- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.241
günaydın fıstıklarrr hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah baskül hepimizin yüzünü bu sabah güldürmüştür
Günaydın nazenin, baskül benim yüzümü pek güldürmedi valla ama regl dönemi olduğu için fazla kızmadımTabloyu heyecanla bekliyorum ama..
kızlar hepinize günaydın.. bildirimleriniz yavaş yavaş gelmeye başladı... bence diyet yapmamızın en heyecanlı tarafı bu.. çok zevkli oluyor bildirim günleri..
pomo canım arkadaşlar sana gereken herşeyi söylemişler sadece şunu söylemek istiyorum ortalama olarak ayda 1.500 kilo vermişsin sanırım 12 ay yani 1 yıl sonra 18 kilo eder 18 kiloda 72 paket margarin eder lütfen bu akşam işçıkışı bi markete git ve alışveriş arabana 72 tane margarin koy ve bir bak nekadar yer kapladıgına ve ozaman karar ver bu azımsanacak bi durum mu seni anlıyorum gerçekten çok can sıkıcı bi durum ama imkansız değil canım
duygu maşallahın var.. her konuda azimlisin.. ilerde küçük bi yet açmaya kadar gider belki işin.. bunu abartmak için değil seni az çok tanıdığım ve azmini becerini gördüğüm için söylüyorum
sen olmayınca iz de tatil yapaılım dedik :) artık tekrardan yerleşik düzene geçtin canım..spor okuluna da gidersen çok güzel sonuçlar alacağına eminim.. bir dahaki dönüşün kurbana denk gelecek.. hadi bakalım şu 4 haftada baya bi incel de herkes şaşırsın..
hoşgeldin güzel kilo vermişsin.. hadi 5i 1 yerde neysey de sinmaki ağır bi bitkidir.. bağırsaklarını sürekli çalıştırması ilerde sana sıkıntı olmayacak mı..bu tarz bitkilerin bağırsak tembelliği yaptığı uzmanlarca hep söyleniyor..bi de açıkçası ben 1 haftada 2 kilo vermeyi çok doğru bulmuyorum.. yani kilon 100 üzeri olsa neyse ama bu kiloda biri için haftada 500-1000 gr arası idealdir bence...
gunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.
ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.
herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.
ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.
hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.
ben tek degılım yanı degıl mı ? hepımızın kılo vermesını zorlastıran seylerı var. ben sansız degılım degıl mı ? bunları yuksek ses ıle kendıme soylemem lazım sanırım.
regl olunca belkı daha rahat kılo verebılırım degıl mı ? hanı olunca, aylardır bekledıgım ıcın belkı kırlı kan ıle odem de fazla atarım degıl mı ? odem olmaması ıcın bol su ıctım, tuzdan elımden geldıgınce kactım. bıtkı caylarını ozellıkle de kıraz sapını ıhmal etmedım ama yıne de tuttu mu acaba bu odem yıne ????
ben hedef koymustum kendıme. kurban bayramına on kılo verebılırsem kendıme ınancım artacaktı. o on kıloyu gorunce ben herseyı yapabılırım dıye dusunecektım sanırım bılmıyorum. offffff kafam kazan gıbı. aglamaktan, dusunmekten bır garıp oldum sabahtan berı
ay kızlar görgüsüz gibi hem kendi topiğime hemde burdaresim paylaşıyorum ama koyun dediniz yaa
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 516015
Eki Görüntüle 516016
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 516017
kizlar firsat bulup girdim sayfalari okumakla yarim saati gecirmisim zeyca hosgeldin..pomo yilmak ve de gitmek yok bunu aklindan cikarrrrr sakin umutsuzluga kapilma iyi dusun ki iyi olsun...lutfen canimmm benimm valla bak senin yazdiklarini okuyunca en az senin kadar uzuldum ama sakin birakip gitme hersey yoluna girecek yeter ki sen ne olursa olsun pes etme
pomo daha yeni başka bi konuda istanbul isimli kullanıcıya yazdığın yorumu okudum ve hani demişsin ya elimi attığım her dal elimde kaldı diye.. o yazdıklarında elini attığın her dalın elinde kalmadığını ve istediğin zaman bişeylerle ne kadar çok mücadele edebileceğini kendin yazmışsın zaten..sen bu diyet işini beyninde çözdün.. artık sağlıklı beslenen ve spor yapan birisin..kilo vermesen bile bu bile hayaın için çok büyük bi adım.. bu yolda sen tartıya değil zamana bakacaksın.. zaman senin kilolarını yavaş yavaş silecektir..aglattın benı yaaaaaaaaaaa
zaten aglıyordum. ıyıce costummmmmm. olacak mı dıyorsun ? herseye ragmen olacak mı ? umudum var ama bugun cok kotu yıkıldım cunku ıcımde kotu bır ses var ve dıyor kı sen nezaman elını bırseye atsan o dal elınde kalmadı mı ! bak gordun mu yıne aynısı oldu ! ne sanıyordun ! farklı bırsey mı olacak sandın !
tamam siliyorum canım mesajlarımı..canım msjların dolu olduğundan ben sana yollayamıyorummm
pomooooooooooooooooooooo sen ne diyorsun kuzum yaaa nedemek ayrılıyorummm az verince bırakıp gitmek olurmu ya,bak ben napayımmm kaç aydır uğraştımm şok diyetlerle olmadı ama sağlıklı beslenerek veriyorummm,bu hafta veremedimm çokta umurumda değill üzüldüm tabikii ama bak bugün kaldığım yerden mutlu mesut devam ediyorummmmgunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.
ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.
herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.
ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.
hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.
evet cnm
çok tşkler
aferim sanaa bu yani geçen hafta 800gr geri alan ben eşdşek gibi spor yapan ben kuşgibi yiyen ben sonuç +800 gr almıışm hiçde yılmadım ,çok yazık aynımsj banada çekmişsin herkezi tenzi ediyorum bende bunu hak ettim dimi,kolayı görünce kaç ben aylardır hemde ayulardır 68-67 arası mekik dokuyorum çünki pkolyumkg vermem zor sanmaki 85 kgbirdenverdim yanılıyorsun kaçkere geri aldım verdimpes etmedim ,benimtoipiğimde sarıcivcivvar biliyorun kızlar aramızda 1-2 kg fark vardıkızşuan60 kg benimkini biliyorun ben niye pes etmiyorum çünükbünye meselesi senin sorunun var melepoz teşhisi koymuşlar kolaymı ya sen bunainat kgvercen verdinde,sana dedim yeri gelcek + olcan bana ozaman yok pes etmicemdedin demek beni boşunakandırdın,birde ben kg işim bitsede seni bırkam diyorsumsenzoru görünce beni bıraktınnn nediyimpomo hafta başı beni üzmeyi başardın
pomo daha yeni başka bi konuda istanbul isimli kullanıcıya yazdığın yorumu okudum ve hani demişsin ya elimi attığım her dal elimde kaldı diye.. o yazdıklarında elini attığın her dalın elinde kalmadığını ve istediğin zaman bişeylerle ne kadar çok mücadele edebileceğini kendin yazmışsın zaten..sen bu diyet işini beyninde çözdün.. artık sağlıklı beslenen ve spor yapan birisin..kilo vermesen bile bu bile hayaın için çok büyük bi adım.. bu yolda sen tartıya değil zamana bakacaksın.. zaman senin kilolarını yavaş yavaş silecektir..
Kızlar bugün sabah cornflakes'e 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim. Şimdi ara öğün yapıyorum, 1 fincan kahve ve 3 tane kuru kayısı ve 10 tane fındık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?