- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.201
Canım ben bu tür diyetlerin sağlıklı olmadığını düşünüyorum, ama senin motive olmak için ihtiyacın var gibi görünüyor. En azından birkaç gün sürecekti değil mi? Daha uzun sürmesin zaten. Bu arada kaybettiğin kilonun nereden gittiği çok önemli, su mu kaybediyorsun, yağ mı? Yağ kaybetmek için mutlaka spor da yapmalısın. Yürüyüş, ya da evde Leslie yapabilirsin.
herkese merhaba uzuzn bir tatil oldu söyleyin bakayım unuttunuz mu beni?canlarım hep aklımdaydınız 2 haftadır girmedim topik almış başını gitmiş sabah yoldan geldim ,şimdi hemen bir gireyim dedim .tatilimi sorarsanız hem çok güzeldi hem kötü bolbol gezdim arkadaş akraba,ve bol bol yemek zorunda kaldımayyy ne kadarda dikkat etsemde mecbur yedim gezmelerde ,ve sonuççç 86.6(çeşminazzzz duyrulur sana arkadaşım)bugünden itibaren hemen toparlanıyorum kızlar,annemlerde internet sıkıntılıydı bir türlügiremedim kusuruma bakmayın ne olursunuz
duygu kesinlikle ve kesinlikle çok güzel olmuş pstan... sade ve çok cici.. renk uyumu üzerindeki kalpler felan çok sevimli.. kzım senin amatör halin buysa profesyonel halini düşünemiyorum..konservelerini de ağız tadıyla yiyim inş.ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 516017
zeyca canım hoşgeldin.. gözümüz yollarda kaldı.. tatillerde maalesef hepimiz aynı duruma düşüyoruz.. umarım bi an önce toparlanırsın...yarın iş başı toparlanma konusunda daha iyi olurum ,hepiniziçok özledim sizlerden ne haber ?umarım herkesgüzel güzel vermiştir kilocukları
ben sana mesaj atarsam sen de bana atabiliyor musun??dur bi deniyim bakayım..ya fdm biliyorum daha çizelgede değilim ama yarın öğlene kadar burda olmıycam o yüzden sen bana mesaj atsan şimdi ben de sana yarın kilomu ve ne kadar verdiğimi söylesen benimkini de milletle beraber paylaşsan olur muu? :)mesaj atamıyorum 100 sınırını doldurmadığım için:/
Hoşgeldin Zeyca, tatilde, hele de ennelerin yanında kilo almamak çok zor gerçekten, geçmiş olsun:) Hemen düzene girersin merak etme, sağlıklı kilolarımıza ulaştıktan sonra annelerde alınan bir-iki kiloyu vermek te zor olmaz. Yarın sabah kilo bildirimini yaparsın fdm'ye.
tamma canım ama yarın yapalım.. sen yine bana bilgilerini bildirim tarzında pazartesi mesaj olarak at çizelgeni de yaparız.. yeni bir gün yeni bi çizelge ve senin için yeni bi başlangıç olsunbu arada fdmciğim bana bir kilo çizelgesi yapabilirmisin ?
Zaten senin listede bulunma sıkıntın olmadığından bildirimini yarın topikten de yapbilirsin.. özel mesaj şart değil..ya atamıyomuşum fdm :/ o zaman ben bugün forumlara bisürü bir şeyler yazayım da sınırı doldurayım
duygu kesinlikle ve kesinlikle çok güzel olmuş pstan... sade ve çok cici.. renk uyumu üzerindeki kalpler felan çok sevimli.. kzım senin amatör halin buysa profesyonel halini düşünemiyorum..konservelerini de ağız tadıyla yiyim inş.
zeyca canım hoşgeldin.. gözümüz yollarda kaldı.. tatillerde maalesef hepimiz aynı duruma düşüyoruz.. umarım bi an önce toparlanırsın... ben sana mesaj atarsam sen de bana atabiliyor musun??dur bi deniyim bakayım..
