- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.221
cnm bizi yarınkutlama varya dışarda yemek yencek pasta vs o yüzden bugünü geçiştircem böyle hatta dışardan geldiğmdede evdebirşey yemicem regldönemini değerlendiriyorumm bu şekildee
yani kaçamakyaptıysam yada yapaqcaksam y.elma,salata ve yoğurtla dengelemeye çalışıyorum
ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 516017
Kızlar bugün benim öğünler şaştı biraz. Market alışverişi yaptım ve sahilde yürüdüm. 8100 adım atmışım:) 630 kalori yakmışım yani:) Markette 1 lt su içtim ve sonra 1 tane muz yedim. Bir de sahilde sütlü filtre kahve içtim, şimdi çok daha iyiyim. Akşam yemeği olarak dünden kalan yoğurtlu tarhana çorbasına 1 dilim tam buğday ekmeği doğradım ve onu yiyorum. Sonra da saçımı geçici boyalar var ya onunla boyayacağım. Beyazlarım kapansın biraz, sonra boyamak istemezsem kendi rengim çıkacak nasılsa. Boyayacağım renk çikolata karamel, kendi rengimden farklı olacağını sanmıyorum, zaten gerek te yok, amaç beyazları yok etmek:)
herkese merhaba uzuzn bir tatil oldu söyleyin bakayım unuttunuz mu beni?canlarım hep aklımdaydınız 2 haftadır girmedim topik almış başını gitmiş sabah yoldan geldim ,şimdi hemen bir gireyim dedim .tatilimi sorarsanız hem çok güzeldi hem kötü bolbol gezdim arkadaş akraba,ve bol bol yemek zorunda kaldımayyy ne kadarda dikkat etsemde mecbur yedim gezmelerde ,ve sonuççç 86.6(çeşminazzzz duyrulur sana arkadaşım)bugünden itibaren hemen toparlanıyorum kızlar,annemlerde internet sıkıntılıydı bir türlügiremedim kusuruma bakmayın ne olursunuz
evet cnmhımmmm anladım canım sebebını. ben regl donemı ıcın ozel beslenme sanmıstım ıkı gun salata yemek ısını. pardonnnnnn
çok tşklersen buna amator ısı mı dıyorsun yaaaaaaaaaaaa. harıka bırsey olmus maasallah cok becerıklısın ellerıne saglık
gunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.
ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.
herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.
ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.
hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.
evet cnm
çok tşkler
aferim sanaa bu yani geçen hafta 800gr geri alan ben eşdşek gibi spor yapan ben kuşgibi yiyen ben sonuç +800 gr almıışm hiçde yılmadım ,çok yazık aynımsj banada çekmişsin herkezi tenzi ediyorum bende bunu hak ettim dimi,kolayı görünce kaç ben aylardır hemde ayulardır 68-67 arası mekik dokuyorum çünki pkolyumkg vermem zor sanmaki 85 kgbirdenverdim yanılıyorsun kaçkere geri aldım verdimpes etmedim ,benimtoipiğimde sarıcivcivvar biliyorun kızlar aramızda 1-2 kg fark vardıkızşuan60 kg benimkini biliyorun ben niye pes etmiyorum çünükbünye meselesi senin sorunun var melepoz teşhisi koymuşlar kolaymı ya sen bunainat kgvercen verdinde,sana dedim yeri gelcek + olcan bana ozaman yok pes etmicemdedin demek beni boşunakandırdın,birde ben kg işim bitsede seni bırkam diyorsumsenzoru görünce beni bıraktınnn nediyimpomo hafta başı beni üzmeyi başardın
aferim sanaa bu yani geçen hafta 800gr geri alan ben eşdşek gibi spor yapan ben kuşgibi yiyen ben sonuç +800 gr almıışm hiçde yılmadım ,çok yazık aynımsj banada çekmişsin herkezi tenzi ediyorum bende bunu hak ettim dimi,kolayı görünce kaç ben aylardır hemde ayulardır 68-67 arası mekik dokuyorum çünki pkolyumkg vermem zor sanmaki 85 kgbirdenverdim yanılıyorsun kaçkere geri aldım verdimpes etmedim ,benimtoipiğimde sarıcivcivvar biliyorun kızlar aramızda 1-2 kg fark vardıkızşuan60 kg benimkini biliyorun ben niye pes etmiyorum çünükbünye meselesi senin sorunun var melepoz teşhisi koymuşlar kolaymı ya sen bunainat kgvercen verdinde,sana dedim yeri gelcek + olcan bana ozaman yok pes etmicemdedin demek beni boşunakandırdın,birde ben kg işim bitsede seni bırkam diyorsumsenzoru görünce beni bıraktınnn nediyimpomo hafta başı beni üzmeyi başardın
POMO geçen yıl bisikleti aldığımda tam 68 kiloydum..hergün düzenli bisiklete bindim ve güzel bi diyet yaptım.. sonuç 73 kilo..yani 5 kilo aldım.. haziran ayında her sabah 40 dakika tempolu yürüdüm ve güzel bi diyet yaptım sonuç aynı.. 1 gr bile veremedim..ben de de arasıra ortaya çıkan tiroid iltihaplanması denen bi hastalık var.. HAŞHİMATO..netten bakabilirsin kilo aldıran bi hastalık..
pomo eğer burdan gidersen sen bu diyete devam etmeyeceksin.. ve senin için başarısız bi girişim olarak kalacak.. burdan ayrılsa bile her hafta girip bizleri yine takip edeceksin ozaman bozulmayacak mı sanıyorsun moralin..sen her hafta 2 kilo almadın ki bi anda vermeyi düşünüyorsun.. tamam bazen yeri gelir haftada 2 kilo bile verilebilir ama diyet bi sabır işidir.. bazen verir bazen alırsın.. sen 1 ayda 2 kilo vermiş olsan bile bu senin için büyük bi başarı.. vücudundan 8 paket margarin gitmiş.. bunu nasıl başarısızlık olarak algılardın..nasıl bu kadar kolay pes edersin..şu an belki de vücudun direncin en son noktasında..sen inatla üstüne giderek o direnci kıracaksın..ama eğer burdan gidersen motivasyonun acayip düşücek... çünkü ben de yaşadım bu durumu..
cok guzel yurumussun. tahmını kac dk ya da saate denk gelıyor.
