- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.321
zeyca senin hedefini ben 80 yaptım canım.. spor okuluna gidecek olman ve öğrenci olmanın verdiği hızlı temponun sana avantaj sağlayacağını düşünüyorum.. ve bu hedefe mümkün olduğunca yaklaşmak için çabalayacağını bekliyorum[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]-500 (R.D)
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]67.8
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]-400 (R.D.)
[/TD]
[TD]17.2
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]0 (R.D.)
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]107.6
[/TD]
[TD]108.1
[/TD]
[TD]+500
[/TD]
[TD]1.9
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]55.1
[/TD]
[TD]54.7
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]80.3
[/TD]
[TD]79.8
[/TD]
[TD]-500(R.D.)
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]64.9
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]2.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]58.3[/TD]
[TD]57.5[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]7.5[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.arkadaşlar 4. haftanın tartıda en fazla kaybı olan kişileri FDM VE CESMİ NAZ OLARAK GÖRÜLÜYOR...tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi tartıya göre pomo olarak görülse de bunun hiç bi önemi yok. çünkü onun bu hafta gerek beslenme gerek sporuna ne kadar çaba harcadığını hepimiz gördük. bu olanlar sadece vücudunun direncinden kaynaklı olduğundan onu başarısız olarak lanse etmek istemiyorum..
3.cimen seni ayrı tebrik ediyorum.. kilona göre çok güzel kaybın olmuş
QUOTE]
sana katılıyorumcnm bunu daha öncesöylemek istedim ama eşiyle yemek ister diye teklif etmedimmpomo yürüyüşün yerini evde yapılan hiç bi spor tutumaz..ama yemek saatlerin çok geç.. bu şekilde iyi olmuyor.. sana tavsiyem..evde ekmek arası yeşillikve peynirle sandviç hazırla iş çıkışı onu akşam yemeği niyetine ye.böylece çok da hafif geçirmiş olursun.sonra yürüyüşünü yap.. hem yemeği erken yemiş hem de yürüyüşünü yapmış olursun.. dediğin gibi havaların soğumasına kadar zamanı iyi değerlendir..
eğer bu sana uymazsa evde yemeğini hemen ye.. eşini de yanına al yürü..yani hem yürüyüşünü aksatmayacağın hem de yemeği erken yiyeceğin bi plan şart sana..
kATILIYORUMCanım ben evde Leslie yapıyorum. Bazen saat 10:30'da bile yaptığım oluyor. Bence sen bugün Leslie yap. 3 mil olanı yap baştan sona, böylece 300 kalori yakmış olursun.
CNM FDM VENESLİ SANA GÜZEL FİKİLER FVERDİ KATILIYORUM5-10 dk ıcınde cıkarım. duygucugum sen ne dıyorsun tatlım ? yarın daha detaylı yorumlasırız da bugunluk de merak ettım fıkrını.
ben de duyguya katılıyorum :) çok güzel tarifler de vermiş..valla canımı çektirdi..sana katılıyorumcnm bunu daha öncesöylemek istedim ama eşiyle yemek ister diye teklif etmedimm
kATILIYORUM
CNM FDM VENESLİ SANA GÜZEL FİKİLER FVERDİ KATILIYORUM
1-SENİN METABOLİZMAN YAVAŞ NE KADAR GEÇ YEMEK O KADAR ZOR KALORİ YAKMAK
2-HAVALAR SOĞUCAK DİYORSUN YÜRÜYÜŞE ÇIKAMICAN LESLİE İŞYERİNDE İNDİR BEN İNDİRDİM İLLA İNTERNET GEREKMİYOR FLAŞBELLEĞİN VARSA EVDEKİ BİLG ATARSIN İNTRNET OLMASA YAPARSIN YADA CD AKTAR VCD İZLERSİN EVDE MUTLAKA 2 YAPMANI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ BİLDİĞİM KADARIYLA AYAĞINDA SORUN VAR 3-4 SENİ ZORLAR HATTA LESLİE1 YEMEKDENSONRA VE YATMADAN ÖNCE YAPARSAN2 KERE20 ŞERDK TOPLAM 40 DK ALIR ÖĞLEN ARALARINDADA VAKİT BUULRSAN BİN ÇEVRESİNDE BİRAZTURLARSIN AKTİVİTE OLAYINI CEBE KOYARIZZ
