- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.361
biz karı koca diyetteyizz,o yüzden evdeki herşey ona görealınıyor pomocumm mesela dün eşimde işyerine götürsündiyee üçgenlightpeynirden aldım light ürünlere karışıyım ama üçgenin ortayağlısını bulamadım:)))
sonra etimek aldımm bunları şekeerszileri lightlerı kepeklileri oluyor mesela birgün 2 etimek arası üçgen peyniri yada başka peyniri arasına koyup ince bir dilimdomates birazmaydanozlaa sandaviç gibi yiyebilirsinkeyiflioluyor bunlar altarnetif
hani işyerine bir paket etimekgötürebilirsin çekmecene koyarsın üçgen peynirlerirahat taşıya bilirsin bu saydıklarım sana altarnetfi çok şeyler varr cnmm kahvaltı işi kolay zaten
günah çıkarma zamanı dün gayet güzel giden menülerim saat 21 de eşimin çay kek keyfi yapmak istemesiyle sona erdi 1 dilim kek yedim o saatte ondan sonra 45 dakika bisiklet sürdüm ama işe yaramışmıdır bilmiyorum
bu arada çoookkk mutluyum arkadaşla sabahları yürüyüşe başladık bu sabah 50 dk.tempolu sabah yürüyüş parkurunda yürüdük en az haftada 3 gün yürümeye söz verdik birbirimize kızlar benim kuzenim benimle aynı boyda o 62 ben 62 iken o benden çok daha zayıf ve fit duruyordu çünkü kuzenim spor yapan bi insan sporu bu güne kadar pas geçtim ama anladımki saglıklı dinamik bi görüntü için zayıflamak kadar sıkı bi vücudada sahip olmak önemli
bu arada bayramam tam tamına 1 ayımız kaldı kızlarrrrrr
yaramıştır canım yaramıştır merak etme.
çok iyi yapmışsınız yürüme kararı almakla.
zaman geçtikçe alışırsınız.
çünkü yürüdükçe kendinizi iyi hissedeceksiniz.dinç ve dinamik olursunuz gün boyu.
ben de burda bi gün yürümeye çıktım da, sabahın köründe mal mal baktılar bana
o yüzden vazgeçtim.
yarım saat- 45 dakika egzersiz yapıcam..
akşam da eşimle yemekten sonra biraz yürüyüş yaparız haftada 2-3 gün.
tamam canım ıyı fıkır. aynen boyle yapayım. pekı bunu oglen ana ogun mu yapmak gerekır aksam cıkmadan once kı ana ogunum mu. kahvaltı ısı kolay yagsız tostumu yaparım lor peynır ıle. gec kalırsam da müsli
inşallah yaramıştır dediğin gibi canım.bacaklarım çok yumuşak göbeğim desen içi boşalmış balon gibi toparlanmam şart.bide dediğin gibi kafa olarakta insan acayip kendini dinlenmiş hissediyor bi kere kendin için bişey yapmanın huzuru kaplıyor insanı .bakalım inşallah daim olur bu kararımız.sen nerdeydin canım küçük bi yermi
kıbrıstayım ben ama burda herkes obez olduğu için, benim normal halimle yürümem gariplerine gitti herhal
kızlar, hızlı kilo vermek istiyosanız şekerli besinleri derhal kesin.
buna kahvaltılık gevrekler de dahil.
light yalanına kanmayın sakın.
light yiyiorum içim rahat demeyin, kendinizi kandırırsınız.
pomo sen çok gevrek yiyosun.
bunların içinde hep tatlandırıcı var; tatlandırıcı rafine şekerden kat kat daha zararlı.
ekmekte sadece tam buğday yiyin.
çavdar, kepek falan normal beyaz ekmekten farklı değil.
yapabiliyosanız ekmeğinizi kendiniz yapın.
çünkü satın aldığınız ekmeklerin içinde koruyucu var.
hepsinde var.
ufak ufak ekmekler yapıp buzluğa atın, azaldıkça kullanın..kendiniz için en iyisi bu..
kahvaltımı yazayım sonra ne yedim nekadar yedim unutuyorum kızın bana kızlar son dönemde dogru düzgün menü paylaşmadıgım için bi disiplin olamadım 1 haftadır
yürüyüşe çıkarken 1 elma
kahvaltı :mantarlı peynirli tek yumurtadan omlet
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay
kıbrıstayım ben ama burda herkes obez olduğu için, benim normal halimle yürümem gariplerine gitti herhal
bunların içinde hep tatlandırıcı var; tatlandırıcı rafine şekerden kat kat daha zararlı.
hepsinde var.
ufak ufak ekmekler yapıp buzluğa atın, azaldıkça kullanın..kendiniz için en iyisi bu..
canım ben sabahları tahinli pekmez yiyordum onu arkadaşlar sayesinde bıraktım ama 1 tatlı kaşıgı bal yiyorum haftada 3 -4 günl saglıklı diye yiyorum.gerçi nekadar gerçek bal oda ayrı bi konu .kıbrıstasın demekki benim bi arkadaşımda orada mimarlık yapıyor eşimin kuzenide kıbrıslı bi bayanla evli.hellim peynirinizin hastasıyım ama çok tuzlu diye almıyorum
hepsinde var.
