Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pomo yürüyüşün yerini evde yapılan hiç bi spor tutumaz..ama yemek saatlerin çok geç.. bu şekilde iyi olmuyor.. sana tavsiyem..evde ekmek arası yeşillikve peynirle sandviç hazırla iş çıkışı onu akşam yemeği niyetine ye.böylece çok da hafif geçirmiş olursun.sonra yürüyüşünü yap.. hem yemeği erken yemiş hem de yürüyüşünü yapmış olursun.. dediğin gibi havaların soğumasına kadar zamanı iyi değerlendir..

eğer bu sana uymazsa evde yemeğini hemen ye.. eşini de yanına al yürü..yani hem yürüyüşünü aksatmayacağın hem de yemeği erken yiyeceğin bi plan şart sana..

tamam canım alayım en kısa zamanda.

kızlar ozaman yenı planımız benım aksam yemegı planımı duzenlemek. ozaman ben aksamları ekmek arası ve meyve yıyeyım kı ne dersınız. hatta az durup yogurt yıyeyım. nasıl yapmalıyım ? fıkırlerınızı beklıyorum. ben cok takıntılı degılımdır. bır gun onceden e,ızgara et gıbı pısırıp onu da yanımda getırebılırım ıllakı ısıtıp yeme derdım yoktur. cocukken alıstım buna. anneannemler etı soguk cok saklarlardı yaylada kalırlardı ve elektrık olmadıgı ıcın buzdolabı kullanmazlardı. yanı ben oyle atıstırmalık kofte ya da tavuk da yıyebılırım yolda yururken. ekmek arası da olur. beslenme planımı degıstırelım evet. ben yemege gec kalıyorum alıt bucukta yolda yurumeye baslamıs oluyorum. ozaman yemelıyım yururken.

esım zayıf ya. daha da zayıflamasın.zayıf erkek sevmem ben. kaldı kı moralımı bozar onun zayıflaması. cok cabuk kılo verebılen bır yapısı var zaten. onu yuruyuse almayayım

ben de ıste dısarı sporunda cok aktıfım dıye bırakmak ıustemıyorum kar yagıncaya kadar. mesela bugun bır bucuk saat yururum bence yıne. ayaklarım da enerjım de ıyı durumda. sekıze kadar yururum bence altı bucukta baslayıp.

Canım ben evde Leslie yapıyorum. Bazen saat 10:30'da bile yaptığım oluyor. Bence sen bugün Leslie yap. 3 mil olanı yap baştan sona, böylece 300 kalori yakmış olursun.

Canım ben evde Leslie yapıyorum. Bazen saat 10:30'da bile yaptığım oluyor. Bence sen bugün Leslie yap. 3 mil olanı yap baştan sona, böylece 300 kalori yakmış olursun.

bugun ıcımde cok yurume ıstegı var. bugun yuruyeyım. ama yarından ıtıbaren bır gun dısarda yuruyus ve ekmek arası, dıger gun evde normal yemek ve ardından leslıe yapayım. ne dersınız kızlar ???? ıkı ay sonra zaten yuruyusum sıfıra ıner. fena kar buz oluyor ıse bıle zor gelıyorum yıne ayagımı kıracagım korkusuyla. kıs boyu alısverısı bıle esım yaptı. korku kaldı ben de ınanılmaz.

5-10 dk ıcınde cıkarım. duygucugum sen ne dıyorsun tatlım ? yarın daha detaylı yorumlasırız da bugunluk de merak ettım fıkrını.

Kızlar öğle yemeğinde fırında tavuk ve patates vardı (patates iki dilimdi sadece) tavuk ta 1 küçük baget, yanında 2 kaşık makarna ve üstüne 2-3 kaşık yoğurt, yanında 3-4 çiçek brokoli yedim. Buraya kadar fena değil. Akşam üstü işyerinde toplantı gibi bir şey vardı ve herkese pide yaptırılmıştı, arkadaşların ciddi baskısıyla yemek durumunda kaldım, bir parça alıp bırakacaktım ama çok güzel olmuştu, bir de özel hazırlatmışlar yağsız kıymadan yapılmıştı. Yanında da 1 bardak ayran içtim. Ara öğünüm biraz ana öğün oldu yani. Akşam yemeği yemeyeceğim, saat 8 gibi meyve tabağı yaparım kendime, bir de bugün de Leslie 4 mil yapmayı düşünüyorum.
Bu arada attığım adım sayısı: 3418 :)

