da. Bugünlük yeme defterini kapattım, açlık hissedersem ilerleyen saatlerde meyve yerim o kadar.

kızarma fena beyaz ekmek yoktu hani bunların dışında baya sıkı bir liste güzel cnm

akşam yemeği yiyemedin tavuk dönerden sonra (
kendime ceza verdim
1 probiotik yoğurt
1 az kara üzüm ve bir sütlü kahve

saçlarımı siyaha boyattııımmm :) farklı hissediyorum yaa bundan önceki saç rengim karamel / turuncu gibi bişeyddii

ve de kızlar tartıldım kilo vermişiiim

ama şimdi yazmıycam ben de pazartesi söyliceem :)

herkese günaydın ve mutlu pazarlarr

kızlar benm yarın sabah okulla ilgili işlerim oldugundan dolayı fdm ye bugun bildirimimi yapacagım.

birazdan kahvaltı edeceğiz, domatesli biberli bişey yapıyor annem, onları azıcık yagda pişitiyor. 3 yk ondan yerim, bir de 1 kk peynir, bir de 1 dilim kepek ekmeğii

ara için yanıma 4 5 tane hurma alırım, öğle yemeginde yolda olacagım içinde mola yerinden diyet biskuvilerden alırım heralde, bugunluk böle idare ederim artk

görüşmek üzere kızlarr

Günaydın kızlar, bugün kimsecikler yok burada, ben sabah yediklerimi yazayım,
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 2 kk peynir
- 3 tane zeytin
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 tatlı kaşığı antep salça
- 1 fincan şekersiz çay

Elbette bugün de canım tatlı istedi, sonra reçel yemeyeyim dedim. Sabah 1 parça çikolata yiyip nefsini körelt demişti bir arkadaş, ben de onu yapayım dedim, tabi ben ve çikolatanın ilişkisinde 1 parça ne anlama geliyor? 25 gram bitter, 25 gram da sütlü çikolata yedim. Nefsim köreldi evet, kalorileri de aldım ama. Ben reçeli çok sevmediğim için yiyordum, böylece az bir miktar kesiyordu, çikolata öyle mi ya, yedikçe yiyesim gelir benim. Oooffff oooffffff. Neyse pazar kaçamağı oldu diyelim artık, bugün de yürüyüş yapacağım zaten, eritirim ne yapalım.

bugün pattess günü haşlanıyolarr şimdiii ve düne göre 800 gr daha vermişim çokçok mutluyummmm

Canım ben bu tür diyetlerin sağlıklı olmadığını düşünüyorum, ama senin motive olmak için ihtiyacın var gibi görünüyor. En azından birkaç gün sürecekti değil mi? Daha uzun sürmesin zaten. Bu arada kaybettiğin kilonun nereden gittiği çok önemli, su mu kaybediyorsun, yağ mı? Yağ kaybetmek için mutlaka spor da yapmalısın. Yürüyüş, ya da evde Leslie yapabilirsin.

herkese merhaba uzuzn bir tatil oldu söyleyin bakayım unuttunuz mu beni?canlarım hep aklımdaydınız 2 haftadır girmedim topik almış başını gitmiş sabah yoldan geldim ,şimdi hemen bir gireyim dedim .tatilimi sorarsanız hem çok güzeldi hem kötü bolbol gezdim arkadaş akraba,ve bol bol yemek zorunda kaldım ayyy ne kadarda dikkat etsemde mecbur yedim gezmelerde ,ve sonuççç 86.6(çeşminazzzz duyrulur sana arkadaşım)bugünden itibaren hemen toparlanıyorum kızlar,annemlerde internet sıkıntılıydı bir türlügiremedim kusuruma bakmayın ne olursunuz

yarın iş başı toparlanma konusunda daha iyi olurum ,hepiniziçok özledim sizlerden ne haber ?umarım herkesgüzel güzel vermiştir kilocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…