- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.341
Kızlar öğle yemeğinde fırında tavuk ve patates vardı (patates iki dilimdi sadece) tavuk ta 1 küçük baget, yanında 2 kaşık makarna ve üstüne 2-3 kaşık yoğurt, yanında 3-4 çiçek brokoli yedim. Buraya kadar fena değil. Akşam üstü işyerinde toplantı gibi bir şey vardı ve herkese pide yaptırılmıştı, arkadaşların ciddi baskısıyla yemek durumunda kaldım, bir parça alıp bırakacaktım ama çok güzel olmuştu, bir de özel hazırlatmışlar yağsız kıymadan yapılmıştı. Yanında da 1 bardak ayran içtim. Ara öğünüm biraz ana öğün oldu yani. Akşam yemeği yemeyeceğim, saat 8 gibi meyve tabağı yaparım kendime, bir de bugün de Leslie 4 mil yapmayı düşünüyorum.
Bu arada attığım adım sayısı: 3418 :)
kesinlikle katılıyorum yaşlı bi teyze var tanıdığım 60lı yaşlarda.. kadını bi gördüm 18 kilo vermiş.. nasıl oldu bu dedim..saat 7 den sonra ağzıma sadece su girdi, gün içinde herşeyi yedim, ve fırsat buldukça yürüdüm dedi..ve o yaştaki bi kadın tempoluda yürüyemez biz kadar..ya düşünsenize gğn içinde abartmadan herşeyi yemiş.. yani akşam ne kadar erken kesersek o kadar iyi
kızlaarrr merhabaaa:)
bugün okula başladım o yüzden şimdi anca yazabiliyorum şu an tamtamına 114.2 kiloyummmm:) 5.8 kg vermişim tabi ilk hafta olduğu iin biraz çok olmuş amaa valla benden mutlusu yokk:)
pomo seninle aynı şeyleri yaşıyorum iyi yanlarını düşün sen evlisin yaşın benden fazla ben daha 19 yaşındayım ama halime bak yavaş yavaş zayıflıcaz bu kiloda olmanın çok zor oldugunu cok ıyı biliyorum sıkma canını tam gaz devam! :)
BLUE HOUSE un metal bi tartısını görmüştüm.. yağ su hepsini ölçüyor..baya kullanışlı bişeye benziyor..ama biraz pahalıdır diğerlerine göre.nou bi araştır istersen..Günaydın kızlar, bugün yorgun kalktım biraz; Kahvaltıda,
eşim az yağa yumurta kırmış, 1 yumurtayı paylaştık, 1,5 kk pınar beyaz light peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği. Yanında da 1 fincan kahve.
Bu arada önceki gün tartının kenarına basmıştım yanlışlıkla, sanırım bozulmuş, dengesiz tartım yapıyor. Zaten iyi bir şey değildi ama şimdi bir de tartı almam lazım. Sağlam ve dijital tartı öneriniz var mı arkadaşlar? Cam istemiyorum, çünkü ben biraz sakarım, çabuk bozulmasın.
bu hafta akşamları erken yediğin zaman bi fark oluyorsa demek ki sınıntı akşamdadır deriz. akşamları biraz daha hafif geçirmeye bak bi de bu hafta.. salata (ton balıklı, patates) tüket bol bol bakalım ne olacak haftayaya kızlar ben okadar sıkıyordum ama zor gıdıyor ya da gıtmıyor durumu sırf bu aksam yemegınden oldu belkı de. belkı tek sebep hap degıldı.
pomo yarın geldiğinde daha detaylı konuşalım madem canım.. ama yemeği yerken ya da yedikten hemen sonra yürümen çok çok yanlış.ç. en az 1 ssat önce yemeğini yemiş olmalısın.. yoksa yürüyemez tıkanırsın ALlah korusun kalbe de sıkıntı..madem işe yemek getirebiliyorsun bence ekmek arası en iyi seçim.. öğle yemeğini işte güzelce ye akşamı da ekmek arası yeşillikle kapat.. ama dediğim gibi en az 1 saat önce yemelisin spordan..
