- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.401
vaaaaaaaay.
kutlarım o zaman şekerim.
çok iyi yapmışsın ekmeği kesmekle.
yeterince su içerseniz ödem olmaz.
tamam sen bize yaz menülerini günlük planını biz bakalım ona..
ya kuruyemiş bölümünü ben kaçırdım herhalde önceden başkası mı yazdı.. ama benim fikrim kuruyemişi yerken dikkatli ol.. bir küçük avuç fındık,ceviz içi, badem yiyebilirsin ara öğünde.. ama başka bişey yeme.. ne kadar sağlıklı da olsalar kalorili şeyler bunlar.. meyveyi de mutlaka 1 porsiyondan fazla yeme..ama bunları ana öğün olarak değil arada tüketmelisin..ya pomo vücudunu tanıdığında iş bitiyor. mesela bana kesinlikle nohut, kuru fasülye ve leblebi hiç hiç iyi gelmiyor.. önceden de söylem,ştim size..zaten kan grubu diyetine göre benim baklagilden uzak durmam gerekmiş
yarım yaglı yogurt ve peynır alıyorum zaten canım. ok benım daha cok almam gerekıyor bu arada onu da anlamıs olduk.
ya kızlar ıyıkı varsınız valla. olay kılo verebılmem degıl, sızler ıle saglıklı beslenmeyı ogrendım.
sen de dıkkat et. kırmızı etı ıhmal etme benım de teyzem de b12 eksıklıgı var. hıc et yemeyen bırıdır ama mecburen yemeye basladı.
anladım o zaamn müslial sen yada k flkes erken yatmak çok iyi hem ilşerleyen saatlerde açıkmıyorsun mutsuzolmuyorsun hemde erken yatıp salgılana hormonların yerini buluyor
cnm bence eşin bir süre anlAYIŞLI OLUR kış gelse bile en azından yıl sonuna kadar sen işyerinde ye birşeylerrsorun yemen değil saati enazından miden sindiremebaşlar ama eşinle illa sofraya otur eline bir yeşil elma yada bitki çayınlaa ,geçen yıl eşime dediki senne istersen sana yapayımama beni elleme ben yemicemdedim akşam yemeklerini çokerken yiyordum ben saf olsun nlayışlı davrandıı
benimbir tandıığım var hülya ablam onundakg soruunu varmışvermiş didkat ederek ve spor yaparak birlikte çalışıyorduk benim kg sorunum yoktu o zamanlar neyse yhemek sip.ettik ekmek arası birşeyler telefonda adama dediki ekmeğin içini çıkarın dedi sonra sip.geldibirde açtı kendi baktı biraz dahaçıkarttı içini dediki ekmeğin hamuru en çok kg aldrıan yeri dışı zaten kabul dedi şaşırmıştımm dışarda birşey yediğimde eğer esmer ekmekyoksa bende beyaz ekmeğin kabuğunu yerim illa yiceksem
evet ekmegı cıkardım resmen hayatımdan. her ogunde yarım ekmek yıyordum belkı eskıden. ben nasıl yaptım bu kesme ısını sasırıyorum.
ben de halen oluyor bence. cunku kullandıgım hap odem yapıyor ve benım gıbı hap kullanan baska arkadaslar da var. onlarda da oluyordur dıye dusunuyoruz
evet canım. ben normalde 11 gıbı yatıyordum hatta on bucuk. ama dıyet ıle bır enerjı geldı ve cogu zaman on ıkı bucukta uyudum. kıs gelınce belkı yıne erken uyamaya baslarız ama yıne de mesela dun on da uyumak yerıne kalktıgım yataktan kalktım ve kosu bandına cıktım. aksam ıs cıkısı yurumek de yeterlı gorunmuypr artık gozume :)))))) ek bırseyler daha yapmak gelıyor ıcımden. ıyı de oldu cok guzel terledım.
esım anlayıslı duygucugum. gecen haftalarda bıze yemek bıle yapmıstı ben yuruyebıleyım dıye hatırlarsan. oyuzden ben sofraya oturmasam bıle alınmaz sorun etmez.
ekmegın hamurunu ben hep cıkartırdım eskıden canım. ama fazla yıyınce ve hareket etmeyınce o benı mahvettı ıste.
yemekten sonra 1,5 2 litreye kadar su için.
midenizi oyalayacaktır.
zaten faydalı bişey.
Benimde kilo vermem gerekiyo 3 kilo verebildim aylardır ama durdu kilo veremiyorum artık
Benimde kilo vermem gerekiyo 3 kilo verebildim aylardır ama durdu kilo veremiyorum artık
güliiiin naber kuşum
sen sevdiceğinin yaptığı pastaları ye ye sonra kilo vermem lazım de
yok ya evden getirmene gerek yok.. taşıması zor.. sıcak havada ekşir.. dışardan al bişey olmaz..bak mesela akşam ya da öğle için susamlarından arındırılmış simitle 1 kutu ayran tüketebilirsin.. ama simiti çok büyüklrden seçme..mümkünse hepsini de yeme..3/4nü ye..
aksama kadar 1,5-2lt oluyor zaten. aksama kadar azıcık ıcıp, aksam yemekten sonra mı su ıcılmesı mantıklıymıs yanı ???* spor yaparken suyu bırakmayın elınızden, bu sayede yururken su ıctıkce daha cok kalorı yakarsınız denılıyor ozaman tum sporları gunduz ve aksam yağptıgımıza gore, sana uyarsak yanı aksam yemegınden sonra suyu ıcmıs olursak, spor yaparken su ıcemeyız kı bu durumda. 5 lt su ıcılmez kı sonucta gunde. aksama kadar 1,-2-2 lt yı bulup, aksam yemegınden sonra da okadar ıcmek ?????
İiyiimmm bitanemmm senden naberr
Ama ama sevdiceğin elinden çiğ tavuk bile yenilir,pasta yenmezmi kii o kadar elcikleriyle hazırlamış
hatırlıyorum cnm eşin anlayışlı,sen yinede eşlik et masadaher zaamn eşinee geçici bir durum cnm zaten bi anlıyalım sorun ne biraz zayıfla yine eşinle yersin hafta sonları zaten evde olduğun için pazargünüy pardon o günler zaten erken birlikte yersiniz.
napcan hayatım herşey bizim içinn
ay tam çıkcam birşey okuyorumcvp yazıyorummmmm
günde 3 litreye kadar su içebilirsin.
ama yavaş yavaş.
böbreklere fazla yüklenmeden.
ben gündüz su içmeyin akşam için demedim ki
gündüz için istediğiniz kadar.
akşam da için.
spor yaparken su içmek zayıflatmaz.
yanlış bilgi
spor yaparken kaybedilen mineralleri yerine getirmek için içilir su.
tamam sen bize yaz menülerini günlük planını biz bakalım ona..
ya kuruyemiş bölümünü ben kaçırdım herhalde önceden başkası mı yazdı.. ama benim fikrim kuruyemişi yerken dikkatli ol.. bir küçük avuç fındık,ceviz içi, badem yiyebilirsin ara öğünde.. ama başka bişey yeme.. ne kadar sağlıklı da olsalar kalorili şeyler bunlar.. meyveyi de mutlaka 1 porsiyondan fazla yeme..ama bunları ana öğün olarak değil arada tüketmelisin..ya pomo vücudunu tanıdığında iş bitiyor. mesela bana kesinlikle nohut, kuru fasülye ve leblebi hiç hiç iyi gelmiyor.. önceden de söylem,ştim size..zaten kan grubu diyetine göre benim baklagilden uzak durmam gerekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?