herkese merhaba uzuzn bir tatil oldu söyleyin bakayım unuttunuz mu beni?canlarım hep aklımdaydınız 2 haftadır girmedim topik almış başını gitmiş sabah yoldan geldim ,şimdi hemen bir gireyim dedim .tatilimi sorarsanız hem çok güzeldi hem kötü bolbol gezdim arkadaş akraba,ve bol bol yemek zorunda kaldımayyy ne kadarda dikkat etsemde mecbur yedim gezmelerde ,ve sonuççç 86.6(çeşminazzzz duyrulur sana arkadaşım)bugünden itibaren hemen toparlanıyorum kızlar,annemlerde internet sıkıntılıydı bir türlügiremedim kusuruma bakmayın ne olursunuz
duygu maşallahın var.. her konuda azimlisin.. ilerde küçük bi yet açmaya kadar gider belki işin.. bunu abartmak için değil seni az çok tanıdığım ve azmini becerini gördüğüm için söylüyorumçok çok teşekkür ederim cnmm yaaa yorumun beni çok mujtlu etti, bugün pastayı gören herkez mekan yeri dahil çok beğendilerr 2 pasta vardı biri pastaneden alınan diğeri benimhem görsel hemde lezzetolarak benimkisi beğenildi çokmutlu oldummm.inşallahhh daha profösyönel olduğumgünleri görürümm
sen olmayınca iz de tatil yapaılım dedik :) artık tekrardan yerleşik düzene geçtin canım..spor okuluna da gidersen çok güzel sonuçlar alacağına eminim.. bir dahaki dönüşün kurbana denk gelecek.. hadi bakalım şu 4 haftada baya bi incel de herkes şaşırsın..bugun herkes tatildeymiş koca gün 2 sayfa yazılmış sadece
yurtta henuz yemek çıkmadıgı için bugun benm biraz dengesiz oldu kızlar. 11 gibi 5 tane hurma yedim. 1.30 gibi de 1 tane kepek ekmegi arasına tavuj nugget lı sandviç
sonra bir daha 5.30 ta yiyebildim ancak, tavuk dönerden servis yedim. bir de az önce elma. biraz az oldu galiba bugun çok açım. 1 saat kadar da yürüdüm ( dayanamadım gelir gelmez arkadaşlarla kendimi dışarı attım)
şimdi eşya yerleştirecem. yarın da bir sürü koşturma işim var. bir de burda bi spor okulu varmış gidip orayla görüşeceğiz. askeriyenin bir okuluymuş, programlara yazılacağız.
bugun arkadaşlar da sen zayıflamışsın dediler. yarın hepimiz başlayacakmışız rejime. daha iyi motive olurum oyle
hoşgeldin rakibiimmm
olur öyle canım, tatilde alınır sen en yakın zamnda yetişirsin banahoşgeldin bu arada senle daha zevkli oalcak buralar
hoşgeldin güzel kilo vermişsin.. hadi 5i 1 yerde neysey de sinmaki ağır bi bitkidir.. bağırsaklarını sürekli çalıştırması ilerde sana sıkıntı olmayacak mı..bu tarz bitkilerin bağırsak tembelliği yaptığı uzmanlarca hep söyleniyor..bi de açıkçası ben 1 haftada 2 kilo vermeyi çok doğru bulmuyorum.. yani kilon 100 üzeri olsa neyse ama bu kiloda biri için haftada 500-1000 gr arası idealdir bence...selam bende geldim kısaca nisan ayında başladım tahminimce 80 yada daha üstü başladım şu anda 67 kiloyum hedefim 60 bayrama kadar inşallah heddefime ulaşırım pazartesi nesfit diyetine başlamayı düşünüyorum bu güne kadar en iyi sonuç aldığım diyet birde 5i bir yerdenin içine sinameki katarak içiyorum bu yöntemlede diyetsiz 1haftada 2 kilo verdiminsallah hepimiz bayrama kadar istediğimiz kiloya ulaşırız kızlar
evet gecen benım de dıkkatımı cektı. bırbırının evıne gıdecek kadar samımıler ama sonra sen şununla hava yapmıssın bunu yedırmıssın anlatıyorsun dıye bır kavgalar cıkmıs
Menün genel olarak güzel canım, patates kızartmasına laf etmek isterdim ama bu sabah sucuklu yumurta ve reçel yemiş biri olarak ses etmesem daha iyi gibi. Zaten lapalarıma da laf gelmiş:) Canım çok sıkkındı hakikaten, gerilim yüklüyüm sanki, film izleyecektim ama canım onu da istemedi, ben de daha önce Duygu'ya önerdiğim şeyi yaptım. Önce alışveriş merkezine gidip biraz dolaştım, biraz market alışverişi yaptım, sonra da sahile inip yürüyüş yaptım, gerçekten iyi geldi. Toplam 8100 adım atmışım. Bu da 630 kalori ediyor. Sanırım biraz dengeledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?