ben de menüsü gayet güzel derken pide bölümünde takıldım :))) canım akşamı meyve tabağıyla değil sadece 1 meyve ile geçiştir sadece..istersen hepsinden 1 dilim olsun ama 1 porsiyonu geçmesin meyven.. çünkü biraz kaçırmışsın bugün
Canım, bu cornflakes çileklide şeker katkısı var mı? İçindekilere baktın mı?
pomo geçmiş sayfalara baksanaa önerilerimiz varr
o sabah kahvaltınıda değiştirrmelisin tek tip beslenme müsliye birgün yada k fleks birgünde klasikkahvaltı yap
sana katılıyorumcnm bunu daha öncesöylemek istedim ama eşiyle yemek ister diye teklif etmedimm
kATILIYORUM
CNM FDM VENESLİ SANA GÜZEL FİKİLER FVERDİ KATILIYORUM
1-SENİN METABOLİZMAN YAVAŞ NE KADAR GEÇ YEMEK O KADAR ZOR KALORİ YAKMAK
2-HAVALAR SOĞUCAK DİYORSUN YÜRÜYÜŞE ÇIKAMICAN LESLİE İŞYERİNDE İNDİR BEN İNDİRDİM İLLA İNTERNET GEREKMİYOR FLAŞBELLEĞİN VARSA EVDEKİ BİLG ATARSIN İNTRNET OLMASA YAPARSIN YADA CD AKTAR VCD İZLERSİN EVDE MUTLAKA 2 YAPMANI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ BİLDİĞİM KADARIYLA AYAĞINDA SORUN VAR 3-4 SENİ ZORLAR HATTA LESLİE1 YEMEKDENSONRA VE YATMADAN ÖNCE YAPARSAN2 KERE20 ŞERDK TOPLAM 40 DK ALIR ÖĞLEN ARALARINDADA VAKİT BUULRSAN BİN ÇEVRESİNDE BİRAZTURLARSIN AKTİVİTE OLAYINI CEBE KOYARIZZ
3-YEMEK OLAYINIDÜZENE KOYMAN ŞART EVE GİT HAZIRLA YE DERKEN 8 GEÇİYOR BELKİ 7DEN SONRA BİRŞEY YEMEMEK LAZIM MESELA ÖĞLEN DEDİM MİNİK SAKLAMAKABI BÖYLE KÜÇÜCÜK VARPATATES HAŞLA BOL YEŞİLLİKLİ SALATA GİBİ YE,BİRGÜN ESMER EKDMEĞİNİN İÇİNE YEŞİLİK PEYNİR,BAZEN TONBALIKLISANDAVİÇ YE,BAZI SABAHLARI KÜÇÜKKUTUYOĞURTGÖTÜR İÇİNE BİRAZ ESMER EKMEĞİ UFALA YE İÇİNE MAYDANOZ DEREOTU BİLE EKLEE,BUNU 5,30-6 GİBİ YERSEN BİRAZ SİNDİRİRSİN EN AZINDAN HAVALAR SOĞUMADAN EVE GİDERKEN YÜRÜRSÜN,YADA EVE GİTTİĞİNDE DEDİĞİM GİBİLESLİE YAPARSIN LESLİE2 YAPARSAN BAŞKA YAPMANA GEREK YOK 1 YAPARSAN 2 KERE YAPARSIN,CNM ALTARNETİF YOLLARA BAŞVURCAZ ARTIKK DENİCEN SENDEE ,HA KENDİNYEDİĞİN İÇİN EVDE EŞİNEİSTEDİĞİN GİB HAZIRLAR ELİNE BİTKİÇAYINIALIR SOFRADA ÇAYINLA EŞLİK EDERSİNN CNM BİRDE BUNLARIDENİYELİMM HA GAYRET HERŞEY GÜZEL OLCAK
BLUE HOUSE un metal bi tartısını görmüştüm.. yağ su hepsini ölçüyor..baya kullanışlı bişeye benziyor..ama biraz pahalıdır diğerlerine göre.nou bi araştır istersen..