tamam canım ıyı fıkır. aynen boyle yapayım. pekı bunu oglen ana ogun mu yapmak gerekır aksam cıkmadan once kı ana ogunum mu. kahvaltı ısı kolay yagsız tostumu yaparım lor peynır ıle. gec kalırsam da müsli
az değil mi bu canım, nasıl doydun bununla
domates salatalık peynir zeytin nerde
sen bol bol maydonoz ye.
maydonoz sıkılaştırır, selülitleri giderir
sen bol bol maydonoz ye.
hoşbuldum narincim
ben de seni gördüğüme sevindim
eve geldim, artık uğrarım sürekli
pomo ekmekten vazgeçemedin mi halaaa kııız
canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim
kızlar maximaculpa beslenme konusunda gerçekten çok güzel çok mantıklı önerilerde bulunan bi arkadaş burada onun tecrübelerinden faydalanalım diye ben davet etmiştim.pomo hatırladınmı maxima yı canım sana ilk topicinde önerilerde bulunuyordu tafsiyelerde bulunuyordu
bu hafta akşamları erken yediğin zaman bi fark oluyorsa demek ki sınıntı akşamdadır deriz. akşamları biraz daha hafif geçirmeye bak bi de bu hafta.. salata (ton balıklı, patates) tüket bol bol bakalım ne olacak haftaya
MEYVE TABAĞINI SANA DEĞİL BAŞKASINA YAZDIM BEN..kopyalarken yanlış çıkmış herhalde..oglen menumu cıkan yemege gore ya ısyerınde yapayım ya da ekmek arası olsun. aksam da en gec bes bucukta yıne ekmek arası ıle ogun yapayım. bır saat yuruyup eve gıderım sonra. altı bucukta yuruyuse baslıyorum genellıkle.yanı ekmek arası yıyelı bır saat olmus olur ama kafama takılan şu var. ben sabah kahvaltısı da dahıl cok ekmek yemıs olmazmıyım ozaman ???? sabah ekmek ye oglen ekmek ye aksam ekmek ye. ustelık balık, tavuk, sebze yemegı ıle ana ogunlerı ozaman hıc yapamaz olurum ????
meyve tabagı olayını anlamadım ????? ben oyle meyve tabagı yemedım kı??
günaydınnnselam kızlar herkese günaydın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
aynen benim tartımda seninkinden.. gayet menunum..nesli bende sinbonun bi modeli var en basit modeli ilk çıkardıklarından cam olandan 3 yıldır kullanıyorum 3 yıldır tepesinden inmiyorum çok saglam çıktı canım ben yag falan ölçen istemem zaten kafayı bozamam bide onlarla takıntılıyım zaten çokta ucuzdu 19 mı ne almıştım şimdide 29 falan galiba renksiz şeffaf cam olanından canım
ay çok güldüm ya.. dediğin gibi bazı insanlar öyle bakıyorlr..bi de kesin kafalarından ölçüm yapıyorlardır en az şu kadar kilo, yemiş yemiş şişmiş gibi konuşuyorlardır kesin..yaramıştır canım yaramıştır merak etme.
çok iyi yapmışsınız yürüme kararı almakla.
zaman geçtikçe alışırsınız.
çünkü yürüdükçe kendinizi iyi hissedeceksiniz.dinç ve dinamik olursunuz gün boyu.
ben de burda bi gün yürümeye çıktım da, sabahın köründe mal mal baktılar bana
o yüzden vazgeçtim.
yarım saat- 45 dakika egzersiz yapıcam..
akşam da eşimle yemekten sonra biraz yürüyüş yaparız haftada 2-3 gün.
annemin evde değirmenden aldığı unla içine kepek katarak yaptığı bazlaması sence sağlıklı ekmek kateğorisine girer mi???undan başka maya su ve tuz var.. başka bişey yok..kıbrıstayım ben ama burda herkes obez olduğu için, benim normal halimle yürümem gariplerine gitti herhal
hepsinde var.
sen bol bol maydonoz ye.
güzel bilgilerrr çok tşk ederizzz tek katılmadığım tek tip ekmekle beslenmek bunu bizzatkendimdende biliyorum kabızlık yapıyor yani çok güvendiğim endersaraç oğluda aynı bilgiyi veriyorr çavdar ama piyasada çavdar adıaltında çok çakma ekmekvar güvenilir bi markanın yada fırının çavdar ekmeği ile tam buğday ekmeğini dönüşümlü yemekmiş bende bizzat deniyorum kabızlık sorunumşuan yok
ayrıca evde ekmekyapma fikri gerçekden çokgüzel normal fırında olurmu?yoksa ekmek yapma makinasımı alalım tarifin varsa pylaşırsan sevinirim.tekrar teşekkürler devamını bekliyorum bilgilerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?