Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sana katılıyorumcnm bunu daha öncesöylemek istedim ama eşiyle yemek ister diye teklif etmedimm

Canım ben evde Leslie yapıyorum. Bazen saat 10:30'da bile yaptığım oluyor. Bence sen bugün Leslie yap. 3 mil olanı yap baştan sona, böylece 300 kalori yakmış olursun.
kATILIYORUM
5-10 dk ıcınde cıkarım. duygucugum sen ne dıyorsun tatlım ? yarın daha detaylı yorumlasırız da bugunluk de merak ettım fıkrını.
CNM FDM VENESLİ SANA GÜZEL FİKİLER FVERDİ KATILIYORUM
1-SENİN METABOLİZMAN YAVAŞ NE KADAR GEÇ YEMEK O KADAR ZOR KALORİ YAKMAK
2-HAVALAR SOĞUCAK DİYORSUN YÜRÜYÜŞE ÇIKAMICAN LESLİE İŞYERİNDE İNDİR BEN İNDİRDİM İLLA İNTERNET GEREKMİYOR FLAŞBELLEĞİN VARSA EVDEKİ BİLG ATARSIN İNTRNET OLMASA YAPARSIN YADA CD AKTAR VCD İZLERSİN EVDE MUTLAKA 2 YAPMANI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ BİLDİĞİM KADARIYLA AYAĞINDA SORUN VAR 3-4 SENİ ZORLAR HATTA LESLİE1 YEMEKDENSONRA VE YATMADAN ÖNCE YAPARSAN2 KERE20 ŞERDK TOPLAM 40 DK ALIR ÖĞLEN ARALARINDADA VAKİT BUULRSAN BİN ÇEVRESİNDE BİRAZTURLARSIN AKTİVİTE OLAYINI CEBE KOYARIZZ
3-YEMEK OLAYINIDÜZENE KOYMAN ŞART EVE GİT HAZIRLA YE DERKEN 8 GEÇİYOR BELKİ 7DEN SONRA BİRŞEY YEMEMEK LAZIM MESELA ÖĞLEN DEDİM MİNİK SAKLAMAKABI BÖYLE KÜÇÜCÜK VARPATATES HAŞLA BOL YEŞİLLİKLİ SALATA GİBİ YE,BİRGÜN ESMER EKDMEĞİNİN İÇİNE YEŞİLİK PEYNİR,BAZEN TONBALIKLISANDAVİÇ YE,BAZI SABAHLARI KÜÇÜKKUTUYOĞURTGÖTÜR İÇİNE BİRAZ ESMER EKMEĞİ UFALA YE İÇİNE MAYDANOZ DEREOTU BİLE EKLEE,BUNU 5,30-6 GİBİ YERSEN BİRAZ SİNDİRİRSİN EN AZINDAN HAVALAR SOĞUMADAN EVE GİDERKEN YÜRÜRSÜN,YADA EVE GİTTİĞİNDE DEDİĞİM GİBİLESLİE YAPARSIN LESLİE2 YAPARSAN BAŞKA YAPMANA GEREK YOK 1 YAPARSAN 2 KERE YAPARSIN,CNM ALTARNETİF YOLLARA BAŞVURCAZ ARTIKK DENİCEN SENDEE ,HA KENDİNYEDİĞİN İÇİN EVDE EŞİNEİSTEDİĞİN GİB HAZIRLAR ELİNE BİTKİÇAYINIALIR SOFRADA ÇAYINLA EŞLİK EDERSİNN CNM BİRDE BUNLARIDENİYELİMM HA GAYRET HERŞEY GÜZEL OLCAK

Son düzenleme:
ben de duyguya katılıyorum :) çok güzel tarifler de vermiş..valla canımı çektirdi..

Ya ben bugün kaçırdım biliyorum ama şu anda çok aç hissediyorum. Meyve de kesmeyecek beni, yağsız salata yapsam, üzerine lor koysam olur mu ki? Saat 10 gibi Leslie 4 mil yapıcam, zaten kalbim gümbür gümbür atıyor, her yerimden ter çıkıyor, 600 kalori yakmış oluyorum.

nesli eğer o salatayı yersen bahsettiğin kaloriyi vücudundanki yağlardan değil yediğin salatadan almış olacaksın ve sıfırasıfır elde var sıfır olacak.. bence kendini tutu ve sadece meyve ye canım..bu satte salata bile masum olmayabilir.. varsa 1 avuç da leblebi ye..

Canım, leblebi daha tehlikeli, benim salata yağsız, tuzsuz, bol limonlu, sadece üstünde biraz lor peyniri var o kadar. Meyve kesmeyecek, midemde yanma oldu resmen. Bu durumda en masumu salata diye biliyorum.