bu hafta akşamları erken yediğin zaman bi fark oluyorsa demek ki sınıntı akşamdadır deriz. akşamları biraz daha hafif geçirmeye bak bi de bu hafta.. salata (ton balıklı, patates) tüket bol bol bakalım ne olacak haftaya
oglen menumu cıkan yemege gore ya ısyerınde yapayım ya da ekmek arası olsun. aksam da en gec bes bucukta yıne ekmek arası ıle ogun yapayım. bır saat yuruyup eve gıderım sonra. altı bucukta yuruyuse baslıyorum genellıkle.yanı ekmek arası yıyelı bır saat olmus olur ama kafama takılan şu var. ben sabah kahvaltısı da dahıl cok ekmek yemıs olmazmıyım ozaman ???? sabah ekmek ye oglen ekmek ye aksam ekmek ye. ustelık balık, tavuk, sebze yemegı ıle ana ogunlerı ozaman hıc yapamaz olurum ????
meyve tabagı olayını anlamadım ????? ben oyle meyve tabagı yemedım kı??
anladım o zaamn müslial sen yada k flkes erken yatmak çok iyi hem ilşerleyen saatlerde açıkmıyorsun mutsuzolmuyorsun hemde erken yatıp salgılana hormonların yerini buluyorcanım okuyorum hepsını tek tek. dokturmussunuz ancak gelıyorum sayfalara. bir de ısım cıktı sabah. hemen okuyamadım
corn flakes gec kalınca yapıyorum canım. dun gec uyandım bugun de yesıllık yıka, yanında yogurt getır falan. onları hazırladım. bundan sonra ogle ve aksam yemegı ıcın hazırlıklı gel demıstınız ya. dun eve gec vardım yuruyusten. az dınlendım yıne yurudum. cok yorulunca dus alıp uyudum. unutmusum hazırlık yapmayı.
canım arada sırada esıme eslık ederek belkı ogun yaparım. ama yapmazsam da sorun etmez. ya da dedıgın gıbı cay ıle eslık ederım cok cok. kaldı kı kar yagınca tahmınenen kasım sonundan ıtıbaren zaten beraber yerız dısarda spor yapamam ozamanlar. evde yerım ve spor yaparım.
vıdeolar konusunda yaptım zaten canım gecen haftalarda. aynen ındırdım ve pcden yapıyorum bazen. eger az yuruduysem. yaklasık 12-13 gundur sureklı her aksam ıs cıkısı yurudugum ıcın leslıe yapmadım. bırkez yaptım sanırım. ama havalar soguyunca leslıe yaparım muhakkah her gun. cunku dedıgım gıbı yuruyemeyecegım kısın.
aksam cıkmadan once burda yemek yemelıyım bunu ıyıce anladım. baksana yaslı teyze bıle aksam yemedıgı ıcın kılo verebılmıs. ben belkı de oyuzden zor kılo verdım. bunu da deneyelım bakalım canım.
dun maydonoz yesıllık dere otu aldım geldım canım. sabah yıkadım hazırladım yanımda getırdım. yogurt yesıllıkler peynır ekmek hersey yanımda. :))))) seyahate gıder gıbı mınık canta hazırladım :)))))
pıdeyı goturmussun nesli :)))))))))
ıyı barı guzel hareket etmıssın. leslie de yapacagım demıssın. hareket ıle telafı edebılmıssındır umarım
bende sinbonun bi modeli var, yağ su ölçüyor ama ben hiç ölçemedim.
başka düğmeleri var, falan filan, uğraşamadım hiç.
nesli bende sinbonun bi modeli var en basit modeli ilk çıkardıklarından cam olandan 3 yıldır kullanıyorum 3 yıldır tepesinden inmiyorum çok saglam çıktı canım ben yag falan ölçen istemem zaten kafayı bozamam bide onlarla takıntılıyım zaten çokta ucuzdu 19 mı ne almıştım şimdide 29 falan galiba renksiz şeffaf cam olanından canım
canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim
kızlar maximaculpa beslenme konusunda gerçekten çok güzel çok mantıklı önerilerde bulunan bi arkadaş burada onun tecrübelerinden faydalanalım diye ben davet etmiştim.pomo hatırladınmı maxima yı canım sana ilk topicinde önerilerde bulunuyordu tafsiyelerde bulunuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?