Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hımmmm anladım canım sebebını. ben regl donemı ıcın ozel beslenme sanmıstım ıkı gun salata yemek ısını. pardonnnnnn

oooooooo saclar boyanmıs superrrrrrrrrrrrrrr

sanırım enaz on gundur senden haber yoktu. hosgeldınnnnnnnnn

Cumartesı menu :

Sabah : bır ılık su sırke ve lımonlu
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegı tost
Tostun ıcınde domates ve yarım yaglı beyaz peynır
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
500ml su
ara ogun : 1 yesıl cay kıraz saplı bır kucuk domates bır seftalı bır kucuk salatalık

iş çıkışı: 45 dk. En agır tempoda yuruyus. Bır gun once 1,5 saat cok hıuzlı yurumemın etkısı cıktı sanırım.felaket zor yurudum.

menu olara: ıkı catal salatalık tursu, 5 kasık yogurt, ve fırın posette tavuk. Kus bası dogradım ıcın olcuyu tam bılemıyorum ama sanırım 4 kasık yedım.

Bir bucuk lıtre su daha ılave ederek gunu kapattım.

Pazar gunu:
Ustalar cok erken ıse basladılar. Uyu uyan derken belkı de 3 yıldır ılk kez 12 ye kadar uyumusum. Cok seme oldum uyu uyan tekrar uyu durumundan.

Ballı,sırkelı,lımon ılık su.
Bır dılım tam bugday ekmek
Ilık sekersız cay
3 tuzsuz yagsız zeytın
1 kıbrtık kutusu yarım yaglı peynır
Az domates-salatalık
Ikı yumurta omlet maydonozlu, bır damla sıvı yag ıle yaptım.

Ara ogun falan yapamadım cok. Gec yedıgım ıcın. Su ıctım 1 lt. Kıraz sapı cay ıctım. Cevız ve badem yedım 3 cevız 7-8 badem. 4te evden cıktım. Pıkıngıge cagırdı komsular.
Aksma yemegı : 5 bucuklta yedım. 4 tane kucuk kofte ve bır snıtzel boyunda tavuk yedım hepsı ızgaraydı. Yagsız sogus salata yedım bıber domates sarımsak sogan vardı.
Bır meyvelı soda ıctım yanında.
Satalık yedım bır tane.1 lıtre su ıctım
Yatmadan once bır seftalı yedım. Bır yesıl cay ıctım ve 500 ml su ıctım.

Gunu kapattım.

Bu sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık
Ikı kayısı

gunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.

ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.

herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.

ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.

hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.

hımmmm anladım canım sebebını. ben regl donemı ıcın ozel beslenme sanmıstım ıkı gun salata yemek ısını. pardonnnnnn
evet cnm

sen buna amator ısı mı dıyorsun yaaaaaaaaaaaa. harıka bırsey olmus maasallah cok becerıklısın ellerıne saglık
çok tşkler

aferim sanaa bu yani geçen hafta 800gr geri alan ben eşdşek gibi spor yapan ben kuşgibi yiyen ben sonuç +800 gr almıışm hiçde yılmadım ,çok yazık aynımsj banada çekmişsin herkezi tenzi ediyorum bende bunu hak ettim dimi,kolayı görünce kaç ben aylardır hemde ayulardır 68-67 arası mekik dokuyorum çünki pkolyumkg vermem zor sanmaki 85 kgbirdenverdim yanılıyorsun kaçkere geri aldım verdimpes etmedim ,benimtoipiğimde sarıcivcivvar biliyorun kızlar aramızda 1-2 kg fark vardıkızşuan60 kg benimkini biliyorun ben niye pes etmiyorum çünükbünye meselesi senin sorunun var melepoz teşhisi koymuşlar kolaymı ya sen bunainat kgvercen verdinde,sana dedim yeri gelcek + olcan bana ozaman yok pes etmicemdedin demek beni boşunakandırdın,birde ben kg işim bitsede seni bırkam diyorsumsenzoru görünce beni bıraktınnn nediyimpomo hafta başı beni üzmeyi başardın

ben cok kotuyum ama su an. cunku cok ugrastım bu hafta. demedınız mı normalde 2 kılo verebılırdın dıye. ama ben vermeyı gec kılo aldım. ben bu hapı hep kullanacagım. sız regl olunca o hafta bır kılo alıyoruz dıyordunuz ben haftaya da bır kılo daha mı alacagım. herkes gıden kıloları yazacak ama ben her hafta artan kılolarımı yazacagım.

umutlarım yıkıldı bu sabah benım. bu hafta saatlerce yurudum. hareket ettım. dondurma bıle yemedım. herseyden kıstım. regl olmama on gun var ama ben sımdıden kılo aldım. gelecek hafta kımbuılır kac alacagım.

ben kılo vermekten pes etmıyorum pes edecegım demedım. ben bıldırım yapmak ve herkesın verdıgı kıloları gormek ıstemıyorum. cunku ozaman kendımı cok sanssız ve umutsuz vaka olarak goruyorum ıste. bugun yıkılmıs durumdayım kılolar acıklanmadan boyle oldum.aglayıp duruyorum sabahtan berı.