3-YEMEK OLAYINIDÜZENE KOYMAN ŞART EVE GİT HAZIRLA YE DERKEN 8 GEÇİYOR BELKİ 7DEN SONRA BİRŞEY YEMEMEK LAZIM MESELA ÖĞLEN DEDİM MİNİK SAKLAMAKABI BÖYLE KÜÇÜCÜK VARPATATES HAŞLA BOL YEŞİLLİKLİ SALATA GİBİ YE,BİRGÜN ESMER EKDMEĞİNİN İÇİNE YEŞİLİK PEYNİR,BAZEN TONBALIKLISANDAVİÇ YE,BAZI SABAHLARI KÜÇÜKKUTUYOĞURTGÖTÜR İÇİNE BİRAZ ESMER EKMEĞİ UFALA YE İÇİNE MAYDANOZ DEREOTU BİLE EKLEE,BUNU 5,30-6 GİBİ YERSEN BİRAZ SİNDİRİRSİN EN AZINDAN HAVALAR SOĞUMADAN EVE GİDERKEN YÜRÜRSÜN,YADA EVE GİTTİĞİNDE DEDİĞİM GİBİLESLİE YAPARSIN LESLİE2 YAPARSAN BAŞKA YAPMANA GEREK YOK 1 YAPARSAN 2 KERE YAPARSIN,CNM ALTARNETİF YOLLARA BAŞVURCAZ ARTIKK DENİCEN SENDEE ,HA KENDİNYEDİĞİN İÇİN EVDE EŞİNEİSTEDİĞİN GİB HAZIRLAR ELİNE BİTKİÇAYINIALIR SOFRADA ÇAYINLA EŞLİK EDERSİNN CNM BİRDE BUNLARIDENİYELİMM HA GAYRET HERŞEY GÜZEL OLCAK
nesli eğer o salatayı yersen bahsettiğin kaloriyi vücudundanki yağlardan değil yediğin salatadan almış olacaksın ve sıfırasıfır elde var sıfır olacak.. bence kendini tutu ve sadece meyve ye canım..bu satte salata bile masum olmayabilir.. varsa 1 avuç da leblebi ye..Ya ben bugün kaçırdım biliyorum ama şu anda çok aç hissediyorum. Meyve de kesmeyecek beni, yağsız salata yapsam, üzerine lor koysam olur mu ki? Saat 10 gibi Leslie 4 mil yapıcam, zaten kalbim gümbür gümbür atıyor, her yerimden ter çıkıyor, 600 kalori yakmış oluyorum.
nesli eğer o salatayı yersen bahsettiğin kaloriyi vücudundanki yağlardan değil yediğin salatadan almış olacaksın ve sıfırasıfır elde var sıfır olacak.. bence kendini tutu ve sadece meyve ye canım..bu satte salata bile masum olmayabilir.. varsa 1 avuç da leblebi ye..
zeyca senin hedefini ben 80 yaptım canım.. spor okuluna gidecek olman ve öğrenci olmanın verdiği hızlı temponun sana avantaj sağlayacağını düşünüyorum.. ve bu hedefe mümkün olduğunca yaklaşmak için çabalayacağını bekliyorum
beni de alır mısınız buraya, lütfen...
ben diyete başlayalı yarın iki hafta olacak.boyum 1.50 ve iki hafta önceki kg 66,8
geçen hafta 65,6
ve yarını çok merak ediyorum
yarın kendi adımı da göreyim burda lütfen.yeni kilomu da yazarım. tşk ediyorum
hıımm bu akşam kendini biraz şımartmışsın galiba canım.. neyse bunu hakettin.. afiyet olsun..
kızlar ben daha önceki regl dönemlerimde bırakın vermeyi hep almış olurdum..yaklaşık 2 haftadır doğadan ın 7 otlu çayı var onu içiyorum ve hiç şişkinlik bile hisstmedim bu regl dönemimde..aynı benim de duygu gibi 10 gün sürüyor.. hatta arakanamalarla 15 güne bile çıkıyor.. yani bu çayın etkisi ile regl döneminde kilo almamış olabilirim.. siz de deneyeblirsiniz..
çeşminazım 7 li rakamlara inmişin gülümkıskandım vallaha
saol tatlı rakibimm :)) ben inanıyorum ki en yakın zamanda yetişeceksin sende bana
zeyca senin hedefini ben 80 yaptım canım.. spor okuluna gidecek olman ve öğrenci olmanın verdiği hızlı temponun sana avantaj sağlayacağını düşünüyorum.. ve bu hedefe mümkün olduğunca yaklaşmak için çabalayacağını bekliyorum
canım spor okuluna giden ve öğrenci olan benim zeyca değil. ama ben inanıyorum ki o bayrama kadar 80 olacakk
kızlar bugun spor okuluna gittim. bulundugum yurttan yaklaşık yürüyerek 40 dk uzaklıgında. ama öyle güzel bir yer ki anlatamam yaa.. her türlü imkan var ve askeriyenin faydası olarak da inanılmaz uygun fiyatları var. bu hafta sonu başlayabileceğim sanırım ancak yarın babam geliyor çünkü onun gitme durumuna göre cuma da başlayabilirim tabi. kendime şöyle bir program yaptım.
