Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

gunaydin kizlar umarim hersey yolundadir su an is yerindeyimmm hahaha bende ise basladim kilo bildirimi icin girdim isler azaldiginda tekrar girecem tek tek sayfalari okuyacam dun giremedim nete burada yollari yaptiklari icin gun boyunca ilk defa tum elektrikleri kestiler elektrikler olmayinca bizde disariya ciktik..

pazar gunku menum

sabah
nestle nesfit

ara
elma
3 kuru incir

ogle
bir kase mercimek corbasi
yogurt

ara
2 ceviz
2 badem
bir avuc b leblebi

aksam
karnabar haslamasi yogurtlu sarimsakli

ara
turkkahvesi

kizlar gorusuruz

Kızlar bugün sabah cornflakes'e 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim. Şimdi ara öğün yapıyorum, 1 fincan kahve ve 3 tane kuru kayısı ve 10 tane fındık.

günaydın fıstıklarrr hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah baskül hepimizin yüzünü bu sabah güldürmüştür

pomo canım arkadaşlar sana gereken herşeyi söylemişler sadece şunu söylemek istiyorum ortalama olarak ayda 1.500 kilo vermişsin sanırım 12 ay yani 1 yıl sonra 18 kilo eder 18 kiloda 72 paket margarin eder lütfen bu akşam işçıkışı bi markete git ve alışveriş arabana 72 tane margarin koy ve bir bak nekadar yer kapladıgına ve ozaman karar ver bu azımsanacak bi durum mu seni anlıyorum gerçekten çok can sıkıcı bi durum ama imkansız değil canım

Günaydın nazenin, baskül benim yüzümü pek güldürmedi valla ama regl dönemi olduğu için fazla kızmadım Tabloyu heyecanla bekliyorum ama..

canım eger bu haftada moralini bozmadan aynen devam edersen haftaya pazartesi fazlasıyla gidecektir ve bu regli dönemlerinde vücut daha hızlı çalışıyormuş bu ara biraz daha harekete yüklen bence yeşilçay falan iç ve bol su pazartesi 2 haftalık birden gidecektir eminimki benimde bu hafta hasta oluşum kızın okula başlayışı derken çok düzensiz bi haftaydı genede fena gitmemiş çok şükür sizlerin sayesinde eger sizi bulmasaydım 70 leri görmeme az kalmıştı

evet dogru rakam. alma ve verme ıle gecen bır donem oldu. ve benım ıcın cok yıkıcı oldu. cunku kurban bayramına kadar on kılo vermıs olmak ıstıyordum normal sartlarda da oyle olurmus ama olmadı ıste.

az ya da cok olmasına dıkkat etmeden kılo verebıldıgıme odaklanmalıyım dogru dıyorsun. hedeflerım buyuk ama nekadarına yaklasırsam kar işte. bakalım hayırlısı

kesinlikle katılıyorum bende sinameki kurbanıyım şimdide bitki çayı içiyorum özellikle sinameki olmamasına dikkat ediyorumm.. bende 65 kilo ile başladım ama düzgün beslenerek yaklaşık 1 ayda 57 ye düştüm takip et lütfen sende verirsin nesfit güzel bir tercih ama süt kabızlık yapabiliyo yeşil çayını ihmal etme cnm

üzme beni bende kötü oldum şimdi gitme ya

rejime ilk başladım ilk 15 gün tartıya ne zaman çıksam aynı kilo kafayıı yiyecektim eşim bile bana sinirlendi ama pes etmedimm ve bir anda pat pat gitmeye başladı kilolar

kizlar firsat bulup girdim sayfalari okumakla yarim saati gecirmisim zeyca hosgeldin..pomo yilmak ve de gitmek yok bunu aklindan cikarrrrr sakin umutsuzluga kapilma iyi dusun ki iyi olsun...lutfen canimmm benimm valla bak senin yazdiklarini okuyunca en az senin kadar uzuldum ama sakin birakip gitme hersey yoluna girecek yeter ki sen ne olursa olsun pes etme

cok sagol. savastan cıktım sankı. okadar bıtkınım kı. agladım sınırlendım uzuldum derken. ama sımdı bıraz daha ıyıyım

pomo daha yeni başka bi konuda istanbul isimli kullanıcıya yazdığın yorumu okudum ve hani demişsin ya elimi attığım her dal elimde kaldı diye.. o yazdıklarında elini attığın her dalın elinde kalmadığını ve istediğin zaman bişeylerle ne kadar çok mücadele edebileceğini kendin yazmışsın zaten..sen bu diyet işini beyninde çözdün.. artık sağlıklı beslenen ve spor yapan birisin..kilo vermesen bile bu bile hayaın için çok büyük bi adım.. bu yolda sen tartıya değil zamana bakacaksın.. zaman senin kilolarını yavaş yavaş silecektir..

canım msjların dolu olduğundan ben sana yollayamıyorummm
tamam siliyorum canım mesajlarımı..

pomooooooooooooooooooooo sen ne diyorsun kuzum yaaa nedemek ayrılıyorummm az verince bırakıp gitmek olurmu ya,bak ben napayımmm kaç aydır uğraştımm şok diyetlerle olmadı ama sağlıklı beslenerek veriyorummm,bu hafta veremedimm çokta umurumda değill üzüldüm tabikii ama bak bugün kaldığım yerden mutlu mesut devam ediyorummmm
ne oldu canımm seni üzen birşeymi olduu çok üzüldümm şuannn,ve ne olur vazgeçme sen savaş kilolarınla ve bunu başaracaksınn canımmm

zeyca sadece sen kaldın bildirim yapmayan.. lütfen bu iletiyi gör ve hemen bildirimini yap.. yoksa bu hafta seni listeden çıkarmak zorunda kalacağımm..

şuan bende çok üzüldümm pomo ya ben çok alıştım yaaa

ıste oyle dm. ben bu kılolara bosuna ulasmadım ((((( ben bosuna 26 yasında erken menopoz ıle doktor doktor gezmedım ((( herseyın sebebı varrr ıste. cok yıprandım. hayat sımdı cok mu kolay tabıkı degıl. bırsuru sorun ve sorumluluk altında bır evlılıgı bır erkegı ve bır hayatı ıdare etmeye calısıyorum ama hem hayatımda degısen seyler oldu hem artık ben demeyı bıraz olsun ogrendım.

evet beynımde cozdum. bu benım en buyuk basarım belkı. egıtım, iş, karıyer, evlılık. bu beyınde bıtırme ısı yapabılecegım en buyuk seydı. ben dahıl kımsenın benden beklemeyecegı. ama yaptım yaptıgımı dusunuyorum enazından. evet tartı yerıne, geldıgım noktaya ve gıdebılecegım noktaya odaklanmam lazım. anlık dusunmeyecegım. anlık seylere takılmayacagım. oyle yapmam lazım yanı

Kızlar bugün sabah cornflakes'e 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim. Şimdi ara öğün yapıyorum, 1 fincan kahve ve 3 tane kuru kayısı ve 10 tane fındık.

bişey sorucam
bende sabahları 1 kase kellogs yıyodum ama çıkolatalısından:)
ya tamam gülmeyın ama bi ara diyetisyene gidiyodum o vermıştı,çıkolatalıda yıyebilirsin demişti
onu 8:30 da yiyorum
öğle yemeğini de 12:30 da,
arada saat 10:00 da falan ufakta olsa ekmek arası falan yiyodum
doğrumu
yemeğe kadar çok acıkıyorum napım
bide bu gevrekler pek tok tutmuyoki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…