Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

tamam canım ıyı fıkır. aynen boyle yapayım. pekı bunu oglen ana ogun mu yapmak gerekır aksam cıkmadan once kı ana ogunum mu. kahvaltı ısı kolay yagsız tostumu yaparım lor peynır ıle. gec kalırsam da müsli

yaramıştır canım yaramıştır merak etme.

çok iyi yapmışsınız yürüme kararı almakla.
zaman geçtikçe alışırsınız.
çünkü yürüdükçe kendinizi iyi hissedeceksiniz.dinç ve dinamik olursunuz gün boyu.

ben de burda bi gün yürümeye çıktım da, sabahın köründe mal mal baktılar bana
o yüzden vazgeçtim.

yarım saat- 45 dakika egzersiz yapıcam..
akşam da eşimle yemekten sonra biraz yürüyüş yaparız haftada 2-3 gün.

inşallah yaramıştır dediğin gibi canım.bacaklarım çok yumuşak göbeğim desen içi boşalmış balon gibi toparlanmam şart.bide dediğin gibi kafa olarakta insan acayip kendini dinlenmiş hissediyor bi kere kendin için bişey yapmanın huzuru kaplıyor insanı .bakalım inşallah daim olur bu kararımız.sen nerdeydin canım küçük bi yermi

canım kahvaltıyı evde yapıyorsan engeç 12:30 gibi öglen yersin 15 de bi ara öğün yaparsın 17:30 gibide akşam yemeği yersin çıkmadan 20 gibide küçük bi ara öğünle günü kapatırsın

kıbrıstayım ben ama burda herkes obez olduğu için, benim normal halimle yürümem gariplerine gitti herhal

kızlar, hızlı kilo vermek istiyosanız şekerli besinleri derhal kesin.
buna kahvaltılık gevrekler de dahil.

light yalanına kanmayın sakın.
light yiyiorum içim rahat demeyin, kendinizi kandırırsınız.

pomo sen çok gevrek yiyosun.
bunların içinde hep tatlandırıcı var; tatlandırıcı rafine şekerden kat kat daha zararlı.

ekmekte sadece tam buğday yiyin.
çavdar, kepek falan normal beyaz ekmekten farklı değil.

yapabiliyosanız ekmeğinizi kendiniz yapın.
çünkü satın aldığınız ekmeklerin içinde koruyucu var.
hepsinde var.

ufak ufak ekmekler yapıp buzluğa atın, azaldıkça kullanın..kendiniz için en iyisi bu..

kahvaltımı yazayım sonra ne yedim nekadar yedim unutuyorum kızın bana kızlar son dönemde dogru düzgün menü paylaşmadıgım için bi disiplin olamadım 1 haftadır

yürüyüşe çıkarken 1 elma

kahvaltı :mantarlı peynirli tek yumurtadan omlet
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay

canım ben sabahları tahinli pekmez yiyordum onu arkadaşlar sayesinde bıraktım ama 1 tatlı kaşıgı bal yiyorum haftada 3 -4 günl saglıklı diye yiyorum.gerçi nekadar gerçek bal oda ayrı bi konu .kıbrıstasın demekki benim bi arkadaşımda orada mimarlık yapıyor eşimin kuzenide kıbrıslı bi bayanla evli.hellim peynirinizin hastasıyım ama çok tuzlu diye almıyorum

az değil mi bu canım, nasıl doydun bununla
domates salatalık peynir zeytin nerde

sen bol bol maydonoz ye.
maydonoz sıkılaştırır, selülitleri giderir

güzel bilgilerrr çok tşk ederizzz tek katılmadığım tek tip ekmekle beslenmek bunu bizzatkendimdende biliyorum kabızlık yapıyor yani çok güvendiğim endersaraç oğluda aynı bilgiyi veriyorr çavdar ama piyasada çavdar adıaltında çok çakma ekmekvar güvenilir bi markanın yada fırının çavdar ekmeği ile tam buğday ekmeğini dönüşümlü yemekmiş bende bizzat deniyorum kabızlık sorunumşuan yok
ayrıca evde ekmekyapma fikri gerçekden çokgüzel normal fırında olurmu?yoksa ekmek yapma makinasımı alalım tarifin varsa pylaşırsan sevinirim.tekrar teşekkürler devamını bekliyorum bilgilerinin

kızlar ben çıkıyorum ögleden sonra ugramaya çalışırım işim çıktı acilen dışarı çıkmam gerek görüşmek üzere

tahin pekmez doğal yapımsa az miktarda yiyebilirsin kahvaltıda sorun olmaz o kadar.
hellimi ben sert olduğu için seviyorum.

