Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pomo sen çok gevrek yiyosun.
bunların içinde hep tatlandırıcı var; tatlandırıcı rafine şekerden kat kat daha zararlı.
..

ben ıse gec kaldıgımda ancak sabah kahvaltıda yıyorum. sana denk geldı ıkı gun ust uste. normal de tam bugday ekmegınden lor peynırı ıle yagsız tost yapıuyorum domates salatalık ılave edıyorum yerken.

patatesi ana malzeme olarak kullanmayacaksın.. sen bol marul maydonoz ve 1 patatesten yapılan salata yiyeceksin.. baharat ve limonla da lezzet katarsın harika olur..yanına da 1 kutu ayran içersin..

yürüyüşten sonra eve gittiğinde 1 porsiyon meyve ve 1 bardak sütün de olumsuz bi etkisi olmaz herhalde..bunları da tüket canım ki kasların erimesin..

canım kahvaltıyı evde yapıyorsan engeç 12:30 gibi öglen yersin 15 de bi ara öğün yaparsın 17:30 gibide akşam yemeği yersin çıkmadan 20 gibide küçük bi ara öğünle günü kapatırsın

kahvaltıyı en gec sekız de yapmıs oluyorum eger buraya getırdıysem ama evdeysem 7 de yapmıs oluyorum. ogle yemegıne de 12 de cıkıyorum. ara ogunu de uc bucuk gıbı yapıyordum.

narın dedıgı gıbı mı yapayım duygu ve fdm ?

tamam canım anladım sımdı daha ıyı.

benım sut tuketmem lazım. sabah kahvaltı da mı olsun aksam mı olsun ????** kemık erımem var benım erken menopozdan dolayı. ölçüm yapıldı. hap kullanmaya gerek yok su an ama kontrol edeceklermıs her yıl. baya ılerıymıs cunku.

ya kızlar genelde biz tam buğday veya tahıl ekmeği tüketiyoruz ya..benim burda aldığım fırının tam buğday dilimleri biraz ağır gibi sanki.yani çok kabarmadığı için herhalde baya dolu dolu bişey..belki de benim 2 dilim dediğim 3 dilime denk geliyordur.. tahıllı ekmeğin dilimleri de o kadar küçük ki 5 dilimi normal 2 dilime denk geliyordur herhalde.. szi bu ekmeklerin boyutunu nasıl ölçüp değerlendiriyorsunuz?????

vaaaaaaaay.
kutlarım o zaman şekerim.

çok iyi yapmışsın ekmeği kesmekle.

canım şöyle bişey var; beyaz un zaten sağlıklı değil.
bazlamayı çok severim, ananem yapar.
sıcak sıcak içine tereyağı peynir sürüp hüpletmeye bayılırım
ama fazla yememek kaydıyla.

ben kahvaltıyı çok yaparım, diğer öğünlerde az yerim.
ben hayatta doymam o menüyle

zeytin çok yararlı.

yeterince su içerseniz ödem olmaz.

Canım kemik erimesi varsa sadece süt te yetmez, yoğurt bol tüket, peynir tüket (yağsız veya yarım yağlı peynirlerden). Bunu ihmal etmemen lazım. Bende B12 vitamin eksikliği ve protein eksikliği vardı, o yüzden doktor bana da bolca tüketmemi, hatta biraz et ağırlıklı beslenmemi söylemişti. Benim etle aram iyi değil ama eskiye göre oldukça fazla tüketiyorum.

olsun, hiç yeme.
bi bardak süt iç daha iyi.
1 bardak sütle doymazsan 2 bardak iç.
ama gevrek, müsli tarzı asla yeme.

vücut onları sindiremiyor.
reklamlara kanmayın.

hazır gıdaları hiç bir şekilde sindiremiyor vücut.

