Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

biz karı koca diyetteyizz,o yüzden evdeki herşey ona görealınıyor pomocumm mesela dün eşimde işyerine götürsündiyee üçgenlightpeynirden aldım light ürünlere karışıyım ama üçgenin ortayağlısını bulamadım:)))
sonra etimek aldımm bunları şekeerszileri lightlerı kepeklileri oluyor mesela birgün 2 etimek arası üçgen peyniri yada başka peyniri arasına koyup ince bir dilimdomates birazmaydanozlaa sandaviç gibi yiyebilirsinkeyiflioluyor bunlar altarnetif
hani işyerine bir paket etimekgötürebilirsin çekmecene koyarsın üçgen peynirlerirahat taşıya bilirsin bu saydıklarım sana altarnetfi çok şeyler varr cnmm kahvaltı işi kolay zaten

pıdeyı goturmussun nesli :)))))))))

ıyı barı guzel hareket etmıssın. leslie de yapacagım demıssın. hareket ıle telafı edebılmıssındır umarım

ya kızlar ben okadar sıkıyordum ama zor gıdıyor ya da gıtmıyor durumu sırf bu aksam yemegınden oldu belkı de. belkı tek sebep hap degıldı.

kılon super gıtmıs. metabolızman hızlı yasın daha genc oldugu ıcın. ouyuzden super gıdıyorsun tebrıkler. sakın uzulme. sen yolun basında cok taze bır yastasın. es stresı ev sorumlulugu ıs stresı haplar vs yok hayatında. cok guzel olacak hersey senın ıcın. 19 yasında ama yıne bu kılolarda olmayı tercıh ederdım cunku yolun basında tazecıksın. tam gaz devam et

BLUE HOUSE un metal bi tartısını görmüştüm.. yağ su hepsini ölçüyor..baya kullanışlı bişeye benziyor..ama biraz pahalıdır diğerlerine göre.nou bi araştır istersen..

ya kızlar ben okadar sıkıyordum ama zor gıdıyor ya da gıtmıyor durumu sırf bu aksam yemegınden oldu belkı de. belkı tek sebep hap degıldı.
bu hafta akşamları erken yediğin zaman bi fark oluyorsa demek ki sınıntı akşamdadır deriz. akşamları biraz daha hafif geçirmeye bak bi de bu hafta.. salata (ton balıklı, patates) tüket bol bol bakalım ne olacak haftaya

oglen menumu cıkan yemege gore ya ısyerınde yapayım ya da ekmek arası olsun. aksam da en gec bes bucukta yıne ekmek arası ıle ogun yapayım. bır saat yuruyup eve gıderım sonra. altı bucukta yuruyuse baslıyorum genellıkle.yanı ekmek arası yıyelı bır saat olmus olur ama kafama takılan şu var. ben sabah kahvaltısı da dahıl cok ekmek yemıs olmazmıyım ozaman ???? sabah ekmek ye oglen ekmek ye aksam ekmek ye. ustelık balık, tavuk, sebze yemegı ıle ana ogunlerı ozaman hıc yapamaz olurum ????

meyve tabagı olayını anlamadım ????? ben oyle meyve tabagı yemedım kı??

pomo geçmiş sayfalara baksanaa önerilerimiz varr
o sabah kahvaltınıda değiştirrmelisin tek tip beslenme müsliye birgün yada k fleks birgünde klasikkahvaltı yap

canım okuyorum hepsını tek tek. dokturmussunuz ancak gelıyorum sayfalara. bir de ısım cıktı sabah. hemen okuyamadım

corn flakes gec kalınca yapıyorum canım. dun gec uyandım bugun de yesıllık yıka, yanında yogurt getır falan. onları hazırladım. bundan sonra ogle ve aksam yemegı ıcın hazırlıklı gel demıstınız ya. dun eve gec vardım yuruyusten. az dınlendım yıne yurudum. cok yorulunca dus alıp uyudum. unutmusum hazırlık yapmayı.

canım arada sırada esıme eslık ederek belkı ogun yaparım. ama yapmazsam da sorun etmez. ya da dedıgın gıbı cay ıle eslık ederım cok cok. kaldı kı kar yagınca tahmınenen kasım sonundan ıtıbaren zaten beraber yerız dısarda spor yapamam ozamanlar. evde yerım ve spor yaparım.

vıdeolar konusunda yaptım zaten canım gecen haftalarda. aynen ındırdım ve pcden yapıyorum bazen. eger az yuruduysem. yaklasık 12-13 gundur sureklı her aksam ıs cıkısı yurudugum ıcın leslıe yapmadım. bırkez yaptım sanırım. ama havalar soguyunca leslıe yaparım muhakkah her gun. cunku dedıgım gıbı yuruyemeyecegım kısın.

aksam cıkmadan once burda yemek yemelıyım bunu ıyıce anladım. baksana yaslı teyze bıle aksam yemedıgı ıcın kılo verebılmıs. ben belkı de oyuzden zor kılo verdım. bunu da deneyelım bakalım canım.