canım benim bırakma kendini üzme bizide

pomo yarın geldiğinde daha detaylı konuşalım madem canım.. ama yemeği yerken ya da yedikten hemen sonra yürümen çok çok yanlış.ç. en az 1 ssat önce yemeğini yemiş olmalısın.. yoksa yürüyemez tıkanırsın ALlah korusun kalbe de sıkıntı..madem işe yemek getirebiliyorsun bence ekmek arası en iyi seçim.. öğle yemeğini işte güzelce ye akşamı da ekmek arası yeşillikle kapat.. ama dediğim gibi en az 1 saat önce yemelisin spordan..

ben de menüsü gayet güzel derken pide bölümünde takıldım :))) canım akşamı meyve tabağıyla değil sadece 1 meyve ile geçiştir sadece..istersen hepsinden 1 dilim olsun ama 1 porsiyonu geçmesin meyven.. çünkü biraz kaçırmışsın bugün

canım fdmciğim sabah geciktim ya bildirim yapammadım iişe de geciktimtatil dönüşü zor oldu biraz86.5 çıktım sabah
bugün sabah 2 diliim kepek ekmek bol çok az peynir
iişte2 bardak form çayı içtim
öğlen et kavurma salata
akşam1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt ara yapamadım hiç suyu da 2 lt bulur birazda akşam içersem

kesinlikle akşam yemeği saati çok önemli saat 7 de yemiş ol yemeğini bende çalıştığım zaman lar değil 7 8 de yiyodum yemeğimi ama kilo alıyodum azda yesem saat çok önmli cnm

zeyca kurbana kadar olan hedefini de yazar mısın.. canım bi kez daha hatırlatayım..belki sen yoktun bu kuralı koyduğumuzda.. bildirimler pazartesi öğleye kadar özelime yapılıyor haberin olsun.. ve tablo yaynlanmadan burda paylaşmak yasak..

akşam yemeğim
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak tavuk patates haşlama
salata
1 bardak kayısı suyu
1 dilim çavdar ekmeğii

çok çok şiş hissediyorummm

kesinlikle akşam yemeği saati çok önemli saat 7 de yemiş ol yemeğini bende çalıştığım zaman lar değil 7 8 de yiyodum yemeğimi ama kilo alıyodum azda yesem saat çok önmli cnm
kesinlikle katılıyorum yaşlı bi teyze var tanıdığım 60lı yaşlarda.. kadını bi gördüm 18 kilo vermiş.. nasıl oldu bu dedim..saat 7 den sonra ağzıma sadece su girdi, gün içinde herşeyi yedim, ve fırsat buldukça yürüdüm dedi..ve o yaştaki bi kadın tempoluda yürüyemez biz kadar..ya düşünsenize gğn içinde abartmadan herşeyi yemiş.. yani akşam ne kadar erken kesersek o kadar iyi

akşam yemeğim
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak tavuk patates haşlama
salata
1 bardak kayısı suyu
1 dilim çavdar ekmeğii

çok çok şiş hissediyorummm
hıımm bu akşam kendini biraz şımartmışsın galiba canım.. neyse bunu hakettin.. afiyet olsun..

kızlaarrr merhabaaa:)

bugün okula başladım o yüzden şimdi anca yazabiliyorum şu an tamtamına 114.2 kiloyummmm:) 5.8 kg vermişim tabi ilk hafta olduğu iin biraz çok olmuş amaa valla benden mutlusu yokk:)

pomo seninle aynı şeyleri yaşıyorum iyi yanlarını düşün sen evlisin yaşın benden fazla ben daha 19 yaşındayım ama halime bak yavaş yavaş zayıflıcaz bu kiloda olmanın çok zor oldugunu cok ıyı biliyorum sıkma canını tam gaz devam! :)

tamam canımm ayyyyy bu aralar ben sizden çok ayrı kaldım konulardan konuştuklarınızdan offffffffff hedef toplamda 70 kurbana kadar 82 olsam süper yani tamam canımburdan yayınlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…