Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

aynen canım kilo verebildiğimi görmek için birazcık da olsa hızlı vermem gerekiyor :) 110a düşeyim sizin gibi sağlıklı diyetler uygulıcaam 1 hafta daha süreceek sadecee:) valla okul başlamadığı için spor yok evdeyim ama yarın okul başlıyor okuldan eve dönerken yolun bir kısmını yürüycem veya okulun spor slaonuna gidicem yani spora da başlıycaam inşallah çok sağ ol düşündüğün içinn :)

ya fdm biliyorum daha çizelgede değilim ama yarın öğlene kadar burda olmıycam o yüzden sen bana mesaj atsan şimdi ben de sana yarın kilomu ve ne kadar verdiğimi söylesen benimkini de milletle beraber paylaşsan olur muu? :)mesaj atamıyorum 100 sınırını doldurmadığım için:/

merhabalar kızlar dün gelemedim uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşım geldi akşama kadar bendeydi.o gitti eşim geldi yemek falan derken sonra arkadaşlarla dışarda buluştuk gece yarısı geldik birzdanda dışarıda alış eriş işlerimiz var onun için çıkacagız akşama fırsat bulursam muhakkak gelirim inşallah .yarın bakalım ne olacka benim için pek iyi bir hafta olmadı maalesef ki inşallah artı çıkmam

Hoşgeldin Zeyca, tatilde, hele de ennelerin yanında kilo almamak çok zor gerçekten, geçmiş olsun:) Hemen düzene girersin merak etme, sağlıklı kilolarımıza ulaştıktan sonra annelerde alınan bir-iki kiloyu vermek te zor olmaz. Yarın sabah kilo bildirimini yaparsın fdm'ye.

duygu kesinlikle ve kesinlikle çok güzel olmuş pstan... sade ve çok cici.. renk uyumu üzerindeki kalpler felan çok sevimli.. kzım senin amatör halin buysa profesyonel halini düşünemiyorum..konservelerini de ağız tadıyla yiyim inş.

yarın iş başı toparlanma konusunda daha iyi olurum ,hepiniziçok özledim sizlerden ne haber ?umarım herkesgüzel güzel vermiştir kilocukları
zeyca canım hoşgeldin.. gözümüz yollarda kaldı.. tatillerde maalesef hepimiz aynı duruma düşüyoruz.. umarım bi an önce toparlanırsın... ben sana mesaj atarsam sen de bana atabiliyor musun??dur bi deniyim bakayım..

Son düzenleme:

ayyytoparlanmam lazım kızlar hemde acil olanındanduygusal olarakta memlekette annem babam arkadaşlar falan drken zaman hızlı aktı buraya gelince bir on gün toparlanamıyorum çok mu duyguslım ne? bugünde elimde bir mendil herşeye ağlayasım var?burda kimsem yok ondan sanırım :2:neyse bu hafta bomba gibi başlayacam inşallah

bu arada fdmciğim bana bir kilo çizelgesi yapabilirmisin ?
tamma canım ama yarın yapalım.. sen yine bana bilgilerini bildirim tarzında pazartesi mesaj olarak at çizelgeni de yaparız.. yeni bir gün yeni bi çizelge ve senin için yeni bi başlangıç olsun

Kızlar, öğle yemeği olarak, 1 tabak portakallı kereviz yemeği ve 4 kaşık kadar şehriyeli bulgur pilavı yedim. Bugün pek bi aç hissediyorum kendimi ya hadi hayırlısı. Şimdi limonlu bir çay içeceğim, akşama da fırında kabak mücver yapacağım. Geçen gün tarifini yazınca canım istedi, bugün yapayım dedim. Bugün sabah yediğim çikolatalardan dolayı aldığım kalori miktarı fazla oldu ama akşam 4 mil Leslie yapacağım ve yaklaşık 600 kalori yakacağım

mrb sabah kahvaltımı yazayım
1 dilim çavdar ekmeği
1 kb kutusundan biraz fazla peynir
2 zeytın
domates,maydanoz,tere
1 yumurta haşlanmış
1 tane közlenmiş yeşil biber
2 bardak çay