dun maydonoz yesıllık dere otu aldım geldım canım. sabah yıkadım hazırladım yanımda getırdım. yogurt yesıllıkler peynır ekmek hersey yanımda. :))))) seyahate gıder gıbı mınık canta hazırladım :)))))

bende sinbonun bi modeli var, yağ su ölçüyor ama ben hiç ölçemedim.
başka düğmeleri var, falan filan, uğraşamadım hiç.

bir ekmeğin yaçavdar ya tambuğday olsun
iki içini al ekmeğin yani kabuğu dışıolsun içine öyle koy ney koycaksan
böylece daha iyi olur yani ekmeği az tutup içine bol mazleme koyarsan ekmek daha az yersin sabah ki öğünlerindede aynı şeyi yap ekmeği azalt yadaiçini al

anladım o zaamn müslial sen yada k flkes erken yatmak çok iyi hem ilşerleyen saatlerde açıkmıyorsun mutsuzolmuyorsun hemde erken yatıp salgılana hormonların yerini buluyor

cnm bence eşin bir süre anlAYIŞLI OLUR kış gelse bile en azından yıl sonuna kadar sen işyerinde ye birşeylerrsorun yemen değil saati enazından miden sindiremebaşlar ama eşinle illa sofraya otur eline bir yeşil elma yada bitki çayınlaa ,geçen yıl eşime dediki senne istersen sana yapayımama beni elleme ben yemicemdedim akşam yemeklerini çokerken yiyordum ben saf olsun nlayışlı davrandıı

benimbir tandıığım var hülya ablam onundakg soruunu varmışvermiş didkat ederek ve spor yaparak birlikte çalışıyorduk benim kg sorunum yoktu o zamanlar neyse yhemek sip.ettik ekmek arası birşeyler telefonda adama dediki ekmeğin içini çıkarın dedi sonra sip.geldibirde açtı kendi baktı biraz dahaçıkarttı içini dediki ekmeğin hamuru en çok kg aldrıan yeri dışı zaten kabul dedi şaşırmıştımm dışarda birşey yediğimde eğer esmer ekmekyoksa bende beyaz ekmeğin kabuğunu yerim illa yiceksem

pıdeyı goturmussun nesli :)))))))))

ıyı barı guzel hareket etmıssın. leslie de yapacagım demıssın. hareket ıle telafı edebılmıssındır umarım

Yaptım yaptım, okumadın mı yazmıştım buraya, hatta adımsayarı sıfırlayıp taktım ondan sonra Leslie 4 mil yaptım, 7000 adım ve 620 kalori çıktı.

bende sinbonun bi modeli var, yağ su ölçüyor ama ben hiç ölçemedim.
başka düğmeleri var, falan filan, uğraşamadım hiç.

canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim

kızlar maximaculpa beslenme konusunda gerçekten çok güzel çok mantıklı önerilerde bulunan bi arkadaş burada onun tecrübelerinden faydalanalım diye ben davet etmiştim.pomo hatırladınmı maxima yı canım sana ilk topicinde önerilerde bulunuyordu tafsiyelerde bulunuyordu

nesli bende sinbonun bi modeli var en basit modeli ilk çıkardıklarından cam olandan 3 yıldır kullanıyorum 3 yıldır tepesinden inmiyorum çok saglam çıktı canım ben yag falan ölçen istemem zaten kafayı bozamam bide onlarla takıntılıyım zaten çokta ucuzdu 19 mı ne almıştım şimdide 29 falan galiba renksiz şeffaf cam olanından canım

günah çıkarma zamanı dün gayet güzel giden menülerim saat 21 de eşimin çay kek keyfi yapmak istemesiyle sona erdi 1 dilim kek yedim o saatte ondan sonra 45 dakika bisiklet sürdüm ama işe yaramışmıdır bilmiyorum

bu arada çoookkk mutluyum arkadaşla sabahları yürüyüşe başladık bu sabah 50 dk.tempolu sabah yürüyüş parkurunda yürüdük en az haftada 3 gün yürümeye söz verdik birbirimize kızlar benim kuzenim benimle aynı boyda o 62 ben 62 iken o benden çok daha zayıf ve fit duruyordu çünkü kuzenim spor yapan bi insan sporu bu güne kadar pas geçtim ama anladımki saglıklı dinamik bi görüntü için zayıflamak kadar sıkı bi vücudada sahip olmak önemli

bu arada bayramam tam tamına 1 ayımız kaldı kızlarrrrrr

Ya ben daha önce sinbonun bir iki şeyini kullandım ve hiç memnun kalmadım, o yüzden markaya bir antipatim var. Ben de yağ falan ölçmesini istemiyorum, düzgün bir şekilde kilomu ölçsün yeter:) Cam da istemiyorum, ben sakarım biraz, elimdeki tartı da cam ve ben bir şey almak için odaya girdiğimde kenarına bastım, epey gürültü çıkardı ve ondan sonra dengesi bozuldu. O yüzden eski basküller gibi olsun ama dijital olsun istiyorum.

hoşbuldum narincim
ben de seni gördüğüme sevindim

eve geldim, artık uğrarım sürekli

pomo ekmekten vazgeçemedin mi halaaa kııız

Ya hakikaten bayrama 1 ay kaldı, ben nasıl vereceğim bu kiloları, 65 olmaz zaten ama 69 bari olsam, 7'li rakamlardan kurtulsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…