Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Arada ekmek arası değil meyve ya da yoğurt yemelisin canım

hayır ya kıyamamm sana ne olur öyle düşünme olsun sende aldıklarını yaz sana aldın diye kim kızacakki ,çünkü eninde sonunda vücud o direnci kıracak
bak bende 82 çıktım geçen hafta 81.7 olmuştum üstelik ,
inann sen dikkat ettikçe gidecek kilolarınn üzülme ne olur canımmm benim yaaa

şok dıyet yapmıyorum kı ben. goruyorsunuz saglıklı guzel yapıyordum hareket de vardı. ıste bılmıyorum ya hap yapıyor ya benım bır rahatsızlıgım cıktı onceden olmayan. kılo vermemı yavaslatacak bırsey. bakalım ıkı haftada devam edecegım herseye aynen. halen artılar varsa, endokrınolojı uzmanına gıdeceım.

bu gevrekler hakkında daha fazla satılsın diye içine bağımlılık yapıcı maddeler koyulduğunu duymuştum..ne kadar doğru bilemeyiz ama..çünkü bende bi ara yedikçe yiyesim geliyordu..bi de uzmanlar diyette iken diyet ürünleri kullanmayın diyorlar.. hani gevrek, bisküvi bunları kullanmayın diyorlar.. hepsi değil ama ben bikaç uzmandan bunların çok da sağlıklı olmadıklarını duymuştum..

kızlar şimdi okulda tabloyu baya bi yaptım.. eve gideceğim şimdi..evde tabloyu sıfırdan tekrar yapamam.. sunagokan ve zeycanın bilgileri eksik.. bildirim yaparlarsa eklicem tabloya sonradan.. akşama kadar yapmazlarsa listeden çıkarırım bu hafta..neyse bakalım şimdi sonuçlara..umarım gözümden bişey kaçmamıştır..

ya aslında çokta diyet oldukları söylenemez,yine içinde katkı maddeleri ve şeker var çunku
ama sütle birlikte tükettiğimden sanki daha tututo beni kellogs
bide nesfite göre daha az şekerli sanki
bağımlılığa gelince ben bu tarz yiyecekleri sevdiğimden hoşuma gidiyo ama işte öğün olarak çok ttamin etmiyo benı ama etmesi lazım işte!!!!

kımsenın kızacagı yokkı karabıbıer. yaptıklarım ortada. sen kacırmıssın falan denılecek durum olmadı kı. ayrıca kızılacak duygusuyla da cokmedım sabah. benım sıkıntım gelecek gunlerden korkmak. hep mı boyle gıdecek dıye.

ılk hafta 1,5 verdım ıkıncı hafta 800 gram aldım ustelık seyahatteyken cok kacırmıstım aldıgım hafta yanı. gecen hafta 1,7 verdım bu hafta 500 aldım. bu hafta ınanılmaz cok yurudum belkı herkes kadardı ama benım en yogun haftamdı oyuzden cok uzuldum. kılo vermeyı bırak almıs olmak cok sasırttı ve cok uzdu

Ankara dan herkese merhabalarrr :)))

ben bu hafta az kilo vermişim diye düşünüyordum, 1. olmuşum sevindim doğrusu

pomo cuğum herkes yazmış zaten ama ben de bişey demeden geçmeyim dedim. ben şimdiye kadar en fazla 75 tim, hatta kendimi bildim bileli hep kilolu biri olmuşumdur. çok uzun zamndr 75 civarı geziyordum. bu yaz işte can sıkıntısından yedikçe yedim, yaz bitip de eve gittigimde tartıda 83 ü görünce şok olmuştum. kendi kendime denedim, çok veremedim. ama şimdi sizler sayesinde motive oluyorum, bişey yiyecegim zaman ucunda sizlerede söylemek var diye yemiyorum. burası çok motive edici. ve bugun beni gören herkes de zayıflamışsın diyor. yurt müdürü bile düşünün yani, ki daha 3.5 kilo verdim..

senin de bu günlerin gelecek merak etme. evet vucudun dirençlı çıktı napalım insan değiştiremezki kendi bedenini. bunu bu şekilde kabullenmek lazım. diğer arkadaşlarında yazdıgı gibi, kilo veremiyor olsan da şuan saglıklı yaşıyorsun. ve bedenin er yada geç onun için iyi bişey yaptıgını anlayacak ve seni mukafatlandıracaktır. biz hala 500 gr larla uğraşırken sen belki haftada 2 kilo vermeye başlayacaksın o zman. bu günlerde gelecek sen hiç merak etme. yeter ki moralini yüksek tut.

