Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

vaaaaaaaay.
kutlarım o zaman şekerim.

çok iyi yapmışsın ekmeği kesmekle.

yeterince su içerseniz ödem olmaz.

evet ekmegı cıkardım resmen hayatımdan. her ogunde yarım ekmek yıyordum belkı eskıden. ben nasıl yaptım bu kesme ısını sasırıyorum.

ben de halen oluyor bence. cunku kullandıgım hap odem yapıyor ve benım gıbı hap kullanan baska arkadaslar da var. onlarda da oluyordur dıye dusunuyoruz

baklagillerde protein var,
yanlış biliyorsun canım.

bilakis baklagil yemen lazım.
uzun süre tok tutarlar; protein olduğu için.

kuruyemişlerin kalorisi çok ama onlar sağlıklı karbonhidrat.
yapay karbonhidrat değil.

ve kuruyemişlerde vücut için gerekli olan yağ var.
glisemik indeksi düşük besin grubundalar.

günde 3 fincan dolusu fındık, fıstık, badem, ceviz yiyebilirsin.

meyve hakkında dediğin doğru.
meyveye çok güvenmemek lazım.
fruktoz var içinde.
şeker sonuçta.
doğal şeker ama, aşırıya kaçmamak lazım.

yoğurt ve süt yarım yağlı olmamalı.

kilo aldıran yağ değil karbonhidrattır unutmayın.
yağ vücut için gerekli olan besin grubudur.

tam yağlı süt ve yoğurt yemeniz daha iyi.

Son düzenleme:
üstümde öyle bir enerji varkii size yazarken bile heryerimoynuyorr dışarı çıkyım yürümeye gideyim kalori yakayım birazz

evet canım. ben normalde 11 gıbı yatıyordum hatta on bucuk. ama dıyet ıle bır enerjı geldı ve cogu zaman on ıkı bucukta uyudum. kıs gelınce belkı yıne erken uyamaya baslarız ama yıne de mesela dun on da uyumak yerıne kalktıgım yataktan kalktım ve kosu bandına cıktım. aksam ıs cıkısı yurumek de yeterlı gorunmuypr artık gozume :)))))) ek bırseyler daha yapmak gelıyor ıcımden. ıyı de oldu cok guzel terledım.

esım anlayıslı duygucugum. gecen haftalarda bıze yemek bıle yapmıstı ben yuruyebıleyım dıye hatırlarsan. oyuzden ben sofraya oturmasam bıle alınmaz sorun etmez.

ekmegın hamurunu ben hep cıkartırdım eskıden canım. ama fazla yıyınce ve hareket etmeyınce o benı mahvettı ıste.

hap yapar canım ödem.
bol bol maydonoz yiyin, maydonoz ödemi de alır.

6, en geç 7den sonra yemeyi kesip 8 gibi su içmeye başlarsanız, ortalama 1,5 lt su içseniz hem ödem probleminiz kalmaz hem de hızlı kilo verirsiniz..

kafalar iyice karıştı dimi kiminedoğru gelen kimine yanlış geliyor en iyi doğru kendimizi bünyemizi tanımakda yararlı olanherşeyi dengeli bir şekildeyiyip spormuzu yaparak iş biterr zaten herkezin ALLAHYARDIMCISI olsun kaçtım benn

hatırlıyorum cnm eşin anlayışlı,sen yinede eşlik et masadaher zaamn eşinee geçici bir durum cnm zaten bi anlıyalım sorun ne biraz zayıfla yine eşinle yersin hafta sonları zaten evde olduğun için pazargünüy pardon o günler zaten erken birlikte yersiniz.
napcan hayatım herşey bizim içinn
ay tam çıkcam birşey okuyorumcvp yazıyorummmmm

Son düzenleme:
yemekten sonra 1,5 2 litreye kadar su için.
midenizi oyalayacaktır.
zaten faydalı bişey.

aksama kadar 1,5-2lt oluyor zaten. aksama kadar azıcık ıcıp, aksam yemekten sonra mı su ıcılmesı mantıklıymıs yanı ???* spor yaparken suyu bırakmayın elınızden, bu sayede yururken su ıctıkce daha cok kalorı yakarsınız denılıyor ozaman tum sporları gunduz ve aksam yağptıgımıza gore, sana uyarsak yanı aksam yemegınden sonra suyu ıcmıs olursak, spor yaparken su ıcemeyız kı bu durumda. 5 lt su ıcılmez kı sonucta gunde. aksama kadar 1,-2-2 lt yı bulup, aksam yemegınden sonra da okadar ıcmek ?????

ama ozaman her aksam ısten cıkmadan yapacagım menu ekmeklı ya da yogurtlu bır menu olur yanı demem o kı et ve sebzelı ana ogunlerı ben nasıl yapabılecegım ozaman ??? oglen yemek yaglı cıktı dıyelım. mesela bugun cıftlık kebabı dıye patlıcan bezelye bırsey yapmıs etsız. ben onu yemeyecegım ok ekmeklı bır menu yapacagım kendıme oglen ıcın. bugun aksam sebze ya da et yemezsem ve hatta bu hep boyle olursa ozaman ben dedıgım gıbı sebze yemegı ya da et yemeklı ana ogun hıc yapamam kı gun boyu ???* benım kafamı en cok karıstıran nokta bu canım.

sımıte gelınce aman ben uzak durayım canım. ben bılıyorum dayanamam. bıtırırım. bır bucuk aydır yemedım. canım da cekıyor. o fıkır kalsın. valla kendıme guvenmıyorum o konuda :)))

günde 3 litreye kadar su içebilirsin.

ama yavaş yavaş.

böbreklere fazla yüklenmeden.

ben gündüz su içmeyin akşam için demedim ki

gündüz için istediğiniz kadar.
akşam da için.

spor yaparken su içmek zayıflatmaz.
yanlış bilgi

spor yaparken kaybedilen mineralleri yerine getirmek için içilir su.

ok canım pazar gunu beraber yerız. dıger gunlerde de anlayıs gosterır ya da hıc olmadı cay ya da meyve alırım elıme.

ogleden sonra beklıyoruz senı :)))))))

benım kafa corba oldu valla. ama toparlayacagım bugun hepsını ve şak dıye bır menu cıkaracagım sıze.

ok anlasıldı. sımdı daha net :)))))))

ok canım eskıden yaptıgımız gıbı bır cevız ıkı kayısı 5 badem vs karıstararak ama hepsını aynı ara ogunde karıstırmadan yıyebılıyoruz anladım sımdı

evet kan grubu ısıne bakmalıyım. bır de baklagıl bana da sıskınlık yapıyor. faydası zararı ne bılmıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…