çok çok teşekkür ederim cnmm yaaa yorumun beni çok mujtlu etti, bugün pastayı gören herkez mekan yeri dahil çok beğendilerr 2 pasta vardı biri pastaneden alınan diğeri benimhem görsel hemde lezzetolarak benimkisi beğenildi çokmutlu oldummm.inşallahhh daha profösyönel olduğumgünleri görürümm

bugun herkes tatildeymiş koca gün 2 sayfa yazılmış sadece

yurtta henuz yemek çıkmadıgı için bugun benm biraz dengesiz oldu kızlar. 11 gibi 5 tane hurma yedim. 1.30 gibi de 1 tane kepek ekmegi arasına tavuj nugget lı sandviç

sonra bir daha 5.30 ta yiyebildim ancak, tavuk dönerden servis yedim. bir de az önce elma. biraz az oldu galiba bugun çok açım. 1 saat kadar da yürüdüm ( dayanamadım gelir gelmez arkadaşlarla kendimi dışarı attım )

şimdi eşya yerleştirecem. yarın da bir sürü koşturma işim var. bir de burda bi spor okulu varmış gidip orayla görüşeceğiz. askeriyenin bir okuluymuş, programlara yazılacağız.

bugun arkadaşlar da sen zayıflamışsın dediler. yarın hepimiz başlayacakmışız rejime. daha iyi motive olurum oyle

hoşgeldin rakibiimmm

olur öyle canım, tatilde alınır sen en yakın zamnda yetişirsin bana hoşgeldin bu arada senle daha zevkli oalcak buralar

akşam yemeğimi yazayım saat 5 gibi yedik
1 tabak tavuklu patates (sadece haşlama)
1 ayran
salata
2 dilm çavdarlı ekmek

ara
yarım ananas ve 1 muz

selam bende geldim kısaca nisan ayında başladım tahminimce 80 yada daha üstü başladım şu anda 67 kiloyum hedefim 60 bayrama kadar inşallah heddefime ulaşırım pazartesi nesfit diyetine başlamayı düşünüyorum bu güne kadar en iyi sonuç aldığım diyet birde 5i bir yerdenin içine sinameki katarak içiyorum bu yöntemlede diyetsiz 1haftada 2 kilo verdim insallah hepimiz bayrama kadar istediğimiz kiloya ulaşırız kızlar

duygu maşallahın var.. her konuda azimlisin.. ilerde küçük bi yet açmaya kadar gider belki işin.. bunu abartmak için değil seni az çok tanıdığım ve azmini becerini gördüğüm için söylüyorum

sen olmayınca iz de tatil yapaılım dedik :) artık tekrardan yerleşik düzene geçtin canım..spor okuluna da gidersen çok güzel sonuçlar alacağına eminim.. bir dahaki dönüşün kurbana denk gelecek.. hadi bakalım şu 4 haftada baya bi incel de herkes şaşırsın..

hoşgeldin güzel kilo vermişsin.. hadi 5i 1 yerde neysey de sinmaki ağır bi bitkidir.. bağırsaklarını sürekli çalıştırması ilerde sana sıkıntı olmayacak mı..bu tarz bitkilerin bağırsak tembelliği yaptığı uzmanlarca hep söyleniyor..bi de açıkçası ben 1 haftada 2 kilo vermeyi çok doğru bulmuyorum.. yani kilon 100 üzeri olsa neyse ama bu kiloda biri için haftada 500-1000 gr arası idealdir bence...

kızlar hepinize günaydın.. bildirimleriniz yavaş yavaş gelmeye başladı... bence diyet yapmamızın en heyecanlı tarafı bu.. çok zevkli oluyor bildirim günleri..

cok guzel yurumussun. tahmını kac dk ya da saate denk gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…