POMO geçen yıl bisikleti aldığımda tam 68 kiloydum..hergün düzenli bisiklete bindim ve güzel bi diyet yaptım.. sonuç 73 kilo..yani 5 kilo aldım.. haziran ayında her sabah 40 dakika tempolu yürüdüm ve güzel bi diyet yaptım sonuç aynı.. 1 gr bile veremedim..ben de de arasıra ortaya çıkan tiroid iltihaplanması denen bi hastalık var.. HAŞHİMATO..netten bakabilirsin kilo aldıran bi hastalık..
pomo eğer burdan gidersen sen bu diyete devam etmeyeceksin.. ve senin için başarısız bi girişim olarak kalacak.. burdan ayrılsa bile her hafta girip bizleri yine takip edeceksin ozaman bozulmayacak mı sanıyorsun moralin..sen her hafta 2 kilo almadın ki bi anda vermeyi düşünüyorsun.. tamam bazen yeri gelir haftada 2 kilo bile verilebilir ama diyet bi sabır işidir.. bazen verir bazen alırsın.. sen 1 ayda 2 kilo vermiş olsan bile bu senin için büyük bi başarı.. vücudundan 8 paket margarin gitmiş.. bunu nasıl başarısızlık olarak algılardın..nasıl bu kadar kolay pes edersin..şu an belki de vücudun direncin en son noktasında..sen inatla üstüne giderek o direnci kıracaksın..ama eğer burdan gidersen motivasyonun acayip düşücek... çünkü ben de yaşadım bu durumu..
Valla saat olarak bir fikrim yok açıkçası ama bunun içinde alışveriş merkezi içindeki yürümeler, market alışverişi ve sahilde yürüyüş var. Gerçi neredeyse hiç durmadan yaptım hepsini, 2 saat falan dışarıdaydım işte. Kahve molası hariç yürüdüm.
masamda oturmus sıze yazarken ınanın durmadan aglıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm
benım adımsayar ozaman ya bozuldu ya da durdugum bır an hareketsızlıkten dolayı o da durdu. cunku bır bucuk saat hızlı tempoda hıc durmadan yurumustum gecenlerde ve 2500 kusur adımlara denk gelmıstı.
şu an ağlaman kadar doğal olan bişey yok.. lütfen artık gözyaşlarını sil ve veremediğin değil verdiğin kiloları düşün.. pomo vücuduna bunu sen yaptın ve sen düzelteceksin herşeyi..o hastalık da senin bi parçan.. onu yenmenin tek yolunun kilo vermek olduğunu da biliyorsun.. ve biz senin 1 aylık takım arkadaşların olarak gimene izin vermiyoruz..çünkü gidersen takımızda bi yanımız eksik kalacak..ve profiline yadığın umudum var cümlesini sen de yitirmiş olacaksın...
Bozulmuş olabilir bilmiyorum. Hatırlıyor musun ben de benim ki hızlı sayıyor galiba demiştim ama sahilde yürürken saydım adımlarımı bir ara, 1000 adım atmıştım, adım sayar da 4800'den 5800 olmuştu, bir hata yok yani. Sen de istersen yürümeye çıktığında adımsayarını kontrol et, sonra 1000 adım at, sonra adımsayarını tekrar kontrol et. Böylece doğru mu yanlış mı test etmiş olursun.
Pomo, canım biraz sakinleş önce. Böyle kızgınlıkla kararlar verme. Vücudun su tutuyor olabilir, sen daha günde 3 lt su tüketmeye yeni başladın. Vücuduna kızma, ağır da olsa, istediğin gibi olmasa da senin için elinden gelenin en iyisini yapıyor o. En önemli şey sağlık, sen yavaş yavaş ve sağlıklı bir şekilde kilo vereceksin ve sağlık problemlerin de ortadan kalkacak. Buradan senin bebeğin için iyi dileklerimizi göndereceğiz:)
Burası gerçekten motive edici ve bırakırsan, beslenmene dikkat etmeyi de bırakırsın. Ayrıca, bizim canımız sıkkın olduğunda, kilo veremediğimizde sen böyle mi yapıyorsun? Hadi toparlan arkadaşım, kendine dışardan bak ve kendinle arkadaşınmış gibi konuş, o zaman bu kadar acımasız olmayacaksın. Regl olduktan sonra gidecek o ödemlerin, sonra da düzene girecek. Bak ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, o da kilo yapıyor, o da hormon hapı, ben bırakmıyorum kendimi (daha önce bıraktım, bir faydasını görmedim:)).
Biz Kurban Bayramına kadar diye hedef koymadık mı kendimize, hadi bakayım o zamana kadar kesinlikle bir yere ayrılmak yok. Söz verdin hepimize, bırakmıyoruz seni!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?