Son düzenleme:
Kızlar saat 20:00 - 20:30 gibi salatamı yedim, saat 22:00 - 23:00 arası da Leslie 4 fast mil yaptım. Bu arada adımsayarımı sıfırlayarak taktım ve spor bittiğinde 7000 adım olduğunu, bunun da 5,1 km olduğunu ve 6200 kalori harcadığımı gördüm. Yorgunum ama mutluyum. İnşallah bir an önce tartıya da yansır.
Bugün biraz fazla kaçırmıştım, toplam aldığım kalori miktarı 1468 kal. Sporla harcadığım miktar 6200 kal. Yani bugün aldığım toplam kalori miktarı 850'ye düşmüş oluyor. Gün içindeki yürümelerim dahil değil buna (4000 adım da gün içinde atmışım:))

Yani kızlar, kilo verdikten sonra da arada kaçamaklar yapsak bile, düzenli spor yapmaya devam edersek verdiğimiz kiloları geri almayız. Bu da kilo vermek kadar önemli bence. Gece gece niye coştuysam böyle, mühendislik yapasım geldi galiba:)

Spor yapınca kendimi mutlu ve enerjik hissediyorum, evde spor yapmak çok hoşuma gidiyor. Leslie'nin ne olduğunu burada sizlerden öğrenmiştim, bunun için teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız..

hıımm bu akşam kendini biraz şımartmışsın galiba canım.. neyse bunu hakettin.. afiyet olsun..

ewt kendimi şımarttım biraz vallaaa
aradada 1 muz 1 armut yedim:)) ama dengeleme işini beceriyorum ben gündüzünde çok spor yapmıştım ben yeni işten çıktım uzun zamanlardır çalışıyorum... 17 kasımda düğünüm var evlendik resmi olarak eşimle aynı evdeyiz 2 aydır ist de düğünüm oldu ama şimdi iskenderundada olacak malum orda havaların serinlemesini beklioz 1 düğünüm dha var yani o zamana istediğim kiloda olmayı istiyorum ist dedki düğünde 65 kiloydum çok şiştim.....neyse işten yeni çıkıp ev hayatına adapte olacak biri olarak çok hareketliyim hiç oturmuyorum sayılır sadece eşim erken gelio akşam oturuyorum....hareket süper bişey kesinlikle kilo vermede en yardımcı abur cuburuda kesince ne istersen ye kilo veriyosun kızlar azmedin o kilolar gidecek ben 65 ten zayıfladığımı söylüyorum ama şu an 26 yaşındatımm 22 li yaşlarda 80 kiloydum son 4 yıldırda 60 ile 65 arası spor yapın vücut sarkmıyooo yani ben 5 li rakamlara kolay inmedimm.....ben yaptıysam herkez yapar

bugun bir arkadaşım verdi benm de öylece denemiş oldum o çayı, ama tabi adetimin son günüydü geç kalmışım sanırım biraz, bundan sonra alayım da dolabımda bulunsun

Dunku menu :
sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık

Sabah servıse kadar yurudum 482 adım = 21,90 kalorı.

Ara : 1 lt su, 7 badem,10 leblebı ve normal sekersız cay

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 2 kasık domates,satalık karısımı salata yag vardı.
Ara : bır elma, 1 ml su, bır yesıl cay kıraz saplı

Aksam: ton balıklı salata. Sade soda,

Yemekten sonra 45 dk yurudum eve kadar normal tempoda.

gece: 500 ml su, yarım saat kosu bandında yuruyudum 4-5 hızında. 121 kalorı harcamısım. Şapur şupur ter aktı valla yuzume. Kosu bandından yıllardır boyle yurumemıstım. Bır tabumu yıkmıs oldum. Ben zevkle ve uzun sure kosu bandında da yuruyebılırmısım ayagıma ragmen.

Bu sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su
Bir elma

selam kızlar
ben geldim aranıza

narin-nazenin

ben de izinde 4 kilo aldım. 52den 56 olmuşum, bayrama kadar kilo vermem lazım

Günaydın kızlar, bugün yorgun kalktım biraz; Kahvaltıda,
eşim az yağa yumurta kırmış, 1 yumurtayı paylaştık, 1,5 kk pınar beyaz light peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği. Yanında da 1 fincan kahve.
Bu arada önceki gün tartının kenarına basmıştım yanlışlıkla, sanırım bozulmuş, dengesiz tartım yapıyor. Zaten iyi bir şey değildi ama şimdi bir de tartı almam lazım. Sağlam ve dijital tartı öneriniz var mı arkadaşlar? Cam istemiyorum, çünkü ben biraz sakarım, çabuk bozulmasın.

günaydınnn güzellerrrr

aç karnına ılıksu-elma sirkesi-bal
kahvaltım :domates,biber,salatalık,light üçgen peynir,form etimek 1 tane,maydanoz

pomo geçmiş sayfalara baksanaa önerilerimiz varr
o sabah kahvaltınıda değiştirrmelisin tek tip beslenme müsliye birgün yada k fleks birgünde klasikkahvaltı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…