anladım canım yanlıs olmus demek. ok ozaman gec kalmamak ıcın ugrasıyorum ama gec kaldıysam müsli yiyorum. herzamankı gıbı tosttan sabah menumu yıyorum. oglenkı yemege gore yemek yıyorum. yemek yaglıysa, ekmek arası yapıyorum kendıme. ara ogunlerde yogurt tuketıyorum ıcıne dere otu koyuyorum. aynı sekılde ara ogunde maydonoz tek yıyorum. bıtkı cayları, su bellı zaten. aksam cıkmadan duruma gore patates salatası, normal salata ya da evden getırebılecegım yemek mesela konserve hazır barbunya ya da bır gun onceden yaptıgım bır et ya da sebze yemegını getırıyorum. bunların hıcbırısı yoksa eger, yogurt ve ekmek arası bırsey ıle ya da ekmegı ufalamak etımek falan duygunun dedıgı gıbı yanı. bu sekılde ogunlerımı yapıyorum. kuruyemıs ve meyve ıle ogun yapmak ??? o olacak mı olmayacak mı ??? dogru mu anladım ??????

kendıme bırazdan menulerı hazırlayayım dıyorum. saatler ve uyulması gereken menuler. sız gozden gecırın bakalım. benım beslenme duzenını degıstırdık malum. nekadar eskı duzenımde de guzel beslenmıs olsam da hersey degıstı malum. oyuzden menu seklınde sunayım ve onayınızı alayım kı bırseyı yemeden once sureklı onlıne olup sormak yerıne menuyu takıp ederek beslenıp ertesı gun menu paylasayım sızler ıle. ısler yogunlastı ve daha az onlıne olmayı saglamam lazım bugunden ıtıbaren bu menu takıbı olayı ıle. sureklı sıze sormayayım burdan.

bence evde erkenden yap.. çünkü metabolizman erkenden çalışmaya başlamış olur senin için avantaj bu da..

pomo diyetisyenler sütü hem sabah kahvaltıdan önce hem de yatmadan önce 1 bardak diye veriyorlar hep.. kilo almaktan korkma.. çünkü sağlıklı ve bak senin için gerekliymiş
o zaman sen sabah ve gece sütünü, ana öğünlerde yoğrut veya ayranını, kahvaltıda peyniri kesinlikle ihmal etmiyorsun..

diyetisyenim bir dilimden kastımız etimeklerin boyutu kadar demişti. sanırım mayasız old için kabarmıyor burda da öyle. ve ben diyetisyenimin dediği gibi yapıyorum bir dilimi

anladım canım. ben dıyete baslayalı artık sureklı duzenlı daha erken kalkıyorum zaten. bır dısıplın geldı. 6 bucuk dedı mı ayaktayım. gerekırse bıraz daha erken kalkayım ne yapalım yanı. onceden 5 dk daha uyuyum dıyıp aman sımıt ıle ısyerınde kahvaltı yaparım derdım uyurdum yarım saat daha.

anlastık canım. ben sutu zaten bırseyın yanında yıyemem yanı kahvaltı yaparken. ballı sırkelı lımonlu suyu ıcıyorum ya ac karnına. heme sutu de ıcıyorum ve sonra kahvaltımı yapıyorum zaten. ok aynen boyle yapıyorum ve gece de ıcıyorum sutu. ve her gun yogurt yıyorum ve ana ogunlerımde ayran ıcıyorum.

ayran hazır kutu da alsam kolay olur ama ne yapayım sızce ??

maydanoz ve dereotunu çerezgibi yiyenlerdenim yavaş yavaş keyif almayada başladımm

ben maydonozu çok seviyorum da, dereotu bana biraz acı geliyor çiğken..
yemeklerde kullanıyorum bende..
aslında çiğ yiyebilsem daha iyi..

canım onları yemek istemedi bu sabah .maydanoz maalesefki asla çiğ olarak tüketemiyorum sadece bol maydanozlu omlet yapıp tüketebiliyorummm

keşke çiğ yiyebilsen..daha iyi olur..

ay çok güldüm ya.. dediğin gibi bazı insanlar öyle bakıyorlr..bi de kesin kafalarından ölçüm yapıyorlardır en az şu kadar kilo, yemiş yemiş şişmiş gibi konuşuyorlardır kesin..

