- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.281
Fdm ve Çeşmi ikinizi de tebrik ediyorum, gitsin kilocuklar:) Ben de inşallah haftaya vereceğim. İnsan tartıdaki azalmayı görünce çok mutlu oluyor, haftaya inşallah pomo da ben de azalma göreceğiz:)
Bu arada pomo bol su iç, hatırlatayım dedim:)
çok sağ ol cnm eminim yapmayakalksan daha güzellerini yAPARSINNNduygu pastana gercekten bende bayildim keske bende yapabilseydim valla bravooo
ÇOKGÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİNNN TEBİRK EDERİMMM...AMA NEYSEKİ POMO KENDİNE GELDİİpomo canım arkadaşlar sana gereken herşeyi söylemişler sadece şunu söylemek istiyorum ortalama olarak ayda 1.500 kilo vermişsin sanırım 12 ay yani 1 yıl sonra 18 kilo eder 18 kiloda 72 paket margarin eder lütfen bu akşam işçıkışı bi markete git ve alışveriş arabana 72 tane margarin koy ve bir bak nekadar yer kapladıgına ve ozaman karar ver bu azımsanacak bi durum mu seni anlıyorum gerçekten çok can sıkıcı bi durum ama imkansız değil canım
ÇOKGÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİNNN TEBİRK EDERİMMM...AMA NEYSEKİ POMO KENDİNE GELDİİ
Tekrar merhabaa herkezeee
açkarnına ılık suya bal-limon
sabah: Yarımdilimçavdar ekmeğinin üstüne biraz lor sürdüm
öğlen:nescafe kremasız şekersiz
öğleden sonra: 1 ince tavuk göğsünü bir iki damla yağla soteledim bol kimyontozbiberkarabiberle yedim,yanına salata sadece limonlu (ekmeksiz)
akşam(menü belli): Kabak kızartması (1kaşık yağla yapılan)üstüne sarımsaklı yoğurt
kabagı activy de mı kızartacaksın ????
mrba kızlar kahvaltımı yazayım
1 kb peynir
5 tere
4 zeytin 1 buçuk dilim çavdar ekmeği
yarım domates
2 fincan çay
ara 1 armut
geçen hafta 58.3 tüm bu hafta 57.5 genel olarak iyi gidiyorum ve yemek yiyerek yapıyorum bunu sanırsam akşam yemeklerini 5 buçuk gibi yiyoruz biz ondan oluyo akşam yemeğinden sonrada sadece çay ve meyve yiyoruz ben bu işi sevdim eşimle sağlıklı bir şekilde rejim yapıyoruz oda 82 kilo 76 olmak istio azmetti bakalım olacak inşallah nHERKEZE BOOL BOLL BAŞARILAR
benim bugünüm;
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
zeytin
şekersiz çay
ara
1 paket eti form bisküvi
öğle(eşim hazırlamış yine kahvaltı şeklinde geçti)
yarım pors. sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
domates
zeytin
ara
1 dilim kek
1 elma
ıyyyy.. bugünümü hiç beğenmedim.. akşam sadece bamya yemeği tüketsem düzeltmiş olur muyum sizce??ya da siz ne tavsiye edersiniz????
kızlar ben daha önceki regl dönemlerimde bırakın vermeyi hep almış olurdum..yaklaşık 2 haftadır doğadan ın 7 otlu çayı var onu içiyorum ve hiç şişkinlik bile hisstmedim bu regl dönemimde..aynı benim de duygu gibi 10 gün sürüyor.. hatta arakanamalarla 15 güne bile çıkıyor.. yani bu çayın etkisi ile regl döneminde kilo almamış olabilirim.. siz de deneyeblirsiniz..
tabloyu yeniden düzenledim sunanın bildiriminden sonra böylece 1.miz değişti[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]-500 (R.D)
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]67.8
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]-400 (R.D.)
[/TD]
[TD]17.2
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]0 (R.D.)
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]107.6
[/TD]
[TD]108.1
[/TD]
[TD]+500
[/TD]
[TD]1.9
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]55.1
[/TD]
[TD]54.7
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]80.3
[/TD]
[TD]79.8
[/TD]
[TD]-500(R.D.)
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]64.9
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]2.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]58.3[/TD]
[TD]57.5[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]7.5[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar tebrik mesajlarınız için teşekkür edrim..ama yeni birincimiz sunagokan oluyor.. maşallah diyelim.. başarılarının devamını dilerizQUOTE]
bende birgün 5 li rakamlar görebilirmiyim acabane güzel erkenden yiyebiliyorsunuz bizim en erken akşam yemeği 19:00 olabiliyor.malum işten çıkış eve geliş anca o saati buluyor oda yemek hazırsa 19 da yiyebiliyoruz eger hazır değilse 20:00 bulur bende bi ara denedim en geç 19:00 da yiyip sonra hiç bişey yemediğimde o hafta gerçekten çok güzel kilo vermiştim ki gündüz aç kalmayıp gayette güzel yediğim halde.bundan sonra sabahları evden çıkmadan yemeğimi yapmaya özen göstereceğim.bu arada tebrikler canım süper gidiyorsun maşallah
bende birgün 5 li rakamlar görebilirmiyim acabane güzel erkenden yiyebiliyorsunuz bizim en erken akşam yemeği 19:00 olabiliyor.malum işten çıkış eve geliş anca o saati buluyor oda yemek hazırsa 19 da yiyebiliyoruz eger hazır değilse 20:00 bulur bende bi ara denedim en geç 19:00 da yiyip sonra hiç bişey yemediğimde o hafta gerçekten çok güzel kilo vermiştim ki gündüz aç kalmayıp gayette güzel yediğim halde.bundan sonra sabahları evden çıkmadan yemeğimi yapmaya özen göstereceğim.bu arada tebrikler canım süper gidiyorsun maşallah
canım 8li rakamlardan 6lılara düşmüşsün ne güzel başarı..5i görmek senin için uzak değil ki..akşam önerin için sağol.. dediğin gibi yapayım.. çok şükür su konusunda sıkıntım yok..çayımı da içmiştim sabah.. olmazsa bi daha içerim..sadece bamya ve yogurt yeee başkada bişey yeme canım bide yeşilçay iç suyuda ihmal etmeeee
valla pomo dene canım.. içinde ödem söktürücü kiraz sapıda var..ben de mı ıcsem acaba ??????????? hem regl dısında hem regl donemınde ??????
tabloyu yeniden düzenledim sunanın bildiriminden sonra böylece 1.miz değişti
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?