Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Fdm ve Çeşmi ikinizi de tebrik ediyorum, gitsin kilocuklar:) Ben de inşallah haftaya vereceğim. İnsan tartıdaki azalmayı görünce çok mutlu oluyor, haftaya inşallah pomo da ben de azalma göreceğiz:)
Bu arada pomo bol su iç, hatırlatayım dedim:)

Bu sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık

Sabah servıse kadar yurudum yıne ama adımsayar evde kalmıs Leylalıktan. 500 adım olmustur.
Ara : 1 lt su, 7 badem,10 leblebı ve normal sekersız cay

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 2 kasık domates,satalık karısımı salata yag vardı.

Ogleden sonra yururdum her zaman bugun yurumedım. Belkı bırazdan yururum. Bıtkı cayı hıc ıcmemısım. Bır yesıl cay ıceyım sımdı.

gunde 2,5 lıtre ıcıyordum bu hafta 3,5 ıcecegım. wc de yatarım artık :)))))) hıc duramıyorum da ben :)))))

duygu pastana gercekten bende bayildim keske bende yapabilseydim valla bravooo
çok sağ ol cnm eminim yapmayakalksan daha güzellerini yAPARSINNN

ÇOKGÜZEL ÖRNEK VERMİŞSİNNN TEBİRK EDERİMMM...AMA NEYSEKİ POMO KENDİNE GELDİİ

Tekrar merhabaa herkezeee
açkarnına ılık suya bal-limon
sabah: Yarımdilimçavdar ekmeğinin üstüne biraz lor sürdüm
öğlen:nescafe kremasız şekersiz
öğleden sonra: 1 ince tavuk göğsünü minik kuş başıdoğradım bir iki damla yağla soteledim bol kimyontozbiberkarabiberle yedim,yanına salata sadece limonlu (ekmeksiz)
akşam(menü belli): Kabak kızartması (1kaşık yağla yapılan)üstüne sarımsaklı yoğurt

Son düzenleme:

kabagı activy de mı kızartacaksın ????

mrba kızlar kahvaltımı yazayım
1 kb peynir
5 tere
4 zeytin 1 buçuk dilim çavdar ekmeği
yarım domates
2 fincan çay

ara 1 armut

geçen hafta 58.3 tüm bu hafta 57.5 genel olarak iyi gidiyorum ve yemek yiyerek yapıyorum bunu sanırsam akşam yemeklerini 5 buçuk gibi yiyoruz biz ondan oluyo akşam yemeğinden sonrada sadece çay ve meyve yiyoruz ben bu işi sevdim eşimle sağlıklı bir şekilde rejim yapıyoruz oda 82 kilo 76 olmak istio azmetti bakalım olacak inşallah nHERKEZE BOOL BOLL BAŞARILAR

kızlar ben cıkıyorum. aksam olarak ne yıyecegıme karar veremedım. bır elma, cay ve su ıle ara yaptım. yarın tam lıste olarak yazarım. zaten yarından ıtıbaren cok gırmemeye calısacagım kk kolık oldum sanırım resmen. koptum ıyıce sıfır ıs yapıyorum resmen ısyerınde nasılsa esım yapar yerıme dıye dusunerek bırazcık da.

aksam ne yıyecegıme karar veremedım yarınkı ve dıger gunlerınkı kafamda oturdu da bugun bılemıyorum. bakalım belkı de sadece salata yerım corba yogurt ıle. cok zorda kalırsam.

hepınızı opuyorum ve cok tsk edıyorum bugunku destegınız ve sabrınızdan dolayı

kızlar ben daha önceki regl dönemlerimde bırakın vermeyi hep almış olurdum..yaklaşık 2 haftadır doğadan ın 7 otlu çayı var onu içiyorum ve hiç şişkinlik bile hisstmedim bu regl dönemimde..aynı benim de duygu gibi 10 gün sürüyor.. hatta arakanamalarla 15 güne bile çıkıyor.. yani bu çayın etkisi ile regl döneminde kilo almamış olabilirim.. siz de deneyeblirsiniz..

benim bugünüm;

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
zeytin
şekersiz çay

ara
1 paket eti form bisküvi

öğle(eşim hazırlamış yine kahvaltı şeklinde geçti)
yarım pors. sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
domates
zeytin

ara
1 dilim kek
1 elma

ıyyyy.. bugünümü hiç beğenmedim.. akşam sadece bamya yemeği tüketsem düzeltmiş olur muyum sizce??ya da siz ne tavsiye edersiniz????

bende birgün 5 li rakamlar görebilirmiyim acaba ne güzel erkenden yiyebiliyorsunuz bizim en erken akşam yemeği 19:00 olabiliyor.malum işten çıkış eve geliş anca o saati buluyor oda yemek hazırsa 19 da yiyebiliyoruz eger hazır değilse 20:00 bulur bende bi ara denedim en geç 19:00 da yiyip sonra hiç bişey yemediğimde o hafta gerçekten çok güzel kilo vermiştim ki gündüz aç kalmayıp gayette güzel yediğim halde.bundan sonra sabahları evden çıkmadan yemeğimi yapmaya özen göstereceğim.bu arada tebrikler canım süper gidiyorsun maşallah

sadece bamya ve yogurt yeee başkada bişey yeme canım bide yeşilçay iç suyuda ihmal etmeeee

ben de mı ıcsem acaba ??????????? hem regl dısında hem regl donemınde ??????

ay ıns bır gun ben de gorurum umarı şu 5 li rakamları. tek hayalım buaralar.

ben de en erken yedı bucukta yıyebılıyorum. yemegım hazır olsa da en erken. ıs cıkısı yuruyus yapıyorum. yurume yolu cok guzel. hava kararmadan yuruyus yapayım dısarda dıyorum ama planı mı degıstırsem acaba bu hafta ????? yemegı erken yıyıp, evde ya da dısarda sonradan mı yurusem ???? ama dısarı cok karanlık olur. yuruyemem. evde de okadar motıve olarak uzun yuruyemem dıye korkuyorum. hazır ıkı ay kadar kar yagmasına varken dısarda yuruyeyım dıyorum ama acaba yemegı erken yıyıp 8-8 bucuk gıbı evde yuruyus ya da hareket mı yapsam acaba ? cok kafam karıstı yaaaaaa

sadece bamya ve yogurt yeee başkada bişey yeme canım bide yeşilçay iç suyuda ihmal etmeeee
canım 8li rakamlardan 6lılara düşmüşsün ne güzel başarı..5i görmek senin için uzak değil ki..akşam önerin için sağol.. dediğin gibi yapayım.. çok şükür su konusunda sıkıntım yok..çayımı da içmiştim sabah.. olmazsa bi daha içerim..

ben de mı ıcsem acaba ??????????? hem regl dısında hem regl donemınde ??????
valla pomo dene canım.. içinde ödem söktürücü kiraz sapıda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…