yok, ben normalim onlara göre.
ondan şaşırdılar onlar

ama kilolular yürüyünce dediğini yapıyorlardır

tamam sen bize yaz menülerini günlük planını biz bakalım ona..

ya kuruyemiş bölümünü ben kaçırdım herhalde önceden başkası mı yazdı.. ama benim fikrim kuruyemişi yerken dikkatli ol.. bir küçük avuç fındık,ceviz içi, badem yiyebilirsin ara öğünde.. ama başka bişey yeme.. ne kadar sağlıklı da olsalar kalorili şeyler bunlar.. meyveyi de mutlaka 1 porsiyondan fazla yeme..ama bunları ana öğün olarak değil arada tüketmelisin..ya pomo vücudunu tanıdığında iş bitiyor. mesela bana kesinlikle nohut, kuru fasülye ve leblebi hiç hiç iyi gelmiyor.. önceden de söylem,ştim size..zaten kan grubu diyetine göre benim baklagilden uzak durmam gerekmiş

yarım yaglı yogurt ve peynır alıyorum zaten canım. ok benım daha cok almam gerekıyor bu arada onu da anlamıs olduk.

ya kızlar ıyıkı varsınız valla. olay kılo verebılmem degıl, sızler ıle saglıklı beslenmeyı ogrendım.

sen de dıkkat et. kırmızı etı ıhmal etme benım de teyzem de b12 eksıklıgı var. hıc et yemeyen bırıdır ama mecburen yemeye basladı.

kızlar gece yatmadan bişey yiyip içmeyin mümkünse

zayıflama hormonu en iyi uykuda salgılanır
yatağa aç girerseniz, ertesi güne mutlaka kilonuzda eksilme olur. belki 100 gr, belki 200 gr.

sürekliliğe bağlı bu.
devam ettirirseniz verdiğiniz gram çoğalır.

ama yatmadan önce bir şeyler yeyip içerseniz, süt de dahil.
vücut onu sindirmeye çalışır; zayıflama hormonu salgılanmaz.

yemekten sonra 1,5 2 litreye kadar su için.
midenizi oyalayacaktır.
zaten faydalı bişey.

katılıyorum bol yeşillik orta boy patates maksat tok tutsun bol limon ilee birde acı seviyorsan pul biber metabozlimanı biraz harekete geçirir

sütü bence sabah da akşamda tükett yatmadan öncei çersenkeyfilibiruykudaçekersinnn hem ben geçengün abah üşendim kahvaltıyapmayaılıksüt ceviz yedim toktuttu,senin bol yoğurt peynir süt tüketmen lazımmcnm madem kemik erimesi varr
bizim burda yuvarlak oluyor ince dilim oluyor yanihafif
bazende karışık alıyorum oda böyle köşeli uzuno luyor kara kare minikdilimler oluyor zaten büyük yuvarlak alıyorsam ya yarımdilim yada en fazla 1 dilim yiyorum

ben dereotunu emzirme döneminde alışkanlık hale getirdim sütyapma etkisi olduğu için maydanozu özellikle düzenli reglolmak için ,yağ yakımı ve yüksek vitamin içerdiğiiçin çerezgibiyiyorum
ahh ahhh eskiden sabahın köründe millet kahvatlı yaparken 3 kişilikpiizayı tek ben yerdim yanında patates cola ile şimdi ot yiyorum bol bol ama eskiden yerimde durmazdımmhep yürürdümdans ederdimm

diyetisyenim bir dilimden kastımız etimeklerin boyutu kadar demişti. sanırım mayasız old için kabarmıyor burda da öyle. ve ben diyetisyenimin dediği gibi yapıyorum bir dilimi
ya işte boyutu aynı olsa da tahıllı ekmek hafif içi boş gibi ama tam buğday ağır ve dolu dolu oluyor..

yok ya evden getirmene gerek yok.. taşıması zor.. sıcak havada ekşir.. dışardan al bişey olmaz..bak mesela akşam ya da öğle için susamlarından arındırılmış simitle 1 kutu ayran tüketebilirsin.. ama simiti çok büyüklrden seçme..mümkünse hepsini de yeme..3/4nü ye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…