çarşamba günleri pilates programı var, başlangıç seviyesi olarak ona katılacagım. program 50 dk sürüyor. ve bir yönlendirici eşliğinde çalışıyorsun.
cuma günleri de aero latino var yine aynı şekilde eğitmen eşliğinde 50 dk lık bir program ona gideceğim.
okulda çarşamba ve cumalarım boş oldugu için bunlara katılabiliyorum ancak. ama bunlar dışında bir sürü spor aleti de var, eliptik bisiklet koşu bandı vs. bu programlara gittikçe en azından bie aleti de yarım saat kullanmayı düşünüyorum.
havuz da pazartesi hariç hergun açıkmış hem de akşam 8 e kadar. haftada en az 3 kerede havuza gitmeyi düşünüyorum. umarım derslerim çok yoğun oldugu zamanlarda da uygulayabilirim.
bugunluk menumu de yazayım kızlar.
sabah ve öğleni yazmıştım. öğlen yemeginden yaklaşık 45 dk sonra spor okuluna gittik. git gel tam tamına 2 saat boyunca aralıksız yürüdük. ama oturdugumuzda artık ayaklarımız kopuyordu yani.
akşam yemeginde de yaklaşık 4 kaşık tavuk kuşbaşı haşlama, küp doğranmış şekilde 2 3 tane patates haşlamadan oluşan bi yemek vardı ondan yedim. yanında da yoğurt ve çoban salatayla birlikte. yemegi yaklaşık 6 gibi yedik. saat 8.30 gibi de 1 adet orta boy yeşil elma yedim. 10 gibi de 2 tane kuru erik.
gün içinde de 2.5 lt su içtim.
kızlar düzenimi kurana kadar biraz az girebilirim. ama en kötü ihtimal akşamları bütün günü toparlar yazarım diye düşünüyorum.
şimdilik benden bu kadar. yarın görüşmek üzere
aramıza gelip bizlere yorumlarınla menü paylaşımlarınla katılabilirsin ama listeye gelen herksei alamıyoruz canım.. kişi çıkarılırsa listeden ve sen düzenli paylaşım yapıyorsan alıyoruz..beni de alır mısınız buraya, lütfen...
ben diyete başlayalı yarın iki hafta olacak.boyum 1.50 ve iki hafta önceki kg 66,8
geçen hafta 65,6
ve yarını çok merak ediyorum
yarın kendi adımı da göreyim burda lütfen.yeni kilomu da yazarım. tşk ediyorum
nesli 620 kal diyecektin herhalde di mi??Kızlar saat 20:00 - 20:30 gibi salatamı yedim, saat 22:00 - 23:00 arası da Leslie 4 fast mil yaptım. Bu arada adımsayarımı sıfırlayarak taktım ve spor bittiğinde 7000 adım olduğunu, bunun da 5,1 km olduğunu ve 6200 kalori harcadığımı gördüm. Yorgunum ama mutluyum. İnşallah bir an önce tartıya da yansır.
Bugün biraz fazla kaçırmıştım, toplam aldığım kalori miktarı 1468 kal. Sporla harcadığım miktar 6200 kal. Yani bugün aldığım toplam kalori miktarı 850'ye düşmüş oluyor. Gün içindeki yürümelerim dahil değil buna (4000 adım da gün içinde atmışım:))
Yani kızlar, kilo verdikten sonra da arada kaçamaklar yapsak bile, düzenli spor yapmaya devam edersek verdiğimiz kiloları geri almayız. Bu da kilo vermek kadar önemli bence. Gece gece niye coştuysam böyle, mühendislik yapasım geldi galiba:)
Spor yapınca kendimi mutlu ve enerjik hissediyorum, evde spor yapmak çok hoşuma gidiyor. Leslie'nin ne olduğunu burada sizlerden öğrenmiştim, bunun için teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız..