bir de bir yerde okumuştum, sürekli şunu yedim kilo alır mıyım, acaba kilo verecek miyim diye sürekli düşünüldüğü zamn da beyin vucudu korumaya geçiyormuş ve kilo vermeyi yavaşlatıyormuş. bu konuyu biraz daha az düşünmeye çalış bence. zamanla herşey daha da güzel olacak ve buradan keyifli konuşmalara devam edeceğiz yine

unutmadan bugunku menumu de yazayım..

kahvaltıda

1.5 dilim kepek ekmeği

yarım domates

yarım salatalık

1 kk beyaz penir

1 yumurta

1 çay

ara öğün

henuz meyve almaya fırsatım olmadıgı için eti form un kısır patlağından yedim, 4 lü pakette oluyor onlar 92 kaloriymiş.

bir de 7 otlu çay diye bişey verdi arkadaşım onu içtim..

birazdan da öğle yemeği yiyeceğim. kantinde çorba varmış sanırım ondan içerim. başka ne yemek var bilmiyorum henuz..

sonra da yurttan kızlarla birlikte spor okuluna gideceğiz bakalım be var ne yok bi görelim program yapalım diye.

sabahtan bu yana toplam 45 dk yürümüşümdür. şimdi gideceğimiz yere de yürüyerek gideceğiz. şimdilik benden havadisler bu kadar kızlar, akşama görüşmek üzerre

ankarada guzel bır yıl ve basarılı bır egıtım donemın olmasını dılerım. bırıncılıgını de tebrık ederım.
evet er ya da gec olacak ıns. bakalım hayırlısı cesmı.

ama ben oyle zehır etrmemıstım kendıme ya gecen haftayı falan. sunu yedım kılomu alırım falan fılan kasmamıstım. olcu tutuyordu hep zaten. bakalım hayırlısı ya. basım agrıyor valla sınırden ve aglamaktan dusun yanı

sabah sabah ne koşturdum ne koşturdum kızlar.kızımın okulda anne pastası günü bugün ona çok sevdiği ıslak keki yaptım akşam yemeği için de zeytinyaglı taze fasulye yapıp pirinci akşama yapmak için sıcak suya koydum . evi topla kızı hazırla annene kekten götür koştur koştur okula git oradan işe geç motora takmış gibi oldum.

son zamanlarda menülerimi unutup yazamıyorum bende öğün öğünde olsa yazacagım yogunluktan aklımda kalmıyor

uyanınca : 2 kayısı kurusu 1 diyet çubuk kraker

kahvaltı : 2 dilim tambugday ekmeği
1 yemek kaşıgı labne - 1 tatlı kaşıgı antep biber salçası
1 salatalık -2 zeytin
1 kupa şekersiz yeşilçay

ara : 2 çatal yaptıgım kekten tadına baktım
1 çifte kavrulmuş kuş lokumu ,

öğle :1 tabak sossuz tavuk döner
1 bardak ayran -yarım domates

kızlar anneme gidince lokumu annem ikram etti şehirdışından kardeşimin arkadaşı getirmiş mecburen yedim eger almasaydım diyet yaptıgımı anlardı beni oyarrrrdı annem.korkudan yedim onuda

kizlar bende bugun ki menumu yazayim aksam belki giremem..bu arada cesmi ve fdm sizleri tebrik ediyorum

sabah
nesfit

ara
5 badem
2 ceviz
3 kuru incir

ogle
is yerine getirdigim bir dilim ekmege sandvic yapmistim

ara
cantama attigim bir elmam var onu yerim

aksam
esime lazanya yapacam ama ben yiyemiyecem :18: kaynanam patlican domates falan kozlemis eve giderken onu alacam onu yerim artik yogurtla birlikte

fdm liste için çoookk teşekkürler canım ellerine emeğine saglık

fdm ve cesmi naz kutlarım sizi çok güzel vermişsiniz kızlar bu haftada hepimiz için güzel geçer inşallah kaçamaksız bol sporlu bi hafta olsun

pomo canım bu hafta spora yüklendinya kasların su tutmuş olabilir genelde sporun ilk 3 haftası falan artı çıkılabiliyormuş bizzat bende yaşamıştım bunu

evet 12 gundur falan spora yuklendım ben. dedıgın de olmus olabılır yanı. bakalım bu hafta da cok yuruyecegım. gelecek pazartesı nasıl olacak.

bunu duymak da bıraz ıcımı rahatlattı. spor yaparken boyle olabılıyormus demkkı hımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…