POMO geçen yıl bisikleti aldığımda tam 68 kiloydum..hergün düzenli bisiklete bindim ve güzel bi diyet yaptım.. sonuç 73 kilo..yani 5 kilo aldım.. haziran ayında her sabah 40 dakika tempolu yürüdüm ve güzel bi diyet yaptım sonuç aynı.. 1 gr bile veremedim..ben de de arasıra ortaya çıkan tiroid iltihaplanması denen bi hastalık var.. HAŞHİMATO..netten bakabilirsin kilo aldıran bi hastalık..

pomo eğer burdan gidersen sen bu diyete devam etmeyeceksin.. ve senin için başarısız bi girişim olarak kalacak.. burdan ayrılsa bile her hafta girip bizleri yine takip edeceksin ozaman bozulmayacak mı sanıyorsun moralin..sen her hafta 2 kilo almadın ki bi anda vermeyi düşünüyorsun.. tamam bazen yeri gelir haftada 2 kilo bile verilebilir ama diyet bi sabır işidir.. bazen verir bazen alırsın.. sen 1 ayda 2 kilo vermiş olsan bile bu senin için büyük bi başarı.. vücudundan 8 paket margarin gitmiş.. bunu nasıl başarısızlık olarak algılardın..nasıl bu kadar kolay pes edersin..şu an belki de vücudun direncin en son noktasında..sen inatla üstüne giderek o direnci kıracaksın..ama eğer burdan gidersen motivasyonun acayip düşücek... çünkü ben de yaşadım bu durumu..

senı ve kımseyı asla kandırmadım. halen kararım ve azmım var. sadece cok mutsuzum cok umutsuzum bugun.

bu haftakı olayı basarısızlık olarak gormek degıl bu. umudumu kırdı ıcıme supheler soktu umutsuzluk yaydı her hucreme. sımdı boyle oluyorsa, hem boyle mı olacak dıyorum artık.....

ben zoru gorunce bırakmadım. ben ısım zaten zordu. 110 kılo ıle yola cıktım. zor oldugunu bılerek yola cıktım. ama su ankı hıssettıgım sey cok farklı. zoru gorunce kacmak degıl. hastalıgımdan bedenımden su an nefret edıyorum cunku bana kolaylık sunmuyor. ısımı zorlastırdı tam tersı.

masamda oturmus sıze yazarken ınanın durmadan aglıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm

cok guzel yurumussun. tahmını kac dk ya da saate denk gelıyor.

Valla saat olarak bir fikrim yok açıkçası ama bunun içinde alışveriş merkezi içindeki yürümeler, market alışverişi ve sahilde yürüyüş var. Gerçi neredeyse hiç durmadan yaptım hepsini, 2 saat falan dışarıdaydım işte. Kahve molası hariç yürüdüm.

derdım rejım yapmıs olmak, az yemek yemek ve tekrar eskı hayatıma donmek degıl. hızlı yemek yıyenlerı ızlerken bıle yoruluyorum sankı. ya da tabaklarına bakıyorum nekadar cok yıyorlar ya bu ınsanlar dıyorum. demekkı bırseyler oturmus artık ben de. amacım dıyetı bırakmak degıl. kılo aldıgımı gormek benı umutsuzluga ıttı. pes et demıyor ıcımdekı ses. sadece cok umutsuzum su an. bır ay ancak oldu ama 1,5 kılo verdım 800 aldım 1,7 verdım 500 aldım. 500 aldıgım hafta her gun saatlerce yurudum en cok spor yaptıgım hafta oldu. buna ragmen 500 aldım ıste. haftaya da regl olacagım. daha yola tam cıkmadan hemen dırenc yaptı vucudum anlamıyorum kı. ınsanlar 70-80 kıloya ınıyor sonra kılo vermem durakladı dıyorlar. benımkı sımdıden mı basladı yanı.