gerçi yerken plastik gibi gıcır gıcır ses çıkıyo ama ızgara olunca yumuşuyor

tuzsuz hellimler de var

bal da doğal yapım değil ise boşuna yeme bence.

sen bol bol maydonoz ye.

maydanoz ve dereotunu çerezgibi yiyenlerdenim yavaş yavaş keyif almayada başladımm

sen bol bol maydonoz ye.

canım onları yemek istemedi bu sabah .maydanoz maalesefki asla çiğ olarak tüketemiyorum sadece bol maydanozlu omlet yapıp tüketebiliyorummm

sabah 10:30
3 kaşık ıspanak üzerine bir yumurta (içinde bir tatlı kaşığı zeytinyağı)
3 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
1 tane esmer şekerle bir büyük bardak çay (şekersiz içemiyorum malesef)

ve bu hafta 1.4 kg vermişim (maşallah)

hoşbuldum narincim
ben de seni gördüğüme sevindim

eve geldim, artık uğrarım sürekli

pomo ekmekten vazgeçemedin mi halaaa kııız

hanımmmmmm. ben kahvaltı dısında ekmek yemıyorum bıle. bır ay gecmıse bakarsan nasıl beslenmısım anlarsın :))))))) o ekmek tavsıyelerı kızlardan dun geldı. sırf ben aksam yemegını ısten cıkmadan yıyebıleyım dıye. cunku en erken yedı bucukta yemek yıyorum evde.

ekmegı unutalı cok oldu cıcımmmmmmm

evet hatırlıyorum tabıkıııııııııı

evet canım bu hafta bakalım. saatı erken alacagım. ozaman gorelım fark olacak mı.

dun balık aldım lufer. ızgara yaptıracagım esıme. gerekırse yanımda getırırım ertesı gun yerım ben benımkı. etı ıllakı soguk yıyemem takıntım yoktur allahtan.

patatesten uzak dur demıstınız yemıyordum. patates salatası da yapayım mı ???*

MEYVE TABAĞINI SANA DEĞİL BAŞKASINA YAZDIM BEN..kopyalarken yanlış çıkmış herhalde..

pomo sabah ekmek yemen gerek ki tok tutsunn..öğle işyerinde çıkan yemekten yiyeceksen ekmek tüketmemeye özen göster..böylece akşam yediğinde dengelemiş olursun.. ya işte kendine 5 dilim ekmek sınırı koy.. bunu öğünlere o günkü menün göre paylaştır..

selam kızlar herkese günaydın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
günaydınnn

aynen benim tartımda seninkinden.. gayet menunum..

ay çok güldüm ya.. dediğin gibi bazı insanlar öyle bakıyorlr..bi de kesin kafalarından ölçüm yapıyorlardır en az şu kadar kilo, yemiş yemiş şişmiş gibi konuşuyorlardır kesin..

annemin evde değirmenden aldığı unla içine kepek katarak yaptığı bazlaması sence sağlıklı ekmek kateğorisine girer mi???undan başka maya su ve tuz var.. başka bişey yok..

sen bol bol maydonoz ye.

maxi sen bır aydır nasıl beslendıgımızı bılmedıgın ıcın sana az kalmıs. bızler boyle beslenıyoruz ac da hıssetmıyoruz. yumurta yersek peynır yemıyoruz. zeytın tuzlu oldugu ıcın odem yapıyor. yemıyoruz.

maydonoz odem de attırdıgı ıcın cıgden de yemek lazımmıs. yemeye basladım bugun. selulıtı bılmıyorduk tskler

ekmek kabız yapmaz ki ama.
sulu besin tüketirsen problem olmaz.

aslında senin katılmadığın noktaya ben hiç katılmıyorum biliyor musun :)
ekmek tamamen gereksiz bişey.

ben ekmek yemiyorum,
nadiren kahvaltıda zeytinyağının içine baharat attığımda yiyorum. bi de menemen yaptığım zaman.

akşam yemeklerinde hiç yemem ekmem.

kabızlık sorunu için uykudan kalktığında 2-3 kayısı at ağzına hemen..
ya da kahvaltıda yeşilçay iç. her gün.

hiç problemin kalmaz.

ender saraça güvenmiyorum çünkü onun hakkında kötü şeyler duydum.
bir ara anlatırım sizlere.

ekmek hiç yapmadım evde, ben yemediğim için.
aklımda bi tarif var ama.
yapıyım, eğer güzel olursa sizlerle de paylaşırım.

normal fırında olur, ekmek makinasına gerek yok.

aklıma geldikçe, okudukça paylaşırım bildiklerimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…