çok güzl kilo vermişsin.. dediğin gibi işin içinde spor olunca sıklaşma da fazla oluyor.. ee sen şimdi eski gelinliğini mi giyeceksin o sana bol gelmez mi???ewt kendimi şımarttım biraz vallaaa
aradada 1 muz 1 armut yedim:)) ama dengeleme işini beceriyorum ben gündüzünde çok spor yapmıştım ben yeni işten çıktım uzun zamanlardır çalışıyorum... 17 kasımda düğünüm var evlendik resmi olarak eşimle aynı evdeyiz 2 aydır ist de düğünüm oldu ama şimdi iskenderundada olacak malum orda havaların serinlemesini beklioz 1 düğünüm dha var yani o zamana istediğim kiloda olmayı istiyorum ist dedki düğünde 65 kiloydum çok şiştim.....neyse işten yeni çıkıp ev hayatına adapte olacak biri olarak çok hareketliyim hiç oturmuyorum sayılır sadece eşim erken gelio akşam oturuyorum....hareket süper bişey kesinlikle kilo vermede en yardımcı abur cuburuda kesince ne istersen ye kilo veriyosun kızlar azmedin o kilolar gidecek ben 65 ten zayıfladığımı söylüyorum ama şu an 26 yaşındatımm 22 li yaşlarda 80 kiloydum son 4 yıldırda 60 ile 65 arası spor yapın vücut sarkmıyooo yani ben 5 li rakamlara kolay inmedimm.....ben yaptıysam herkez yapar
bugun bir arkadaşım verdi benm de öylece denemiş oldum o çayı, ama tabi adetimin son günüydü geç kalmışım sanırım biraz, bundan sonra alayım da dolabımda bulunsun
saol tatlı rakibimm :)) ben inanıyorum ki en yakın zamanda yetişeceksin sende bana
anaaammm desene benim hatlar karıştı..neyse zeyca da 80 olur inş..sen çok verimli bi gün eçirmişsin canım..akşam yemeğinin menüsü ve saati çok güzel..canım spor okuluna giden ve öğrenci olan benim zeyca değil. ama ben inanıyorum ki o bayrama kadar 80 olacakk
kızlar bugun spor okuluna gittim. bulundugum yurttan yaklaşık yürüyerek 40 dk uzaklıgında. ama öyle güzel bir yer ki anlatamam yaa.. her türlü imkan var ve askeriyenin faydası olarak da inanılmaz uygun fiyatları var. bu hafta sonu başlayabileceğim sanırım ancak yarın babam geliyor çünkü onun gitme durumuna göre cuma da başlayabilirim tabi. kendime şöyle bir program yaptım.
çarşamba günleri pilates programı var, başlangıç seviyesi olarak ona katılacagım. program 50 dk sürüyor. ve bir yönlendirici eşliğinde çalışıyorsun.
cuma günleri de aero latino var yine aynı şekilde eğitmen eşliğinde 50 dk lık bir program ona gideceğim.
okulda çarşamba ve cumalarım boş oldugu için bunlara katılabiliyorum ancak. ama bunlar dışında bir sürü spor aleti de var, eliptik bisiklet koşu bandı vs. bu programlara gittikçe en azından bie aleti de yarım saat kullanmayı düşünüyorum.
havuz da pazartesi hariç hergun açıkmış hem de akşam 8 e kadar. haftada en az 3 kerede havuza gitmeyi düşünüyorum. umarım derslerim çok yoğun oldugu zamanlarda da uygulayabilirim.
bugunluk menumu de yazayım kızlar.
sabah ve öğleni yazmıştım. öğlen yemeginden yaklaşık 45 dk sonra spor okuluna gittik. git gel tam tamına 2 saat boyunca aralıksız yürüdük. ama oturdugumuzda artık ayaklarımız kopuyordu yani.
akşam yemeginde de yaklaşık 4 kaşık tavuk kuşbaşı haşlama, küp doğranmış şekilde 2 3 tane patates haşlamadan oluşan bi yemek vardı ondan yedim. yanında da yoğurt ve çoban salatayla birlikte. yemegi yaklaşık 6 gibi yedik. saat 8.30 gibi de 1 adet orta boy yeşil elma yedim. 10 gibi de 2 tane kuru erik.
gün içinde de 2.5 lt su içtim.
kızlar düzenimi kurana kadar biraz az girebilirim. ama en kötü ihtimal akşamları bütün günü toparlar yazarım diye düşünüyorum.
şimdilik benden bu kadar. yarın görüşmek üzere
aramıza gelip bizlere yorumlarınla menü paylaşımlarınla katılabilirsin ama listeye gelen herksei alamıyoruz canım.. kişi çıkarılırsa listeden ve sen düzenli paylaşım yapıyorsan alıyoruz..
nesli 620 kal diyecektin herhalde di mi??
Evet evet 620 kal. Bir sıfır fazla olmuş:))
Bu sabah :
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su
Bir elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?