benım adımsayar ozaman ya bozuldu ya da durdugum bır an hareketsızlıkten dolayı o da durdu. cunku bır bucuk saat hızlı tempoda hıc durmadan yurumustum gecenlerde ve 2500 kusur adımlara denk gelmıstı.

masamda oturmus sıze yazarken ınanın durmadan aglıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm

Pomo, canım biraz sakinleş önce. Böyle kızgınlıkla kararlar verme. Vücudun su tutuyor olabilir, sen daha günde 3 lt su tüketmeye yeni başladın. Vücuduna kızma, ağır da olsa, istediğin gibi olmasa da senin için elinden gelenin en iyisini yapıyor o. En önemli şey sağlık, sen yavaş yavaş ve sağlıklı bir şekilde kilo vereceksin ve sağlık problemlerin de ortadan kalkacak. Buradan senin bebeğin için iyi dileklerimizi göndereceğiz:)

Burası gerçekten motive edici ve bırakırsan, beslenmene dikkat etmeyi de bırakırsın. Ayrıca, bizim canımız sıkkın olduğunda, kilo veremediğimizde sen böyle mi yapıyorsun? Hadi toparlan arkadaşım, kendine dışardan bak ve kendinle arkadaşınmış gibi konuş, o zaman bu kadar acımasız olmayacaksın. Regl olduktan sonra gidecek o ödemlerin, sonra da düzene girecek. Bak ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, o da kilo yapıyor, o da hormon hapı, ben bırakmıyorum kendimi (daha önce bıraktım, bir faydasını görmedim:)).

Biz Kurban Bayramına kadar diye hedef koymadık mı kendimize, hadi bakayım o zamana kadar kesinlikle bir yere ayrılmak yok. Söz verdin hepimize, bırakmıyoruz seni!

şu an ağlaman kadar doğal olan bişey yok.. lütfen artık gözyaşlarını sil ve veremediğin değil verdiğin kiloları düşün.. pomo vücuduna bunu sen yaptın ve sen düzelteceksin herşeyi..o hastalık da senin bi parçan.. onu yenmenin tek yolunun kilo vermek olduğunu da biliyorsun.. ve biz senin 1 aylık takım arkadaşların olarak gimene izin vermiyoruz..çünkü gidersen takımızda bi yanımız eksik kalacak..ve profiline yadığın umudum var cümlesini sen de yitirmiş olacaksın...

benım adımsayar ozaman ya bozuldu ya da durdugum bır an hareketsızlıkten dolayı o da durdu. cunku bır bucuk saat hızlı tempoda hıc durmadan yurumustum gecenlerde ve 2500 kusur adımlara denk gelmıstı.

Bozulmuş olabilir bilmiyorum. Hatırlıyor musun ben de benim ki hızlı sayıyor galiba demiştim ama sahilde yürürken saydım adımlarımı bir ara, 1000 adım atmıştım, adım sayar da 4800'den 5800 olmuştu, bir hata yok yani. Sen de istersen yürümeye çıktığında adımsayarını kontrol et, sonra 1000 adım at, sonra adımsayarını tekrar kontrol et. Böylece doğru mu yanlış mı test etmiş olursun.

aglattın benı yaaaaaaaaaaa

zaten aglıyordum. ıyıce costummmmmm. olacak mı dıyorsun ? herseye ragmen olacak mı ? umudum var ama bugun cok kotu yıkıldım cunku ıcımde kotu bır ses var ve dıyor kı sen nezaman elını bırseye atsan o dal elınde kalmadı mı ! bak gordun mu yıne aynısı oldu ! ne sanıyordun ! farklı bırsey mı olacak sandın !

evet her bın adımda kontrol etmek mantıklı. oyle deneyeyım.

ben tek degılım yanı degıl mı ? hepımızın kılo vermesını zorlastıran seylerı var. ben sansız degılım degıl mı ? bunları yuksek ses ıle kendıme soylemem lazım sanırım.

regl olunca belkı daha rahat kılo verebılırım degıl mı ? hanı olunca, aylardır bekledıgım ıcın belkı kırlı kan ıle odem de fazla atarım degıl mı ? odem olmaması ıcın bol su ıctım, tuzdan elımden geldıgınce kactım. bıtkı caylarını ozellıkle de kıraz sapını ıhmal etmedım ama yıne de tuttu mu acaba bu odem yıne ????

ben hedef koymustum kendıme. kurban bayramına on kılo verebılırsem kendıme ınancım artacaktı. o on kıloyu gorunce ben herseyı yapabılırım dıye dusunecektım sanırım bılmıyorum. offffff kafam kazan gıbı. aglamaktan, dusunmekten bır garıp oldum sabahtan berı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…